Cum să atașați două fire de telefon pentru a face una

Dacă aveți nevoie de o lungă perioadă de timp Telefon cablu Într-o strângere, două cabluri mai scurte pot fi împrăștiate rapid împreună până când puteți cumpăra un cablu real.

Pași

  1. Imagine intitulată Atașați două fire de telefon pentru a face un pas 1
1
Tăiați firele .Tăiați un conector de plastic (dop) în afara fiecărui fir, ar trebui să utilizați diguri sau tăietori de sârmă, dar dacă nu aveți acei cuțiți sau foarfece vor face.Este important să tăiați laturile opuse, în caz contrar, cu dvs. stați o șansă de 50/50 de a înșuruba pasul trei.Dacă vă uitați la conectorii cu cârligul în jos, ar trebui să vedeți patru fire în acest ordin negru, roșu, verde, galben de la stânga la dreapta și celălalt conector îi va avea în ordine inversă.Tăiați conectorul cu firele din Primul fir, apoi conectorul cu YGRB de pe cel de-al doilea fir. (Vezi diagrama)
  • Vizualizate cu cârlige orientate spre toate conectorii.Tăiați conectorul cu firele din Primul fir, apoi conectorul cu YGRB de pe cel de-al doilea fir.
Imagine intitulată wirecutdiag.jpg
  • Imagine intitulată Atașați două fire de telefon pentru a face un pas 2
    2
    Îndepărtați izolația înapoi .Folosind un cuțit ascuțit sau o lamă de ras, scoateți o centimetru de plastic exterior de la capătul pe care tocmai l-ați tăiat.Acest lucru ar trebui să dezvăluie patru fire, benzi 1/2" în afara fiecăruia dintre aceste fire individuale.
  • Imagine intitulată Atașați două fire de telefon pentru a face un pas 3
    3
    Potriviți corect firele .Dacă tăiați firele în mod corespunzător, ar trebui să puteți potrivi culorile dacă nu ați asigurat că firul care se află în partea stângă a unui conector este pe extrema dreaptă pe cealaltă parte a firului. (Vezi diagrama)
  • Vizualizate cu cârlige orientate spre toate conectorii.(Sus) dacă firele au fost tăiate corespunzător, pot fi îmbinate prin potrivirea culorilor. (Partea de jos) Dacă firele nu au fost tăiate corespunzător, asigurați-vă că firele sunt în ordine inversă (de la stânga la dreapta), adică firul de jos rămâne pe fund.
    Imagine intitulată Wiresplicediag.jpg
  • Imagine intitulată Atașați două fire de telefon pentru a face un pas 4
    4
    Conectați firele .Răsuciți fiecare fir cu firele pe care le conectați la.Dacă aveți acces la un fier de lipit, ar trebui să le lipiți împreună.
  • Imagine intitulată Atașați două fire de telefon pentru a face un pas 5
    5
    În mod individual, bandă fiecare conexiune .Dacă aveți bandă electrică (bandă de plastic negru), utilizați acest lucru, altfel orice bandă poate fi utilizată pentru o fixare temporară.Dacă nu faceți bandă, fiecare fir individual, firele s-ar putea scurta și cablul dvs. va fi inutil.
  • Imagine intitulată Atașați două fire de telefon pentru a face un pas 6
    6
    Bandă toate firele împreună .Acest lucru îi va împiedica să fie tras.
  • sfaturi

    Asigurați-vă că metalele din fiecare fir ating.
  • Încercați să tăiați fiecare cablu la diferite lungimi - cu un fir scurt care se potrivește cu firul lung corespunzător pe celălalt cablu. Uimitorul articulațiilor ca aceasta face o conexiune mai nouă, mai ușoară și mai fiabilă. (Va trebui să eliminați mai mult din acoperirea exterioară pentru a face acest lucru)
  • Luați în considerare utilizarea izolației termocontractătoare - disponibilă la Home Depot sau alte magazine de alimentare cu clădiri.
  • Adaptoarele sunt disponibile de la Harvey Norman, Dick Smith sau cel mai electronic sau electronic angrosiști. Alăturarea acestor cabluri poate contracara standardele ACA în Australia.
  • Avertizări

    Păstrați firele deconectate în timp ce lucrați.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar