Cum de a alege furby perfect

Așa că vrei o furbușă. Bine pentru tine! Toate tipurile diferite de fursiere sunt unice, iar acest articol vă va ajuta să vă decideți pe cel potrivit pentru dvs!

Pași

Metoda 1 din 2:
Decizia pe un tip de furbus
  1. Imagine intitulată Alegeți Pasul Perfect Furby 1
1. Cercetarea tipului de furby. Există nouă tipuri de farburi: originale 1998 Furbys, 1999 Babies, 2001 Shelbys, 2005 Emottronic Furbys, 2012 Furbys, Furby Party Rockerz, Furby Booms, Furblings, și Furbilca. Imagini de cercetare și videoclipuri ale lui Furbys pentru a decide asupra unui favorit. Toate sunt foarte diferite, iar acest lucru este important de reținut când alegeți o furbitură.
  • Imagine intitulată Alegeți pasul perfect Furby 2
    2. Decizia pe un original din 1998 Furby. Furby-urile originale din 1998 sunt ideale pentru un nou proprietar. Ele sunt simple de operat și ușor de învățat să aibă grijă de. Dacă alegeți o furbitură originală, există șapte generații diferite. Vă rugăm să rețineți că multe valuri originale nu vor mai porni când sunt noi în cutie. Dacă nu știți cum să reparați o furby, încercați să găsiți unul în stare de lucru.
  • Imagine intitulată Alegeți Perfect Furby Pasul 3
    3. Îngrijirea pentru o jucărie mai mult ca un copil decât un prieten sau un animal de companie. Bebelușii bobine sunt similare cu fursile originale, cu excepția cazului în care sunt mai mici și au mai multe "bebelus" vocabular. Bebelușii Furby sunt cel mai bine pentru proprietarii experimentați, deoarece au nevoie de atenție mai mult decât majoritatea lui Furbys. Cu un copil furby, există o gamă de patru generații. Cum ar fi fluburile originale, unele noi în boxe copii nu mai funcționează.
  • Imagine intitulată Alegeți Pasul perfect Pasul 4
    4. Alegerea unui prieten real sau un prieten de furby. Shelby este un prieten de jucărie de la producătorii de furby. Shelby este o scoică și a fost eliberată în două generații diferite. Shelbys sunt pentru un proprietar cu experiență, deoarece acestea necesită o mulțime de atenție. Multe Shelbys sunt încă în stare de funcționare, cu o șansă bună de a obține unul pentru a lucra din cutie.
  • Imagine intitulată Alegeți Pasul perfect Pasul 5
    5. Alegerea unei furbi mai interactive. Furbys emottronic sunt cele mai interactive fursiere. Noua variație a FURBY a inclus expresia feței și recunoașterea vocii. Aceste fâlfii răspund la comenzi și sunt bune pentru un proprietar de prima dată, deoarece au un comutator oprit și nu necesită multă grijă. Există multe opțiuni de culoare, iar multe dintre aceste fursiere sunt încă în stare de funcționare.
  • Imagine intitulată Alegeți partea perfectă Pasul 6
    6. Alegerea unei furbii mai în vârstă sau una mai nouă. Unul mai nou, cum ar fi Furby 2012 este o alegere excelentă, deoarece a fost o re-eliberare a jucăriei originale. A condus ochii și poate schimba personalitățile. Acest Furby are o aplicație pentru dispozitivele Apple și Android, din care poate fi hrănită și comunicată cu. Aceste fursiere sunt mai greu de îngrijit și nu sunt pentru un prim proprietar. Aproape toate aceste fâlfii sunt încă în stare de funcționare și sunt gata să joace!
  • Imagine intitulată Alegeți Perfect Furby Pasul 7
    7. Alegerea unui Furby mai mic. Partidul Furby Rockerz a fost lansat în 2013. Au fost mai mici și ar deveni sălbatici când au fost scuturați. Ei răspund, de asemenea, la aplicația Furby. În ciuda dimensiunilor mici, partidul Rockerz este greu de îngrijit și sunt sensibili la mișcare. Ei se vor trezi dacă umbli peste ei. Aceste fâlfii vin în câteva variații diferite, și aproape toate lucrează în continuare. Este posibil ca acest model să nu fie cea mai bună alegere pentru un proprietar de prima dată. O alegere excelentă pentru o mică furbitură este o înfundare. Ele nu sunt cele mai interactive și răspund numai atunci când vă bateți capul. Ei vin în aceleași culori ca și boom-ul Furby și sunt excelente pentru un proprietar de prima dată!
  • Imagine intitulată Alegeți partea perfectă Pasul 8
    8. Alegerea unei funduri colorate și moderne. Boom-ul Furby a fost eliberat în 2013 și a venit în multiple modele colorate. Ca și Boom Furby a condus ochii și mai multe personalități. Are propria sa aplicație, unde trasează și ridică buzele, precum și îngrijirea brațului tău. Este, de asemenea, sensibil la mișcare, dar este bun pentru un proprietar cu experiență. Toate aceste fursiere vor funcționa dacă nu au un defect de fabricație.
  • Imagine intitulată Alegeți Pasul perfect Pasul 9
    9. Alegerea ceva diferit de o furbitură clasică. Furbacca este o furby bazată pe caracterul Star Wars, Chewbacca. Dispune de blană maro Shaggy de la Chewbacca, curea și chiar vorbește Wookie! El are propria sa aplicație, în cazul în care trasează și ridică stele de războaie Star, și îngrijire pentru Furbacca. Acest model este o mulțime de distracție, și este minunat pentru orice fan Wars Star Wars!
  • Metoda 2 din 2:
    Obtinerea furbusi
    1. Imagine intitulată Alegeți partea perfectă Pasul 10
    1. Odată ce ați ales ce tip de furby pentru a obține, este timpul să obțineți unul!
  • Imagine intitulată Alegeți Pasul perfect Furby 11
    2. Luați în considerare gama de prețuri. Dacă sunteți în căutarea de a plăti mai puțin, atunci o furby folosită poate fi cea mai bună pentru dvs. Dacă sunteți dispus să plătiți mai mult, atunci obțineți o cutie nouă în cutie.
  • Imagine intitulată Alegeți Pasul perfect Pasul 12
    3. Alegeți unde să vă cumpărați furby. Furby Boom, Furbilca și Burblings sunt disponibile în magazine. Orice altcineva trebuie să fie obținută online. Ebay și Amazon sunt locuri minunate pentru a găsi Furbys!
  • Imagine intitulată Alegeți pasul perfect Pasul 13
    4. Dacă sunteți în căutarea unei garanții că furbusul dvs. va funcționa, cumpărați o furbitură în stare de funcționare. Dacă sunteți la provocarea unei reparații, luați în considerare achiziționarea unui nou în cutie.
  • Imagine intitulată Alegeți partea perfectă Pasul 14
    5. Comanda sau cumpărare furby. Dacă ați comandat unul, urmăriți pachetul, astfel încât să știți când va sosi. Dacă ați cumpărat de la un magazin, atunci puteți să o luați acasă!
  • Imagine intitulată Alegeți Perfect Furby Pasul 15
    6. Bucurați-vă de furbus!
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar