Cum să devii un barman

Dacă vă bucurați de lucrul cu oamenii, aveți o mare personalitate și iubiți atmosfera barului, atunci ființa unui barman ar putea fi o slujbă perfectă pentru dvs! Cu toate acestea, s-ar putea să fiți la o pierdere totală despre unde să începeți. Din fericire, de obicei, nu aveți nevoie de o pregătire sau educație specială pentru a fi un barman. Aveți nevoie doar de experiență de lucru cu clienții și abilități importante, cum ar fi lucrul sub presiune, o mare memorie și responsabilitate. Cu aceste abilități și unele practici de a face băuturi, puteți începe cariera de barman.

Pași

Partea 1 din 3:
Îndeplinirea cerințelor
  1. Imaginea intitulată deveni un pas de barman 1
1. Verificați vârsta minimă pentru a deveni un barman în zona dvs. Vârsta minimă de a fi un barman variază, dar este de obicei între 18 și 21 de ani. Căutați cerința de vârstă din zona dvs. Dacă sunteți suficient de vechi, apoi începeți să căutați un loc de muncă!
  • În Statele Unite, nu trebuie să fii vârsta legală de băut în multe state pentru a fi un barman.
  • Dacă nu sunteți suficient de vechi pentru a fi încă barman, puteți lucra în continuare la abilitățile dvs. Începeți să învățați rețete de băuturi. De asemenea, puteți începe să lucrați într-un restaurant sau într-un bar ca un barback sau un server pentru a obține experiență.
  • Imaginea intitulată devine un pas barman 2
    2. Luați un curs de barman pentru a afla abilitățile și pentru a vă stimula experiența. Aceasta nu este întotdeauna o cerință, dar vă va face să arătați mult mai bine angajatorilor potențiali, mai ales dacă nu aveți o mulțime de experiență. Există multe programe de barman pe care le-ați putea lua și cele mai multe cu câteva săptămâni înainte de finalizare. Când completați un program, veți primi un certificat pentru a vă face abilitățile oficiale.
  • Dacă sunteți în SUA, încercați să găsiți un program de barmanți licențiat de Departamentul de Educație al statului dvs. Aceasta arată că un program este legitim.
  • Dacă intenționați să vă gândiți la școala de barman, programați o vizită înainte de a plăti. A se vedea școala și întâlniți unii dintre instructori pentru a decide dacă sunt profesioniști și informați despre industrie. De asemenea, ar trebui să utilizeze un manual profesional și materiale de clasă. În acest fel, puteți evita să fie scammed.
  • Există, de asemenea, multe programe de barman online, dar aveți grijă cu acestea. Să le investigheze cu atenție pentru a vă asigura că nu sunt înșelătorii. Dacă este posibil, încercați să discutați cu oamenii care au finalizat programul pentru a vă asigura că au reușit să obțină un loc de muncă după aceea.
  • Școala de la Bartending costă de obicei câteva sute de dolari, fie în persoană sau online.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de barman 3
    3. Obțineți un kit de bar, astfel încât să puteți practica acasă. Singura modalitate de a fi mai bună la a fi un barman este de a practica, deci profită la maximum de timpul tău acasă. Puteți obține un kit de bar ieftin cu un agitator de cocktail, clește, spumă, lingură, și toate instrumentele pe care le veți lucra cu spatele barului. Dacă practicați acasă, veți fi setat să impresionați managerii de bara cu abilitățile dvs.
  • Nu practica doar retete de băuturi. Lucrați la învățarea cum să faceți și garniturile pentru băuturi. Acest lucru este important pentru cocktailuri, în special la Bars Fancier.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de barman 4
    4. Memorați rețete de băuturi comune. S-ar putea să credeți că trebuie să memorați sute de rețete de băuturi pentru a ateriza un loc de muncă barman, dar acest lucru nu este adevărat deloc. Există doar o mână de băuturi populare pe care oamenii o comandă, deci concentrați-vă pe memorarea acestora. Restul pe care îl puteți învăța la locul de muncă, mai ales dacă anumite bare au rețete unice.
  • Unele dintre cele mai frecvente cocktail-uri sunt un întuneric și furtunos, vechi, negroni, daiquiri, martini, whisky acru, margarita și mule Moscova. Dacă comiteți aceste rețete în memorie, probabil că veți avea toate cunoștințele necesare pentru a ateriza un loc de muncă.
  • Este ușor să găsiți rețete online pentru a studia. De asemenea, puteți obține o carte de bară plină de rețete.
  • Amintiți-vă să căutați și termenii de bar comun, cum ar fi "curat" și "pe stânci," Deci știți ce cer clienții.
  • Imaginea intitulată deveni o etapă barman 05
    5. Lucrați la abilitățile dvs. de comunicare și servicii pentru clienți. Amintiți-vă că există mai mult ca un barman decât să amestecați doar băuturi. Este în general o poziție de serviciu, deci va trebui să interacționați cu oamenii foarte mult. Unele modalități excelente de a impresiona clienții dvs. includ recomandări diferite băuturi, făcând discuții mici, ascultând cu atenție, astfel încât să obțineți comenzi corecte și să arătați în general toți clienții un timp minunat.
  • Dacă nu vă simțiți ca și cum ați efectuat în mod natural, puteți practica întotdeauna această abilitate. Încercați să creați un bar de machetare la domiciliu și să slujiți prietenilor și familiei pentru a vă îmbunătăți.
  • De asemenea, puteți face o greșeală în timp ce lucrați. Acest lucru este complet normal. Doar pregătiți-vă să vă cereți scuze pentru client și să vă rezolvați greșeala.
  • Amintiți-vă că trebuie să fiți uneori fermi. Clienții care au băut pot obține nepoliticos sau Rowdy. Fiți gata să le tăiați dacă sunt beți sau loviți-le din bar dacă acționează necorespunzător.
  • Imaginea intitulată deveni o etapă barman 06
    6. Câștigă o licență de bază de stat. În SUA, unele state solicită o licență de lichior de la Consiliul de Reglementare de Stat pentru a lucra ca barman legal. Acest lucru necesită de obicei un curs scurt privind siguranța și etica de a servi alcool. În majoritatea cazurilor, cursul este doar câteva ore. După aceea, veți avea licența de stat.
  • Abilități comune Aceste cursuri Predați verifică ID-urile, spotând ID-urile false, recunoscând când cineva este beat și alte probleme care ar putea apărea în timp ce lucrați în timp ce lucrați.
  • Nu toate barele necesită această licență, dar ar putea să vă facă un candidat mai puternic dacă îl aveți.
  • Unele state oferă, de asemenea, certificări mai cuprinzătoare ale barmanului, care sunt similare cu un certificat de la Școala de Bartending. Unele bare de capăt superior ar putea necesita aceste acreditări.
  • Imaginea intitulată devine un pas de barman 7
    7. Începeți ca o barcă pentru a câștiga experiență. Din păcate, poate fi greu să aterizați un loc de muncă barman fără nici o experiență de bar, chiar dacă aveți toate licențele și certificările. O modalitate bună de a vă face piciorul în ușă este că a lucrat mai întâi ca o barieră. Barback-urile fac tot manualul de lucru în spatele barei, cum ar fi umplerea găleților de gheață, colectarea și spălarea ochelarilor, păstrarea frigiderelor complete și orice alte sarcini pe care barmanii trebuie să o facă. S-ar putea să nu sună la fel de distractiv ca fiind un barman, dar este o modalitate excelentă de a începe să lucrați până la un loc de muncă barman.
  • De obicei, puteți începe să lucrați ca o barcă fără experiență sau certificări, deci luați în considerare obținerea acestui loc de muncă în timp ce lucrați la certificările dvs. de barman.
  • Partea 2 din 3:
    Caută de lucru
    1. Imaginea intitulată deveni un pas de barman 8
    1. Pune împreună un barman puternic relua. La fel ca și cu orice alt loc de muncă, aveți nevoie de un CV pentru a aplica locurile de muncă barman. Un reluator barman este ca orice alt CV, așa că îl faceți scurt și ușor de citit. Asigurați-vă că vă evidențiați experiența, certificările și licențele din partea de sus, astfel încât managerii de bare pot vedea că sunteți calificat să fiți un barman.
    • Nu uitați întotdeauna să includeți informațiile dvs. de contact despre CV-ul dvs! Acest lucru pare atât de simplu, dar uneori oamenii uită.
    • Dacă nu aveți experiență de barmanare specifică, asigurați-vă că ați evidențiat orice loc de muncă de servicii pentru clienți pe care le-ați avut. Fiind un server, casier, gazdă sau helpdesk Worker poate arăta că știi cum să lucrezi cu oamenii și să ai grijă de clienți.
    • Amintiți-vă că persoana obișnuită va petrece mai puțin de un minut de a vă uita la CV-ul dvs. Asigurați-vă că cineva scanează-o rapid poate vedea toată experiența dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de barman 9
    2. Încercați să verificați barele pe care sunteți deja în mod obișnuit. Barurile și restaurantele primesc o mulțime de aplicații barman, astfel încât poate fi greu să ieșiți. Dacă sunteți regulat la câteva baruri din oraș și cunoașteți deja lucrătorii de acolo, puteți obține un picior pe concurs. Intrați și menționați că sunteți în căutarea unei lucrări de barmanare și vă place să discutați cu managerul. Dacă muncitorii vă cunosc deja, managerul ar putea fi mai dispus să vă angajeze.
  • Amintiți-vă că ați reluat CV-ul în cazul în care managerul cere acest lucru.
  • Imaginea intitulată devine un pas barman 10
    3. Căutați site-uri de locuri de muncă online pentru deschiderile de bare în zona dvs. Multe locuri de muncă barman sunt postate online, la fel ca orice alt loc de muncă. Puteți verifica site-urile ca într-adevăr sau de sticlă, tastând "barman" în motorul de căutare. Veți întâlni probabil o mulțime de postări pe care le puteți aplica.
  • Nu uitați să ajustați setările de locație în zona în care doriți să lucrați. În caz contrar, va trebui să treci printr-o mulțime de postări nicăieri în apropierea dvs.
  • Deoarece aplicarea online este ușoară, probabil că veți avea o mulțime de concurență pentru aceste postări. Ar trebui să combinați această metodă cu aplicarea și în persoană.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de barman 11
    4. Vizitați barurile locale pentru a vă trimite CV-ul. Nu toate locurile de muncă de barman sunt oficial anunțate, iar lovirea trotuarului și aplicarea personalului este încă populară în lumea barmanilor. Faceți o listă de bare în zonă și vizitați personal pentru a cere un loc de muncă barman. Aveți CV-ul la îndemână și fiți gata să vă vindeți managerului.
  • Fi pregătit pentru că managerul poate dori să intervieveze sau să te testeze chiar acolo.
  • Încercați să vizitați barul la un moment mai puțin ocupat, cum ar fi mijlocul după-amiază. Dacă vii un timp ocupat, managerul nu va avea timp să vorbească cu tine.
  • Dacă știți pe cineva care funcționează la un bar local, spuneți-i că căutați muncă. Ar putea pune un cuvânt bun pentru tine împreună cu managerul.
  • Partea 3 din 3:
    Aterizând slujba
    1. Imaginea intitulată deveni un pas de barman 12
    1. Rochie bine pentru interviu. Întotdeauna vrei să impresionezi managerul de interviu, și să arăți bine îmbrăcat este o parte imensă de a face o impresie bună. Chiar dacă intervievați doar pentru un bar sport casual, nu puteți merge niciodată în neregulă cu o pereche frumoasă de pantaloni sau o fustă cu o cămașă de rochie curată.
    • Amintiți-vă că acest lucru ar putea fi diferit dacă intervievați într-un bar de lux. BARTENDERS În aceste locuri purta adesea legături și pantaloni de rochie, atât de îmbrăcăminte adecvată pentru interviu.
    • O regulă bună este de a încerca să se îmbrace un pic mai formal decât barmanii care lucrează la bar.
  • Imaginea intitulată deveni un pas barman 13
    2. Fii prietenos și entuziast pe tot parcursul interviului. Personalitatea dvs. contează foarte mult dacă încercați să obțineți un loc de muncă barman. Managerii doresc, de obicei, pe cineva care este personalizabil, dar arată, de asemenea, o judecată bună și responsabilitate. Arătați managerului că puteți completa aceste roluri. Scuturați mâna, faceți contact cu ochii, zâmbiți, stați drept și vorbiți cu încredere, astfel încât să poată vedea că sunteți o potrivire bună pentru slujbă.
  • Încercați să faceți interviul cu managerul conversational. Acest lucru îi va face ca pe tine ca pe o persoană și vor fi mai dispuși să vă angajeze.
  • Dacă managerul întreabă de ce vrei să lucrezi la acest bar, spune ceva "Aceasta este doar atmosfera perfectă pe care o lucrez bine. Pot spune că clienții și personalul sunt toți oameni cu care mă pot înțelege, și pot face cu adevărat cea mai bună lucrare aici."
  • Managerul ar putea încerca să facă interviul dur sau stresant pentru dvs. Acesta este probabil un test pentru a vedea cum vă ocupați de presiune, astfel încât să rămână calm și prietenos pe tot parcursul întregului proces, chiar dacă este stresant.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de barman 14
    3. Subliniați experiența dvs. trecută care lucrează cu clienții. Chiar dacă știți cum să faceți băuturi bine, una dintre cele mai importante părți de a fi un barman interacționează cu clienții. Managerul va întreba probabil despre experiența dvs. anterioară în serviciul clienți, fie că este la un bar sau nu. Fiți gata să accentuați abilitățile și confortul oamenilor dvs. în abordarea publicului larg. Aceasta este o modalitate bună de a impresiona managerul.
  • Managerul vă va întreba probabil cum ați face față unor scenarii ipotetice, cum ar fi amintirea comenzilor de băut pentru un grup foarte mare sau pentru a observa un ID fals. Încercați să anticipați toate situațiile pe care le-ați putea întâlni la locul de muncă și să aveți răspunsuri bune pentru ei.
  • Au câteva povestiri gata când trebuia să rezolvați conflictul, cum ar fi nevoia de a lovi un patron beat dintr-un bar. Acestea sunt situații care probabil vor veni la locul de muncă, așa că managerul dorește să știe că îl puteți descurca.
  • Spune ceva de genul, "Îmi amintesc odată ce un client a intrat în bătăi de bară, și aș putea spune că a fost deja beat. Nu ar fi deloc să-l slujească, așa că i-am spus că trebuie să plece. Când nu ar fi lăsat bounta să știe așa că la escortat."
  • Imaginea intitulată deveni un pas de barman 15
    4. Urmăriți după interviu. Faceți o greșeală dacă nu continuați după un interviu de angajare, indiferent cât de bine credeți că a mers. O zi după interviu, trimiteți managerului un e-mail sau să le sunați pentru a le mulțumi pentru timpul lor. Luați șansa de a vă reitera interesul față de slujbă. Dacă erau pe gard despre angajarea dvs., interesul dvs. le-ar putea împinge în favoarea ta.
  • Nu trebuie să fii foarte cuvântos când urmezi. Doar spune, "Voiam să vă mulțumesc din nou pentru timpul dvs. de ieri. Sunt încă foarte interesat de slujbă și sper să aud înapoi de la tine în curând."
  • Imaginea intitulată deveni un pas de barman 16
    5. Unghii Schimbarea procesului. Dacă treceți interviul, atunci următoarea etapă este probabil o schimbare de încercare. Aceasta este o practică standard pentru a vă asigura că vă puteți ocupa de locul de muncă. Managerul vă va programa să lucrați o schimbare reală sub supravegherea lor. Acesta este testul final, așa că absolut cel mai bine să-l cui!
  • Vino pregătiți și aduceți tot ce vă spune managerul să aducă, cum ar fi stilouri sau deschizători de sticle. De asemenea, rochie exact ca ei vă spun să îmbrăcați.
  • Rămâneți calm în timp ce lucrați la schimbarea dvs. Probabil că va fi stresantă, iar managerul vă poate programa într-un timp ocupat cu scopul de a vedea cum efectuați. Doar amintiți-vă toate abilitățile și experiența dvs. pentru a lucra prin ea.
  • Amintiți-vă să lucrați bine cu toți ceilalți la trecerea la acel moment. Fiind un barman înseamnă a face parte dintr-o echipă, contribuiți la acea echipă cât de mult puteți.
  • sfaturi

    Încercați să nu fiți pretențioși despre primul dvs. loc de muncă barman, mai ales dacă nu aveți prea multă experiență. Este important să obțineți un picior în ușă din industrie, așa că nu vă întoarceți un loc de muncă dacă nu este perfect.
  • Dacă doriți să fiți un barman, fiți pregătiți să lucrați nopți, weekenduri și sărbători. Acestea sunt momentele aglomerate când veți face cele mai multe în sfaturi.
  • Avertizări

    Nu minți despre abilitățile sau experiența dvs. Acest lucru vă poate obține un interviu, dar dacă vă înșelați în schimbarea procesului, managerul dvs. va ști că minți.

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar