Cum să evitați să arătați ca un turist american

Ca un american care călătorește într-o țară străină, ultimul lucru pe care doriți să-l faceți este să ieșiți ca un deget mare. Nu numai că veți avea o șansă mai mare de a fi aspirat în capcane turistice, dar veți fi, de asemenea, o țintă mai evidentă pentru a fi bătut. Deci, știți că lucrurile pe care le faceți, spuneți și purtați-o care vă face să arătați ca turistul stereotipic? Vedeți pasul 1 pentru a afla cum să evitați să arătați ca un turist american oriunde mergeți.

Pași

Metoda 1 din 3:
Îmbrăcăminte
  1. Imagine intitulată Evitați să arătați ca un turist american Pasul 1
1. Scapă pantofii atletic. Pantofii atletici albi (denumiți altfel pantofi de tenis sau adidași) sunt stereotipici americani. Orice pantofi care nu arată ca și cum ar fi fost destinați pentru exerciții fizice vor fi suficiente. Dacă purtați șosete, asigurați-vă că sunt întunecate sau se potrivesc cu culoarea pantalonilor. Flip-flops sunt, de asemenea, foarte vizibili ca îmbrăcăminte americană, cu excepția cazului în care sunteți într-o țară ca Brazilia în care domnia Havaianas sau Australia sau Noua Zeelandă unde flip-flops brazilian sunt, de asemenea, omniprezente. În majoritatea țărilor, sandalele deschise (Chacos, Teva și Kenens) sunt în cel mai bun caz și pot fi total inacceptabile.Pantofii sunt întotdeauna cel mai sigur pariu din zonele urbane. Cu toate acestea, acestea sunt destul de acceptabile pentru drumeții și activități active în aer liber, la fel cum sunt aici. De asemenea, crocsul, popularul înfundat de spumă, pot fi omniprezente în SUA, dar în majoritatea lumii sunt considerate ridicole în cele extreme și sunt purtate în mare parte de grădinari și de foarte tânăr, dacă este deloc. Adidași precum k-elvețian, camioane sau adidas într-o culoare întunecată, cu logo-uri sau foarte subtile sunt mult mai puțin vizibile și sunt un compromis bun dacă intenționați să faceți o mulțime de mers pe jos.
  • Imagine intitulată Evitați să arătați ca un pas turistic american 2
    2. Evitați să purtați ceva care are legătură cu SUA sau America. În special, evitați îmbrăcămintea cu numele orașului, țara sau steagul statului sau imprimarea similară.
  • Imagine intitulată Evitați să arătați ca un pas turistic american 3
    3. Cumpărați accesorii la magazinele locale, în special pe cele pe care le vedeți localnicii purtând, ca eșarfe. Uneori nu purtând ceva ar putea semnala că sunteți turist. De exemplu, în unele țări, pălării sau eșarfele sunt purtate de majoritate, sau majoritatea oamenilor poartă eșarfe de gât în ​​timpul iernii. Eșarfele de cap sau acoperitoarele sunt necesare în unele unități religioase. Ar fi înțelept să cercetăm acest lucru în avans și să fiți pregătiți să luați ceva cu dvs. dacă intenționați să vizitați locuri religioase.Purtarea unui headscarf se va semnala incorect că sunteți un turist, iar oamenii locali pot fi jigniți și simțiți că sunteți însoțiți de obiceiurile lor.Dacă nu purtați în mod normal un centru, poate fi mai bine să purtați doar unul atunci când este necesar.
  • Imagine intitulată Evitați să arătați ca un pas turistic american 4
    4. Evitați îmbrăcămintea de nume de marcă din SUA cu nume ușor de citit (e.G., Nike, Gap, Abercrombie, etc.). De fapt, nu purtați niciun fel de sloganuri (cum ar fi "Virginia este pentru iubitori") care vă va lega într-un anumit loc. Notatorii brandurile americane devin din ce în ce mai populare în afara SUA datorită globalizării.Cu toate acestea, este încă o idee bună să rămâneți la îmbrăcăminte non-slogan.
  • Imagine intitulată Evitați să arătați ca un pas turistic american 5
    5. Îmbrăcați un pic mai frumos decât de obicei. Rochia casual nu este la fel de comună în afara SUA. Vă veți potrivi în mai bine în cele mai multe locuri dacă purtați pantaloni lungi sau fuste și cămăși sau bluzețate mai degrabă decât adidași, jachete, tricouri, blugi sau pantaloni scurți - în special pantaloni spectani. Blugiul albastru nu sunt acceptabili în toate situațiile. În schimb, pachetul versatil "vineri ocazional" ținută de afaceri. Shorts sunt cel mai bine evitați de toți adulții, în special femeile, cu excepția drumețiilor și a activităților similare. În multe țări, adulții purtând pantaloni scurți sunt văzuți ca prostești, necunoscuți, semi-goi sau mai rău. Utilizați-vă ochii pentru a vă adapta la punctele mai fine ale aspectului personal și al îngrijirii. Priviți în jur și vedeți dacă oamenii își pun cămășile sau le-au lăsat să stea.Uneori acest lucru diferă pentru bărbați și femei din aceeași țară. În vreme caldă, unde sunteți tentați să purtați pantaloni scurți, luați în considerare o cămașă ușoară cu mânecă lungă și pantaloni de lenjerie. Ele pot fi mai potrivite și vor ajuta la limitarea expunerii la soare.
  • Imaginea intitulată Evitați să arătați ca un pas turistic american 6
    6. Rochie corespunzătoare pentru vremea locală. Shorts și un tricou în climatele răcoroase (sau iarna) sunt un semn clar că nu sunteți în legătură cu vremea locală.Mulți americani au, de asemenea, tind să poarte unelte tehnice în aer liber, cum ar fi jachete în jos și jachete de schi, ca îmbrăcăminte de iarnă casual.Acest lucru nu este comun în majoritatea țărilor, chiar și cele foarte reci.Mai multe straturi formale de lână, blănuri sau piele sunt de rigueur.Dacă aveți unul sau sunteți dispus să cumpărați unul, adu-l.
  • Imagine intitulată Evitați să arătați ca un pas turistic american 7
    7. Camuflaj. Ce culori purta localnicii? Cea mai mare parte neagră și alte nuanțe neutre, cum ar fi în Londra sau culori strălucitoare, îndrăznețe ca în Caraibe? Purtați culori pe care le vedeți localnicii care poartă. Oamenii din Paris, Londra și alte capitale europene au tendința de a purta o mulțime de negru și ca turist, aveți tendința de a se amesteca dacă o purtați și ei. Vesta dvs. de pulover roz cald sau cămașă albastră albastră poate fi la modă în Minneapolis, dar nu va zbura în Budapesta.În clima tropicală, rețineți că modurile locale de rochie pot fi mai puțin casual decât vă așteptați - astfel încât un tricou și pantaloni scurți cu plăci puternice pot arăta în continuare prostie.Verificați forumurile de călătorie și fotografiile online pentru a vă simți pentru ceea ce uzura localnicii.În SE Asia, orice cămașă cu un guler este preferabilă unui tricou T.
  • Imaginea intitulată Evitați să arătați ca un pas turistic american 8
    8. Lăsați pălăriile de baseball, rucsacul, ambalajul Fanny și sticlele de apă la domiciliu. Capace de baseball și pachete de fanny ţipăt "american!" in afara de asta,"Fanny" înseamnă ceva diferit în unele locuri, ca să nu mai vorbim cât de nesigure sunt aceste pachete. Cel mai bine este să nu purtați pungi de nici un fel, cu efectele dvs. personale ascunse despre persoana dvs. în buzunare și pe lanyard. O pungă de pungă sau tote, cumpărată la nivel local, poate, de asemenea, să funcționeze. Dacă sunteți îngrijorat de a obține soarele în ochi, purtați ochelari de soare în loc de un capac de baseball.
  • Imagine intitulată Evitați să arătați ca un pas turistic american 9
    9. Fii atent la șosete. În unele țări ca Brazilia, evitați să purtați pantaloni scurți cu șosete negre - majoritatea oamenilor poartă șosete albe și haine care merg cu ei. Și cel mai important, ei nu trag șosetele până la genunchi, cum ar fi jucătorii de fotbal. În multe țări, șosetele nu sunt niciodată purtate cu pantaloni scurți. Dacă intenționați să mergeți mult acolo unde este cald (ca Spania) și doriți să purtați pantaloni scurți și șosete, alegeți șosete scurte care nu sunt vizibile deasupra vârfurilor pantofilor dvs.
  • Imagine intitulată Evitați să arătați ca un turist american Pasul 10
    10. Evitați pantalonii stereotipici de încărcare a nailonului și cămașa de călătorie. În timp ce se pot usca rapid și oferă funcționalități atrăgătoare, evitați aceste lucruri dacă nu călătorești, rafting sau altfel în pustie. Dacă pur și simplu sunteți vizibil într-o zonă dezvoltată, cu o mulțime de rezidenți, este aproape garantat că rezidenții vă vor găsi cel mai bine comic și vă vor ofensa în cel mai rău caz.Nimic nu te va pune mai repede. Din fericire, este posibil să se obțină îmbrăcăminte care oferă avantajele tehnice ale nailonului uscat rapid în stilurile care sunt discretive.
  • Imagine intitulată Evitați să arătați ca un turist american Pasul 11
    11. Purtați aceleași costume de baie ca și localnicii. În multe țări este obișnuit ca oamenii să poarte Speedos pe plajă sau la piscină. În unele țări europene, cum ar fi Franța, bărbații sunt chiar cerute de lege să poarte o viteză în bazine publice. Purtarea unui scurt timp este interzisă. De asemenea, purtarea unui capac de înot este necesară atât pentru bărbați, cât și pentru femei în unele țări.
  • Metoda 2 din 3:
    Alimente
    1. Imagine intitulată Evitați să arătați ca un pas turistic american 12
    1. Luați orice condimente pe care le-au dat. Solicitarea condimentelor tipice americane (ketchup, sare, piper, etc.) este o ofensă sigură că sunteți un turist american. Utilizați condimentele tipice în țara dvs. gazdă și, dacă nu le plac sau nu puteți să mâncați fără condimentele dvs. americane, aduceți-vă propria dvs. Luați pachete mici cu dvs. pentru a vă folosi mai degrabă decât pentru a insista ca restaurantul să vă alimenteze cu el.
  • Imaginea intitulată Evitați să arătați ca un pas turistic american 13
    2. Renunța la gheață. În multe părți ale lumii, veți fi servite băuturile cu gheață mică sau deloc - mult mai puțin decât sunteți obișnuiți în SUA. Bineînțeles, dacă vrei gheață în băutură pentru că așa preferați și plătiți pentru el, sunteți perfect îndreptățit să o cereți, dar punctul acestui articol este de a vă ajuta să evitați să fiți etichetați ca un american , și solicitarea gheții este o Giveaway definitivă. Mai mult, să fie avertizat că apa de la robinet din alte țări nu este la fel de sigură ca apa înapoi acasă. Băutura dvs. poate fi făcută cu apă filtrată sau sterilizată, dar adesea gheața nu este. Puteți obține un caz rău de otrăvire a alimentelor de la băuturi în condiții de siguranță, cu gheață nesigură.
  • Imagine intitulată Evitați să arătați ca un pas turistic american 14
    3. Mănâncă alimente locale. Mulți turiști americani vizitează restaurantele din lanțul american pentru fiecare masă, frică să iasă în bucătăria locală, dar devenind regulat la cabana locală McDonald și Pizza, va sfărâma pe toți cei care sunteți într-adevăr american foarte repede. De asemenea, veți privi de o fereastră fantastică în cultura locală. Nu vă sperie: dacă gazda dvs. o mănâncă, nu vă va face rău. Lăsați-vă gazda sau chelnerița dvs. să vă sfătuiască despre specialitățile locale. Și nu scuipă niciodată mâncarea pe care o ai!
  • Imaginea intitulată Evitați să arătați ca un turist american Pasul 15
    4. Utilizați manierele locale de masă.
  • În Europa, o furculiță și un cuțit sunt folosite diferit decât în ​​SUA. Dacă sunteți drepți, mâncați cu furculița din stânga și cuțitul din dreapta. Europenii tăiau fiecare mușcătură individual cu cuțitul în mâna dreaptă și furculița din mâna stângă și își odihnesc brațele la jumătatea drumului între încheietura mâinii și cot. Cotul ar trebui să rămână de pe masă. De asemenea, nu vă odihniți brațul între dvs. și pe farfurie. Acest lucru este considerat drept nepoliticos în unele țări.
  • În unele națiuni asiatice Chopsticks. Ar putea fi mai potrivită decât un cuțit și o furculiță.
  • Imagine intitulată Evitați să arătați ca un pas turistic american 16
    5. Ordinea ca un local. În unele țări, de exemplu, o salată este ultimul element servit, nu primul. În altele, oamenii nu mănâncă ceea ce noi în SUA se gândesc ca a "salată".
  • Imagine intitulată Evitați să arătați ca un pas turistic american 17
    6. Nu solicitați Decaf dacă nu puteți vedea în meniul pe care îl este oferit.
  • Imaginea intitulată Evitați să arătați ca un turist american Pasul 18
    7. Nu cereți un loc în "nefumător" secțiunea, dacă nu știți deja că există unul. În unele țări europene nu va fi una așa cum este ilegal să fumezi în interior într-o zonă publică. Alternativ, unele locuri nu vor avea de fapt o zonă de nefumători. Dacă acesta este cazul, fie încercați să trăiți cu fumul, fie să vă deplasați afară.Nu loviți o agitație.
  • Imagine intitulată Evitați să arătați ca un turist american Pasul 19
    8. Evitați să mergeți pe stradă în timp ce mâncați alimente - aceasta este împotriva etichetei adecvate în majoritatea țărilor.
  • Imaginea intitulată Evitați să arătați ca un turist american Pasul 20
    9. Multe restaurante au meniuri engleze disponibile, dar aflați cum să cereți politicos unul folosind limba locală.
  • Imagine intitulată Evitați să arătați ca un turist american Pasul 21
    10. Nu cereți apă de la robinet. Veți fi grumpy se uită. Acceptați faptul că veți obține apă minerală, cu sau fără gaz.
  • Metoda 3 din 3:
    Comportament
    1. Imagine intitulată Evitați să arătați ca un pas turistic american 22
    1. Păstrați harta din vedere. Tragerea și privirea la harta dvs. într-un spațiu public este un nu-nu. Studiați-o înainte de a vă părăsi hotelul și dacă aveți nevoie să vă consultați harta, intrați într-un magazin sau orice alt loc public mai puțin. Au hărțile pre-pliate astfel încât să fie ușor accesate și citite. Același lucru este valabil și pentru alte elemente:
    • Dacă trebuie să utilizați un dicționar pentru a traduce un semn sau un meniu, fiți discret. De exemplu, copiați în jos cuvintele semnului și mutați-vă la un loc mai puțin public pentru a lucra în traducere. Sau copiați câteva cuvinte de bază într-un notebook pe care le puteți scoate cu ușurință la cină.
    • Dacă trebuie să consultați un ghid, păstrați-l înfășurat într-un ziar sau un roman.Poate doriți să înfășurați capacul în hârtie maro înainte de a pleca acasă. Poate doriți să eliminați paginile care detaliază destinațiile zilei de la ghidul dvs. înainte de timp, capsați sau eliberați-le și pur și simplu să le transportați ca o coadă de pagini.
    • Nu purtați ziare, reviste sau cărți în vizualizare simplă. Ridicați o revistă locală / regională sau ziarul local.
    • La fel ca în SUA, majoritatea muzeelor ​​prietenoase turistice au literatură în mai multe limbi. Căutați steagul din Marea Britanie pe ele în loc de un steag american.
  • Imagine intitulată Evitați să arătați ca un pas turistic american 23
    2. Aflați despre istoria, cultura și politica. Încercați să găsiți informații online sau în ghiduri. Cel puțin știți în ce țară veți merge, ce limbă vorbesc și numele capitalului lor. Studiați harta în avans și aflați despre geografie. (Gândirea Copenhaga se află în Olanda sau Europa este o țară este cea mai rapidă modalitate de a alege un turist american.)
  • Imagine intitulată Evitați să arătați ca un pas turistic american 24
    3
    Liniște! Mulți americani sunt recunoscuți că sunt mai puternici decât este obișnuit în alte părți ale lumii. Mișcările mari și ale mâinilor și comportamentul boisterous ar trebui evitate până când știți cum acționează localnicile. Adulții în multe culturi non-americane folosesc voci mai mici în locuri publice. Oricum, ești întotdeauna mai bine să fii puțin mai rezervat și mai liniștit, cel puțin pentru început, decât să savurați pe o scenă străină cu vitalitatea dvs. și să faceți o impresie greșită.
  • Imagine intitulată Evitați să arătați ca un turist american Pasul 25
    4. Nu vă lăudați sau nu arătați. Când trageți lucrurile din sacul dvs. în public pentru a vă arăta prietenilor sau familiei ceea ce ați cumpărat, ați putea să vă strigați "Am bani și sunt gata să-mi petrec, dacă nu vrei să-l iei de la mine împotriva voinței mele!"
  • Imagine intitulată Evitați să arătați ca un pas turistic american 26
    5. Evitați să vorbiți despre oamenii și cultura locală. Ceva ca aparent inofensiv ca "Oh, iubesc doar eșarfele de aici!" vă va marca ca turist. Și nu-și asumă că oamenii nu înțeleg ce spui, doar pentru că ai spus-o în engleză. În multe părți ale lumii, oamenii sunt învățați să vorbească limba engleză împreună cu limba lor maternă.
  • Imagine intitulată Evitați să căutați un pas turistic american 27
    6. Minte-ți spațiul personal. Nu fiecare țară este la fel de "spațios" ca SUA (dacă nu sunteți în New York City, unde spațiul este la o primă). Când sunteți la un contor, de exemplu, nu vă răspândiți brațele.Când stați în autobuz sau în tren, nu vă întindeți picioarele într-un mod care ar putea intra în calea cuiva. Fii atent la contactul fizic.Obțineți o idee despre ceea ce este acceptabil și obiceiurile locale, cum ar fi nu atingeți capul sau picioarele în cea mai mare parte a Asiei de Sud. Nu vă speriați de persoana în linie în spatele dvs. de a fi foarte aproape și dacă lăsați prea multă cameră între dvs. și persoana din fața dvs., așteptați ca cineva să intre în spațiu.
  • Imaginea intitulată Evitați să arătați ca un pas turistic american 28
    7. Nu mestecați o mulțime de gumă. Nu este foarte frecventă în afara SUA, și chiar și în SUA, este o încălcare a etichetei în anumite circumstanțe.
  • Imagine intitulată Evitați să arătați ca un pas turistic american 29
    8. Nu purtați camera în jurul gâtului. Când călătoriți într-o țară străină, sunteți obligat să faceți fotografii. Cu toate acestea, având o curea de cameră și purtarea în jurul gâtului dvs. pentru acces ușor este o modalitate sigură de a arăta ca un turist. Dacă puteți, păstrați-l într-un buzunar sau într-o pungă și trageți-l când este necesar.
  • Imagine intitulată Evitați să arătați ca un pas turistic american 30
    9. Încercați să vorbiți limba. Dacă te duci într-o țară care vorbește o altă limbă, de ce să nu încerci să faci un efort de a vorbi limba locală? Este un semn de respect și apreciere a culturii locale. Aflați câteva cuvinte de bază cum ar fi "Buna ziua", "Vă rog" și "Mulțumesc". Nimeni nu se va deranja dacă accentul dvs. nu este perfect - faptul că ați fost dispus să vorbiți limba lor, chiar și atunci când ați putea fi vorbit cu dvs., este un lucru pe care mulți oameni îl apreciază în turiști. În timp ce sunteți la el, învățați cuvintele pentru unele alimente care vă place și cele pe care nu le place. Face ca mâncarea mult mai puțin înfricoșătoare.
  • Imagine intitulată Evitați să arătați ca un turist american pas 31
    10. Nu vă lipiți doar mâna. Agitați mâinile cu prudență. În Occident, strângerea de mână este un salut acceptabil. În Thailanda, strângerea de mână sunt rezervate pentru afaceri cu occidentali.Salutul preferat este wai, mâinile presate împreună în poziția de rugăciune în fața bărbiei cu o ușoară legătură. În India, strângerea de mână devine comună, dar trebuie să salutați cea mai mare sau cea mai importantă persoană prezentă mai întâi și să lucrați în jos, și să tremurați mâna unei femei poate fi inacceptabilă. Mesajul tău de plecare aici? Faceți unele cercetări asupra etichetei și învățați cum să vă salut cu respect gazdele.
  • Imagine intitulată Evitați să arătați ca un pas turistic american 32
    11. Cercetare și observare "maniere" și "manierisme" sau lipsa acesteia.În unele țări, spunând doar "scuzați-mă," "Îmi pare rău" sau "Vă rog" vă va marca ca turist.
  • sfaturi

    Dacă călătoriți singuri, mai ales o femeie, cumpărați ziarul local și păstrați-l sub braț atunci când mergeți sau deschideți-l dacă într-un autobuz sau un tren.
  • Nu vă grăbiți. Încetiniți, ritmul vieții în majoritatea celorlalte țări este mai lent. Veți face, de asemenea, mai puține greșeli, cum ar fi intrarea în tren greșit, dacă vă dați un pic mai mult timp.
  • Au frazele de bază ale limbii.
  • Acestea sunt doar orientări pentru a ajuta la conturarea unor lucruri pe care le-ați putea dori să le evitați sau să încercați să faceți acest lucru și să evitați atenția nejustificată este o preocupare. Uneori, montarea poate ajuta la garantarea siguranței într-un loc valutar.
  • Uită-te la biletele de tren înainte de timp și asigurați-vă că știți unde mergeți, unde să stați și unde să coborâți. Biletele aproape niciodată nu au limba engleză din cauza spațiului limitat. Aflați ce antrenor și scaunul în care vă aflați înainte de a vă grăbi.
  • Nu vă așteptați ca oamenii locali să trăiască până la stereotipuri. Nu vă ofensați dacă se uită și se îndreaptă spre tine. Doar zâmbet înapoi la ei.
  • Utilizați moneda locală, nu dolar american. Este posibil să îl puteți obține de la un ATM din apropiere - dacă acestea sunt predominante, le folosiți exclusiv. Dolarii americani pot fi schimbați la multe bănci.Cecurile călătorilor sunt mai puțin utile decât au fost în trecut.Multe bănci și schimburi percep o comisie hefty, dacă le acceptă deloc. Cardurile de debit preplătite, în special cardul Visa Travelmoney - pot fi utilizate la ATM-uri, dar oferă securitatea verificărilor călătorilor.Aceasta poate fi o alternativă mai ușoară.Orice formă de plată electronică vă ajută, de asemenea, să evitați să vă tulburați incert printr-un wad de valută străină, ceea ce este sigur de a atrage atenția.
  • Luați în considerare cumpărarea unei perechi de pantofi locali dacă veți face o plimbare minimă - mai ales ceea ce poartă oamenii pentru confort.(Dacă veți merge pe distanțe lungi, totuși, fiți conștienți de faptul că pantofii noi pot duce la blistere.)
  • O alternativă pentru o femeie care transportă o pungă este de a plasa toate elementele într-o pungă de plastic și de a transporta acest lucru. Acest lucru este, de asemenea, bun pentru cărți și hărți de ghidare, în special în America Latină, unde pungi de plastic sunt de rigueur). Fiți conștienți de faptul că în multe locuri, în special Europa, oamenii nu poartă pungi de plastic.În schimb, purtați propria pungă de cumpărături cu canvas simplu sau una dintre pungile de umăr la modă ca localnicii transportă.
  • Încercați să vă întâlniți pe localnici, știu orașul mai bun decât un ghid și vă va oferi o experiență autentică.
  • Solicitarea apei de la robinet nu este inacceptabilă sau nesigură în toate țările. Deși este înțelept în țările în care apa de la robinet nu poate fi curată, este perfect acceptabil să cereți apa de la robinet în Marea Britanie și Irlanda, unde restaurantele sunt obligate din punct de vedere legal să vă ofere un robinet gratuit dacă îl cereți. Chelnerul sau chelnerița ar putea crede că sunteți puțin zgârcit pentru că nu doriți să plătiți pentru apă minerală, dar ei vor respecta cererea dvs. și de a bea din Marea Britanie Tapwater nu vă va face rău.
  • Cu partea de limbă, articolul cam o dă ușor. Serios depune eforturi pentru a învăța părți de bază ale limbii locale. Unul dintre cele mai mari motive pentru care oamenii văd adesea americanii ca fiind nepoliticos, deoarece prea mulți dintre noi mergem în vacanță și așteptăm ca toată lumea să ne răspundă. Este casa lor - respectați-o și nu bateți în. Pe tema cateringului pentru noi, nu vă așteptați doar ca toată lumea să renunțe la ceea ce fac pentru că ați pierdut.
  • Dacă intenționați să cumpărați ceva, asigurați-vă că aveți o parte din moneda locală cu dvs. Și dacă locul acceptă valută străină, asigurați-vă că știți cum să convertiți acest lucru, astfel încât să plătiți suma de care aveți nevoie.
  • Avertizări

    Nu purtați un pachet de fanny. Un buzunar ar putea dezarhiva cu ușurință pachetul Fanny și poate scoate conținutul fără a fi conștient.
  • Fii atent cu rucsaci, dacă insistați să purtați unul deloc. Hoții au fost cunoscuți că vă distrage atenția, în timp ce un complice va tăia deschiderea fundului rucsacului cu un tăietor cu cutie și scoateți lucrurile.
  • Cel mai bine este să purtați articolele personale, cum ar fi banii, ID-ul, pașaportul, cartea de credit etc. aproape de corpul tău. S-ar putea să nu simți cineva care trage obiecte din buzunar. Buzunarele interioare, sau buzunarele din față sunt mai ușor de păzit. Buzunarele zippered sau cu buzunare sunt de asemenea preferate.
  • Nu dați bani cerșetorilor și urchinelor. Banii dvs. vor merge frecvent pentru a îmbogăți criminali care păstrează cerșetorii în servitute involuntare. În cazul în care conștiința dvs. cere să faceți ceva pentru acești oameni, întrebați-vă pentru organizațiile de caritate locale să doneze.
  • Nu vă simțiți rușine de a fi un american. Ar trebui să vă simțiți mândri de moștenirea dvs., indiferent dacă trebuie să vă păstrați să o arătați. Acceptați în tine toate calitățile pe care le străduiți să le acceptați în ceilalți.
  • În multe părți ale Orientului Mijlociu, când vizitați piața în aer liber sau bazarii, localnicii se vor preface că nu vorbește engleza ca o modalitate de a vă descuraja de la Haggling.Este obișnuit ca nativii să se bată, totuși, și nu veți fi văzuți ca a "Campionul întreprinderilor mici" la fel de mult ca a "imbecil" Dacă renunți la asta.Dacă introduceți un preț pe un calculator sau un telefon sau scrieți-l pe hârtie, în general are sens doar pentru a pleca.Adesea, dacă începeți să plecați, prețul va coborî foarte repede.Și dacă o puteți ajuta, aveți un indignat indiferent de ceea ce este sau nu este un comportament rezonabil asupra părții vânzătorului.
  • Păstrați pașaportul într-o locație sigură sau în altă locație, cu excepția cazului în care legile locale solicită străinilor să transporte pașapoarte în orice moment. În caz contrar, nu o purtați decât dacă vă aflați în tranzit - și după cum sa menționat mai sus, păstrați-l aproape de persoana dvs, nu într-o pungă sau o pungă.Transportați o altă formă de ID în scopul identificării. Dacă pașaportul dvs. este furat, câteva zile de călătorie vor merge spre procesul dificil de obținere a unui nou de la cea mai apropiată ambasadă sau consulatul.
  • Distribuiți-vă banii, cardurile de credit și alte obiecte de valoare despre persoana dvs.Nu mai aveți mai multe în portofelul dvs. decât sunteți dispus să vă despărțiți!Păstrați o cantitate mică de numerar într-un portofel pentru acces ușor și transportați restul neobișnuit - într-o centură de bani sau alt transportator de bani.Dacă sunteți acuzat, mână peste portofelul dvs. fără întrebări - nici măcar nu spune nimic.Cei mai mulți hoți vor pleca repede dacă le dați ceva - Rezistența nu vă va câștiga decât necazuri.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar