Cum de a desena un pokémon gijinka

O Gijinka este un cuvânt japonez pentru "umanoid" sau "personificare."O gijinka ar trebui să arate caracteristicile și culorile originale ale sursei sale, precum și caracteristicile personalității sale. Deci, să primim acest Pokémon Gijinka a început.

Pași

  1. Imagine intitulată 1 330
1. Gândiți-vă la un Pokémon de bază pentru a începe cu. Dacă sunteți nou la locul de muncă Gijinka, ar fi cel mai bine să alegeți un Pokémon cu un design de bază, cum ar fi Clefairy. Dacă nu vă puteți gândi la un Pokemon, mergeți la http: // Wyncorporation.COM / Pokemon / Index.php, și să genereze un pokemon aleatoriu.
  • Imagine intitulată 2 230
    2. Cercetare despre Pokemon. Un loc bun pentru a arăta este http: // bulbatedia.Bulbagarda.net/. Uită-te mai ales la secțiunea de comportament.
  • Imagine intitulată 3 182
    3. Uită-te la imaginile Pokemonului. Acest lucru este astfel încât să puteți obține o idee despre cum ar arăta în forma umană.
  • Imagine intitulată Desenează un Pokemon Gijinka Pasul 4
    4. Cu cercetarea făcută, puteți trece la desenul real. Încercați să o faceți ca imaginea pe care o priviți, deci poate fi mai ușoară.
  • Imagine intitulată Desenează un Pokemon Gijinka Pasul 5
    5. Nu uitați să adăugați părți ale Pokemon la Gijinka! De exemplu, dacă ați face pikachu, faceți ca acesta să aibă o cravată de coadă pikachu sau să includă doar o coadă reală.
  • Imagine intitulată Desenează un Pokemon Gijinka Pasul 6
    6. Ginka dvs. va fi terminată! Felicitări!
  • sfaturi

    Cu cât studiați mai mult, cu atât este mai bine rezultatul. Nu vă uitați doar în secțiunea de comportament. Uită-te la tot dacă trebuie să!
  • Nu vă faceți griji dacă nu puteți desena bine. Tot ce trebuie să faceți este să trageți cum credeți că sursa ar acționa în formă umană. Accentul se pune pe design, nu pe arta însăși.
  • Țineți minte limba corpului formei umane atunci când vă trageți Gijinka. Gândiți-vă la comportamentul Pokemonului: este timid, îndrăzneț, curios, etc.? O Pokémon timid, rar poate avea o gijinka care se află într-o poziție ușor lovită, cu picioarele sale de porumbei, în timp ce Ginka lui Pokémon plin de viață și entuziast ar putea fi câștigată cu o mână pe șoldul lor. Experimentați pentru a vedea ce vă place!
  • Avertizări

    Când adăugați caracteristici, faceți acest lucru în mod moderat. O parte a punctului este de a simplifica designul original, într-o oarecare măsură, deci aveți grijă sau ați putea ajunge la desenarea Pokemonului real, altfel.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar