Cum se configurează un joc halo pc lan

Doriți să jucați Halo PC peste LAN, dar nu puteți? Nu mai! Cu un mic computer care va fi gata înainte de a putea spune, "Banshee atac."

Pași

  1. Imagine intitulată Configurați un joc Halo PC LAN Pasul 1
1. Puneți ambele computere pe o rețea LAN, fie că este cu un singur cablu, care trebuie să fie un cablu crossover (va spune "crossover" pe partea de obicei în alb) - sau un cablu de patch-uri CAT6 cu computere compatibile cu crossover, un hub LAN sau ceva mai complex și încercați să faceți un joc halo. Acest lucru presupune că știți cum.
  • Imagine intitulată Configurați un joc Halo PC LAN Pasul 2
    2. Dacă acest lucru nu reușește, ambele computere fac următoarele. Ieșiți Halo și mergeți la început -> Rulați, apoi tastați "cmd" fără ghilimele. Acest lucru va aduce un prompt de comandă.
  • Imagine intitulată Configurați un joc Halo PC LAN Pasul 3
    3. Tip "ipconfig". Acest lucru ar trebui să aducă o listă cu multe lucruri, dintre care una ar trebui să spună "Adresa IP," Și asta se numește. Copiați numerele în jos, inclusiv punctele.
  • Imagine intitulată Configurați un joc Halo PC LAN Pasul 4
    4. Unul dintre computere iau adresa IP și tipul celuilalt "ping", un spațiu și apoi adresa IP a celuilalt. Așteptați aproximativ 30 de secunde.
  • Imagine intitulată Configurați un joc Halo PC LAN Pasul 5
    5. Dacă este terminat în acest moment, tastați "Ieșire". Apoi săriți la pasul 7.
  • Imagine intitulată Configurați un joc Halo PC LAN Pasul 6
    6. Dacă nu este terminat în acel moment, apăsați Control + C, apoi tastați "Ieșire".
  • Imagine intitulată Configurați un joc Halo PC LAN Pasul 7
    7. Accesați panoul de control, apoi conexiuni de rețea. Ar trebui să existe conexiune la rețea fără fir sau o conexiune LAN. Dacă există două, dezactivați oricare dintre acestea are un roșu roșu pe acesta și dacă ambii sunt liberi de aceste X, dezactivați unul dintre ele. Dacă acest lucru nu funcționează, încercați să dezactivați celuilalt. Dacă există doar unul, atunci nu faceți nimic.
  • Imagine intitulată Configurați un joc Halo PC LAN Pasul 8
    8. Indiferent de unul pe care nu l-ați dezactivat în ultimul pas, faceți clic dreapta pe și selectați Proprietăți. Ar trebui să existe o cutie în centrul ecranului. Derulați în jos în josul casetei și ar trebui să aibă TCP / IP în partea de jos. Selectați-l și faceți clic pe Proprietăți.
  • Imagine intitulată Configurați un joc Halo PC LAN Pasul 9
    9. Selectați "Utilizați următoarea adresă IP," și să luați IP-ul computerului înainte și introduceți-l. Apăsați o dată după ce apăsați OK.
  • Imagine intitulată Configurați un joc Halo PC LAN Pasul 10
    10. Încercați pașii 2-4 din nou. Dacă nu reușește, încercați să schimbați ultimele numere în perioada de anchetă de la pasul 9 la altceva și asigurați-vă că ultimele cifre sunt diferite pentru fiecare computer.
  • Imagine intitulată Configurați un joc Halo PC LAN Pasul 11
    11. Creați un joc halo și încercați să vă alăturați-l pe LAN. Dacă nu, utilizați IP-ul care a fost pus în pasul 10 pentru a vă alătura acest lucru, în cadrul jocului Alăturați-vă, IP direct sau Are gazda serverului HOLD F1 și vă spun că IP.
  • sfaturi

    Culoarea cablului nu are niciun efect asupra conexiunii.
  • Jocurile trebuie să aibă numere de serie valide diferite pentru a vă conecta reciproc, altfel veți obține o eroare spunând un număr de serie nevalid, indiferent de copia este cea valabilă.
  • Avertizări

    Dacă nu aveți Windows XP sau 2000, instrucțiunile pot fi ușor diferite.
  • Tastând orice altceva în promptul de comandă este probabil să vă dau o eroare, dar tastând orice altceva care nu este sugerat aici nu este recomandat decât dacă știi ce faci.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar