Cum să ai grijă de broaștele de copaci capturate

Frogurile de copaci sunt animale frumoase și interesante pe care le puteți găsi în aproape orice mediu care are copaci. De asemenea, fac animale de companie surprinzător de mici întreținere! Dacă ați capturat o broască de copaci, va trebui să configurați un mediu adecvat pentru acesta și să îl oferiți o mulțime de apă dulce și alimente. Consultați un ghid local sălbatic pentru a afla ce fel de broasca aveți, deoarece diferite specii au nevoi diferite. Câteva soiuri populare și ușor de captură includ broasca americană de copac verde, broasca cubaneză de copac și broasca de copac gri.

Pași

Metoda 1 din 3:
Îngrijirea broaștelor verzi
  1. Imagine intitulată Îngrijire pentru broaștele de copaci capturate Pasul 1
1. Oferiți un acvariu de 10 US Gal (38 L) pentru până la 4 broaște. Frogurile de copac verde nu necesită o mulțime de spațiu. Alegeți o carcasă de plastic sau sticlă bine ventilată, de preferință cu o orientare verticală, deoarece broaștele de copaci iubesc să urce.
  • Puteți păstra până la 4 broaște de copac verde confortabil într-o incintă de 10 US Gal (38 L), dar nu încercați să păstrați mai mult decât atât într-un spațiu atât de mic. Dacă vreunul dintre broaștele dvs. sunt deosebit de agresive, încercați să reduceți numărul la 2 sau 3.
  • Dacă doriți să păstrați mai multe broaște într-un rezervor, veți avea nevoie de un spațiu mai mare (e.G., Aproximativ 30 de galoane (110 L) pentru 6 până la 8 broaște).
  • Acești broaște sunt consumatori consistenți și pot concura reciproc pentru alimente, deci este important să evitați supraaglomerarea rezervorului.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru broaștele de copaci capturate Pasul 2
    2. Puneți pietriș mare în rezervor ca un substrat. Căutați pietre naturale, care sunt prea mari pentru a se potrivi cu ușurință în gura broaștelor. Dacă broasca ta înghite accidental bucăți mici de pietriș, ei ar putea răni sau ucide în cele din urmă broasca. Puteți cumpăra acest tip de pietriș mare în majoritatea magazinelor de companie sau magazine de alimentare cu grădină.
  • Pietrișul nu trebuie să fie adânc - puneți suficient pentru a acoperi fundul rezervorului.
  • Dacă doriți să cresc plantele vii în rezervorul dvs., veți avea nevoie de un substrat de sol care este 1-3 inci (2.5-7.6 cm) adânc, în funcție de cât de adânc rădăcina plantelor. Cu toate acestea, rețineți că solul dintr-un rezervor poate deveni apălogat. Va trebui să oferiți drenaj pentru a menține apa să se construiască în sol (e.G., Prin plasarea unui strat de pietriș aproximativ 1 inch (2.5 cm) adânc sub sol).
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru broaștele de copaci capturate Pasul 3
    3. Dă-ți broaștele un castron de sticlă de mică adâncime să se scalde. Frogii de copaci verzi trebuie să se înmoaie în apă pentru a rămâne sănătoși și hidratați. Setați un castron superficial pe partea superioară a substratului, astfel încât broaștele să se poată urca și se pot scufunda ori de câte ori le place. Păstrați castronul umplut cu curat, cald, dechlorurată apă.
  • Schimbați apa zilnic, sau mai des dacă vedeți fragmente de alimente sau alți contaminanți care plutesc în ea.
  • De asemenea, puteți ajuta broaștele dvs. să rămână hidratate prin eliminarea lor o dată pe zi cu apă dechorurată.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru broaștele de copaci capturate Pasul 4
    4. Așezați plante de plastic și lemn de pluș în incintă. Ca toate broaștele de copaci, broaștele de copaci verzi au nevoie de locuri pentru a urca și a ascunde. Puteți crea un mediu atractiv și natural prin decorarea rezervorului cu câteva plante de plastic și un jurnal de lemn.
  • Aveți grijă să nu suprascrieți rezervorul cu plante și decor, sau broaștele dvs. pot avea un timp greu de găsit mâncarea lor. Încercați să adăugați doar 2-3 plante sau bucăți de decor, astfel încât să existe un spațiu deschis în partea de jos a rezervorului.
  • Dacă preferați să utilizați plante vii, unele opțiuni bune includ figs, Hibiscus, Plante Umbrelă, Evergreens chinezești și ferigi.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru broaștele de copaci capturate Pasul 5
    5. Păstrați temperatura în rezervor între 70-82 ° F (21-28 ° C). Frogurile de copac verde pot tolera temperaturile mai scăzute, dar sunt cele mai active într-un mediu mai cald. Puteți păstra carcasa broaștei caldă cu o lampă de căldură sau un încălzitor sub-rezervor.
  • Puneți un termometru în rezervor pentru a vă asigura că incinta se află în intervalul de temperatură dorit.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru broaștele de copaci capturate Pasul 6
    6. Reduceți temperatura la 45-55 ° F (7-13 ° C) dacă doriți ca broaștele să fie hibernare. Frogurile de copaci verzi merg în dormit în timpul lunilor cooler. Dacă doriți să creați un ciclu de hibernare naturală pentru broaștele dvs., configurați un rezervor separat și acoperiți fundul cu așternut de frunze umede, unde broaștele se pot ascunde. Va trebui să reduceți temperatura rezervorului la cel mult 60 ° F (16 ° C) pentru a încuraja hibernarea.
  • Dacă doriți, puteți permite broaștele dvs. să hiberneze câteva luni, e.G., Între noiembrie și aprilie.
  • Chiar și în timp ce broaștele dvs. sunt hibernând, păstrați un castron de apă proaspătă disponibilă în cazul în care se trezesc și doresc să se înmoaie.
  • Nu lăsați temperatura în caderea rezervorului să înghețe sau mai jos, deoarece acest lucru vă poate ucide broaștele. Dacă temperatura crește peste 60 ° F (16 ° C), broaștele pot deveni din nou active.
  • Puteți să vă răciți rezervorul, plasându-l într-o zonă mai rece a casei dvs. (cum ar fi un subsol neîncălzit) sau prin punerea pachetelor de gheață în jurul rezervorului.
  • Nu este nevoie să vă încurajați broaștele să hiberneze în captivitate. Cu toate acestea, vă recomandăm să faceți acest lucru dacă vă colectați propria mâncare pentru broaște, deoarece insectele pot deveni greu de găsit în timpul iernii.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru broaștele copac capturate Pasul 7
    7. Oferiți broaștelor dvs. o varietate de insecte să mănânce. Frogii de copaci verzi vor mânca aproape orice insectă sau alte nevertebrate pe care le pot potrivi în interiorul gurii lor. Unele opțiuni bune includ greieri, molii, bug-uri de pilule și râme. Praf mâncarea broaștei cu suplimente de calciu și vitamine din magazinul dvs. de companie pentru a vă asigura că acestea primesc toate substanțele nutritive de care au nevoie.
  • Hrăniți broaștele pentru adulți de 2-3 ori pe săptămână. Frogii mai tineri ar trebui să aibă alimente disponibile în orice moment.
  • Dați broaștele dvs. 2-3 greieri sau alte insecte similare pe hrănire.
  • În timpul lunilor mai calde, când insectele sunt ușor disponibile, puteți să vă prindeți propria mâncare pentru broaștele dvs. În caz contrar, puteți cumpăra greieri de alimentare de la magazinul dvs. local de animale de companie.
  • Metoda 2 din 3:
    Păstrarea broaștelor de copaci cubanezi
    1. Imagine intitulată Îngrijire pentru broaștele de copaci capturate Pasul 8
    1. Obțineți un rezervor de 15-20 USAL (57-76 l) pentru o singură broască cubaneză cubaneză. Frogii cubanezi de copac pot ajunge la o lungime de până la 5 inci (13 cm), deci este important să le oferiți o mulțime de spațiu. Ele sunt, de asemenea, agresive și vor încerca să mănânce orice broaște mai mici pe teritoriul lor.
    • Căutați un rezervor cu o orientare verticală, deoarece broaștele cubanete ar trebui să urce.
    • S-ar putea să puteți găzdui până la 3 broaște cubaneze de copaci într-un rezervor de 20 de metri (76 l), dar căutați semne de agresiune și asigurați-vă că toate broaștele dvs. sunt de aproximativ aceeași dimensiune.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru broaștele de copaci capturate Pasul 9
    2. Utilizați solul de ghivece sau mușchiul de turbă ca substrat. Puteți crea un mediu natural și bine umed pentru broască, punând mușchiul de turbă sau un mic sol de ghiveci în partea de jos a rezervorului. Cu toate acestea, rețineți că aceste materiale pot deveni ușor de apă. Prosopul de hârtie este o altă opțiune bună, de întreținere redusă.
  • Evitați pietrișul sau cipurile mici de coajă, deoarece broasca dvs. ar putea să le înghiți accidental.
  • Substratul nu trebuie să fie deosebit de adânc decât dacă intenționați să crească plantele vii în el (caz în care ar trebui să fie 1-3 inci (2.5-7.6 cm) adâncime). Doar utilizați suficient pentru a acoperi fundul rezervorului.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru broaștele de copaci capturate Pasul 10
    3. Puneți plantele și jurnalele în rezervor, astfel încât broasca să se poată ascunde și să urce. Frogii cubanezi de copaci iubesc să fie ridicați și au nevoie de locuri de ascuns pentru a se simți sigure. Plasați ramurile și jurnalele goale în incintă pentru a acționa ca adăpost și locuri de pescuit. De asemenea, puteți pune plante vii sau artificiale în rezervor.
  • Dacă alegeți să puneți plante vii în rezervor, va trebui să furnizați un substrat de sol și o lumină de plantă. Plantele cum ar fi plângând smochine, ferigi sau plante umbrelă funcționează bine. Păstrați substratul 1-3 inci (2.5-7.6 cm) adânc, sau furnizați plantele cu vase individuale.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru broaștele de copaci capturate Pasul 11
    4. Puneți un vas de înmuiere superficială în incinta broască. Frogurile cubanez arborei au nevoie de acces constant la apă curată și proaspătă pentru a rămâne hidratată. Puneți un castron de mică adâncime sau un fel de mâncare în incintă și asigurați-vă că este suficient de mare pentru ca broasca să urce și să se scufunde.
  • Păstrați castronul umplut cu apă caldă, curată și dechlorată în orice moment.
  • De asemenea, puteți să vă înfurie ușor broască și carcasa de 2-3 ori pe zi pentru a menține mediul umed.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru broaștele de copaci capturate Pasul 12
    5. Păstrați carcasa între 82-85 ° F (28-29 ° C) în timpul zilei. Frogii de copaci cubanezi trebuie să rămână calzi, deși pot tolera temperaturile oarecum mai răcire pe timp de noapte. Un încălzitor sub-rezervor este o opțiune bună pentru menținerea unei temperaturi adecvate în rezervorul dvs.
  • Pe timp de noapte, puteți reduce temperatura în incinta broaștei dvs. la aproximativ 72-75 ° F (22-24 ° C).
  • Puneți un termometru în rezervor, astfel încât să puteți verifica dacă mențineți un interval de temperatură adecvat.
  • Evitați păstrarea rezervorului într-o parte rece sau dragă a casei dvs.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru broaștele de copaci capturate Pasul 13
    6. Hrăniți broasca o varietate de insecte de 2-3 ori pe săptămână. Frogii de copaci cuban pot mânca o varietate de pradă destul de mare, cum ar fi greieți, gandaci, lăcuste, molii și gândacii. Oferta 2-5 produse alimentare pe hrană. Le puteți hrăni, de asemenea, șoareci Pinky o dată la 2-3 săptămâni dacă doriți să le dați un tratament.
  • Praf mâncarea broasca cu suplimente de calciu și vitamine. Puteți cumpăra la cele mai multe magazine de companie.
  • În timp ce broaștele adulți cubanezi trebuie doar să mănânce o dată la câteva zile, trebuie să hrăniți broaștele juvenile în fiecare zi.
  • Metoda 3 din 3:
    Furnizarea de broaște de copac gri
    1. Imagine intitulată Îngrijire pentru broaștele de copaci capturate Pasul 14
    1. Păstrați până la 2 broaște de copac gri într-un rezervor de 20 US Gal (76 L). Broaștele de copaci gri sunt foarte activi în timpul orelor lor de vedere de noapte, și le place să aibă o mulțime de spațiu pentru a se deplasa în jur. Furnizați un rezervor care este cel puțin 20 de galoane (76 l) și nu a pus mai mult de 2 broaște în el. Alegeți un rezervor care este mai înalt decât este larg.
    • Dacă doriți să păstrați mai multe broaște, veți avea nevoie de un spațiu mai mare (e.G., 30 de galoane (110 l) pentru 3 broaște).
    • Aceste broaște se pot simți mai sigure într-un mediu care nu este deschis pe toate părțile. Încercați să puneți placa de postere neagră peste 3 laturi ale rezervorului pentru a crea un spațiu care se simte mai închis. Puneți placa posterului pe partea exterioară a rezervorului, astfel încât să nu fie umedă.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru broaștele de copaci capturate Pasul 15
    2. Utilizați fibre de cocos sau prosoape de hârtie ca substrat. Alte opțiuni de substrat bune includ solul (mai ales dacă intenționați să păstrați plante vii în rezervor) sau prosop de hârtie. De asemenea, puteți folosi roci mari, netede.
  • Nu utilizați pietriș de acvariu sau fragmente mici de coajă, deoarece broaștele dvs. ar putea înghiți accidental aceste lucruri.
  • Substratul trebuie doar să fie suficient de adânc pentru a acoperi fundul rezervorului.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru broaștele de copaci capturate Pasul 16
    3. Furnizați o mulțime de forțe, ramuri de alpinism și ascunderea locurilor. Frogii tăi de copac gri se vor simți mai siguri și mai fericiți dacă au locuri să urce și să se ascundă. Oferiți mobilier, cum ar fi ramuri, busteni, bucăți de lemn de pluș sau chiar lungimi de țeavă din PVC.
  • Puteți oferi adăpost și acoperiți prin plasarea unor plante vii sau artificiale în jurul sau peste zonele de alpinism și perching. Figurile plute de plâns, Hibiscus sau Umbrelă sunt opțiuni bune de plante live.
  • Dacă sunteți preocupat de broaștele care le pot găsi mâncarea, luați în considerare lipirea la 2-3 ramuri de alpinism. Lăsați un spațiu deschis în partea de jos a rezervorului.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru broaștele de copaci capturate Pasul 17
    4. Păstrați carcasa între 68-78 ° F (20-26 ° C). Frogurile de copaci gri pot tolera o gamă largă de temperaturi, dar ele fac cel mai bine dacă rezervorul este păstrat în jurul valorii de 68-78 ° F (20-26 ° C). Puteți permite ca temperatura să scadă cu 1-2 ° F (1 ° C) pe timp de noapte, dar nu expuneți niciodată broaștele la temperaturi sub 50 ° F (10 ° C). O lampă de căldură cu putere redusă sau încălzitor sub-rezervor sunt opțiuni bune pentru păstrarea rezervorului cald.
  • Plasați un termometru în rezervor pentru a monitoriza temperatura din interior.
  • Nu lăsați temperatura în rezervorul să crească peste 90 ° F (32 ° C).
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru broaștele de copaci capturate Pasul 18
    5. Oferiți broaștelor dvs. un vas de înmuiere superficială. Păstrați un vas de mică adâncime sau un fel de mâncare în carcasă, astfel încât broaștele dvs. de copac gri să se potdă în ea și să se înmoaie în orice moment. Asigurați-vă că castronul este, de asemenea, umplut constant cu apă curată, caldă și decorată.
  • De asemenea, puteți menține un nivel de umiditate sănătos în rezervor, scotând în interiorul incintei de mai multe ori pe săptămână. Dacă casa ta este foarte uscată, o cea zilnică a rezervorului.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru broaștele de copaci capturate Pasul 19
    6. Dă-ți broaștele o varietate de alimente de insecte. În timp ce greierii ar trebui să fie capsele de dietă a broaștelor, le puteți hrăni, de asemenea, o varietate de alte insecte și nevertebrate. Unele alegeri bune includ muște, molii, viermi de mătase, vierme de ceară și viermi.
  • Asigurați-vă că broaștele dvs. primesc substanțele nutritive de care au nevoie prin stropirea hranei cu un supliment de calciu și vitamine sub formă de pulbere.
  • În timp ce broaștele juvenile de arbori gri trebuie să mănânce în fiecare zi, adulții ar trebui să mănânce doar de 2-3 ori pe săptămână. Oferiți greierii pentru majoritatea meselor, dar ocazional alternați cu alte surse alimentare (cum ar fi molii sau viermi) ca un tratament.
  • Cele mai multe broaște de copac gri vor mânca 3-6 greieri sau alte insecte de dimensiuni similare pe hrănire.
  • sfaturi

    Asigurați-vă că rezervorul dvs. are un capac de ecran bine montat pentru a oferi ventilație și pentru a vă menține broaștele de la scăpare.
  • Mulți broaște de copaci capturate pot trăi la 5 sau 6 ani, în timp ce alte specii pot trăi până la 15 ani! Fiți pregătiți să vă angajați câțiva ani să vă îngrijiți de noii prieteni.
  • Dacă păstrați plante vii în rezervorul dvs., va trebui să furnizați o lumină de plantă cu spectru complet în timpul zilei. Asigurați-vă că opriți lumina pe timp de noapte, deoarece majoritatea broaștelor de copaci sunt nocturne și au nevoie de un ciclu natural de noapte.
  • Indiferent de speciile pe care le păstrați, curățați în mod regulat carcasa broaștei. Ridicați zilnic orice mâncare neobișnuită. O dată pe săptămână, mutați toate broaștele într-un mic rezervor de exploatare și curățați totul în rezervor cu apă fierbinte. Nu utilizați săpun, deoarece acest lucru vă poate face rău broaștelor.
  • Avertizări

    Multe specii de broască de copaci sunt protejate sau periclite. Verificați întotdeauna legile și reglementările din zona dvs. pentru a afla dacă puteți captura legal și păstrați broaștele copacilor.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar