Cum să activați tema întunecată pe magazinul google play

Google a adăugat recent o opțiune temă întunecată la aplicația magazin de magazin. Această caracteristică se rostogolește la orice dispozitive care rulează Android 5.0 sau mai mare. Acum, învățați cum să aplicați tema întunecată pe aplicația dvs. de magazin de joc!

Pași

  1. Imagine intitulată Google Play Store icon.jpg
1. Lansați aplicația "Play Store" pe dispozitivul dvs. În ecranul de pornire Android, atingeți pictograma Google Play Store. Pictograma sa este un triunghi multicolor pe fundal alb.
  • Imagine intitulată Meniu Google Play Meniu pictograma.jpg
    2. Apăsați pe  Meniu Hamburger. Acesta va fi localizat în colțul din stânga sus al aplicației. Un panou de meniu se va deschide.
  • Imagine intitulată Google Play Store- Setări.jpg
    3. Selectați Setări. Acesta va fi localizat sub "PLAY PROTECT" opțiune.
  • Imagine intitulată Google Play Store- Tema.jpg
    4. Apăsați pe Temă opțiune. Veți vedea această opțiune sub "Video auto-play" Setări. O casetă de dialog va apărea pe ecran, după ce a făcut acest lucru.
  • Imagine intitulată temă întunecată pe Google Play Store.jpg
    5. Alege Întuneric din opțiunile. Când atingeți pe "Întuneric" Opțiune, interfața magazinului de joc se va întoarce la întuneric.
  • Imagine intitulată Google Play Store - modul întunecat.jpg
    6. Bucurați-vă de tema întunecată. Dacă doriți ca tema albă înapoi pe aplicația magazin de joc, navigați la "Temă" Setări și selectați "Ușoară". Asta e tot!
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar