Cum de a alege genele false

Sunteți în culoarul de frumusețe, navigând pentru perechea perfectă de genele false, dar există atât de multe opțiuni de alegere! Nu este nevoie să vă faceți griji! Există o varietate de stiluri și produse diferite pentru a se potrivi nevoilor dvs. Odata ce tu Aflați forma ochilor, Este ușor să găsiți genele cu cea mai bună formă și lungime pentru a completa caracteristicile dvs.

Pași

Metoda 1 din 13:
Lass individual
  1. Imagine intitulată Alegeți genele false Pasul 1
1. Alegeți genele individuale pentru un aspect mai puțin dramatic. Spre deosebire de genele de benzi, genele individuale sunt ambalate în secțiuni mici și au doar aproximativ 30-60 de fire de păr în ele. Utilizați aceste gende pentru a atinge și completa linia dvs. naturală, după cum este necesar, în loc să creați un aspect mai dramatic.
Metoda 2 din 13:
Stripul genelor
  1. Imagine intitulată Alegeți genele false Pasul 2
1. Alegeți benzi de benzi pentru un aspect mai dramatic. Benzile de benzi mergeți pe partea superioară a genelor dvs. naturale, oferind liniei dvs. naturale cu o creștere mare. După cum sugerează și numele, aceste gende arata ca benzi rotunde, curbate de gene, în loc de aglomerări individuale.
  • Benzi de benzi vin în diferite culori de bandă - aceasta este secțiunea pe care ele fizică sunt atașate la. Alegeți o bandă nudă sau transparentă dacă doriți ca genele să pară naturale sau să alegeți o bandă neagră pentru un aspect dinamic.
Metoda 3 din 13:
Culoare
  1. Imagine intitulată Alegeți genele false Pasul 3
1. Selectați Lashes care se potrivesc cu culoarea dvs. naturală. În acest fel, genele tale false vor arăta fără sudură și nu se va ciocni cu genele naturale.
Metoda 4 din 13:
Lipici
  1. Imagine intitulată Alegeți genele false Pasul 4
1. Alegeți lipici pentru genele unice. Cleiurile clare sau transparente ale genelor sunt un pariu sigur, robust pentru a ține genele în poziție. Sau, puteți accentua genele și mai mult cu un adeziv mai întunecat. Dacă sunteți un veteran condimentat, economisiți puțini bani și obțineți adezivul dvs. într-un tub. Dacă încă învățați cablurile, investiți în adezivi perii, care sunt puțin mai dezordonați.
Metoda 5 din 13:
Magneți
  1. Imagine intitulată Alegeți genele false Pasul 5
1. Optați pentru magneți dacă doriți să vă reutilizați genele în viitor. Lasurile magnetice sunt un pic mai scumpe, dar le puteți purta de mai multe ori. De asemenea, puteți găsi aceste gene într-o varietate de diferite forme și stiluri de distracție.
  • Unele genuri magnetice ieftine sunt de 30 $ sau mai puțin, în timp ce genele de lux sunt la prețuri mai aproape de 100 $.
Metoda 6 din 13:
Ochi migdalați
  1. Imagine intitulată Alegeți genele false Pasul 6
1. Optați pentru lasuri complete dacă aveți ochi de migdale. Ochii de migdale lucrează cu o mulțime de stiluri diferite de Lash. Profitați de această flexibilitate cu genele voluminoase, pline, care sunt egale de-a lungul pleoapelor.
  • Dacă nu sunteți un fan al genelor pline, nu ezitați să experimentați stiluri diferite. Aripi, genele flutterice arata, de asemenea, mare cu ochii de migdale!
Metoda 7 din 13:
Monolids
  1. Imagine intitulată Alegeți genele false Pasul 7
1. Completați monolidele cu genele multiple. Genele naturale monolide nu sunt în mod natural curbate sau curbate. Având în vedere acest lucru, alegeți genele flutterice cu mai multe straturi, care vă vor accentua cu adevărat ochii.
Metoda 8 din 13:
Ochi rotunzi
  1. Imagine intitulată Alegeți genele false Pasul 8
1. Alegeți genele curly dacă aveți ochi rotunzi. Accentul dvs. principal este găsirea unor gene care evidențiază curba naturală a ochiului. Căutați genele care au "curly" pe etichetă - acestea vă vor completa ochii frumos. Ca regulă generală de degetul mare, rămâneți departe de genele mai voluminoase, care tind să se aplece și să-ți scape ochii.
Metoda 9 din 13:
Ochii apropiați sau răsturnați
  1. Imagine intitulată Alegeți genele false Pasul 9
1. Alegeți genele de pisică, dacă aveți ochi apropiați sau răsturnați. Genele de pisici de ochi ajută la accentuarea colțurilor exterioare ale ochilor. Termenul "ochi-ochi" este lingo pentru genele false care sunt mai groase și mai accentuate pe margini și mult mai subțire spre centru. Atât ochii apropiați, cât și ochii răsturnați arată grozav cu genele care se aprind spre colțurile exterioare.
  • Dacă aveți ochi apropiați, nu mergeți pentru genele care sunt deosebit de lungi în mijloc - acestea nu sunt super-tegi pentru forma ochilor dvs. și poate face ca ochii să pară mai mici.
Metoda 10 din 13:
Ochi recent
  1. Imagine intitulată Alegeți genele false Pasul 10
1. Completați ochii recent cu genele înarile. Lucrați la ridicarea colțurilor exterioare pentru a imita un ochi de pisici. Puteți face acest lucru cu genele încrucișate, care ajută la atingerea acestui efect.
  • Ați putea folosi genele individuale în loc de benzi de benzi de-a lungul colțurilor dvs. exterioare pentru a face un efect de ridicare.
Metoda 11 din 13:
Ochi bulbucaţi
  1. Imagine intitulată Alegeți genele false Pasul 11
1. Selectați genele cu pene pentru a completa ochii proeminenți. Nu lăsați loviturile dvs. să ia departe de forma dvs. naturală a ochilor. În schimb, alegeți un set de gene dramatice, fete care prezintă caracteristicile frumoase fără a fura lumina reflectoarelor.
  • Lansarea curată reprezintă o altă modalitate excelentă de a completa acest tip de ochi.
Metoda 12 din 13:
Ochi de adâncime
  1. Imagine intitulată Alegeți genele false Pasul 12
1. Arătați ochii adânci cu genele lungi. Concentrați-vă pe lovirea unui echilibru între ochi și osul frunții. Boata ta de frunte tinde să-ți înghită genele naturale. Pentru a contracara acest lucru, alegeți o pereche lungă și dramatică de gene care fac într-adevăr o declarație.
  • Genele care sunt mai lungi în centru sunt, de asemenea, măgulitoare pentru ochii adânci.
Metoda 13 din 13:
Ochi cu glugă
  1. Imagine intitulată Alegeți genele false Pasul 13
1. Alegeți lung, fluttery genele dacă aveți ochi cu glugă. Alegeți genele care fac ca ochii să pară mai mari în loc de mici. Magazin pentru o pereche de gene care sunt deosebit de lungi în centrul liniei dvs. de Lash, chiar deasupra elevului dvs. - acest lucru vă ajută ochii să arate mai mult.

sfaturi

Dacă nu ați purtat niciodată lovituri false înainte, căutați o pereche de "starter" care sunt aproximativ aceeași lungime ca și genele naturale.
  • Genele dramatice se amestecă bine cu un aspect ochi de fum. Cu toată căptușirea și umbra întunecată, genele voastre se amestecă fără probleme în restul aspectului.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar