Cum să dotați pisica apartamentul dvs

Așa cum este adorabil ca pisoi și pisici, ghearele lor și natura curioasă pot provoca haos pe hainele, mobilierul și lenjeria de-a lungul apartamentului dvs. Din fericire, există multe lucruri pe care le puteți face pentru a vă proteja în apartamentul dvs., astfel încât pisicile dvs. noi pentru copii să nu distrugă toate posesiunile dvs. De asemenea, trebuie să eliminați pericolele astfel încât pisica dvs. să nu fie rănită sau ucisă.

Pași

Partea 1 din 3:
Verificați apartamentul dvs. și schimbarea obiceiurilorDu-te gratuit și suportă wikihow
  1. Imagine intitulată Cat dovada apartamentului dvs. Pasul 1
1. Testați-vă ecranele. Dacă deschideți frecvent ferestrele, verificați pentru a vă asigura că ecranele nu dau ușor sub presiune. Unele ecrane vor apărea, lăsând să scape de pisica sau chiar să vă rănească pisica dacă scade dintr-un apartament al doilea sau al treilea etaj.
  • Dacă ecranele dvs. se afișează, deschideți-vă Windows o fisură sau întrebați personalul de conducere dacă pot fi schimbate.
  • Imagine intitulată Dovada pisicii Apartamentul dvs. Pasul 2
    2. Verificați întotdeauna uscătorul și mașina de spălat vase. Pisicile au tendința de a merge acolo unde este cald. Când ați terminat folosind aceste aparate, asigurați-vă că le închideți astfel încât pisica dvs. să nu se târăscă și să se prindă. În plus, priviți întotdeauna înăuntru înainte de a le conduce.
  • Imagine intitulată Cat dovada apartamentului dvs. Pasul 3
    3. Acoperiți cutiile de gunoi. Unele pisici vor decide că vor să exploreze ceea ce se află în coșul de gunoi, fie să săpați elemente nesigure care le fac să se îmbolnăvească sau să bată peste. Acestea ar putea fi, de asemenea, tăiate pe elemente, cum ar fi capacele. O soluție ușoară este să obțineți o cutie cu un capac. Trecerea de la metal la cutii de gunoi din plastic ar trebui să elimine marginile ascuțite
  • Imagine intitulată Cat dovada apartamentului dvs. Pasul 4
    4. Pune capacul în jos. Pisicile, în special pisoi, se pot îneca într-o cantitate mică de apă, inclusiv castronul de toaletă. În plus, pisicile mai mari pot dori să bea din apa non-atât de curată. Cel mai bine este doar să puneți capacul când toaleta nu este în uz.
  • Imagine intitulată Cat dovada apartamentului dvs. Pasul 5
    5. Verificați-vă mobilierul. Dacă aveți mobilier care se înclește sau are un picior de ridicare, verificați întotdeauna dedesubt înainte de ao pune. Pisicile iubesc crawlerea în spații strânse și nu doriți să vă prindeți.
  • Imagine intitulată Cat dovada apartamentului dvs. Pasul 6
    6. Nu lăsați lumanari nesupravegheate. Pisicile își pot prinde blana pe foc când merg. Asigurați-vă că sunteți întotdeauna în apropiere atunci când aveți una aprinsă.
  • Imagine intitulată Cat dovada apartamentului dvs. Pasul 7
    7. Spuneți managementului dvs. despre pisica dvs. În timp ce vă recomandăm să vă ascundeți animalul pentru a evita plata unui depozit, este important să avertizați managementul despre animalul dvs. de companie. Deoarece managementul poate intra în apartamentul dvs. în caz de urgență, ar trebui să știe că aveți un animal de companie, deci nu lasă-o accidental.
  • Partea 2 din 3:
    Eliminarea pericolelorDu-te gratuit și suportă wikihow
    1. Imagine intitulată Cat dovada apartamentului dvs. Pasul 8
    1. Verificați plantele otrăvitoare. Multe plante sunt otrăvitoare pentru pisici. Unele sunt doar blânde, în timp ce altele pot fi morți. Verificați fiecare plantă din casa dvs. pentru a vă asigura că nu sunt otrăvitoare pentru pisica voastră. Cel mai bine este să scoateți în totalitate plante otrăvitoare, dar dacă trebuie să le păstrați, puneți-le într-o cameră, pisica nu este permisă în.
    • Unele plante comune care sunt otrăvitoare includ aloe vera, orice tip de crini, multe tipuri de ferigi (deși nu toate), calladium și multe IVI.
    • Unele opțiuni non-toxice pentru pisici includ violete africane, bambus și palma de pene.
  • Imagine intitulată Cat dovada apartamentului dvs. Pasul 9
    2. Păstrați alimente otrăvitoare la îndemâna sau puneți-vă departe. Nu ar trebui să aveți cafea, alcool, ciocolată, struguri sau stafide în care pisica ta o poate mânca. În plus, nu ar trebui să lăsați pisica dvs. să încerce aluat de drojdie, nuci de macadamia, ceapa, usturoi, pui sau xilitol, deoarece pot provoca, de asemenea, probleme. Deși este o lore comună că pisicile ca laptele, nu ar trebui să le hrăniți pentru că lactoza poate provoca probleme de stomac. În cele din urmă, evitați hrănirea sarei de pisica dvs., deoarece ea nu poate fi capabilă să o proceseze în mod corespunzător.
  • Această listă nu este cuprinzătoare. Verificați întotdeauna dacă un aliment este sigur să vă hrăniți animalul de companie utilizând site-uri de înaltă calitate sau pentru a solicita medicul veterinar.
  • Imagine intitulată Cat dovada apartamentului dvs. Pasul 10
    3. Puneți orice șiruri de caractere. Șiruri de caractere, cum ar fi cele pe blind-uri, sunt atrăgătoare pentru pisica ta. Arata ca jucarii perfecte pentru ea. Cu toate acestea, ea se poate încurca în ele sau chiar strangulează ea însăși. Pisica ta ar putea fi, de asemenea, interesată de corzile pentru electronice, care au un risc evident dacă le mestecă pe ele. Ascundeți-le sau legați-le în sus atunci când este posibil.
  • Nu uitați să ascundeți șiruri precum atața dentară sau fire. În timp ce le puteți folosi pentru a juca cu pisica voastră, dacă lăsați-o nesupravegheată cu aceste elemente, ea poate înghiți, ceea ce poate provoca probleme de stomac.
  • Dacă nu le puteți scoate la îndemâna pisicii dvs., le puteți face gust rău. Utilizați un spray de siguranță, cum ar fi mărul amar.
  • Imagine intitulată Cat dovada apartamentului dvs. Pasul 11
    4. Ascundeți substanțele chimice. Consumabilele de curățare și alte substanțe chimice de uz casnic sunt adesea otrăvitoare pentru pisici, iar pisica dvs. curioasă poate încerca să intre într-o sticlă dacă poate găsi una. Prin urmare, asigurați-vă că le păstrați departe în dulapuri pe care pisica dvs. nu o poate intra.
  • Imagine intitulată de pisică Dovada apartamentului dvs. Pasul 12
    5. Ascunde medicamentele. Cum ar fi substanțele chimice, medicamentele pot fi otrăvitoare pentru pisicile dvs. Chiar dacă este un medicament, pisica dvs. poate lua în mod normal, va fi o doză mult mai mare decât ar fi nevoie. Din păcate, sticlele dvs. de medicamente pot părea ca o jucărie de pisică la ea, și ea se poate juca cu ea până se deschide. Puneți-le într-un dulap de medicament sau într-o cutie de protecție a pisicilor, cum ar fi una cu mânere fixe.
  • Imagine intitulată Dovada pisicii Apartamentul dvs. Pasul 13
    6. Îndepărtați alte elemente toxice. Unele articole obișnuite de uz casnic sunt toxice pentru pisica ta, despre care nu te-ai gândi. De exemplu, foi de mireasă și de înmuieri de țesături pot fi toxice. În plus, țigările și bateriile pot provoca, de asemenea, problemele dvs. de pisică. Asigurați-vă că vă păstrați la îndemâna pisicii dvs.
  • Partea 3 din 3:
    Protejarea lucrurilor și a apartamentului dvsDu-te gratuit și suportă wikihow
    1. Imagine intitulată de pisică dovada apartamentului dvs. Pasul 14
    1. Să ofere locuri de zgâriere adecvate. Dacă locuiți în apartament, doriți să îl protejați de animalul dvs. de companie. Prin urmare, asigurați-vă că vă oferiți un loc pentru a vă zgâria că nu este covorul. Puteți găsi plăci ieftine de zgâriere la orice magazin de animale de companie - unele sunt chiar făcute din carton.
  • Imagine intitulată Cat dovada apartamentului dvs. Pasul 15
    2. Luați dărâsiuni. Dacă aveți knickknacks care sunt defect, este mai bine să le ascundeți, chiar dacă credeți că sunt în afara pisicilor dvs. Ea este o creatură curioasă și ea va urca pe locuri pe care nu v-ați aștepta, bătându-vă defectele. Nu numai că veți pierde knickknack-urile, pisicile tale ar putea fi rănit pe shads spart.
  • Imagine intitulată de pisică dovada apartamentului dvs. Pasul 16
    3. Clipi ghearele pisicii tale. Dacă nu credeți în declararea pisicii dvs., clipiți în mod regulat toenailurile pisicii. Care vă va ajuta să vă protejați mobila, plus că este mai bine pentru pisica voastră. Dacă ghearele ei nu sunt tăiate, pot provoca dureri pentru pisica ta.
  • Nu aveți nevoie de un instrument special pentru a tăia ghearele pisicii dvs., deși puteți cumpăra unul. Puteți folosi doar mașini de tuns unghii obișnuite, atâta timp cât sunt ascuțite. Au un amidon de porumb, pudră stiptică sau o bară de săpun apropiat de a opri sângerarea (frecați-le pe partea sângerării), deși gheara nu ar trebui să sângerăm dacă o faceți corect. Prindeți pisica sub un braț, apucând ușor o laba. Apăsați pe placa de pisică pentru a extinde gheara, apoi fixați unghia, asigurându-vă că evitați "rapid," partea roz, care are terminații nervoase. Îndepărtați restul ghearelor. Poate să ia mai multe ședințe pentru a le obține pe toate.
  • Dacă decideți să vă declarați pisica, asigurați-vă că vă cercetați veterinarii. Vedetești diferiți utilizează diferite metode de decupare - cea mai bună abordare este fie metoda exciziei la blade, fie metoda laser, deoarece acestea, de obicei, nu duc la deteriorarea osului sau a padului, pe care metoda ghilotină, o abordare mai tradițională, poate face o abordare mai tradițională.
  • Imagine intitulată Cat dovada apartamentului dvs. Pasul 17
    Imagine intitulată Cat dovada apartamentului dvs. Pasul 17
    4. Acoperiți mobilierul. O pisică de cat. Acesta este un fapt al vieții. În timp ce nu puteți opri o pisică de la vărsare, puteți găsi capace pentru mobilierul dvs. Este posibil ca ei să nu fie cea mai frumoasă opțiune, dar le puteți scoate când compania vine peste. În plus, le puteți spăla periodic.
  • sfaturi

    În plus față de pașii de mai sus, consultați magazinul veterinar sau local de furnizare a animalelor de companie pentru sfaturi despre produse suplimentare pentru a vă ajuta să vă protejați de pisici apartamentul.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar