Cum să acoperi ceva în silicon

Siliconul este un compus versatil, reciclabil și flexibil, care este rezistent la apă și rezistent la căldură. Acesta este folosit în multe proiecte de artă și artizanat și planuri de îmbunătățire a casei și de reparații. Deoarece este un compus durabil, maleabil și netoxic, este adesea folosit pentru a acoperi diferite suprafețe, inclusiv unelte, ustensile de gătit sau jucării. Indiferent dacă acoperiți un obiect pentru un proiect de artă sau artizanat, etanșând un instrument sau o suprafață sau repararea unui acoperiș, puteți acoperi cu ușurință și în siguranță ceva în silicon acasă.

Pași

Metoda 1 din 3:
Folosind un spray de silicon
  1. Imagine intitulată haina ceva în etapa de silicon 1
1. Utilizați un spray de silicon pe o varietate de suprafețe. Un pulverizator de silicon într-un recipient de aerosoli poate ajuta la lubrifierea, protejarea și impermeabilitatea unei suprafețe. Poate fi folosit pe o mare varietate de suprafețe, inclusiv metal, sticlă, suprafețe vopsite și chiar țesături. În plus, este sigur să se utilizeze pe materiale plastice, vinil și cauciuc.
  • Suprafețele de silicon pot fi achiziționate la magazinele de hardware și costă în mod obișnuit mai puțin de 10 USD.
  • Luați în considerare utilizarea unui spray de silicon pe o suprafață de lucru din casa sau garajul dvs. pentru a preveni lipirea obiectelor.
  • Pulverizați partea exterioară a unui rucsac pentru a vă ajuta să creați o barieră rezistentă la apă.
  • Imagine intitulată haina ceva în etapa de silicon 2
    2. Ține departe de flăcări deschise. Când utilizați un spray de silicon, asigurați-vă că vă aflați într-o zonă bine ventilată. Acest produs este inflamabil, deci țineți spray-ul departe de flăcări deschise.
  • Imagine intitulată Coat ceva în Silicon Pasul 3
    3. Protejați-vă ochii. Purtați ochelari de protecție pentru ochi pentru a vă proteja ochii de vapori și resturi în timp ce utilizați spray-ul. Acestea pot fi găsite la magazinele de îmbunătățire și hardware și costă aproximativ 20 de dolari.
  • Imagine intitulată haina ceva în etapa de silicon 4
    4. Curățați suprafața. Înainte de acoperirea suprafeței cu un spray de silicon, asigurați-vă că îndepărtați murdăria sau resturile, astfel încât acesta nu va fi prins sub acoperire. Utilizați apă caldă și săpun pentru a spăla suprafața. Lăsați-l să se usuce complet înainte de a aplica o acoperire de silicon.
  • Imagine intitulată haina ceva în etapa de silicon 5
    5. Agitați produsul înainte de utilizare. Înainte de a utiliza produsul, asigurați-vă că conținutul este amestecat bine. Păstrați capacul și agitați ușor cana de câteva secunde.
  • Imagine intitulată haina ceva în etapa de silicon 6
    6. Poziționați duza de patru centimetri distanță de suprafață. Scoateți capacul și puneți duza spre suprafața pe care doriți să o acoperiți. Păstrați duza aproximativ 4 în (10 cm) departe de suprafață.
  • Imagine intitulată haina ceva în etapa de silicon 7
    7. Spray în explozii scurte. Nu pulverizați continuu produsul. Utilizați-l în explozii scurte. Acest lucru vă va ajuta să controlați cantitatea de silicon care este lansat.
  • Imagine intitulată haina ceva în etapa de silicon 8
    8. Glidează cuvata de-a lungul suprafeței. Pe măsură ce pulverizați, mișcați ușor și încet canalul de-a lungul suprafeței. Folosind o mișcare de măturat în timp ce pulverizarea va ajuta la distribuirea uniformă a produsului.
  • Imagine intitulată haina ceva în etapa de silicon 9
    9. Lăsați-l să se usuce timp de trei zile. Obiectul își va pierde stickența în aproximativ o oră, dar va dura cel puțin 72 de ore pentru a se usca complet. Păstrați-l într-un loc sigur unde nu va fi deranjat sau bătut.
  • Dacă pulverizați un obiect cu mai multe laturi ca un mâner de scule sau un mâner de oală, pulverizați fiecare parte unul câte unul. Permiteți fiecărei părți să se usuce timp de aproximativ o oră înainte de a trece la următorul.
  • Metoda 2 din 3:
    Scufundarea unui bec în silicon
    1. Imagine intitulată haina ceva în etapa de silicon 10
    1. Selectați o dimensiune a becului. Scufundarea unui bec din silicon este un proiect distractiv și creativ care vă permite să moliceți un bec tipic. Alegeți ce tip de bec doriți să utilizați. Dacă doriți să faceți o mică lumină votivă, selectați un bec de candelabră de 60 de wați. Selectați un bec standard de 60 de wați dacă îl utilizați într-o lampă de birou.
  • Imagine intitulată haina ceva în etapa de silicon 11
    2. Înfășurați firul în jurul bazei bulbului. Asigurați-vă niște fir de artizanat sau bijuterii în jurul bazei bulbului prin împachetarea strânsă de mai multe ori. Lăsați un șir care este de aproximativ 4 sau 5 în (10 până la 13 cm) lung sau suficient de lung pentru ca bulbul să fie fixat deoarece este agățat să se usuce. Sârmă poate fi achiziționată online sau la un magazin de artă și artizanat și poate costa între 3 și 8 dolari.
  • Utilizați o pereche de clești pentru a fixa firul.
  • Imagine intitulată haina ceva în etapa de silicon 12
    3. Tăiați vârful duzei de caulk silicon. Silicon Caulk vine într-un tub și poate fi achiziționat la un magazin general sau un magazin hardware. De obicei, costă între 3 și $ 10. Pentru a deschide, utilizați o pereche de foarfece sau un tăietor cutie pentru a tăia cu atenție vârful duzei.
  • Asigurați-vă că utilizați silicon 100%. Puteți utiliza fie silicon alb sau clar.
  • Imagine intitulată haina ceva în etapa de silicon 13
    4. Stoarce siliconul într-o ceașcă de plastic. Utilizați o ceașcă de plastic clară și de unică folosință pentru a ține siliconul. Țineți duza deasupra paharului și strângeți ușor conținutul în recipient. Umpleți-l la jumătatea drumului.
  • Adăugați mai multe picături de un ulei parfumat cum ar fi scorțișoară sau lavandă în silicon. Bulbul va da o aromă plăcută, pe măsură ce strălucește.
  • Pentru a adăuga o culoare, utilizați câteva picături de vopsea pe bază de ulei și amestecați-o cu siliconul.
  • Imagine intitulată haina ceva în etapa de silicon 14
    5. Îndepărtați becul în silicon. Țineți paharul în siguranță cu o singură mână. În cealaltă, prindeți baza becului. Îndepărtați becul în centrul paharului în amestecul de silicon.
  • Imaginea intitulată haina ceva în etapa de silicon 15
    6. Acoperiți bulbii. Odată ce ați scufundat un bec în silicon, răsuciți becul de câteva ori pentru a acoperi uniform suprafața. Asigurați-vă că nu puteți să scufundați baza becului.
  • Creați un vârf decorativ alungit, trăgând rapid bulbul din silicon. Puteți scufunda becul în amestec de mai multe ori pentru a obține aspectul dorit.
  • Imagine intitulată haina ceva în etapa de silicon 16
    7. Atârnați becurile să se usuce. Utilizați firul metalic pentru a fixa becurile într-un loc sigur pentru a se usca. Agățați becurile pe un cârlig de haină, dar asigurați-vă că nu ating. Suspendați cuierul într-un loc sigur, uscat și luminos pentru a se usca. Lăsați-i să se usuce timp de câteva zile. Silicon Caulk poate dura 24 până la 48 de ore pentru a se usca complet.
  • Imagine intitulată haina ceva în etapa de silicon 17
    8. Plasați bulbii într-o lumină de noapte sau lampă. Achiziționați o mică lumină sau lampă la un magazin de bunuri de origine sau un magazin general. Dacă lumina de noapte are un capac, glisați ușor pentru a elimina. Odată ce becurile sunt uscate, scoateți firul. Asigurați becurile acoperite cu silicon în prizele de lumină. Asigurați-vă că lămpile nu sunt conectate la o sursă de alimentare pe măsură ce introduceți becurile.
  • Imagine intitulată haina ceva în etapa de silicon 18
    9. Porniți lămpile sau lumina de noapte. Conectați lămpile sau lămpile de noapte pentru a vă prezenta becurile unice, ciudate. Acoperirile de silicon vor adăuga o strălucire caldă și difuză unui dormitor sau hol.
  • Dacă ați adăugat picături de ulei esențial, ar trebui să puteți mirosi un indiciu al aromei ca becuri strălucind.
  • Metoda 3 din 3:
    Acoperirea unui acoperiș cu silicon
    1. Imagine intitulată haina ceva în siliconul Pasul 19
    1. Achiziționați acoperirea acoperișului siliconic. Vizitați magazinul dvs. de hardware local și discutați cu un angajat despre adăugarea unui strat de silicon pe acoperișul dvs. Acoperirea acoperișului cu silicon este o modalitate ecologică de a repara și de a restabili acoperișul. Acoperirea de silicon poate proteja împotriva deteriorării apei și a luminii ultraviolete, iar suprafața sa reflectorizantă vă poate ajuta să reduceți costurile de energie.
    • O găleată de 5-galon (19 l) de acoperire cu silicon poate costa între 80 $ și 200 de dolari.
    • Pentru a acoperi o suprafață de 100 mp (9.2 mp), utilizați aproximativ 1.5 galoane (5.6 l) din stratul de silicon.
  • Imagine intitulată haina ceva în etapa de silicon 20
    2. Utilizați acest produs pe un acoperiș plat sau ușor înclinat. Acest produs funcționează cel mai bine pe acoperișuri sau acoperișuri plate cu o pantă blândă. Nu acoperi un acoperiș abrupt cu o înclinație de 20 ° sau mai mare. Acoperirea ar putea face pe acoperișul alunecos și periculos.
  • Imagine intitulată haina ceva în etapa de silicon 21
    3. Curățați acoperișul. Înainte de a aplica produsul, curățați acoperișul pentru a îndepărta murdăria și resturile. Asigurați-vă că curățați jgheaburile și scoateți orice plante care pot crește pe acoperiș. Clătiți acoperișul cu apă folosind o mașină de spălat sub presiune sau un furtun. Lăsați-o să se usuce complet.
  • Imagine intitulată haina ceva în etapa de silicon 22
    4. Reparați orice deteriorare a acoperișului. După spălarea acoperișului, reparați orice fisuri, împărțiți sau blistere pentru a face acoperișul cu apă înainte de a aplica stratul de silicon. Utilizați un material de etanșare a acoperișului și aplicați produsul direct la locul deteriorat cu o pensulă. Ciment, cauciuc, silicon sau materiale de etanșare cu acoperișuri Fibere pot fi achiziționate online sau la magazinele hardware și variază între 10 și 50 de dolari.
  • Imagine intitulată haina ceva în etapa siliconă 23
    5. Etanșarea cusăturilor pe acoperiș. Utilizați materialul de etanșare pentru a asigura orice bordură, zone de tranziție sau zone în care se întâlnesc diferite materiale. Etanșarea acestor zone vă poate ajuta să vă asigurați că acoperișul este etanș.
  • Imagine intitulată haina ceva în etapa de silicon 24
    6. Se amestecă bine acoperirea siliconului. Utilizați un burghiu de amestec de vopsea sau un stick de vopsea din lemn pentru a amesteca bine produsul. Acest lucru va amesteca produsul și va elimina orice aglomerări care s-au format. Când nu utilizați produsul, păstrați recipientul sigilat.
  • Imagine intitulată haina ceva în etapa de silicon 25
    7. Aplicați în timpul unei zile calde. Pentru cele mai bune rezultate, aplicați stratul de silicon pe acoperișul dvs. într-o zi caldă dimineața. Temperatura ideală trebuie să fie de aproximativ 65 ° F (18 ° C) și nu mai mare de 90 ° F (32 ° C).
  • Imagine intitulată haina ceva în etapa de silicon 26
    8. Utilizați o rolă de vopsea pentru a aplica. Se toarnă produsul într-o tavă de vopsea și folosiți o rolă de vopsea pentru a ridica unele dintre produse pe cilindru. Optați pentru 1 până la 1.5 în (2.54 cm la 3.8 cm) Cilindru de vopsea fără scame. Încercați să lucrați rapid, deoarece produsul poate usca sau colecta umiditate.
  • Pe suprafețele de cauciuc, aplicați un strat de grund pentru a crea o grosime consistentă.
  • Imaginea intitulată haina ceva în etapa de silicon 27
    9. Lăsați-l să se usuce timp de două până la șase ore. Dacă aplicați mai multe straturi pe acoperiș, lăsați-l să se usuce timp de cel puțin două până la șase ore între straturi. Haina va vindeca complet în 48 de ore. Dacă așteptați 48 de ore pentru a aplica un alt strat, este posibil să fie necesar să spălați acoperișul din nou înainte de aplicare.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar