Cum să încorporați o hartă google în html

Având o hartă a zonei pe care o vorbiți pe site-ul dvs. ar putea fi extrem de utilă. ThiseWill vă arată cum să încorporați o hartă Google în HTML.

Pași

Partea 1 din 2:
Obținerea codului Harta Google
  1. Imaginea intitulată Embed o hartă Google în HTML Pasul 1
1. Mergeți la locația pe care doriți să o împărțiți https: // Google.COM / Hărți. Aceasta va deschide o hartă în mod specific în Hărți Google.
  • Imagine intitulată Încorporați o hartă Google în HTML Pasul 2
    2. Clic . Aceasta este în partea stângă a ferestrei browserului.
  • Imagine intitulată Embed o hartă Google în HTML Pasul 3
    3. Clic Distribuiți sau hartă încorporată. S-ar putea să vedeți "legătura cu această hartă" în schimb. Această opțiune este spre partea de jos a meniului.
  • Imagine intitulată Embed o hartă Google în HTML Pasul 4
    4. Apasă pe Embed o hartă tablo.
  • Imagine intitulată Embed o hartă Google în HTML Pasul 5
    5. Selectați dimensiunea hărții pe care o doriți. Lângă câmpul de text, veți vedea MIC, MEDIU, MARE, sau MARIME PERSONALIZATA. Faceți clic pe săgeata mică îndreptată spre jos pentru a schimba dimensiunea hărții.
  • Imagine intitulată Embed o hartă Google în HTML Pasul 6
    6. Copiați textul furnizat. Puteți utiliza comenzile rapide de la tastatură Ctrl+C (Windows) sau ⌘ cmd+C (Mac) pentru a copia textul. Pe un dispozitiv mobil, puteți apăsa pe termen lung textul pentru opțiunile "Selectați toate" și "Copiere".
  • Partea 2 din 2:
    Embedding codul Harta Google
    1. Imaginea intitulată Embed o hartă Google în Pasul 7 HTML 7
    1. Deschideți HTML. Ați putea folosi un program ca Dreamweaver sau utilizați un simplu Procesarea cuvântului aplicație ca notepad și textedit în care editați fișierul HTML.
  • Imagine intitulată Embed o hartă Google în HTML Pasul 8
    2. Navigați la locul în care doriți să încorporați codul Harta Google. În aplicații precum Dreamweaver, puteți vedea ce se traduce codul pe o pagină web, astfel încât să puteți naviga cu ușurință prin codul HTML. Fără aceste aplicații, va trebui să știți unde vă aflați pe pagina web, analizând codul.
  • Imagine intitulată Embed o hartă Google în HTML Pasul 9
    3. Lipiți codul Google Maps. Puteți utiliza comenzile rapide de la tastatură apăsând Ctrl+P (Windows) sau ⌘ cmd+P (Mac). Pe un dispozitiv mobil, puteți apăsa pe câmpul de text și atingeți "Paste" când apare opțiunea.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar