Cum se obține locația curentă pe google maps

Thiste parere cum să utilizați Google Maps pentru a găsi adresa și harta coordonatelor locației dvs. curente pe un computer, telefon sau tabletă. Dacă nu ați pornit deja serviciile de localizare, vi se va solicita să faceți acest lucru înainte ca informațiile despre locație să apară.

Pași

Metoda 1 din 2:
Mobil
  1. Imagine intitulată Obțineți locația curentă pe Google Maps Pasul 1
1. Deschideți Hărți Google pe telefon sau pe tabletă. Este pictograma hărții cu a "G" În colțul din stânga sus și îl veți găsi pe unul dintre ecranele de acasă (iPhone / iPad) sau în sertarul de aplicații (Android).
  • Dacă nu ați activat serviciile de localizare, urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a face acest lucru când vi se solicită.
  • Modul de hartă implicit arată că numele străzii sunt suprapuse pe un desen de hartă. Pentru a trece la o hartă prin satelit sau teren, atingeți cele două diamante suprapuse în apropierea celui de sus, apoi apăsați Satelit sau Teren.
  • Imagine intitulată Obțineți locația curentă pe Hărți Google Pasul 2
    2. Găsiți punctul albastru pe hartă. Cercul albastru mic reprezintă locația dvs. curentă. Conul albastru moale în jurul punctului arată ce direcție cu care vă confruntați.
  • Dacă nu vedeți punctul albastru, atingeți pictograma Blue-and-Alb Compass din partea dreaptă a hărții pentru ao afișa acum. Seamănă cu un triunghi arătat pe iPhone / iPad sau o țintă rotundă cu 4 linii proeminente pe un Android.
  • Dublu-Atingeți punctul albastru pentru a mări o privire mai atentă. De asemenea, puteți utiliza gestul de fixare pentru a mări sau ieși.
  • Trageți degetul pe hartă pentru a repoziționa dacă doriți. Puteți atinge busola în colțul din dreapta jos pentru a reinstala înapoi la locația dvs. curentă.
  • Imagine intitulată Obțineți locația curentă pe Google Maps Pasul 3
    3. Atingeți și țineți apăsat punctul albastru pentru a scăpa un știft. Ridicați degetul odată ce pushpinul roșu apare peste punctul albastru. Va apărea un panou cu informații despre locația dvs.
  • Imagine intitulată Obțineți locația curentă pe Google Maps Pasul 4
    4. Glisați în sus pe PIN PIN panou. Este în partea de jos sau partea laterală a hărții, în funcție de dimensiunea ecranului. Aceasta mărește harta pentru a afișa informații despre locația dvs., inclusiv adresa stradă (în partea de sus) și coordonatele latitudine și longitudine (în apropierea fundului).
  • Metoda 2 din 2:
    Calculator
    1. Imagine intitulată Obțineți locația curentă pe Hărți Google Pasul 5
    1. Mergi la https: // hărți.Google.COM Într-un browser web. Puteți utiliza orice browser web modern, cum ar fi Safari, Chrome sau Edge, pentru a găsi locația dvs. în Google Maps.
  • Imagine intitulată Obțineți locația curentă pe Hărți Google Pasul 6
    2. Faceți clic pe simbolul țintă albastru și alb. Este aproape de colțul din dreapta jos al hărții. Acest re-centrează vizualizarea hărții pentru a afișa locația dvs. curentă, care va fi marcată cu un punct albastru.
  • Dacă nu ați activat deja serviciile de localizare, veți vedea o eroare care să vă permită să le activați acum. Iată cum:
  • Windows: Du-te la start > Setări > Confidențialitate > Locație, apoi comutați primele două comutatoare în panoul din dreapta în poziția ON.
  • MacOS: Du-te la Meniul Apple > Preferințe de sistem > Securitate și confidențialitate > Confidențialitate > Servicii de localizare, apoi verificați casetele de lângă "Activați serviciile de localizare" și "Safari."
  • Imagine intitulată Obțineți locația curentă pe Google Maps Pasul 7
    3. Faceți clic dreapta pe punctul de localizare albastru de pe hartă. Un meniu contextual se va extinde.
  • Imagine intitulată Obțineți locația curentă pe Google Maps Pasul 8
    4. Clic ce este aici? în meniu. Aceasta afișează adresa dvs. de locație curentă și coordonatele latitudine / longitudine într-o cutie din partea de jos a hărții.
  • Imagine intitulată Obțineți locația curentă pe Google Maps Pasul 9
    5. Faceți clic pe adresa pentru mai multe informații. Este în partea de jos a hărții. Aceasta extinde un panou din stânga care conține informații suplimentare, inclusiv partajarea și salvarea opțiunilor.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar