Cum să faci o bandă franceză de bord

Banda de bord franceză poate fi utilizată pentru ocazii casual sau formale. O bandă franceză de brățară poate fi utilizată în locul unei benzi standard pentru a ajuta la menținerea părului lung din față. Folosind tehnica de frânare franceză de bază, puteți crea o bandă de bord franceză.

Pași

Partea 1 din 3:
Secționarea părului
  1. Imagine intitulată Faceți o bandă de brățară franceză Pasul 1
1. Detați-vă părul. Utilizați o perie de palete sau pieptene de dinți largi pentru a scăpa de orice încurcătură. Asigurați-vă că părul este complet menționat înainte de a începe panglica. Obținerea părului umed vă poate ajuta cu procesul de detașare și de împletire. Cu toate acestea, acest lucru nu este necesar pentru a finaliza panglica.
  • Utilizați un spray de detansare pentru a ajuta la deturnarea părului knotted. Alternativ, vă puteți umezi părul și aplicați o cantitate mică de balsam.
  • Imaginea intitulată Faceți o bandă de brățară franceză Pasul 2
    2. Secțiunea de pe partea părului. Utilizați un pieptene dințate fine pentru a face o linie orizontală din partea superioară a unei urechi, peste cap, spre partea superioară a celeilalte urechi. Pentru a face panglica mai groasă, creați o parte mai departe de frunte. Pentru a face mai subțire panglică, creați o parte mai aproape de frunte.
  • Imagine intitulată Faceți o bandă de bord franceză Pasul 3
    3. Trageți înapoi părul excesiv. De la linia părții, pieptenează părul înainte. Utilizați un clip de păr sau suport pentru coadă pentru a fixa porțiunea de spate a părului. Acest păr nu va fi necesar pentru banda de bord franceză. Veți îmbraci părul în fața liniei de păr.
  • Partea 2 din 3:
    Începând cu panglica franceză
    1. Împărțiți părul în trei secțiuni uniforme. Decideți ce parte ați dori să începeți panglica. Nu contează în ce parte începeți panglica. În acest scop, ridicați o mică parte din păr și împărțiți-o în trei secțiuni egale.
    • Rețineți că panglica dvs. va deveni mai groasă pe măsură ce traversați capul.
  • Imagine intitulată Faceți o bandă de bandă franceză Pasul 5
    2. Începeți să împingeți părul. Folosind doar porțiunea de păr în fața părții, începeți un regulat panglica cu trei straturi. Faceți primele două cusături ale panglicii ca o panglică obișnuită cu trei fire. Traversați catena dreaptă peste firul de mijloc și apoi traversați firul stâng peste noul strad de mijloc.
  • Imagine intitulată Faceți o bandă de bord franceză Pasul 6
    3. Adăugați mai mult păr la firele voastre. Folosind doar părul din fața liniei părții, adăugați o cantitate mică de păr în partea din față și din spate a panglicii. Nu adăugați părul la partea de mijloc.
  • Adăugarea unor cantități mici de păr va face ca panglica să apară cutanată și strânsă, în timp ce adăugarea unor cantități mai mari de păr va face ca panglica să se rătăcească și să meargă.
  • Imagine intitulată Faceți o bandă de bord franceză Pasul 7
    4. Continuați panglica. Acum că ați adăugat părul nou la fire, puteți continua să strângeți părul prin adăugarea a încă două cusături la panglică. Traversați firul din față peste firul central și strandul din spate peste noua centru.
  • Partea 3 din 3:
    Terminând panglica
    1. Imagine intitulată face o bandă de brățară franceză Pasul 8
    1. Adăugați mai mult păr la panglică. Continuați să adăugați mai mult păr din partea din față și din spate a liniei părții până la firele din față și din spate ale panoului.
  • 2. Continuați să repetați acești pași până când ajungeți la cealaltă parte. Ar trebui să începeți să observați o diferență între panglica franceză și o panglică obișnuită cu trei fire. Din moment ce adăugați păr la panglica franceză în timp ce mergeți, panglica va fi plat și atașat la cap.
  • Imagine intitulată Faceți o bandă de bord franceză Pasul 9
    3. Finalizați panglica.Odată ce ați ieșit din păr pentru a adăuga la panglica franceză, panglica este aproape terminată. Continuați cu panglica adăugând câteva cusături mai regulate cu trei patch-uri pentru a vă ajuta să păstrați pragul francez sigur.
  • Imagine intitulată Faceți o bandă de bord franceză Pasul 10
    4. Asigurați capătul panoului. Puteți folosi o cravată de păr sau un clip la capătul panoului pentru ao asigura în poziție. Alternativ, ați putea asigura panglica în spatele urechii folosind un PIN Bobby.
  • Adăugați Hairspray pentru a vă ajuta să păstrați panglica în poziție.
  • sfaturi

    Începeți cu părul spălat și condiționat, deci este mai ușor de panglic.
  • Dacă părul dvs. este încurcat, utilizați un produs de desenare sau de adâncime înainte de a începe să îl împletiți.
  • Înclinați-vă capul în lateral pentru a facilita mai ușor.
  • Trageți părul strâns în timp ce vă împletiți.
  • Avertizări

    Bangs-urile dvs. nu pot sta în loc în panglică. Pentru a preveni acest lucru, încercați să vă umezi părul sau adăugați un pic de pomadă la bangs înainte de a le îmbrăca.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar