Cum să determinați înălțimea corectă a bastoanelor de mers pe jos

O trestie de mers pe jos poate fi o soluție temporară sau permanentă. Este posibil să aveți nevoie de o trestie pentru o perioadă scurtă de timp după o vătămare sau un accident sau poate fi partenerul dvs. constant dacă suferiți de o boală cronică de debilitantă. Oricum, determinând înălțimea corectă a trestiei de mers pe jos este crucială deoarece duce la un echilibru și o stabilitate adecvată, ceea ce vă permite mai multă încredere (și siguranță) în mobilitatea dvs. și îmbunătățirea calității vieții. Cu toate acestea, determinarea înălțimii nu este întotdeauna o știință exactă din cauza preferințelor personale, utilizați astfel următoarele informații ca o orientare numai.

Pași

Partea 1 din 3:
Estimarea lungimii de trestie
  1. Imaginea intitulată Determinați înălțimea corectă a bastoanelor de mers pe jos Pasul 1
1. Estimați folosind înălțimea dvs. Dacă nu aveți o măsură de bandă și comandați o trestie online, puteți estima dimensiunea pe care ați putea avea nevoie utilizând înălțimea ca un ghid general. O persoană între 76 și 79 de centimetri înalți ar trebui să comande o trestie de 38 de inci, în timp ce cei cuprinși între 72 și 75 de centimetri înalți pot găsi că o trestie de 37 de inci se potrivește mai bine. Lungimea trenului pe care o comandați ar trebui să renunțe la o singură centimetru pentru fiecare trei centimetri pe care vă aflați sub intervalele de înălțime sugerate. De exemplu, o persoană în picioare cu 64 până la 67 de centimetri înalți ar trebui să cumpere o trestie de 35 de inci.
  • Multe bastoane sunt reglabile în înălțime, dar unele nu sunt (în special cele sculptate din lemn).
  • Imaginea intitulată Determinați înălțimea corectă a bastoanelor de mers pe jos Pasul 2
    2. Comandați o trestie de 36 de inci dacă aveți înălțimea medie. Deoarece mulți oameni (în special bărbați) se încadrează în intervalul de înălțime de 68-71 inci, majoritatea bastoanelor sunt fabricate sau ajustate la 36 de centimetri în lungime. Ca implicit, unii producători de Cane trimit automat bastoane de 36 de inch clienților online, cu excepția cazului în care specifică o lungime diferită.
  • Mers cu o trestie care este prea lungă sau scurtă poate duce la mai multe dureri și dureri, în special în cot, umăr și gât.
  • Imaginea intitulată Supraviețuiește un uragan Pasul 16
    3. Împrumuta o trestie de la cineva de dimensiuni similare. Dacă un prieten sau un membru al familiei au nevoie temporar de o trestie de trestie pentru a vă ajuta să vă recuperați de la un accident sau un accident și dacă acestea sunt la aceeași înălțime ca și dvs., întrebați-le dacă le puteți împrumuta sau cumpărați. Dacă au fost măsurate în mod corespunzător pentru trestie și au tendința de a purta pantofi similari pentru tine, atunci trestia lor poate fi o mare potrivire pentru tine.
  • Când încercați să vă corelați înălțimea la lungimea unei trestieri, amintiți-vă să factor în înălțimea pantofilor dvs., deoarece probabil că nu veți folosi trestia fără ei.
  • Partea 2 din 3:
    Fiind mai precis
    1. Imagine intitulată Determinați înălțimea corectă a bastoanelor de mers pe jos Pasul 4
    1. Utilizați o bandă de măsurare. Cea mai precisă modalitate de a determina lungimea corectă a trestiei pentru dvs. este măsurarea distanței dintre mână și sol în timp ce purtați pantofi. Cu brațul tău atârnând direct în jos, partea de sus a trestiei dvs. ar trebui să se alinieze cu creasta în încheietura mâinii. Cu alte cuvinte, numărul de centimetri dintre încheietura mâinii și podea este lungimea pe care trebuie să o facă trestia.
    • Cu trestia în mână, cotul dvs. ar trebui să se aplece într-un unghi confortabil - aproximativ 15 grade sau cam asa ceva. Îndoirea cotului tău un pic mai mult este în regulă dacă folosiți în primul rând trenul pentru echilibru în loc de suport în greutate.
  • Imaginea intitulată Determinați înălțimea corectă a bastoanelor de mers pe jos Pasul 5
    2. Măsurați diferit dacă sunteți hărțuit. Ar trebui să luați în considerare măsurarea diferită dacă aveți o condiție care nu vă permite să vă ridicați drept. În acest caz, probabil că veți avea nevoie de o trestie mai scurtă decât cea dictată în mod normal de înălțimea dvs. Astfel, măsurați distanța dintre podea și oriunde este încheietura mâinii în timp ce mergeți cu pantofi. Obțineți un prieten pentru a vă ajuta dacă este nevoie.
  • Dacă bastonul dvs. este prea scurt, s-ar putea să vă sprijiniți pe o parte - care vă poate arunca în balanță.
  • Imaginea intitulată Determinați înălțimea corectă a bastoanelor de mers pe jos Pasul 6
    3. Obțineți asistență profesională. Dacă considerați că este prea dificil să faceți măsurătorile corespunzătoare pentru trestia de mers pe jos, atunci cel mai bun pariu este să vă ajute medicul sau terapeutul fizic. Încercați să vă întrebați medicul să vă scrie o rețetă pentru o trestie de trestie.Ați putea dori, de asemenea, să mergeți la un magazin de aprovizionare medical și să întrebați un asociat de vânzări pentru a vă ajuta să găsiți trestarea potrivită pentru dvs. Medicul sau un asociat de vânzări pot recomanda, de asemenea, cel mai potrivit material pentru trestie, precum și forma mânerului și tipul de prindere.
  • În mod normal, mâna pe care o țineți de trestie este pe partea opusă a rănirii, dar uneori este aceeași parte - medicul sau fizioterapeutul dvs. pot determina partea corectă pentru situația dvs.
  • Partea 3 din 3:
    Având în vedere opțiunile dvs
    1. Imaginea intitulată Determinați înălțimea corectă a bastoanelor de mers pe jos Pasul 7
    1. Încercați diferite lungimi de trestie de trestie. Deși măsurarea distanței de la încheietura mâinii la podea este "Standarde de aur" de determinare a lungimii trestiei de trestie, este posibil să preferați o înălțime ușor diferită, bazată pe mulți factori fiziologici, cum ar fi flexibilitatea sau rezistența în mâini, încheieturi, coate sau umeri. De exemplu, dacă nu vă puteți îndoi atât de mult cotul, ați putea avea nevoie de o trestie de zahăr care are un pic mai scurt.
    • Încercați câteva lungimi diferite de bastoane, în timp ce la magazinul medical sau la biroul medicului sau fizioterapeutului înainte de a determina dimensiunea perfectă pentru starea dvs. specială.
    • Alegeți o trestie de mers pe jos pe baza funcției, precum și preferințele personale.
  • Imaginea intitulată Determinați înălțimea corectă a bastoanelor de mers pe jos Pasul 8
    2. Ia în considerare ce este trestia ta. Mulți oameni care poartă o trestie de mers pe jos o folosesc în primul rând pentru echilibru (mai ales atunci când se plimbau pe suprafețe dezechilibrate sau alunecoase), spre deosebire de a fi nevoie de a susține majoritatea greutății corporale ale acestora. Lungimea trestiei dvs. nu trebuie să fie la fel de precisă dacă îl utilizați în principal pentru echilibru în loc de rulment / suport de greutate.
  • Există diferite tipuri de bastoane. Unii au un sfat în timp ce altele au patru sfaturi.Cei cu patru sfaturi oferă mai multă stabilitate, dar aceste bastoane sunt mai greu de utilizat.
  • Nu toate bastoanele de mers pe jos sunt concepute pentru a susține toată greutatea corporală, mai ales dacă sunteți obezi. Ca atare, probabil că ar trebui să luați în considerare cârje sau un scaun cu rotile dacă aveți nevoie de mai mult de sprijin.
  • Imaginea intitulată Determinați înălțimea corectă a bastoanelor de mers pe jos Pasul 3
    3. Alegeți o prindere care funcționează pentru dvs. Bastoane au, de asemenea, diferite tipuri de mâner. De exemplu, puteți obține o trestie cu mâner cu mâner cu spumă cu sau fără manșetă care se potrivește în jurul brațului. De asemenea, puteți obține o trestie care are un mâner mare pentru a vă face mai ușor să vă mențineți.
  • Încercați să strângeți diferite tipuri de mânere de trestie pentru a vedea ceea ce simte cel mai confortabil pentru dvs.
  • Imaginea intitulată Determinați înălțimea corectă a bastoanelor de mers pe jos Pasul 9
    4. Nu uitați de vârf. Bastoanele de mers pe jos vin în mod obișnuit cu sfaturi de cauciuc sau plastic la capăt, care asigură prindere, dar ele afectează și înălțimea trestiei. Deci, atunci când măsurați trenul, luați în considerare întotdeauna dimensiunea vârfului. În plus, atunci când sfaturile se usucă cu utilizare, înălțimea din trestie va reduce oarecum, așa că nu uitați să înlocuiți sfaturile uzate.
  • Sfaturile pliabile de cauciuc de pe capetele de bastoane de prindere a podelei, cum ar fi suprafața de rulare pe anvelope prinderea drumului. Asigurați-vă că trestia are un vârf care este în formă bună.Dacă trebuie să înlocuiți vârful, mergeți la un magazin de aprovizionare medical și cumpărați unul nou.
  • Când cumpărați o trestie, asigurați-vă că vârful de cauciuc este suplă și suprafața de rulare este în formă bună.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă aveți nevoie de trestie numai pentru echilibru, luați în considerare o trestie standard cu un singur sfat. Cu toate acestea, dacă aveți nevoie de trestie de zahăr, luați în considerare alegerea unei trestie de trestie cu patru sfaturi.
  • Alegerea unei aderență pentru o trestie este o chestiune de preferință personală, dar dacă aveți probleme cu apucarea cu degetele (datorită artritei, de exemplu), apoi alegeți o strângere de spumă mai mare.
  • Când mersul cu o trestie în mâna opusă, amintiți-vă că este de a atinge terenul în același timp, piciorul opus.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar