Cum să ștergeți terenul cu mâna

Loturile înfundate cu substanță subțire și plante mari pot fi greu de gestionat, în special fără echipamente mari. S-ar putea părea imposibilă la început, dar fermierii au fost curățați terenuri fără unelte mari de mai mulți ani. Pentru a face procesul mai ușor de gestionat, puteți împărți terenul în cadrane și concentrați-vă pe o secțiune la un moment dat. De asemenea, puteți să vă rupeți munca în secțiuni, în funcție de ceea ce sperați să realizați, cum ar fi curățarea copacilor, periei și subsolului, fertilizarea terenului sau înlăturarea ciocurilor.

Pași

Metoda 1 din 4:
Curățarea copacilor și a periei
  1. Imagine intitulată Teren limpede cu mâna 1
1. Utilizați un topor sau un lanț pentru a elimina copacii mai mari. Aveți întotdeauna atent când utilizați aceste instrumente. Dacă nu ați folosit niciodată unul înainte, aveți un prieten sau un membru al familiei care a avut mai multă experiență vă oferă o scurtă lecție înainte de a începe să lucrați.
  • Imagine intitulată Teren limpede cu mâna 2
    2. Tăiați un unghi de 45 de grade în copac aproximativ un picior de la sol. Ar trebui să planificați să tăiați copacul de pe partea pe care o va cădea spre. Panca ar trebui să taie aproximativ o treime din calea în diametrul copacului.
  • Imagine intitulată Teren limpede cu mâna 3
    3. Tăiați o pană de 45 de grade pe partea opusă a copacului. Pe partea opusă a primei crestături, veți tăia o altă grădină de 45 de grade ușor mai mare decât prima crestătură pentru a crea o balama. Această tăietură ar trebui să ajungă la jumătatea drumului în copac
  • Imagine intitulată Teren limpede cu mâna 4
    4. Tăiați în crestătură și utilizați-vă mâna pentru a împinge copacul să cadă. Dacă arborele nu începe imediat să cadă, este posibil să trebuiască să continuați să tăiați sau să tăiați în a doua crestătură până când devine instabilă și începe să cadă.
  • Imagine intitulată Teren limpede cu pasul 5
    5. Angajați un profesionist pentru îndepărtarea copacilor foarte mari. Dacă arborele este foarte mare (peste 10-15 metri înălțime) și nu doriți să o păstrați pe pământ, probabil că va fi în interesul dvs. cel mai bun pentru a vă uita în mod profesionist pentru a evita rănirea dvs. sau deteriorarea terenului În procesul de îndepărtare.
  • Căutați arboriști certificați sau specialiști în copaci din zona dvs. Amintiți-vă că certificarea nu înseamnă întotdeauna că vor face cea mai bună lucrare, doar că și-au demonstrat cunoștințele despre îndepărtarea copacilor.
  • Contactați mai multe întreprinderi și cereți-i să evalueze locul de muncă și să vă ofere un citat de preț. Fiți atenți la profesioniștii care sunt dispuși să vă citeze un preț prin telefon.
  • Cereți dovezi de asigurare și certificări și verificați referințele acestora care au avut o lucrare similară finalizată.
  • Metoda 2 din 4:
    Îndepărtarea pumnilor
    1. Imagine intitulată Teren limpede cu pasul 6
    1. Săpătească cu mâna. Dacă arborele are rădăcini superficiale și dacă ciocanul este suficient de mic, puteți să-l scoți în mod normal cu o lopată. Sapa până când expuneți rădăcinile, apoi utilizați o foarfecă axă sau tăiate pentru a tăia și a scoate rădăcini mai mari. Odată ce ați tăiat toate rădăcinile, puteți scoate în mod direct ciocul.
  • Imagine intitulată Teren limpede cu pasul 7
    2. Utilizați un șlefuitor de stucuri pentru niște pumni mari cu rădăcini încăpățânate. Stivuitoarele de stâlp sunt unelte de putere mari care ajung în subteran pentru a opri rădăcinile folosind dinți de metale ascuțite. Uneori, le puteți închiria dintr-un magazin de îmbunătățire la domiciliu sau puteți contacta un profesionist dacă aveți o mulțime de pumni pentru a elimina.
  • Asigurați-vă că știți cum să utilizați în siguranță mașina de șlefuitor înainte de ao folosi. Magazinul de îmbunătățire la domiciliu vă va învăța probabil despre instrucțiunile specifice pentru mașină înainte de ao închiria.
  • Imagine intitulată Teren limpede cu pasul 8
    3. Scoateți ciocanul folosind substanțe chimice dacă arborele a fost mort de peste un an. Pentru a face acest lucru, găuriți 5-6 găuri în partea de sus a ciocului. Apoi, turnați azotat de potasiu pulbere în găuri și umpleți-le cu apă.
  • Puteți găsi îndepărtarea de arbore de azotat de potasiu la majoritatea magazinelor de îmbunătățire a casei. Asigurați-vă întotdeauna că purtați mănuși și ochelari de protecție la manipularea substanțelor chimice.
  • Așteptați 4-6 săptămâni pentru pustie pentru a putrezi și apoi desființați și îndepărtați ceea ce a mai rămas din ciocan cu un topor și o lopată sau o lopată.
  • Metoda 3 din 4:
    Ștergerea subțire
    1. Imagine intitulată Teren limpede cu pasul 9
    1. Tăiați subscripția mare cu o forfecare tăiată, lanț sau hatchet. Încercați să tăiați cât mai aproape de rădăcina periei posibil, dar este posibil să fie necesar să eliminați o perie foarte mare, cum ar fi tufișuri, în secțiuni. Luați-vă timpul pentru a vă asigura că întreaga plantă până la rădăcină este îndepărtată înainte de a se deplasa pe următoarea.
  • Imagine intitulată Teren limpede cu pasul 10
    2. Trageți buruienile mici și scoateți bastoanele și resturile cu mâna. Faceți o grămadă mică pe o bucată clară de teren, unde toate resturile dvs. vor fi stivuite pentru îndepărtare. Puteți crea o cutie de compost sau o grămadă dacă doriți să utilizați resturile pentru fertilizarea terenului.
  • Dacă nu veți crea o grămadă de compost, ar trebui să faceți legătura sau să sacezi resturile să fie eliminate prin gestionarea deșeurilor sau luate la un depozit.
  • Imagine intitulată Teren limpede cu pasul 11
    3. Săpat buruieni încăpățânați cu o lopată sau o lopată. Dacă există o buruiană care nu poate fi îndepărtată prin tragerea sau tăierea, utilizați o lopată sau o lopată pentru a scoate-o de rădăcini. Săpați un cerc în jurul bazei buruienilor și să atingeți sub ea folosind spadela sau lopata. De asemenea, puteți încerca să trageți ocazional buruienile pentru a sparge rădăcinile în continuare.
  • Imagine intitulată Teren limpede cu pasul 12
    4. Utilizați unelte de îndepărtare a buruienilor pentru a îndepărta peria aproape de sol. Ierburile înalte și alte buruieni pot fi tăiate folosind un biciuit manual de bici sau un tundere de buruieni cu gaz, care va menține integritatea solului în timp ce vă dau terenului un aspect mai curat.
  • Este bine să lăsați ierburi scurte deoarece ajută la menținerea nutrienților în sol. Dacă intenționați să vă cultivați terenul, probabil că veți fi în mișcare sau săpături care va elimina ierburile mai mici atunci când sunteți pregătiți pentru plantare.
  • Imagine intitulată Teren limpede cu mâna 13
    5. Utilizați o rake pentru a aduna tăieturi și resturi excesive de la sol. Acest lucru vă va ajuta să adunați cea mai mare parte a tăierii într-o singură grămadă înainte de ao plasa în recipiente pentru îndepărtarea sau adăugarea acesteia la grămada mai mare de resturi. Este bine să lași niște iarbă sau bastoane, deoarece acestea vor fi amestecate cu solul în timpul prelucrării sau fertilizării.
  • Imagine intitulată Teren limpede cu pasul 14
    6. Aruncați orice resturi colectate utilizând un sistem de gestionare a deșeurilor. Majoritatea sistemelor locale de gestionare a deșeurilor vor accepta resturile de curte, dacă sunt pregătite corespunzător pentru preluare. Puteți plasa resturile pentru a ridica la bordură în câteva maniere diferite:
  • Containere libere, care pot fi aruncate într-un camion de colectare.
  • Pungi de plastic compostabile care pot fi găsite la cele mai multe magazine de îmbunătățire la domiciliu.
  • Pungi de colectare a hârtiei maronii care pot fi găsite la cele mai multe magazine de îmbunătățire la domiciliu.
  • Genți de plastic clare, dacă compania dvs. de gestionare a deșeurilor permite acest lucru. Ar trebui să verificați site-ul lor, deoarece unele companii nu vor ridica resturi în saci non-biodegradabili.
  • Metoda 4 din 4:
    Plimbare și fertilizare
    1. Imagine intitulată Teren limpede cu pasul 15
    1. Verificați pH-ul solului. Puteți verifica pH-ul solului utilizând un kit de testare dintr-un magazin de îmbunătățire la domiciliu sau dintr-un centru de grădină. Acest lucru vă va informa dacă solul este mai acid sau alcalin, ceea ce este un factor important pentru a decide cum să vă fertilizați solul.
    • Începeți prin săparea unei găuri mici de 2-4 inci în pământ. Umpleți gaura cu apă distilată și așteptați ca unele dintre solurile din jur să facă apă murdară. Apoi, introduceți testul și așteptați aproximativ un minut.
    • O citire mai mică de 7 înseamnă că solul este acid și mai mare de 7 înseamnă că este de bază sau alcalină. Majoritatea plantelor cresc cel mai bine într-un interval de pH de 6.5-7, cu unele excepții, iar aplicarea compostului vă poate întoarce solul la acest nivel.
  • Imagine intitulată Teren limpede cu pasul 16
    2
    Până la pământ dacă intenționați să plantați culturile. Dacă intenționați la cultivarea culturilor, procesarea ajută la amestecarea solului astfel încât solul inferior să fie pe suprafață, iar nivelul superior al solului se deplasează în pământ. Puteți face acest lucru utilizând un rototiller alimentat cu gaz pentru o mulțime de terenuri sau un pitchfork mare pentru o zonă mai mică.
  • Dacă nu aveți un rototiller, puteți închiria unul din majoritatea magazinelor de îmbunătățire la domiciliu. Asigurați-vă că știți cum funcționează mașina înainte de al utiliza și dacă aveți întrebări, întrebați specialiștii de îmbunătățire la domiciliu.
  • Imagine intitulată Teren limpede cu mâna 17
    3. Amestecați compostul în sol. Compost natural este o modalitate excelentă de a vă fertiliza solul și de ao pregăti pentru a crește. Puteți face compostul dvs. folosind resturi de alimente biodegradabile și resturi de curte. Va trebui să lăsați compostul să stea timp de 2-3 luni înainte de a fi gata să fie utilizat.
  • Imagine intitulată Teren limpede cu pasul 18
    4. Pulverizați terenul sau aplicați îngrășăminte comerciale pentru rezultate rapide. Puteți găsi îngrășăminte comerciale la cele mai multe magazine de îmbunătățire a casei care vor îmbunătăți nivelurile de fosfor și nitrați din sol. Deși această metodă este ușoară și funcționează rapid, poate fi potențial dăunător pentru mediu, iar majoritatea oamenilor găsesc că utilizarea compostului este o alternativă naturală bună.
  • Urmați întotdeauna instrucțiunile de pe ambalajele pentru utilizarea și aplicarea îngrășămintelor, deoarece utilizarea necorespunzătoare poate afecta apa sub sol și poate deteriora pământul.
  • Avertizări

    Utilizați întotdeauna uneltele de siguranță adecvate la manipularea sculelor electrice și a substanțelor chimice.
  • Dacă aveți alergii în aer liber, fiți conștienți întotdeauna de împrejurimile dvs. și nu mai lucrați imediat dacă simțiți că aveți o reacție alergică.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar