Cum se creează o comandă rapidă de desktop pentru google docs pe android

Toți te-a făcut cum să creezi o nouă pictogramă de comenzi rapide pentru un document din biblioteca Google Drive și salvează-l pe ecranul de pornire al telefonului sau al tabletei, folosind Android. Aplicația mobilă pentru Google Docs nu vă va permite să creați o comandă rapidă, dar puteți găsi toate documentele salvate în Drive, și salvați o comandă rapidă de aici.

Pași

  1. Imaginea intitulată Creați o comandă rapidă de desktop pentru Google Docs pe Android Pasul 1
1. Deschideți aplicația Drive pe Android. Aplicația Drive arată ca un triunghi cu margini galbene, albastre și verzi. Puteți găsi pe meniul Apps.
  • Aplicația Docs nu vă permite să creați comenzi rapide de desktop. Va trebui să utilizați aplicația Drive pentru a localiza documentul și a crea o comandă rapidă.
  • Imaginea intitulată Creați o comandă rapidă desktop pentru Google Docs pe Android Pasul 2
    2. Găsiți documentul pe care doriți să îl creați o comandă rapidă pentru. Derulați în jos lista de fișiere salvate și localizați fișierul pe care doriți să îl comenzi în bibliotecă.
  • Imaginea intitulată Creați o comandă rapidă de desktop pentru Google Docs pe Android Pasul 3
    3. Apasă pe lângă numele documentului. Puteți găsi acest buton în partea dreaptă a numelui fișierului sub miniatura de documente. Acesta va deschide un meniu al opțiunilor dvs. de fișier.
  • Imagine intitulată Creați o comandă rapidă desktop pentru Google Docs pe Android Pasul 4
    4. Derulați în jos și apăsați Adăugați la ecranul de pornire în meniu. Aceasta va crea o pictogramă scurtă pentru documentul selectat și va salva la ecranul de pornire al lui Android.
  • Veți vedea o notificare pop-up care vă permite să știți că fișierul a fost adăugat la ecranul dvs. de pornire.
  • Imagine intitulată Creați o comandă rapidă de desktop pentru Google Docs pe Android Pasul 5
    5. Găsiți și apăsați pictograma de comandă rapidă de pe ecranul dvs. de pornire. Acest lucru va deschide rapid documentul salvat fără a fi nevoie să deschideți aplicația de acționare.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar