Cum de a desena un tesseract

O tesseract este o formă de patru dimensiuni. Este analogul patru dimensional al unui cub. Este posibil să trageți un cub pe o suprafață plană prin distorsionarea unghiurilor și a lungimilor într-un mod în care mintea noastră percep adâncimea. De asemenea, este posibil să se tragă forme extra-dimensionale (cum ar fi tesseracturi) în acest fel.

Pași

  1. Imagine intitulată Desenează o etapă de testare One Redone.jpg
1. Strângeți consumabilele. Veți avea nevoie de hârtie și ceva de scris cu. Un creion este preferat dacă doriți să ștergeți lucrurile, dar orice ustensilă de scriere va face.
  • Imagine intitulată Tesseract 1.jpg
    Imagine intitulată Tesseract 1.jpg
    2. Desenați un pătrat aproximativ în centrul paginii. Punându-l în jos și spre stânga sau spre dreapta ar putea face restul desenului mai ușor. Nu trebuie să fie perfectă. Nici măcar nu sunt pătrate generate de calculator.
  • Imagine intitulată Tesseract 2.jpg
    Imagine intitulată Tesseract 2.jpg
    3. Adăugați o legătură pătrată cu prima. Ar trebui să înceapă la jumătatea de-a lungul vârfului primului și să se intersecteze din nou la jumătatea drumului. În mod ideal, acestea ar fi congruente, dar nu trebuie să fie.
  • Imagine intitulată Tesseract 3.jpg
    Imagine intitulată Tesseract 3.jpg
    4. Observați că un al treilea pătrat se face prin legarea acestor două. Desenați un alt pătrat care intersectează acest lucru la jumătatea drumului și la jumătatea drumului. Ar trebui să ajungi cu cinci pătrate, patru dintre care vei acorda atenție.
  • Imagine intitulată Tesseract 4.jpg
    Imagine intitulată Tesseract 4.jpg
    5. Creați un cub din cele două pătrate mici pe care tocmai le-ați legat. Puteți face acest lucru prin desenarea liniilor care conectează punctele corespunzătoare. Colțul din dreapta sus al primului link-uri pătrate cu partea de sus a celei de sus a celei de-a doua și așa mai departe.
  • Imagine intitulată Tesseract 5.jpg
    Imagine intitulată Tesseract 5.jpg
    6. Conectați punctele corespunzătoare din primele două pătrate, de asemenea. Ar trebui să obțineți o formă care arată ca un cub în interiorul unui cub.
  • Imagine intitulată Tesseract 6.jpg
    Imagine intitulată Tesseract 6.jpg
    7. Lega capetele libere. Desenați liniile care leagă vârfurile corespunzătoare de la un cub la altul. Fiecare vertex ar trebui să aibă patru linii care se extind de la ea, deși unele nu vor fi trase din cauza perspectivei formei.
  • sfaturi

    Deși niciuna dintre linii nu va fi perfectă (chiar dacă utilizați un conducător), o tesseract cu atenție arată mult mai bine decât una neplăcută.
  • Dacă ajută, trageți forma dintr-o perspectivă diferită de cea din articol. Gândiți-vă la forma ca asta. Pentru a trece de la un punct (0d) la o linie (1d), dublați punctele și conectați-le. Pentru a merge de la o linie și un pătrat (2D), dublați punctele și conectați-le din nou. Pentru a obține un cub (3D) dintr-un pătrat, vă dublați punctele și conectați-le din nou. De ce ar trebui ca un tesseract (4D) să fie diferit?
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar