Cum să ștergeți mesajele pe ofertă pe iphone sau ipad

Thiste parere cum să ascundeți mesajele pe ofertă.Când listați un element pe ofertă, alți utilizatori vă pot trimite mesaje cu întrebări sau oferte pe elementul pe care l-ați enumerat.Nu puteți șterge un mesaj individual pe ofertă, dar puteți ascunde întreaga conversație.

Pași

  1. Imagine intitulată Ștergerea mesajelor pe ofertă pe iPhone sau iPad Pasul 1
1. Open oferta.Aplicația ofertă are o pictogramă albastru-verde cu o imagine a unui preț care spune "Ofertă" interior.Atingeți pictograma de pe ecranul dvs. de start pentru a deschide oferta.
  • Imagine intitulată Ștergerea mesajelor pe ofertă pe iPhone sau iPad Pasul 2
    2. Atingeți fila Mesaje.Este fila care seamănă cu un balon de vorbire în formă de pătrat.Este a doua filă din partea de jos a ecranului.Aceasta afișează mesajele primite de mesaje.
  • Imagine intitulată Ștergerea mesajelor pe ofertă pe iPhone sau iPad Pasul 3
    3. Atingeți "Mesaje" În căsuța de e-mail. S-ar putea să aterizați în fila Notificări după ce faceți clic pe pictograma Chat, deci asigurați-vă că Mesajeeste selectat în partea de sus a paginii.
  • Imagine intitulată Ștergerea mesajelor pe ofertă pe iPhone sau iPad Pasul 4
    4. Atingeți Editați | ×.Este în colțul din dreapta sus al ecranului.Aceasta afișează un buton radial în partea dreaptă a tuturor conversațiilor din lista dvs.
  • Imagine intitulată Ștergerea mesajelor pe ofertă pe iPhone sau iPad Pasul 5
    5. Atingeți butonul radial de lângă conversația pe care doriți să o ascundeți.Aceasta afișează un marcaj de lângă conversație, indicat că ați selectat conversația.
  • Imagine intitulată Ștergerea mesajelor pe ofertă pe iPhone sau iPad Pasul 6
    6. Atingeți Ascunde.Este în colțul din dreapta jos al ecranului din căsuța poștală.Acest lucru ascunde conversația (conversația) pe care ați selectat-o.
  • Pentru a vizualiza conversațiile ascunse, apăsați Mesaje ascunse În mesajul dvs. Mesaj Inbox on oferte.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar