Cum să curățați argintul sterlinic cu bicarbonat de sodiu și aluminiu

Silverul de argint poate fi curățat cu sodă de copt și aluminiu. Amestecarea soda de copt, apa clocotită și oțetul într-o tavă de aluminiu, va ajuta la îndepărtarea de la argint. Înmuiați-vă argintul în apă clocotită timp de aproximativ 30 de secunde înainte de ao lustrui pentru a elimina orice pete.

Pași

Metoda 1 din 3:
Crearea băii de aluminiu
  1. Imagine intitulată Argintiu curat sterlină cu bicarbonat de sodiu și aluminiu Pasul 1
1. Line o tigaie de copt cu folie de aluminiu. Alegeți o pantă de coacere suficient de mare pentru a ține toate piesele de argint pe care le curățați. Utilizați folie de aluminiu pentru a linia întregul tigaie. Asigurați-vă că acoperiți interiorul complet.
  • Imagine intitulată Argintiu curat sterlină cu sifon de copt și aluminiu Pasul 2
    2. Fierbeți o ceașcă de apă. Măsurați o ceașcă de apă. Puneți-o într-o oală la o căldură mare. Păstrați încălzirea apei până când vine vorba de o fierbere.
  • În timp ce apa se fierbe, puteți să amestecați în alte ingrediente în tigaie.
  • 3. Se amestecă sifonul de copt și oțetul în tigaia de aluminiu. Adăugați o lingură de sodă de copt și o linguriță de sare în tigaie. Apoi, se toarnă încet într-o jumătate de ceașcă de oțet alb.
  • Oțetul va face ca sifonul de copt să fie ușor. Nu doriți ca sifonul de copt să fie prea mult, motiv pentru care este important să turnați oțetul încet pentru a provoca o reacție mică.
  • 4. Adăugați apa clocotită în tigaie. După adăugarea oțetului, adăugați apa clocotită. Nu aveți nevoie să amestecați ingredientele odată adăugate. Pur și simplu aruncați apa în tigaie.
  • Metoda 2 din 3:
    Înmuiați argintul
    1. Adăugați argintul în tigaie. Asigurați-vă că nici una dintre piesele de argint nu atinge. Setați-le în tigaie. Asigurați-vă că fiecare piesă face contact cu folia.
  • Imagine intitulată Argintiu curat cu sodă de copt și aluminiu Pasul 6
    2. Înmuiați argintul timp de aproximativ 30 de secunde. Setați un cronometru. Lăsați piesele să stea aproximativ 30 de secunde înainte de a le elimina.
  • După ce piesele sunt făcute înmuiere, utilizați clești pentru a le elimina. Ar trebui să le dezactivați pe o suprafață absorbantă, cum ar fi un prosop de hârtie.
  • 3. Clătiți și bucați-vă piesele de argint. Uscați piesele folosind o cârpă sau prosoape de hârtie. După ce sunt uscate, luați o cârpă moale. Blocați ușor piesele folosind această cârpă. Păstrați bomboane până când ați îndepărtat murdăria, resturile sau pământul și piesele sunt strălucitoare.
  • 4. Repetați procesul, dacă este necesar. Argintul foarte murdar sau tăiat sterlină poate să nu fie complet curat după prima spălare. Dacă argintul dvs. este încă plictisitor și murdar, repetați încă o dată procesul.
    Sfat de experți
    Marcus Shields

    Marcus Shields

    Curățarea casei ProfessionalMarcus este proprietarul servitoare ușor, o companie locală de curățenie rezidențială în Phoenix, Arizona. Rădăcinile sale de curățenie se întorc înapoi la bunica sa, care a curățat casele pentru rezidenții din Valea din anii `70 prin anii `70. După ce a lucrat în Tech de peste un deceniu, el sa întors la industria de curățenie și a deschis mai ușor să-și transmită metodele încercate și adevărate ale familiei sale în zona de metrou Phoenix.
    Marcus Shields
    Marcus Shields
    Curățenie Curățenie profesională

    Utilizați soda de copt pentru petele mici sau dacă sunteți într-un timp de timp. Barcare Soda este o metodă rapidă și ușoară pentru a curăța argintul, dar s-ar putea să nu fie elementele dvs. la fel de curat ca un produs comercial.

  • Metoda 3 din 3:
    Evitând greșelile comune
    1. Imagine intitulată Argintiu curat Sterling cu soda de copt și aluminiu Pasul 9
    1. Nu utilizați această metodă pe alte tipuri de argint. Silverul de argint nu va fi deteriorat de aluminiu și bicarbonat de sodiu. Alte tipuri de argint pot fi deteriorate de această metodă, totuși. Utilizați-l numai pentru piesele de argint sterline.
    • Dacă nu sunteți sigur dacă bijuteriile dvs. sunt sterlină de argint, err pe partea de prudență și să se abțină de la spălare cu aluminiu și bicarbonat de sodiu.
  • Imagine intitulată Argintiu curat cu sodă de copt și aluminiu Pasul 10
    2. Utilizați clește pentru a atinge argintul fierbinte. Nu trebuie să eliminați niciodată argintul sterline cu mâinile goale. Va fi fierbinte după ce a fost expus la apa clocotită. Utilizați o pereche de clești pentru a elimina argintul.
  • Imagine intitulată Argintiu curat Sterling cu sifon de copt și aluminiu Pasul 11
    3. Lăsați argintul foarte clar în apă mai mult. În timp ce 30 de secunde este, de obicei, tot ceea ce este nevoie, piesele pot avea în continuare pătrate și murdare după 30 de secunde. În acest caz, lăsați piesele să stea puțin mai mult, verificându-le în mod regulat până la o mare parte din murdărie, resturi, iar Tarnish se apropie.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar