Cum se aplică banda de micropore

Banda de micropore este utilizată pentru lucruri cum ar fi schimbarea bandajelor și a articolelor de atingere a pielii dvs. Este cunoscut că este foarte ușoară și respirabilă și pentru a rămâne în loc, în timp ce este ușor de îndepărtat. Pentru a pune banda de micropore pe piele, este important să începeți cu pielea curată și uscată, astfel încât banda aderă bine. Tot ce aveți nevoie este un minut sau două de timp și veți fi tăiate!

Pași

Metoda 1 din 2:
Aplicație
  1. Imagine intitulată Aplicați banda Micropore Pasul 1
1. Spălați pielea cu un săpun ușor și se usucă. Curățați zona în care veți aplica banda astfel încât să rămână la nivelul pielii. Utilizați un săpun ușor pentru a spăla pielea și pentru a bate zona uscată cu un prosop curat.
  • Dacă utilizați banda pentru a ține un bandaj în poziție, ascultați instrucțiunile medicului dvs. despre curățarea plăgii.
  • Este important să ștergeți orice loțiuni sau uleiuri, astfel încât adezivul să stea pe piele.
  • Imagine intitulată Aplicați butonul MICROPORE Pasul 2
    2. Tăiați o lungime de bandă care acoperă complet bandajul, dacă este cazul. Dacă aveți o rană care are un pansament peste el, aplicați banda astfel încât să se extindă dincolo de dressing și pe piele. Tăiați și aplicați banda astfel încât să existe cel puțin 0.5-1 în (1.3-2.5 cm) de margine lipit pe piele.
  • Imagine intitulată Aplicați banda Micropore Pasul 3
    3. Lipiți banda pe piele în mod egal fără ao trage. Este important să evitați tragerea sau întinderea benzii pe măsură ce îl puneți pe piele, altfel va provoca tensiune. Apăsați în mod uniform începând cu un capăt și lucrați spre celălalt capăt al benzii tăiate fără a fi tras pe ea.
  • Tragând banda mai largă pe măsură ce îl aplicați pe piele ar putea provoca zona să se simtă puțin iritată sau dureroasă.
  • Imagine intitulată Aplicați banda de micropore Pasul 4
    4. Frecați ferm în poziție prin aplicarea ușoară a presiunii. Dacă tocmai ați pus banda în jos pe piele, fără a-l freca, banda nu va adera bine la diferitele curbe ale zonei de pe corpul dvs. Apăsați ferm banda în jos și frecați ușor în piele folosind mișcări circulare, astfel încât ea se lipesc bine.
  • Imagine intitulată Aplicați banda de micropore Pasul 5
    5. Evitați ambalarea benzii în întregime în jurul unui membru. Punerea unei bucăți de bandă în jurul brațului, a piciorului sau a altui corp prea strâns poate provoca probleme de circulație. În loc să înfășurați banda într-un cerc complet, păstrați-l în secțiuni pentru propria siguranță.
  • Chiar dacă înfășurați banda într-un cerc în jurul membrelor și nu se simte strâns, zona se poate umfla și vă va tăia circulația.
  • Imagine intitulată Aplicați banda Micropore Pasul 6
    6. Slăbiți banda dacă zona acoperă începe să se umfle. Dacă zona corpului în care ați aplicat banda începe să se umfle de la o vătămare sau banda fiind prea strânsă, scoateți cu grijă banda. Reaplicați-l un pic mai slăbit, astfel încât circulația dvs. nu este afectată.
  • Imagine intitulată Aplicați banda Micropore Pasul 7
    7. Adresați-vă medicului cât timp să părăsiți banda în poziție. În funcție de motivul pentru care utilizați banda, este posibil să aveți nevoie să o lăsați timp de câteva săptămâni. De exemplu, un chirurg poate recomanda păstrarea banda de micropore peste incizia (e) timp de până la 6 săptămâni după o operație pentru a promova vindecarea mai rapidă și pentru a minimiza cicatricile. Ei vă vor da, de asemenea, sfaturi despre cât de des de îndepărtat și înlocuiți banda (e.G., O dată pe săptămână până când rănile se vindecă).
  • Unii profesioniști din domeniul sănătății recomandă eliminarea benzii de micropore înainte de a vă face duș sau baie, apoi înlocuiți-o din nou când ați terminat. Adresați-vă medicului dumneavoastră dacă puteți spăla în siguranță zona înregistrată și dacă vă recomandăm să luați banda înainte de a face acest lucru.
  • Metoda 2 din 2:
    Îndepărtarea
    1. Imagine intitulată Aplicați butonul MICROPORE Pasul 8
    1. Începeți la marginea benzii și slăbiți-o ușor. Găsiți o margine a benzii care este ușor de a obține sub și trageți ușor această margine. Pornind la o margine a benzii vă va oferi mai multă influență și asigurați-vă că nu este dureros să decolați.
  • Imagine intitulată Aplicați banda Micropore Pasul 9
    2. Ridicați banda încet în direcția în care părul crește. Luând banda în aceeași direcție a creșterii părului vă va ajuta să vă asigurați că nu trageți sau provoca dureri. Ridicați banda încet și cu atenție, începând de la margine și lucrați spre cealaltă parte.
  • Evitați să rupeți banda repede, astfel încât să nu vă iritați pielea.
  • Imagine intitulată Aplicați banda de micropore Pasul 10
    3. Păstrați banda scăzută pe măsură ce îl eliminați pentru a reduce iritarea. Dacă ridicați capătul benzii pe care le-ați îndepărtat deja în aer în timp ce trageți, pielea va fi trasă mai mult. În schimb, păstrați banda aproape de piele, pe măsură ce îl trageți și folosiți degetele pentru a vă menține pielea dacă este necesar.
  • Trageți banda înapoi odată ce fiecare secțiune este îndepărtată pentru ao menține aproape de piele, dar nu mai atingerea.
  • Imagine intitulată Aplicați banda Micropore Pasul 11
    4. Utilizați o remodelare a adezivului medical dacă aveți probleme. Banda de micropore este cunoscută pentru a fi ușor de îndepărtat, deci acest lucru nu ar trebui să fie o problemă. Dacă întâmpinați problemele de a scoate banda sau este dureros să eliminați, să achiziționați un adeziv de îndepărtare și să vă dați acest lucru în zona pentru a ajuta banda să vină liberă.
  • Uneori aplicarea unui hidratant poate ajuta la slăbirea și banda.
  • sfaturi

    Odată ce ați tăiat banda, încercați să nu atingeți partea lipicioasă pentru a vă asigura că adezivul funcționează bine.

    Avertizări

    Banda Micropore nu este impermeabilă, deci evitați dușul, exercitarea puternic sau mergeți sub apă cu ea.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar