Cum să curățați uleiul de pe o cale de acces

Dacă aveți probleme cu petele de petrol pe drumul dvs., există mai multe soluții pentru aceste pete. Puteți începe prin utilizarea unui detergent cum ar fi soda de copt sau săpun cu apă caldă și o perie de oțel pentru a vă curăța petele mici. Dacă aveți pete mai mari, utilizați un degresator Puteți cumpăra de la magazinul de hardware cu o perie de oțel pentru a ridica uleiul de pe beton. În cele din urmă, dacă doriți să reduceți daunele mediului, utilizați un dispozitiv de curățare microbian care va mânca uleiul de pe calea de acces fără a lăsa nici un rest toxic.

Pași

Metoda 1 din 3:
Pregătirea și achiziționarea de materiale
  1. Imagine intitulată 20481 1
1. Decideți ce fel de metodă de curățare a uleiului doriți să utilizați. În funcție de ce fel de pete aveți, puteți utiliza diferite metode de curățare a uleiului de pe drumul dvs. de acces.

Alegerea unei metode
Pentru petele proaspete sau deosebit de încăpățânate: Utilizați metoda PoulTice.
Pentru petele mici: Utilizați o metodă comună de detergent de uz casnic pentru a elimina pata.
Pentru petele mari: Cumpărați un degresant sau un aspirator microbian pentru a elimina uleiul.

  • Imagine intitulată Curățați uleiul de pe un pas de acces 2
    2. Achiziționați sau ieșiți din orice materiale de care aveți nevoie pentru loc de muncă. Puteți cumpăra toate materialele următoare de la Home Depot, Lowes, Online sau la magazinul dvs. de hardware local. În funcție de ce fel de pete aveți sau de metoda pe care o utilizați, va trebui să obțineți materiale diferite.

    Ce veți avea nevoie
    Pentru petele mici: 1) un detergent (bicarbonat de sodiu, oțet, săpun, fel de mâncare sau detergent de rufe) 2) o găleată sau o oală și furtun pentru apă 3) o perie de oțel sau o perie rigidă cu peri rigizi
    Pentru mici, greu de îndepărtat petele: Utilizați metoda de pasăre: 1) gunoi de pisică 2) acetonă, diluant lac sau xilen 3) o foaie de plastic puțin mai mare decât dimensiunea patei 4) o perie de oțel sau o perie rigidă cu peri rigide
    Pentru petele mai mari: 1) un degresator sau un cleaner microbian 2) o găleată sau un furtun pentru apă 3) o perie de oțel sau o perie rigidă cu peri rigizi
    Pentru petele proaspete: Pentru petele proaspete sau dacă anticipați scurgeri suplimentare de ulei, luați în considerare cumpărarea unei pungi de sodă de copt sau a pisicilor pentru a păstra în garajul dvs. pentru a fi utilizat în viitor.

  • Imaginea intitulată Uleiul curat de pe un pas de acces 3
    3. Purtați îmbrăcăminte de protecție și unelte dacă utilizați degresoare. Purta
    ochelari de protecție sau protecție a ochilor
    Pentru a vă proteja ochii de la substanțele chimice. Găsiți mănuși chimice rezistente la un magazin de superstore sau hardware pentru a purta în timp ce vă curățați. În plus, purtați salopete pe care le-ați folosi pentru a lucra la o mașină dacă le aveți. Sau puteți purta haine care vă acoperă brațele și picioarele și că nu vă deranjează să vă colorați sau murdari.
  • 4. Localizați numărul de control al otrăvurilor și păstrați animalele de companie sau copiii mici de la substanțe chimice. Păstrați animalele de companie și copiii înăuntru în timp ce lucrați. În caz de accidente, aveți numărul de control al otrăvurilor scrise sau înregistrate în telefonul dvs. Puteți apela controlul otrăvitorului 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână - numărul de control al otrăvurilor este: 1 (800) 222-1222.
  • 5. Curățați zona cu pete de ulei cu apă dintr-un furtun sau găleată. Înainte de curățarea trotuarului, spălați orice murdărie și resturi care se află în calea perii de ulei de pe drumul dvs. de acces.in orice caz,
    Nu utilizați un furtun de înaltă presiune
    Pentru a curăța zona afectată, pentru că ați putea ajunge la împingerea uleiului mai adânc în trotuar.
  • Metoda 2 din 3:
    Eliminarea petelor mici
    1. Se toarnă detergentul pe zona afectată. Se toarnă încet detergentul lichid sau pulbere pe loc până când este complet acoperit. Detergentul dvs. poate fi a
    Produsul de uz casnic comun: bicarbonat de sodiu, oțet, săpun, feluri de mâncare sau detergent de rufe.
    Lăsați detergentul să stea pe pete timp de 15-30 de minute dacă este lichid.
  • 2. Utilizați apă caldă pentru a curăța detergentul cu o perie. Puteți încălzi apa într-o oală mare de apă în timp ce detergentul stă pe pete. Sau, folosind găleata, obțineți apă caldă din robinet. Se toarnă apa caldă pe pete și periați viguros detergentul cu apă fierbinte și o perie oțel sau o perie rigidă. Curățați locul pentru un minut sau două, apoi clătiți zona cu apă fierbinte sau apă de la un furtun.
  • Repetați procesul după cum este necesar dacă pata este încă acolo. Așteptați o zi pentru a vedea dacă mai multă ulei a apărut pe trotuar. Acest lucru se poate întâmpla cu petele de petrol și ar trebui să repetați procesul dacă o face.
  • 3. Utilizați un amestec de pasăre pe greu de îndepărtat, pete mici. De asemenea, puteți utiliza acest amestec pe scurgeri proaspete de ulei, deoarece materialul absorbant va absorbi uleiul. Acest amestec este bun pentru petele mici și dificile, dar poate fi mai puțin practică dacă încercați să luați pete mari din beton.

    Cum se face un amestec de pasăre
    Verificați un sealator: Asigurați-vă că drumul dvs. nu este etanșat - aceste garnituri pot fi deteriorate de amestecurile de pasăre.
    Material absorbant + solvent: Combinați un material absorbant, de exemplu, rumeguș, așternut de pisici sau bicarbonat cu un solvent, cum ar fi acetonă, diluant lac sau xilen până când este o pastă groasă. Componentele vor lucra împreună pentru a îndepărta pata, iar solventul va rupe uleiul în timp ce materialul absorbant va fi înmuiată.
    Aplicați pasta: Răspândiți materialul peste pată, aproximativ un ¼ dintr-un centimetru gros.
    Capac și bandă: Acoperiți pasărea cu plastic, și bifați-o pentru ao menține în poziție. Puteți stomp pe plastic pentru a obține amestecul în fisurile trotuarului.
    Așteptați 24 de ore: Așteptați o zi pentru amestec pentru a lucra pe petele de ulei și apoi scoateți plasticul, curățați amestecul și aruncați-l. Apoi spălați zona cu apă dintr-un furtun sau găleată.

  • 4. Se toarnă câteva cutii de cocs sau Pepsi pe zona afectată. Lăsați sifonul să stea pe petele de ulei pentru o zi. Aceasta este metoda cea mai ușoară și mai puțin costisitoare pentru îndepărtarea uleiului din ciment. Reveniți în ziua următoare și utilizați un furtun sau o găleată pentru a spăla cocsul și reziduul de ulei. Dacă rămâne pata, luați în considerare utilizarea unei alte metode pentru a elimina uleiul.
  • Metoda 3 din 3:
    Eliminarea petelor mari
    1. Aplicați cantitatea recomandată de degresant în zona pe care doriți să o curățați. Aceste produse sunt menite să obțină fluidele de automobile din beton fără a compromite suprafața trotuarului. Ele sunt gata să folosească, curățători puternici, care vor funcționa pentru a ridica orice ulei, grăsime și murdărie înrădăcinată de la suprafața cu care lucrați.Citiți instrucțiunile și etichetele de avertizare pe produsele pe care le utilizați înainte de a începe.
    • Lăsați degresant să stea pe pete pentru aproximativ
    1-3 minute sau pentru perioada de timp recomandată în instrucțiuni.
  • Dacă aveți o pată mai înrădăcinată, puteți lăsa degresant pe un pic mai mult. Cu toate acestea, nu lăsați lichidul să se usuce.
  • Pentru petele mai slabe, puteți dilua degresorul cu până la cinci părți apă.
  • 2. Curățați zona greu cu peria de oțel sau rigidă. Purtarea mănușilor dvs. rezistenți la substanțe chimice curățate viguros cu peria. Lăsați-o să stea încă 5-10 minute. Utilizați furtunul sau găleata pentru a spăla degresorul cu apă. Repetați pașii după cum este necesar.
  • Repetați procesul dacă pata este încă acolo. Așteptați o zi pentru a vedea dacă mai multă ulei a apărut pe trotuar. Acest lucru se poate întâmpla cu petele de petrol și ar trebui să repetați procesul din nou dacă o face.
  • 3. Utilizați curățare microbiană, nu substanțe chimice, pentru a elimina uleiul din beton. Aceste produse sunt mai prietenoase din punct de vedere ecologic și costă aproximativ 40 de dolari pentru un galon. Curătorii microbieni sunt folosiți pentru a curăța scurgerile de petrol în ocean. Microorganismele cu un singur celulare din acest dispozitiv de curățare vor curăța scurgerile de ulei din beton
    fără a lăsa orice produs secundar toxic.
    Puteți cumpăra acești curățitori de la KT Producător Microbian ESI Online.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar