Cum să curățați o gridlă

Pentru a curăța Griddle, veți avea nevoie de un număr de ajutoare de bucătărie, inclusiv un săpun de curățare, un burete robust, și, eventual, o perie sau o racletă.Cu blând cald, amestecați o apă caldă cu săpunul dvs.Îndepărtați buretele în apă și curățați murdăria departe.Puteți face munca dvs. de curățare a gridlă mai ușoară dacă vă seșiți bine și evitați utilizarea de bucătărie metalică pe ea.

Pași

Metoda 1 din 3:
Eliminarea murdăriei
  1. Imagine intitulată Curățați o etapă 1
1. Porniți grriplă.Cu biții de grriplă caldă, ar trebui să coboare mai ușor în timpul curățării.Transformați-vă gridra la setarea corespunzătoare.Diferite griddles sunt destinate a fi curățate la temperaturi diferite.Diferitele săpunuri de grriplă, de asemenea, sunt destinate utilizării la diferite temperaturi ideale.Verificați atât manualul de utilizare al lui Griddle, cât și săpunul Griddle pe care l-ați obținut pentru a determina ce temperatură ar trebui să vă stabiliți griddle-ul.
  • Va fi mai ușor să vă curățați zgomotul atunci când tocmai l-ați folosit, înainte de a fi răcit, decât va fi să încercați și să curățați gridda după ce biții de care ați gătit să vă deplasați pe suprafața sa.
  • Imagine intitulată Curățați o etapă grilă 2
    2. Amestecați apa și săpunul.Într-un castron sau o găleată mică, combinați săpunul cu apă caldă.Săpunul dvs. de griddle ar putea avea instrucțiuni specifice privind proporțiile de apă și săpunul trebuie amestecate.De exemplu, poate că săpunul dvs. va veni într-un singur pachet care trebuie amestecat cu două cești de apă.
  • Nu vă scufundați în întregime în apă și în săpun.Acest lucru ar putea deteriora electronica în interiorul griddle-ului.
  • Imagine intitulată Curățați o etapă grilă 3
    3. Curățați-vă griddle.După ce vă scufundați buretele sau curățarea în apa caldă, cu săpun ați preparat, utilizați-o pentru a slăbi și îndepărta cât mai mult gunk posibil.Utilizați o mișcare de spălare din spate și în sus și în jos atunci când vă curățați gridda.Ați putea să vă deplasați de sus în jos sau de la partea de jos la început.Dacă vă curățați cu o mișcare de sus și în jos, ați putea să vă deplasați de la dreapta la stânga sau de la stânga la dreapta pe măsură ce vă curățați.
  • Atașați tava de scurgere dacă griddle dvs. nu are unul atașat permanent.Așezați un castron sau un recipient mic sub scurgerea tăvii de scurgere pentru a prinde apa pe care o utilizați pentru a curăța griddle.
  • Îndepărtați buretele sau peria de griddle în apă frecvent în timpul procesului de curățare.Acest lucru asigură că grripla primește o aplicare constantă a apei cu săpun.
  • Dacă un nivel moderat de forță nu elimină gunkul din griddle, aplicați mai ferm presiune atunci când curățați.
  • Imagine intitulată Curățați o etapă de grilă 4
    4. Treceți la dispozitive mai puternice de spălare, dacă este necesar.De exemplu, dacă griddle dvs. nu se curăță cu un burete subțire, utilizați un burete groaznic mai gros.Dacă bureții dvs. Griddle s-au dovedit ineficientă, încercați o perie griddle.Dacă peria de grriplă se dovedește ineficientă, încercați o racletă grriplă.
  • Uneori, alternând între diferite instrumente de curățenie produc cel mai bun rezultat.De exemplu, ați putea folosi o perie griddle pentru a slăbi materialul care a coborât pe griddle, apoi îl îndepărtează cu o racletă grriplă.
  • Metoda 2 din 3:
    Menținându-vă griddle
    1. Imagine intitulată Curățați o etapă de grilă 5
    1. Se condimentează înainte de utilizare.Când utilizați mai întâi grida, puteți adăuga o acoperire protectoare - sau "condimente" - pentru a preveni rugina și pentru a facilita curățarea în viitor.Pentru a vă condamna gripa, turnați o linguriță (cinci mililitri) de ulei vegetal pe griddle.Utilizați un prosop de hârtie pentru a răspândi uleiul pe întreaga suprafață.Lăsați uleiul să stea pe griddle timp de o oră.Ștergeți orice ulei rezidual după ce a trecut o oră.Se condimentează din nou dacă îl utilizați din nou pentru prima dată după o perioadă lungă de utilizare.
  • Imagine intitulată Curățați o etapă de grilă 6
    2. Evitați gătitul cu spray non-stick de gătit și ulei de porumb.Spray-urile de gătit non-stick au un conținut ridicat de apă și arde cu ușurință.Și dacă gătiți pe o grilă cu o acoperire nonstick, sunt complet redundante.Uleiul de porumb, de asemenea, ar trebui evitat.Conținutul ridicat de zahăr din ulei de porumb tinde să caramelizeze (topit) și să acopere suprafața într-o mizerie lipicioasă și arsă.
  • Imagine intitulată Curățați o etapă de grilă 7
    3. Ștergeți-vă în jos după gătitul luminos.Utilizați un prosop de hârtie pentru a șterge suprafața în jos.Cantitatea mică de ulei care rămâne pe griddle după o ștergere ușoară va ajuta sezonul griddle.
  • Imagine intitulată Curățați o etapă de grilă 8
    4. După gătitul greu, ștergeți-vă grilei cu club de sodiu.Se toarnă soda clubului de temperatură a camerei direct pe griddle.Trageți răsturnarea uleiului și a alimentelor spre gunoi cu o spatulă metalică.Ștergeți suprafața în jos cu un prosop de hârtie, apoi se condimentează Griddle.
  • Imagine intitulată Curățați o etapă grilă 9
    5. Nu utilizați ustensile metalice.Când vă folosiți gridra, evitați utilizarea furcilor metalice sau a spatulelor.Acestea ar putea duce la zgârierea sau îndepărtarea stratului de acoperire a gridlec, dacă este prezent.În schimb, utilizați uneltele de cauciuc, plastic sau de gătit din lemn.
  • O excepție de la această regulă este în cazul gridurilor din oțel ceramic sau din oțel inoxidabil, care pot rezista unei raclete metalice sau a altor implementări.
  • Metoda 3 din 3:
    Utilizarea unor unelte eficiente de curățare
    1. Imagine intitulată Curățați o etapă de grilă 10
    1. Obțineți săpunul Griddle.SOP-urile de curățare specializate va face curățarea gridlă o briză.Dacă nu puteți localiza un săpun specializat de curățare de la magazinul local bun, utilizați un săpun extra-rezistență sau unul care este conceput pentru a tăia straturile de murdărie și grăsime.
  • Imagine intitulată Curățați o etapă de grilă 11
    2. Obțineți un burete de grriplă.Un burete de grriplă este un tip specializat de dispozitiv de curățare pentru griddles.Suprafața sa vă va înclina gridra gimisică pentru a îndepărta biții de grăsime și material ars.Bureții Griddle sunt disponibili cu grosimi diferite.Cu cât mai mult curățați-vă nevoile de griddle, cu atât este mai groasă buretele dvs. de grriplă.
  • Nu utilizați vată de oțel sau alte dispozitive de curățare abrazive pentru a vă curăța Griddle.
  • Imagine intitulată Curățați o etapă de grilă 12
    3. Obține o perie griddle.Pentru griddle mai mari sau griddles cu murdărie și crusta, care pur și simplu nu se vor înscriși chiar și atunci când sunt curățate cu un burete cu burete, va trebui să investești în ceva mai greu.Pentru acest tip de curățare, obțineți o perie griddle de la magazinul local de bucătărie.O perie de grriplă este o perie rigidă, în mod obișnuit cu un mâner din lemn, care vă va ajuta să eliminați chiar și cea mai bună grilă grilă.
  • Imagine intitulată Curățați o etapă de grilă 13
    4. Obțineți o răzuitoare.Un scraper grriplă este un instrument de bucătărie care seamănă cu o removersiune de vopsea.De la mânerul confortabil, o lamă de ventilator se extinde spre o margine dreaptă.Este această margine care este utilizată pentru a răsturna gripa de reziduuri și biți blocați.
  • sfaturi

    Nu trebuie să curățați gridda după fiecare utilizare.După gătitul luminos, ștergeți suprafața în jos cu o cârpă umedă sau un prosop de hârtie, apoi uscați-l cu o cârpă uscată sau un prosop de hârtie.
  • Curățarea excesivă poate elimina condimentarea lui Griddle.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar