Cum sa faci o panglică de cascadă franceză

Dacă știți cum să împușcați francezi, luați-o la un nou nivel cu cascada franceză! Puteți să o luați și mai mult prin combinarea acesteia cu o panglică franceză standard pentru a crea un aspect complicat, țesut. Cel mai bun dintre toate, puteți termina panglica într-o serie de modalități de a crea stilul dvs. unic.

Pași

Metoda 1 din 3:
Făcând o singură panglică de cascadă franceză
  1. Imaginea intitulată Faceți o cascadă Franceză Pasul 1
1. Periați părul, apoi partiți-l în lateral. Începeți cu părul uscat, apoi periați-l până când este lipsit de noduri și încurcări. Utilizați mânerul unui pieptene de coadă pentru a crea o parte laterală în partea stângă sau din dreapta a capului.
  • 2. Începeți o panglică de bază pe partea mai groasă a părții. Adunați un mic, 1 până la 2 inci (2.5 la 5 cm) secțiune largă a părului din partea dvs., apoi împărțiți-o în trei fire egale. Traversați partea de sus peste cea de mijloc, apoi traversați firul de jos peste cel de mijloc.
  • 3. Continuați cu o panglică franceză pentru un crossover. Adunați părul din partea și adăugați-l la partea de sus. Traversați firul superior de vârf peste cel de mijloc.
  • 4. Aruncați firul de jos, ridicați unul nou și traversați-l. Puneți mai întâi catena de jos, apoi combinați-l în păr cu degetele. Acest lucru ajută la aducerea părinților de păr îngrijit în panglică. Ridicați un nou fir de păr de la doar în spatele ei (mergând spre partea din spate a capului tău). Traversați noul strad peste cel de mijloc.
  • 5. Repetați ultimii doi pași până când ajungeți la spatele capului. Adăugați o nouă catenă de păr la partea de sus înainte de ao traversa peste cea de mijloc. Aruncați firul de jos și ridicați unul nou înainte de ao traversa de la mijlocul celui de mijloc. Continuați să împletiți în acest mod până când ajungeți la spatele capului.
  • 6. Finalizați cu o panglică regulată. Pur și simplu traversați firele de sus și de jos peste cele mijlocii, fără a adăuga sau renunța la nimic. Asigurați panglica cu elastic clar.
  • 7. Degetul pieptene părul, apoi setați stilul cu Hairpray. Rulați ușor degetele prin partea liberă a părului. Dă-ți părul o lumină ușoară de spray de păr și ai terminat!
  • Pentru o atingere adăugată, asigurați panglica de cascadă cu un accesoriu frumos de păr sau un PIN colorat Bobby!
  • Metoda 2 din 3:
    A face o curata dubla panglica franceza
    1. Imagine intitulată Faceți o cascadă franceză Pasul 8
    1. Periați părul, apoi creați o parte laterală înclinată. Începeți cu păr uscat, frumos. Utilizați mânerul unui pieptene de coadă pentru a vă împărți părul în lateral. Porniți partea chiar deasupra sprâncenei stângi sau drepte și unghi-o spre partea din spate a coroanei voastre.
    • Plasați părțile între marginile mijlocii și exterioare ale sprâncenelor dvs.
    • Condiționarea profundă a părului sau periajul cu un produs de detașare poate ajuta la eliminarea încurcării încăpățânate.
  • 2. Începeți o panglică de bază pe partea mai groasă a părții. Adunați un 1 până la 2-inch (2.5 la 5 cm) secțiunea de păr din linia părului, apoi împărțiți-o în trei fire egale. Traversați partea superioară peste cea de mijloc, apoi traversați firul de jos peste cea de mijloc. Faceți asta de două ori.
  • 3. Faceți o panglică franceză pentru două crossover pentru a ancora panglica de cascadă. Adăugați părul la partea de sus înainte de ao traversa peste cea de mijloc. Apoi, adăugați un păr la firul de jos, apoi traversați-l de-a lungul mijlocului. Acest lucru va ajuta la crearea unei fundatii pentru panglica cascada.
  • 4. Continuați cu o panglică de cascadă care ajunge la spatele capului. Adăugați părul la partea de sus, apoi trageți-o peste cea de mijloc. cădere brusca partea inferioară, apoi apucați o nouă catenă de păr de la doar în spatele ei. Traversează această nouă componentă peste cea de mijloc. Repetați acești pași peste și peste până când ajungeți la spatele capului.
  • Panglică într-o linie dreaptă, cât mai aproape de partea cât poți. Dacă o faceți prea scăzută, nu veți avea loc mai târziu în camera franceză.
  • În funcție de aspectul dorit, nu trebuie să împletească până la spatele capului tău. De exemplu, dacă doriți să purtați o jumătate de stil, pe jumătate în jos, puteți împușca cascada până când ajungeți la coroana capului.
  • 5. Asigurați cârligul de cascadă cu un elastic clar de păr. Faceți mai întâi câteva cusături ale unei panouri obișnuite, apoi asigurați-o cu un elastic clar de păr. Acest lucru vă va ajuta să îl țineți împreună în timp ce creați panglica franceză.
  • 6. Începeți o al doilea, cu panglică regulată sub panglică de cascadă. Adună o altă secțiune de păr din părul tău, chiar sub panglică de cascadă. Împărțiți acea secțiune în trei fire egale. Traversează firele de sus și de jos peste cel de mijloc pentru a crea o panglică de bază.
  • 7. Continuați cu o panglică franceză până când ajungeți la spatele capului. Aduna unele dintre părul care iese din panglică de cascadă, adăugați-l pe partea de sus, apoi traversați-o peste cea de mijloc. Strângeți părul liber de la părul tău, adăugați-l la partea inferioară și traversați-l de-a lungul mijlocului. Repetați acești pași până când ajungeți la spatele capului.
  • 8. Alăturați-vă celor două braizi într-un bun murdar. Aduna toate părul într-o coadă de cal, apoi înfășurați o cravată de păr în jurul ei. Răsuciți calul de coadă într-un bun murdar și asigurați-l cu Bobby Pins. Alternativ, puteți crea o a doua panglică franceză pe cealaltă parte a părții dvs., apoi adunați totul într-un bun murdar.
  • Setați stilul cu o lumină ușoară a spațiilor de păr, dacă doriți, pentru a vă ajuta să dureze mai mult.
  • Metoda 3 din 3:
    A face o cascadă triplă franceză panglică
    1. Imagine intitulată Faceți o cascadă Franceză Pasul 16
    1. Puneți părul și creați două părți laterale înclinate. Periați-vă părul în primul rând, apoi pieptenește-l înapoi, departe de linia părului. Utilizați mânerul unui pieptene de coadă pentru a crea o parte deasupra fiecărei sprâncene. Unghi atât părțile laterale spre centrul din spate al capului.
    • Părul tău ar trebui să fie uscat înainte de a începe.
    • Părțile ar trebui să fie între marginea mijlocie și cea exterioară a fiecărei sprâncene.
  • 2. Prindeți părțile laterale ale părului din cale și lăsați partea superioară liberă. Pietre părul de sub fiecare parte parte în jos. Utilizați un pin de bobby pentru a le menține plat pe părțile laterale ale capului tău. Păstrați părul deasupra capului, între cele două părți, în vrac.
  • 3. Începeți o panglică de bază la părul dvs. folosind secțiunea Loose, Top. Adună o secțiune groasă de păr din părul tău, asigurându-vă că se întinde de la partea laterală la partea laterală. Împărțiți-o în trei, finici egale. Traversați firul stâng peste cel de mijloc, apoi repetați cu partea dreaptă.
  • 4. Aruncați firul stâng, ridicați unul nou și traversați-l. Puneți mai întâi catena stângă și lăsați-o să cadă pe partea stângă a capului. Ridicați un nou strand de aceeași dimensiune de la exact în spatele ei. Traversează această nouă componentă peste partea de mijloc.
  • 5. Repetați procesul pentru partea dreaptă. Puneți firul potrivit, lăsându-l să se drape în partea dreaptă a capului. Apuca o nouă catenă de păr de la doar în spatele ei. Traversează această nouă componentă peste partea de mijloc.
  • 6. Panglică până când ajungeți la spatele capului, apoi fixați-l. Aruncați firele stângi și cele potrivite înainte de a ridica cele noi și traversându-le. Do nu Adăugați părul nou la firele existente, cum ar fi cu o panglică franceză. Continuați până când ajungeți la spatele capului, apoi asigurați-l cu un știft Bobby.
  • 7. Începeți o panglică largă, regulată pe partea stângă a capului tău. Adunați un fir subțire de păr din partea stângă a părului dvs., inclusiv prima catenă stângă a scăzut. Împărțiți părul adunat în trei secțiuni, făcând firul căzut în secțiunea proprie. Traversați secțiunea de jos deasupra celui de mijloc, apoi traversați secțiunea de sus peste cea de mijloc.
  • Amintiți-vă să eliminați mai întâi PIN-ul Bobby.
  • 8. Adăugați părul la banda de jos înainte de ao traversa. Adună niște păr de la doar în spatele firului de jos. Adăugați-l la partea inferioară și treceți atât peste partea de mijloc.
  • 9. Adăugați următoarea catenă cădere la partea de sus înainte de a trece. Găsiți următoarea catenă de căptușeală de la panglică de cascadă. Adăugați-l la partea de sus, apoi treceți atât peste mijlocul.
  • 10. Continuați împușcarea franceză până când ajungeți la spatele capului. Continuați să adăugați părul la firele de jos înainte de a le trece peste cel de mijloc. Adăugați firele de cascadă scăpate spre cele mai bune fire înainte de a le trece și. Păstrați cusăturile frumoase și strânse. Când ajungeți la spatele capului, asigurați panglica cu un alt PIN Bobby.
  • 11. Creați o altă panglică franceză în partea dreaptă a capului tău. Scoateți mai întâi PIN-ul Bobby, apoi urmați exact același proces cum ați făcut pentru partea stângă a capului. Începeți cu o panglică obișnuită, apoi terminați cu o panglică franceză. Când ajungeți la spatele capului, asigurați panglica cu un alt PIN Bobby.
  • 12. Strângeți părul într-un bun murdar. Adunați tot părul într-o coadă mare, poziționându-l chiar peste panglicile fixate de bobby. Înfășurați o cravată de păr în jurul ei, răsuciți părul într-un bun, apoi împachetați părul în jurul ei o dată sau de două ori mai mult. Scoateți știfturile Bobby când ați terminat, dacă este posibil.
  • Puteți face, de asemenea, un alt tip de bun, cum ar fi o jumătate de zi, o jumătate de bun sau o balerină bun.
  • Pentru ceva rapid și simplu, terminați cu o coadă simplă. Înfășurați o catenă de păr în jurul bazei de coadă de coadă pentru a ascunde cravata de păr.
  • Ajutați stilul să dureze mai mult prin faptul că este ușor de a fi ușor cu Hairpray.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    O panglică de cascadă poate părea complicată la început, dar practica face perfect!
  • Faceți o cârlig de cascadă pe fiecare parte a capului, apoi legați-le împreună pe partea din spate a capului dvs. pentru un aspect mai formal.
  • Părul care nu a fost spălat pentru o zi sau două este mai ușor de panglică decât părul proaspăt spălat.
  • Utilizați legăturile de păr și știfturile Bobby care se potrivesc cu culoarea părului.
  • Dacă părul dvs. este foarte neted, adăugați un șampon uscat pentru prima dată. Acest lucru îi va da o textură.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Perie
    • Pieptene de coafură
    • Legăturile de păr și / sau elasticul părului clar
    • agrafe
    • Hairspray
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar