Cum să atragă spirala de aur

Găsit în mod obișnuit în natură, forma binecunoscută a spiralăi de aur este o formă unică, dar poate fi schițată frumos folosind elementele secvenței Fibonacci. Este destul de simplu de tras și poate fi destul de frumos când este făcut corect.

Pași

Metoda 1 din 2:
Metoda completă
  1. Imagine intitulată trage spirala de aur Pasul 1
1. Adunați-vă materialele. Va trebui să trageți un sistem de pătrate care vor ajunge "inscripționarea" spirala, acționând ca linii de ghidare pentru desenul tău. Strângeți materialele, asigurându-vă că aveți totul - lista a ceea ce este necesar se găsește în lucrurile de care veți avea nevoie de secțiunea de mai jos toți pașii.
  • Imagine intitulată trage spirala de aur Pasul 2
    2. Trageți pătrate folosind secvența Fibonacci. Acest lucru funcționează prin adăugarea celor două numere anterioare: obțineți următoarea pornită de la 0 și 1- Deci, merge 0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, etc. Lungimea unei părți a fiecărui pătrat ar trebui să fie egală cu un număr în secvență (0 nu este necesar pentru a trage niciunul din pătrat), dar punctul de început poate fi numit (0,0), dacă l-am stabilit în acest fel. Veți avea un pătrat 1x1 (utilizați orice unitate de măsurare dorită, la orice dimensiune, doar fiți consecventă) cu o secundă 1x1 trasă lângă acesta din partea stângă a primului, apoi în jos pentru a pune 2x2 și dreapta pentru 3x3, Apoi, pentru 5x5, apoi lăsați să se potrivească cu 8x8. Sub toate acestea, a pus 13x13 și așa mai departe, la un pătrat pe măsură ce hârtia se poate potrivi.
  • Imagine intitulată Desenați spirala de aur Pasul 3
    3. Aranjați pătratele. Desenați fiecare dintre aceste pătrate într-un model în sens invers acelor de ceasornic. În cele din urmă, va forma o spirală pe măsură ce trageți o curbă prin pătrate (conform instrucțiunilor mai târziu).
  • Imagine intitulată trage spirala de aur Pasul 4
    4. Întoarceți compasul. Puneți busola, punctul de pivotare și creionul, așa cum se arată în imagine, cu lungimea sa setată la o unitate (lateral a primului pătrat) lung. Rotiți-l 90 de grade în sens invers acelor de ceasornic.
  • Imagine intitulată trage spirala de aur Pasul 5
    5. Ajustați compasul. Ajustați compasul astfel încât acum să fie două unități lungi.Din nou, rotiți-l 90 de grade în sens invers acelor de ceasornic. Apoi 3, apoi 5, în următorii 8 și continuați acest proces până când pătratele fiecare au spirala curbă prin ele.
  • Imagine intitulată trage spirala de aur Pasul 6
    6. Cerneală spirală. Cerneală desenul dvs. cu stilou când sunteți gata, urmăriți cu atenție de-a lungul curbei pencilate.Dacă fotografiați pentru o precizie excepțională, puteți utiliza a curba franceza sa te ajut.
  • Imagine intitulată trage spirala de aur Pasul 7
    7. Ștergeți liniile de ghidare. Cu spirala urmărită în stilou, utilizați-vă eraserul pentru a freca pătratele făcute în creion.
  • Imagine intitulată trage spirala de aur Pasul 8
    8. Terminat! Felicitări, tocmai ați făcut spirala de aur!
  • Metoda 2 din 2:
    Metoda dreptunghiului
    1. Imagine intitulată trage spirala de aur Pasul 9
    1. Desenați un pătrat cu părți perfect egale. Folosind un conducător și un protractor poate ajuta.
  • Imagine intitulată trage spirala de aur Pasul 10
    2. Găsiți punctul de la jumătatea drumului. Găsiți punctul de la jumătatea drumului pe una din laturi.
  • Imagine intitulată trage spirala de aur Pasul 11
    3. Aliniați o busolă în colțul opus. Luați o busolă și găsiți unul dintre colțurile de pe partea opusă de unde ați luat punctul de la jumătatea drumului. Cu acul pe punctul de până la jumătatea drumului, puneți brațul în colțul opus.
  • Imagine intitulată trage spirala de aur Pasul 12
    4. Extindeți linia. Rotiți busola până când brațul este în linie cu partea în care ați luat punctul de până la jumătatea drumului. Acest spot va fi acum colțul pentru dreptunghiul de ieșire al raportului de aur.
  • Imagine intitulată trage spirala de aur Pasul 13
    5. Desenați noul dreptunghi. Folosind un conducător, extindeți pătratul într-un dreptunghi cu punctul în care ați găsit ca unul din colțurile sale. Acest nou dreptunghi poate fi folosit ca bază pentru desenarea spirală.
  • sfaturi

    Folosind o curbă franceză vă poate ajuta foarte mult acuratețea, dar este nevoie de o anumită practică pentru a găsi curbele potrivite și pentru a face fluxul.
  • Utilizați un stilou gros. Vă oferă un pic mai mult "spatiu de negociere" Cu curba creionului, deci dacă începeți să vă îndepărtați un pic, puteți să-l prindeți și să-l corectați fără să fie prea evident.
  • Avertizări

    Aveți grijă cu compasurile. Ele vă pot rupe hârtia, iar punctul este destul de ascuțit.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Hârtie milimetrică
    • Busolă
    • Creion
    • Radieră
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar