Cum să contactați miley cyrus

Miley Cyrus este o actriță americană și un interpret muzical cel mai cunoscut pentru performanța ei în seria Hannah Montana de televiziune Hannah Montana și pentru lansarea mai multor albume pop-muzicale. Dacă doriți să contactați Miley Cyrus să-i spuneți cât de mult vă bucurați de munca ei sau să puneți o întrebare, nu sunteți singuri! Celebritati ca Miley Cyrus nu-si elibereaza numerele lor private de telefon sau adresele de email, astfel ca cele mai bune modalitati de a contacta Miley Cyrus sunt prin intermediul mass-media sociale si mail.

Pași

Metoda 1 din 4:
Contactați pe Miley Cyrus pe Twitter
  1. Imagine intitulată Contactați Miley Cyrus Pasul 2
1. Creați un cont Twitter. Vizitați Twitter.com și apăsați fila Înregistrare din colțul din stânga sus al ecranului. Dacă accesați Twitter utilizând un dispozitiv mobil, trebuie să descărcați mai întâi aplicația gratuită. Introduceți numele dvs. complet, adresa dvs. de e-mail și o parolă pentru a vă crea contul.
  • Va trebui să vizitați adresa dvs. de e-mail după ce vă înscrieți pentru a vă valida contul.
  • Imagine intitulată Contactați Miley Cyrus Pasul 1
    2. Urmați Miley Cyrus pe Twitter. Milesul Oficial al lui Miley Cyrus este @mileycyrus. Navigați la contul oficial al lui Miley Cyrus. De asemenea, puteți căuta Miley Cyrus în caseta de căutare din colțul din dreapta sus al paginii dvs. web. Cu toate acestea, pot exista pagini false Miley Cyrus Twitter.
  • Puteți să vă asigurați că urmăriți corect Miley Cyrus verificând dacă pagina de utilizator este autentificată. Dacă acesta este realitatea Miley Cyrus, va exista o marcă albastră lângă numele ei din partea stângă a paginii. Căutați marcajul de sub imaginea ei.
  • Imagine intitulată Contactați Miley Cyrus Pasul 3
    3. Tweet la Miley Cyrus. Faceți clic pe "Tweet la Miley Ray Cyrus" situat la stânga Timelinei Twitter a lui Miley. Acest lucru vă permite să scrieți orice mesaj pe care doriți să îl afișați direct pe pagina ei Twitter.
  • Rețineți că mulți oameni îi vor trimite mesaje și că toată lumea va putea să vă vadă mesajul.
  • Nu puteți trimite un mesaj direct (privat) la Miley Cyrus. Această funcție este rezervată pentru persoanele care vă urmează. Miley Cyrus nu a ales să primească mesaje directe de la alte persoane pe Twitter.
  • Imagine intitulată Contactați Miley Cyrus Pasul 4
    4. Introduceți mesajul către Miley Cyrus, apoi faceți clic pe "Tweet." Mesajul dvs. va fi trimis la Miley Cyrus și afișat în cronologia ei de notificare.
  • Înțelegeți că Miley Cyrus primește multe mesaje de la oameni. Nu vă simțiți ofensați dacă nu vă întoarce imediat la dvs. sau deloc. Nu există nici o modalitate de a ști sigur dacă își citește tweet-urile sau dacă le-a citit pe cineva pentru ea.
  • Metoda 2 din 4:
    Contactați pe Miley Cyrus pe Facebook
    1. Imagine intitulată Contactați Miley Cyrus Pasul 6
    1. Face un cont Facebook. Dacă nu aveți deja un cont Facebook, navigați pe Facebook.COM și creați un cont apăsând "Înscrieți-vă" în colțul din dreapta al ecranului. Introduceți numele și adresa dvs. de e-mail și veți putea să vă configurați profilul foarte repede. Conectați-vă la contul dvs. Facebook utilizând adresa dvs. de e-mail și parola.
  • Imagine intitulată Contactați Miley Cyrus Pasul 5
    2. Vizitați pagina Facebook a lui Miley Cyrus. După ce v-ați conectat la Facebook, va trebui să găsiți pagina Facebook a lui Miley Cyrus. Căutați Miley Cyrus în bara de instrumente de căutare din partea de sus a paginii. De asemenea, puteți naviga la contul Oficial al lui Miley Cyrus la https: // Facebook.COM / Mileycyrus.
  • Dacă pagina Miley Cyrus are un semn albastru de selectare lângă el, veți ști că este adevăratul Miley Cyrus. Apăsați butonul Like din partea dreaptă a paginii pentru a urma pagina ei și pentru a scrie un comentariu.
  • Imagine intitulată Contactați Miley Cyrus Pasul 7
    3. Comentariu despre pagina Facebook a lui Miley. Faceți clic pe linkul "Comentariu" de mai jos orice post pe pagina Facebook a lui Miley. Introduceți mesajul în câmpul de comentarii, apoi apăsați "Enter. Mesajul dvs. va fi acum postat pe pagina Facebook a lui Miley.
  • Luați în considerare modul în care public doriți ca mesajul dvs. să fie înainte de ao trimite. Dacă scrieți o poveste personală despre modul în care Miley te-a inspirat și nu vă simțiți confortabil împărtășind cu alți oameni, poate că ar trebui să o contactați într-un mod diferit. Fanul scris scris este un mod mai privat de a contacta Miley Cyrus.
  • Nu uitați să păstrați profanitatea și alte conținuturi neplăcute din mesajul dvs. Facebook poate șterge mesaje ofensive.
  • Metoda 3 din 4:
    Contactați pe Miley Cyrus pe Instagram
    1. Imagine intitulată Contactați Miley Cyrus Pasul 9
    1. Descărcați și deschideți Instagram. Majoritatea oamenilor folosesc Instagram pe telefonul lor inteligent. Descărcați aplicația gratuită Instagram pentru telefonul dvs. sau tabletă. Este gratuit, deci acest lucru nu ar trebui să fie nici o problemă. Lansați aplicația Instagram pe dispozitivul dvs. mobil.
    • De asemenea, va trebui să faceți un cont pentru a putea contacta Miley. Alegeți un mâner Instagram și verificați contul dvs. utilizând e-mail.
    • De asemenea, puteți utiliza Instagram prin orice browser web.
  • Imagine intitulată Contactați Miley Cyrus Pasul 10
    2. Găsiți pagina Instagram a lui Miley Cyrus. Navigați la pagina oficială a lui Miley Cyrus https: // instagram.COM / Mileycyrus.
  • Imagine intitulată Contactați Miley Cyrus Pasul 11
    3. Comentariu pe o fotografie. Apăsați pe orice fotografie pe pagina Instagram din Miley. În partea de jos a fotografiei veți vedea un câmp de comentarii. Probabil că vor fi un număr de alte persoane care au comentat deja fotografia. Aceasta nu este cea mai directă modalitate de a contacta Miley, dar este o modalitate bună de a interacționa cu ea ca ventilator.
  • Introduceți mesajul în câmpul de comentarii, apoi selectați opțiunea de a posta mesajul dvs. Comentariul dvs. va fi acum postat și atașat fotografiei lui Miley Instagram.
  • Metoda 4 din 4:
    Trimiterea de e-mail la Miley Cyrus
    1. Imagine intitulată Contactați Miley Cyrus Pasul 13
    1. Scrieți scrisoarea. Proiectați scrisoarea dvs. către Miley Cyrus pe o bucată de papetărie. Luați în considerare să-i spuneți cât de mare este un fan pe care îl aveți sau cât de mult apreciați lucrarea pe care o face sau că sunteți încântați să o vedeți în curând. Dacă scrieți o scrisoare foarte frumoasă, ați putea fi suficient de norocoasă pentru a obține o scrisoare personalizată înapoi.
    • Evitați scrierea ceva înseamnă sau inflamator - la urma urmei, ați urî să obțineți o scrisoare de genul asta. Celebritățile sunt și noi.
  • Imagine intitulată Contactați Miley Cyrus Pasul 14
    2. Trimiteți scrisoarea dvs. la Miley. Adresați-vă cu atenție scrisoarea dvs. către Miley Cyrus în îngrijirea Regudeer Entertainment, 9220 Sunset Blvd., Suită 210, West Hollywood, CA 90069. Scrisoarea dvs. va fi livrată la Miley Cyrus de către echipa de management.
  • Asigurați-vă că scrieți adresa din partea frontală a plicului și adăugați poștale
  • Imaginea intitulată Trimiteți o scrisoare celui mai bun prieten Pasul 9
    3. Includeți un plic cu ștampilare automată (Sase) dacă doriți un autograf. Dacă scrieți la Miley Cyrus solicitând un autograf, trebuie să includeți un Sase, astfel încât să fie capabil să trimită autograful dvs. Miley Cyrus devine cel mai probabil multe cereri de autograf, astfel încât să creșteți șansele de a răspunde prin includerea unui plic care a fost deja ștampilată.
  • Scrieți numele și adresa pe un plic separat decât cel pe care îl trimiteți la Miley Cyrus. Scrieți pe acest plic ca și cum ați fi abordat o scrisoare către dvs. Puneți o ștampilă și apoi alunecați acest plic în interiorul plicului mai mare pe care îl trimiteți la Miley Cyrus. Asigurați-vă că nu închideți plicul mai mic.
  • Imagine intitulată face ceasuri Pasul 6
    4. Asteapta rabdator. Miley Cyrus este o celebritate foarte populară și este probabil ca ea să primească o mulțime de mail. Nu există nici o garanție că ea va răspunde, ci va fi răbdător și speranță pentru cele mai bune!
  • sfaturi

    Aflați mai multe despre viitoarele evenimente live și concerte cu Miley Cyrus prin înscrierea la lista de discuții a lui Miley Fan Club la http: // Mileycyrus.COM /. În cazul în care nu puteți contacta Miley Cyrus utilizând oricare dintre celelalte metode prezentate în acest articol, puteți încerca să o întâlniți în persoană, participând la evenimente live sau prin înscrierea pentru a câștiga un fundal de culise gratuit la concertele ei.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar