Cum să vă lărgiți orizonturile muzicale

Ați ascuns în spatele limitelor unui gen de muzică unică toată viața voastră? Colectarea CD-urilor este plictisitoare și rar? Ați început să observați că toată muzica care are succes comercial pare a fi variații pe o singură temă - o temă pe care vă obosiți? Puteți oferi urechilor un meniu nou și tot mai schimbat de muzică. Începeți cu pasul 1 pentru a începe!

Pași

  1. Imaginea intitulată lărgi orizonturile muzicale Pasul 1
1. Ascultați posturile de radio pe Internet. Uitați radioul standard.Răsfoiți toate tipurile de stații - International, Rap, Hip Hop, Electronica, Alternative, Blues, Soundtracks, Jazz, și așa mai departe.Lăsați-i să se joace în fundal în timp ce navigați pe web, răspundeți la e-mailurile etc.Dacă auziți o melodie care vă place, scrieți titlul, albumul și artistul, dacă este posibil.Unele site-uri bune includ: Pandora.COM, AccuRadio.com jango.com, ultima dată.FM și Deezer.com, dar există o mulțime de alte mari.
  • Imaginea intitulată lărgi orizonturile muzicale Pasul 2
    2. Răsfoiți magazinele muzicale online. Introduceți numele unei benzi sau a unei cântece care vă atinge și ascultați eșantioane ale tuturor albumelor și cântecelor lor.Check out artiștii legați (adesea menționați în recenzii editoriale și secțiunea de recomandare).Aflați ce gen muzical sau muzician (e) sunteți interesat să cădeți și să faceți cumpărături de gen.
  • Imaginea intitulată lărgi orizonturile muzicale Pasul 3
    3. Cereți oamenilor interesanți ce ascultă. Știi tipul ăla din autobuz, care poartă o haină de șanț, de la ochelari și mănuși fără degete?Da, poate avea niște melodii interesante care se joacă. Uită-te la copil cu inelul de buze și sacul de furnizare de artă.Data viitoare când îl vezi să-și bată capul la iPod, întreabă-i ce ascultă.Fie că va crede că ești nepoliticos, sau, mai probabil, el va fi încântat de șansa de a-și împărtăși gustul muzical cu cineva care este de fapt curios.În loc să-i întrebe pe oameni cum se bucură (sau nu) vreme, puneți-le întrebări cum ar fi:
  • Care este primul CD cumpărat?
  • Care este ultimul CD cumpărat?
  • Dacă a trebuit să alegeți un cântec pentru a vă rezuma viața, ce ar fi?
  • Are un cântec te-a făcut să plângi?
  • Dacă trebuia să faci o coloană sonoră vieții tale, ce ar fi pe el?
  • Imaginea intitulată lărgi orizonturile muzicale Pasul 4
    4. Ascultați albumele întregi. Adesea, un artist sau un grup scoate unul sau două single care angajează recursul popular, dar sunt neobișnuite de munca lor.Și destul de frecvent, bijuteriile muzicale sunt îngropate în albume, departe de jocul radio.Deci, dacă o singură unică vă atrage, nu fiți surprinși și aruncați CD-ul departe dacă restul cântecelor nu sunt la fel ca el.
  • Imaginea intitulată lărgiți orizonturile muzicale Pasul 5
    5. Ascultați un album mai mult decât o dată înainte de a decide dacă vă place sau nu. Cel mai bine este să ascultați un album de trei ori înainte de a vă face judecata, mai ales dacă este un gen pe care nu îl ascultați în mod normal. De exemplu, dacă ascultați primul CD-ul de metale grele, probabil veți petrece prima rulare brazdă a sprâncenelor pe măsură ce urechile se adaptează. Prin a doua rulare, s-ar putea să începeți să vă simțiți degetele de la picioare și un pic de headbanging venind.Și până la a treia oară, ați putea fi foarte bine să cântați și să ascultați cu atenție versurile.Nu trebuie neapărat să ascultați un album de trei ori la rând - asigurați-vă că ați dat-o pe întregul beneficiu al îndoielii înainte de ao arunca.
  • Imaginea intitulată lărgi orizonturile muzicale Pasul 6
    6. Du-te subteran. Aflați cine sunt trupele locale și unde se joacă. Vizitați locurile care au artiști independenți. Dacă locuiți lângă un oraș major, aflați unde puteți asculta muzică mare și puteți merge acolo.Chiar dacă este un grup sau un interpret, nu ați auzit niciodată și / sau un tip de muzică pe care nu vă place în mod normal, uneori ascultarea muzicii live poate face un credincios din partea dvs. și poate schimba perspectiva dvs. de ascultare.
  • Imagine intitulată lărgiți orizonturile muzicale Pasul 7
    7. Luați o clasă în teoria muzicii. Puteți aprecia mai bine muzica prin înțelegerea modului în care funcționează.Muzica are multe straturi, care sunt greu de recunoscut și bucurați-vă fără să știți ce este diferența între muzică și zgomot.Cu alte cuvinte, ascultarea muzicii fără a înțelege teoria muzicii este ca și cum ai fi în mașini fără a avea nici o idee ce se află sub capotă.
  • Imaginea intitulată lărgi orizonturile muzicale Pasul 8
    8. Învață să joci un instrument. Ce modalitate mai bună de a vă aprecia aprecierea pentru artiștii muzicali și munca pe care o creează decât prin învățarea de a crea singur?Acoperiți melodiile preferate.Dacă sunteți atrași de anumite melodii și genuri din cauza emoției pe care le se ridică în voi, există șanse că emoția va fi amplificată dacă încercați cu adevărat să jucați muzica.Și cine știe?S-ar putea să vă descoperi muzicianul interior și să începeți să creați muzică proprie.
  • Imaginea intitulată lărgi orizonturile muzicale Pasul 9
    9. Mergi la biblioteca. Biblioteca este un depozit minunat al bogăției. Gândiți-vă la asta: ceea ce este al tău!.În afară de toate cărțile acolo, bibliotecile stoc și muzică - tot felul de muzică: rap, țară și vest (atât modern, cât și vechi), blues, clasic, operă, muzică mondială, reggae, techno, minimalism, transă, disco, etc.).Oricare ar fi biblioteca dvs., ei pot comanda din alte biblioteci.
  • Imaginea intitulată Strângeți orizonturile muzicale Pasul 10
    10. Identificați pe cineva din viața voastră ale căror gusturi în muzică se suprapune cu a ta.Apoi, explorați o parte din muzica pe care o ascultă nu potriviți nișă pe care ați sculptat-o ​​pentru dvs.Dați-i o șansă chiar dacă vă scoate puțin din zona dvs. de confort muzicală (consultați nota anterioară privind ascultarea unui album de mai multe ori).Când ascultați cu o minte deschisă, spre deosebire de prejudecățile dvs., veți fi adesea surprins de ceea ce vă bucurați de fapt!Adresați-vă prietenului dvs. pentru recomandări pe care le considerați că vă veți bucura, dar că în mod normal nu ați asculta.
  • Imaginea intitulată extinde orizonturile muzicale Pasul 11
    11. Conectați punctele (sau, vom spune, artiști!).Identificați câțiva artiști pe care vă bucurați în mod constant și găsiți colaborările.Apoi, verificați albumele de compilare care au inclus artistul și ascultați ceilalți artiști din albumul de compilare vă puteți bucura.În mod similar, găsiți coloane sonore care își conțin muzica - ambele abordări, probabil că veți descoperi artiștii cu stiluri muzicale similare cu dvs "mereu în-dvs.-CD-player" artist.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Sprijinirea diversității și creativității prin cumpărarea de CD-uri și mărfuri direct de la lupta muzicienilor care au contribuit la ceva unic pentru lume.
  • Nu vă obsedați cu o bandă, ca și dacă vă aflați în Thrash, nu ascultați doar Metallica, sau dacă vă place părul metalic, nu ascultați doar Motley Crue.
  • Pe Internet, căutați discografiile artiștilor pe care le cunoașteți deja. Mai ales cele în care știi doar câteva din cântecele lor. Ascultați și vedeți dacă există melodii pe care nu le cunoașteți deja și le place.
  • Înscrieți-vă cu site-urile web care oferă conținut muzical gratuit, care utilizează serviciile lor, cum ar fi ultima.FM și Pandora.COM. Ambele site-uri web oferă un protocol care se potrivește cu alți utilizatori de pe site cu gusturi similare cu dvs.
  • Toată lumea are CD-uri că nu au ascultat prea mult. Identificați melodiile pe care nu le cunoașteți foarte bine și aveți numai pe iPod-ul dvs. Le vei aprecia mult mai mult, și chiar dacă sunt de la artiștii tăi preferați, ei vor fi noi pentru tine.
  • Distribuiți playlisturi cu prietenii, ascultați muzica părinților dvs., nu vă fie frică să ascultați vechea muzică și clasică. Încercați să căutați litere aleatorii pe Spotify sau să căutați prin grupuri de tipuri de muzică.
  • Asigurați-vă că chiar uitați-vă la o formă extremă de muzică, cum ar fi moartea și metalul negru. O mulțime de lucruri au chiar influențe populare / clasice și chiar simfonice. Încercați eluveitie, korpiklaani și behemoth.
  • Playerul de lansare selectează automat ce muzică pentru a vă juca pe baza recomandărilor . După evaluarea unei cantități suficiente de muzică, poate deveni o mare resursă pentru a descoperi benzile pe care nu le-ați mai fi auzit altfel, dacă trupa este subevaluată sau doar obscură.
  • Un site bun pentru a găsi artiști similari este un gustiv.com / muzică. Tot ce faceți este tipul într-un artist sau o bandă ca și el va veni cu trupe similare cu cele care vă plac. Și un lucru bun despre acest site este că nu va include trupele celebre care sunt unice și începând. Este o modalitate bună de a asculta trupe pe care nimeni altcineva nu știe și are un gust unic.
  • Luați în considerare marcajele de tranzacționare cu prietenii - ați putea dori chiar să faceți niște amestecuri pentru acestea cu cele mai recente și cele mai mari descoperiri de muzică.
  • S-ar putea să vă simțiți ca tipul de muzică cu care ați început-o este totuși preferatul dvs. și că este bine - este vorba despre deschiderea altor posibilități și extinderea orizonturilor.Nu fi surprins, cu toate acestea, dacă ajungeți să plătiți alte tipuri de muzică pe măsură ce timpul trece - toate gusturile se schimbă și evoluează pe măsură ce creștem mai în vârstă și avem mai multe experiențe.
  • Priviți-vă modelele în gândirea voastră care vă va bloca de la aprecierea unui gen nou.Gânduri ca "Totul pare același lucru" sau "ei ascultă doar muzica pentru a părea cool" de obicei provin de la ignoranță.Oferiți ascultătorilor acestui gen beneficiul îndoielii, că există o substanță în muzica lor, atât de mult încât unii oameni își dedică viața.
  • În mod surprinzător, puteți găsi acele site-uri precum Amazon.com sunt bune pentru extinderea gusturilor tale în muzică.Cu revizuirile și evaluările sale editoriale și de utilizator, listele altor benzi care sunt plăcute de utilizatorii care au fost interesați de acest produs și o bază de date foarte cuprinzătoare de CD-uri muzicale disponibile, poate fi un instrument puternic în extinderea orizonturilor muzicale.
  • Încercați să nu vă prindeți în judecarea unui stil de muzică pentru valorile morale / religioase / stilul de viață pe care îl puteți asocia cu el.Amintiți-vă că stereotipurile nu se aplică întotdeauna și învățând să aprecieze un stil de muzică vă poate da o fereastră în modul de viață al altcuiva.
  • Check out site-uri dedicate muzicii gratuite pe care le puteți (legal!) Descărca pe computer.Răsfoiți stilurile sau faceți o șansă și încercați să transmiteți cea mai recentă recenzie a site-ului. Cine știe ce veți descoperi?Unele dintre acestea vă vor șoca, în timp ce alții vă vor urmări, dar majoritatea vă vor expune la ceva nou, poate că nu ați mai auzit înainte.
  • Fiți dispuși să vă puneți banii în cazul în care gura este - sau cel puțin, unde sunt urechile voastre.(Nu doar descărcați și păstrați-vă, Furtul - Dacă descărcați pentru a asculta, cumpărați cele care vă plac, susțineți artiștii de înregistrare!)
  • Avertizări

    Oamenii vă vor privi, probabil, amuzant pe măsură ce explorați muzica care se întinde dincolo de tipul de muzică ca tine "presupus" pentru a asculta la. Distrează-te să-ți distrugi stereotipul și să-ți pui volumul când cineva ridică o sprânceană (dar nu o exagerați, ar putea să vă rănească urechile).

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Conexiune la Internet (DSL / Cablu preferabil, pentru descărcarea sau streamingul audio)
    • Un computer cu suficient spațiu pe hard disk pentru a stoca digital întreaga colecție de muzică
    • Un bun combo anti-virus / anti-spyware.
    • Cel mai important, o minte deschisă muzicii noi!
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar