Cum să schimbați informațiile despre cardul de credit

Actualizarea sau modificarea informațiilor pe cardul dvs. de credit este importantă dacă efectuați modificări în viața dvs., cum ar fi mișcarea, schimbarea stării dvs. maritale sau chiar modificați numărul dvs. de telefon. De asemenea, este posibil să aveți nevoie să vă modificați cardul de credit dacă este pierdut sau furat. Schimbarea informațiilor despre cartea dvs. de credit este o chestiune de a ști cum să păstrați toate informațiile curente, recunoscând când ați fost victima unui hoț sau a unui scammer și evitarea căderii victimei la escrocheri.

Pași

Metoda 1 din 3:
Păstrați curentul dvs. de informații
  1. Imagine intitulată Schimbarea informațiilor despre cartea de credit Pasul 1
1. Modificați adresa dvs. sau alte informații de contact prin emitentul cardului dvs. de credit. Banca dvs. sau compania de carduri de credit vă va permite să modificați informațiile dvs. de contact fie prin intermediul site-ului web, fie prin telefon. Utilizați numărul serviciului de relații cu clienții imprimat pe partea din spate a cardului pentru a apela emitentul cardului de credit. Dacă schimbați aceste informații online, probabil că va trebui să căutați o secțiune a site-ului marcat "Schimbați adresa / numărul de telefon" sau ceva similar. Utilizați secțiunea "Ajutor" sau "FAQ" dacă nu vă puteți da seama cum să o faceți. Rețineți că va trebui să aveți deja un cont online deja configurat cu emitentul dvs. de card de credit pentru a vă schimba adresa pe Internet.
  • Opțiunea capitalului pentru schimbarea adresei dvs. poate fi găsită pe pagina de service pentru clienți.
  • Descoperiți oferă instrucțiuni pentru schimbarea adresei și a numelui pe site-ul lor.
  • Sistemul American Express pentru schimbarea informațiilor dvs. de contact funcționează în mod similar cu capitalul.
  • Imagine intitulată Schimbarea informațiilor despre cartea de credit Pasul 2
    2. Actualizați orice informații de facturare legate de abonament online utilizând site-ul organizației la care vă abonați. Majoritatea site-urilor care au nevoie de informații despre cartea dvs. de credit pe fișier vor avea o secțiune "de facturare" unde puteți actualiza informațiile despre cartea dvs. de credit, dacă este necesar. Astfel de modificări pot varia de la adăugarea unei cartele complet noi pentru a actualiza pur și simplu data de expirare a cardului curent. Fie căutați secțiunea de facturare a site-ului sau căutați secțiunea "Ajutor" pentru ao găsi.
  • Când vă schimbați informațiile de plată pe iTunes, amintiți-vă că, dacă aveți partajarea familiei activată, va trebui să actualizați organizatorul de familie informațiile.
  • Netflix vă permite să actualizați informațiile de plată și să adresați informații pe aceeași pagină.
  • Puteți gestiona adresele dvs. de expediere și de facturare Amazon între achiziții sau în timp ce vă aflați în procesul de a efectua o achiziție.
  • Dacă contul dvs. este dezactivat deoarece cardul dvs. a expirat, actualizarea cardului va cauza, în general, contul dvs. să fie reactivat.
  • Dacă utilizați un card de debit pentru abonamente, procesul de schimbare a acestora este același ca și pentru schimbarea informațiilor legate de cardurile de credit.
  • Imagine intitulată Schimbarea informațiilor despre cartea de credit Pasul 3
    3. Încercați să apelați la orice organizație sau produse la care vă abonați pentru a schimba informațiile dvs. de facturare. Majoritatea organizațiilor care necesită cardul dvs. de credit pentru a procesa plățile recurente vor avea o linie telefonică pe care o puteți apela pentru a modifica informațiile referitoare la cardurile pe care le au în fișier pentru dvs. În unele cazuri, aceste linii de asistență telefonică vor funcționa 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. În alte cazuri, acestea vor funcționa numai în timpul programului de lucru, cum ar fi 8:00 până la ora 17:00, luni până vineri.
  • Verificați site-ul web al organizației pentru o linie de ajutor. Aceste informații sunt de obicei enumerate în partea de jos a paginii web principale sau în pagina "Contactați".
  • Imagine intitulată Schimbarea informațiilor despre cartea de credit Pasul 4
    4. Modificați informațiile de facturare recurente prin poștă prin declarația dvs. lunară. Dacă primiți o confirmare a plății în formularul de hârtie în fiecare lună, instrucțiunea dvs. ar trebui să includă o secțiune în care vă puteți actualiza informațiile despre cardul dvs. de credit prin completarea câmpurilor corespunzătoare manualului. Completați aceste câmpuri și trimiteți declarația înapoi prin poștă.
  • Imagine intitulată Schimbarea informațiilor despre cartea de credit Pasul 5
    5. Obțineți documentația corectă pentru o modificare a numelui legal pe cardul dvs. de credit. Dacă aveți nevoie să vă schimbați numele pentru un motiv, cum ar fi căsătoriți, va trebui să depuneți documente oficiale cu starea dvs. de reședință înainte de a putea schimba numele pe cardul dvs. de credit. Acest lucru se datorează faptului că companiile de carduri de credit vor necesita, în general, o documentație oficială, cum ar fi o copie a ID-ului emis de guvern, afișând noul nume înainte de a putea face schimbarea. Procesul variază în funcție de stat, dar, în general, va trebui să depuneți pentru o nouă carte de securitate socială, precum și permis de conducere sau alt ID înainte de a schimba numele pe card.
  • Deoarece procesul de schimbare legală a numelui dvs. este diferit în funcție de starea în care locuiți, trebuie să contactați grefierul local pentru a determina cerințele specifice.
  • În Virginia, de exemplu, trebuie să completați documentele oficiale cu instanța județeană înainte de a merge la DMV și utilități pentru a schimba numele pe documentația dvs. oficială.
  • Metoda 2 din 3:
    Protejarea cardului dvs. de credit
    1. Imagine intitulată Schimbarea informațiilor despre cartea de credit Pasul 6
    1. Contactați-vă banca imediat dacă cardul dvs. de credit este pierdut sau furat. Băncile și alte companii de cărți de credit au adesea linii de asistență telefonică specializate pe care le puteți apela 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, pentru a raporta o carte pierdută sau furată. U.S. Legea federală vă limitează răspunderea dvs. pentru orice taxe neautorizate pe cardul dvs. la 50 USD, iar cele mai multe carduri de credit vin cu politici care vă lasă la răspundere pentru niciun fel de taxe neautorizate. Dar aceste politici se aplică, de obicei, achizițiilor făcute după ce raportați cardul așa cum este pierdut sau furat. Deci, dacă așteptați până când cineva începe să folosească cardul într-o manieră frauduloasă, este posibil să fiți răspunzător pentru achizițiile de 50 de dolari pe care nu le-ați făcut.
    • Contactarea imediat a băncii este deosebit de critică dacă aveți un card de debit. Dacă raportați că cartea lipsește între 2 și 60 de zile de când a fost pierdută sau furată, este posibil să fiți răspunzători pentru achiziții neautorizate de până la 500 $. Dacă așteptați mai mult de 60 de zile, este posibil să fiți răspunzător pentru toate achizițiile neautorizate efectuate în acel moment.
    • Procesul de înlocuire a unui card de debit pierdut sau furat este același lucru ca și înlocuirea unui card de credit. Dar fiți conștienți de faptul că ați putea fi fără card de debit pentru o săptămână în timp ce așteptați unul nou. Asta ar însemna că nu ați putea să retrageți bani din contul dvs. bancar în acel moment.
    • Puteți găsi, în general, numărul corect pentru a apela dacă cardul dvs. este pierdut sau furat pe cea mai recentă declarație de card de credit. Dacă aveți acces online la contul cărții dvs., multe bănci și companii de carduri de credit vă vor permite să raportați pierderea sau furtul online.
  • Imagine intitulată Schimbarea informațiilor despre cartea de credit Pasul 7
    2. Utilizați cât mai multe detalii posibil pentru a raporta o cartelă pierdută sau furată. Detalii ca și în cazul în care vă amintiți ultima dată posedă cardul, precum și ultima achiziție pe care o amintiți, sunt critice în orice comunicare cu compania dvs. de carduri sau cărți de credit. De asemenea, este posibil să aveți nevoie să furnizați operatorului dvs. numărul dvs. de securitate socială sau numărul cardului dvs. de credit.
  • Imagine intitulată Schimbarea informațiilor despre cartea de credit Pasul 8
    3. Examinați declarația dvs. de card de credit în fiecare lună pentru achiziții neautorizate. Un hoț care fură informațiile despre cartea dvs. de credit poate face o mică achiziție de 20 $ sau mai puțin pentru a vedea dacă observați. Dacă nu contestați această taxă, hoțul poate face taxe mai mari și mai mari. O varietate comună a acestei înșelătorii este de a pune o taxă de 9 USD.84 pe cardul dvs., deoarece această valoare este suficient de mică pentru a evita detectarea în timp ce apare și legitim.
  • Amintiți-vă că, în unele cazuri, taxele legitime pot apărea sub diferite nume pe declarația dvs. de card de credit. Prin urmare, nu dispută taxele care par frauduloase, fără a face cel puțin o căutare pe Internet pentru numele sub acuzație. În unele cazuri, taxa poate veni cu un număr de telefon, pe care ar trebui să-l luați în considerare apelarea la întrebare.
  • Imagine intitulată Schimbarea informațiilor despre cartea de credit Pasul 9
    4. Dispută imediat taxele neautorizate. Utilizați numărul de servicii pentru clienți situat pe partea din spate a cardului dvs. Compania dvs. de card de credit vă poate solicita să contactați mai întâi comerciantul pentru a le cere să anuleze taxa. Dacă o fac, păstrați înregistrările comunicării dvs. cu comerciantul, cum ar fi copii ale e-mailurilor sau înregistrărilor telefonice pentru a dovedi că le-ați chemat. În caz contrar, compania de carduri de credit va anula probabil cardul dvs. și o înlocuiește.
  • Luați în considerare contactarea poliției pentru a raporta mai întâi o taxă neautorizată. Compania dvs. de card de credit poate avea nevoie de un raport de poliție pentru a vă considera răspunzătoare pentru taxă, iar frauda cărții de credit este o crimă gravă în orice caz.
  • Metoda 3 din 3:
    Evitând escrocheile
    1. Imagine intitulată Schimbarea informațiilor despre cartea de credit Pasul 10
    1. Nu oferiți informații de identificare nimănui care solicită sau e-mail-urile pe care le solicitați să reprezinte compania dvs. de carduri de credit. Cardul de credit și hoții de identitate reprezintă frecvent ca reprezentanți ai companiilor de carduri de credit pentru a înșela oamenii să renunțe la informații sensibile. Această tehnică este cunoscută sub numele de "Phishing." Dați numai astfel de informații în timpul apelurilor pe care le inițiați.
  • Imagine intitulată Schimbarea informațiilor despre cartea de credit Pasul 11
    2. Treceți totul sensibil. Majoritatea magazinelor de alimentare cu birou vinde tocuri ieftine încrucișate. Acestea transformă documente în resturi mici de hârtie, spre deosebire de tocatele tăiate cu bandă, care transformă documentele în benzi lungi de hârtie pe care un hoț le poate re-asambla. Utilizați un tocător încrucișat pentru a distruge orice cu numărul cardului dvs. de credit pe acesta.
  • Imagine intitulată Schimbarea informațiilor despre cartea de credit Pasul 12
    3. Creați parole puternice dacă accesați contul dvs. de card de credit online. Nu utilizați aceeași parolă pentru tot și nu utilizați parole slabe, ușor de ghicit, cum ar fi "oaspetele", "parola" sau data nașterii dvs. Utilizați o combinație de litere, numere și simboluri speciale cum ar fi @, !, și $. Păstrați parolele în siguranță utilizând un manager de parolă sau prin scrierea lor în jos și păstrarea piesei de hârtie într-o locație sigură.
  • Imagine intitulată Schimbarea informațiilor despre cartea de credit Pasul 13
    4. Păstrați cardul sigur. Nu purtați cardul dvs. în buzunar, unde ar putea cădea ușor sau furat. Nu lăsați cartea expusă mai mult decât este necesar, deoarece hoții ar putea face o imagine a acestuia. Dacă purtați cardul într-o pungă, asigurați-vă că punga dvs. este strânsă, dacă nu scoateți ceva sau plasați ceva în el.
  • Imagine intitulată Schimbarea informațiilor despre cartea de credit Pasul 14
    5. Aveți grijă de skimmers card de credit la stațiile de benzină. Carte de credit Thieves Instalați uneori mașini care citesc informațiile despre card pe cititorii de carduri la stațiile de benzină. Aceste mașini, cunoscute sub numele de "Skimmers", apoi transmit aceste informații la hoț. Dacă ceva arată ciudat despre un cititor de carduri de credit de benzină către dvs., contactați funcționarul sau directorul benzinăriei.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar