Cum să decoreze pumnii de copaci

Dacă trebuia să taie un copac în curte, s-ar putea să te întrebi ce să faci despre acel ciocnire inestetică care a fost lăsată în urmă. Din fericire, există multe modalități diferite pe care le puteți decora cu ciocul astfel încât să fie o adăugare atractivă în loc de ochi. Faceți un plantator din ciocanul dvs. dacă vă place grădinăritul sau faceți ciocanul într-o casă de zână sau un mozaic dacă sunteți artistice.

Pași

Metoda 1 din 3:
Făcând ciocanul într-un plantator
  1. Imagine intitulată Decorează arborele de copaci Pasul 1
1. Utilizați un lanț de lanț pentru a ridica partea superioară a ciocului. Partea de sus a ciocului dvs. nu poate fi plată și netedă, dar va trebui să fie pentru a vă face plantați. Întoarceți un lanț și apoi tăiați partea de sus 1-2 inci (2.5-5.1 cm) cât mai uniform posibil. Ferăstrăul cu lanț ar trebui să taie rapid și ușor lemnul.
  • Dacă nu aveți deja un lanț și doriți doar să utilizați unul pentru proiecte mici, cum ar fi acesta, alegeți un lanț electric pe un lanț de gaz.
  • Lanțurile pe care le utilizați ar trebui să aibă un bar de ghidare care este de 2 inci (5.1 cm) mai mult decât diametrul ciocului.
  • Asigurați-vă că purtați ochelari de protecție, mănuși, pantaloni de siguranță, cizme de siguranță rezistente la tăiere, protecție la cap și protecție auditivă atunci când utilizați lanț.
  • Vă puteți aștepta ca lanțurile dvs. să costă aproximativ 50- $ 200 USD.
  • Imagine intitulată Decorează arborele de copaci Pasul 2
    2. Tăiați perimetrul plantatorului cu un jigsaw. După ce ați creat o suprafață relativ netedă, plană, utilizați un creion pentru a desena un cerc pe el la fel de mare ca și cum ați fi plăcut să fie. Utilizați un burghiu și un /2 Inch (1.3 cm) Drill pentru a găti o gaură de-a lungul cercului tras. Apoi, introduceți un jigsaw în gaură și urmați linia așa cum ați văzut.
  • Dacă nu aveți deja un jigsaw, obțineți unul cu o putere medie a motorului de aproximativ 5 amperi sau 18V și o viteză maximă de aproximativ 3000 de spm.
  • Du-te cu un jigsaw care are capabilități avansate orbitale, astfel încât să puteți face tăieturi curbate netede.
  • Pentru a evita rănirea, purtați protecția ochilor și aveți grijă de locul în care vă plasați degetele în timp ce lucrați. Asigurați-vă că scoateți acumulatorul sau deconectați cablul înainte de a schimba lamele sau repoziționați jigsaw-ul.
  • Jigsaws costa de obicei 50- $ 300 USD.
  • Imagine intitulată Decorează arborele de copaci Pasul 3
    3. Gol în centru cu un topor. Utilizați un topor pentru a descompune lemnul din interiorul conturului pe care l-ați făcut. Încercați să citați în centrul pielii cât mai mult puteți cu toporul, în timp ce aveți grijă să vă păstrați scopul în interiorul conturului.
  • În mod ideal, plantația ar trebui să fie de aproximativ 6 inci (15 cm) adâncime. Păstrați acest lucru în minte în timp ce utilizați toporul pe ciocan.
  • Dacă nu aveți deja un topor, luați în considerare obținerea fie a unui topor mic, fie axul de membri pentru acest proiect. Acestea de obicei cântăresc 1.5-3 kilograme (0.7-1.4 kg) și sunt de 20-28 inci (51-71 cm) lungime.
  • Un topor ar trebui să vă costă aproximativ 20- $ 50 USD.
  • Pentru a vă folosi axul în siguranță, obțineți o aderență bună pe ea și utilizați-o doar departe de ceilalți atunci când aveți o mulțime de lumină pentru a vedea ce faceți. De asemenea, piatră-ascuțiți lama în mod regulat și păstrați lama într-o teacă atunci când nu este folosit.
  • Imagine intitulată Decorează arborele de copaci Pasul 4
    4. Slăbesc lemnul cu a burghiu. Odată ce ați spart și ați scos o mulțime de lemn, începeți să utilizați un burghiu pentru a găuri găuri în diferite locuri din conturul cercului pe care l-ați creat. Direcționați în mod repetat burghiul în sus și în jos până când majoritatea lemnului din cerc este împărțit în bucăți mici. Odată ce ați terminat, puneți în jos forajul și scoateți orice lemn liber în interiorul ciocului.
  • Dacă nu dețineți deja un burghiu, mergeți la un ⅜-inch (0.9 cm) Burghiu fără fir pentru mobilitate maximă și versatilitate.
  • Burghiile de putere costă de obicei aproximativ 50- $ 200 USD.
  • Purtați ochelari de protecție, protecția urechii și mănuși în timp ce utilizați burghiul. Deconectați cablul sau scoateți bateria când modificați bitul și fiți atenți cu locul în care vă plasați degetele în timp ce lucrați.
  • Imagine intitulată Decorează arborele de copaci Pasul 5
    5. Utilizați un ciocan și daltă la chip departe la lemn slăbit. Uitați-vă în interiorul ciocanului pentru lemn care trebuie încă eliminat. Țineți dalta în mâna voastră non-dominantă și odihniți capătul daltei pe una din aceste zone. Apoi, cip-o departe de restul ciocului, atingând un ciocan, ținut în mâna ta dominantă, pe celălalt capăt al daltei. Continuați să faceți acest lucru până când ați cioplit toate lemnul pe care îl doriți.
  • Pentru acest proiect, veți avea nevoie de un ciocan de unghii și o daltă de lemn.
  • Ciocanii costă de obicei între 15 - $ 50 USD și dalitățile sunt de obicei de 10- $ 20 USD fiecare.
  • Purtați ochelari de siguranță și concentrați-vă asupra scopului dvs. în timp ce utilizați un ciocan și daltă pentru a preveni rănile.
  • Imagine intitulată Decorează arborele de copaci Pasul 6
    6. Găuriau găuri de drenaj în părțile laterale ale ciocului. Pentru a preveni putregaiul de rădăcină în plantele și flori, va trebui să gătiți niște găuri în partea de jos a plantatorului. Țineți burghiul spre exteriorul ciocului de pe cealaltă parte a plantatorului și găurați tot drumul până la fundul plantatorului de pe interiorul ciocului. Faceți acest lucru de 2-3 ori, distanțați uniform în jurul circumferinței ciocului.
  • Imagine intitulată Decorează arborele de copaci Pasul 7
    7. Umpleți ciocanul cu sol și Plantați florile voastre. Obțineți un sol bine drenaj, bogat în compost și umpleți-vă plantați-vă cu el. Apoi, plantați orice plante pe care doriți să le aveți în planul tău de stump.
  • Metoda 2 din 3:
    Construirea unei case de zână
    1. Imagine intitulată Decorează arborele de copaci Pasul 8
    1. Atașați o ușă și ferestre în exteriorul ciocului. Pentru a face o casă de basm de bază, veți avea nevoie de o ușă foarte mică și câteva ferestre mici. Cumpărați aceste on-line sau vopsiți-le pe stump ca o opțiune ușoară. Ca o opțiune alternativă artistică, faceți ușile și ferestrele din stick-uri popsicle sau alte consumabile de crafting. Utilizați un pistol de adeziv fierbinte sau un ciocan și unghii pentru a atașa ușa și ferestrele la ciocan.
    • Dacă doriți să faceți ferestre de sticlă colorate, bucăți de lipici fierbinți de sticlă de mare la ciocanul din interiorul ramei ferestrei.
  • Imagine intitulată Decorează arborele de copaci Pasul 9
    2. Setați un acoperiș pe partea de sus a ciocului. Măsurați cât de mare este partea de sus a ciocului de a determina cât de mare ar trebui să fie unghiul acoperișului. Utilizați adezivul fierbinte sau lipici de lemn pentru a atașa marginile a 2 bucăți mici, subțiri de placaj împreună pentru a face un acoperis simplu. Așezați acoperișul peste suprafața ciocului.
  • Luați în considerare pictura placajului o culoare la alegere după ce vă lipiți împreună. Lăsați vopseaua să se usuce complet înainte de a seta acoperișul peste suprafața lui Stump.
  • Dacă sunteți familiarizați cu prelucrarea lemnului, puteți tăia și mici dreptunghiuri de lemn și le puteți atașa la suprafața placajului pentru a face șindrile.
  • Imagine intitulată Decorează pahare Tree Pasul 10
    3. Decorați exteriorul cu zane și accesorii. Colectați mici decorațiuni naturale pentru exteriorul casei de zână, cum ar fi pietricele și crengi. Utilizați aceste lucruri pentru a face adăugiri drăguțe în afara casei, cum ar fi o mică distanță care duce la ușa din față. Mergeți online și cumpărați 1 sau 2 zane și mai multe accesorii, cum ar fi vagoane mici sau bănci, pentru a seta în fața casei.
  • Puteți găsi zicații și accesorii de zână pe site-uri precum FairyhomesandGardens.COM.
  • Metoda 3 din 3:
    Făcând un mozaic pe cioc
    1. Imagine intitulată Decorează arborele de copaci Pasul 11
    1. Nisip și sigilați suprafața ciocului. Pentru a vă face mozaicul, trebuie să aveți o suprafață plană, netedă, impermeabilă pentru a lucra. Rulați o bucată de șmirghel înainte și înapoi peste suprafața ciocanului pentru a aplatiza marginile ascuțite. Apoi, acoperiți suprafața ciocului cu un etanșator impermeabil pentru a menține ciocanul de a absorbi umiditatea și extinderea și contractarea ca rezultat. Doriți să preveniți acest lucru deoarece poate provoca crack-ul mozaicului.
  • Imagine intitulată Decorează arborele de copaci Pasul 12
    2. Proiect de design în creion. Utilizați un creion pentru a desena imaginea pe care intenționați să o creați pe suprafața pietrișului. Acest lucru poate fi orice de la inițialele dvs. într-o imagine a unui soare și a lunii. Elaborarea imaginii în prealabil vă poate ajuta să vă împiedicați să faceți o greșeală pe măsură ce faceți mozaicul.
  • Imagine intitulată Decorează arborele de copaci Pasul 13
    3. Spargi gresie în bucăți. Țineți o pereche de tigii cu roți în mână și ridicați o țiglă. Așezați țigla între cele două roți cu partea canelată orientată spre sus și apoi folosiți ambele mâini pentru a stoarce mânerul și rupeți țigla. Continuați să faceți acest lucru la toate plăcile pe care intenționați să le utilizați în mozaicul dvs.
  • Puteți obține plăci de mozaic și cleme de țigle cu roți de la magazinul local de artă și meșteșuguri.
  • Imagine intitulată Decorează arborele de copaci Pasul 14
    4. Țineți adezivul din lemn pe suprafața capului și împingeți o bucată de țiglă. Squirt Un mic dab de adeziv din lemn pe suprafața ciocului și răspândiți-o subțire cu o lingură dacă este necesar. Apoi, puneți rapid câteva bucăți de țiglă spartă pe adeziv cu partea canelată orientată în jos. Apăsați în jos timp de câteva secunde. Repetați acest proces în timp ce creați întregul mozaic.
  • Imagine intitulată Decorează arborele de copaci Pasul 15
    5. Utilizați o spatulă pentru a aplica groapa la suprafața mozaicului. Odată ce ți-ai lipit toate plăcile, lăsați adezivul să se usuce timp de 24 de ore. Apoi, scoopi niște gout mai puțin de nisip pe o spatulă flexibilă și aplicați mortarul pe întreaga suprafață a mozaicului. Ștergeți-o netedă cu spatula, astfel încât aplicația să fie chiar chiar și. Lăsați mozaicul să se usuce complet.
  • Imagine intitulată Decorează arborele de copaci Pasul 16
    6. Curățați plăcile cu oțet alb. După aproximativ 24 de ore, grouta ar trebui să fie uscată. În acest moment, va trebui să curățați zgomotul de pe gresie. Spray oțet alb pe mozaicul tău. Apoi, ștergeți suprafața plăcilor cu o cârpă.
  • sfaturi

    Avertizări

    Fiți extrem de precauți când utilizați instrumente, deoarece vă puteți răni dacă nu sunteți atent și atent.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    Făcând ciocanul într-un plantator

    • Drujba
    • Jigsaw
    • Creion
    • Burghiu
    • Capete de burghiu
    • Topor
    • Ciocan
    • Daltă
    • Potarea solului
    • Plante

    Construirea unei case de zână

    • Porni și ferestre de zână, bastoane de popsicle sau vopsea
    • Adeziv fierbinte, lipici din lemn sau un ciocan și unghii
    • Sticlă de mare (opțional)
    • Placaj
    • Pietricele și crengi
    • Fairies
    • Accesorii fairy

    Făcând un mozaic pe cioc

    • Șaibă
    • Creion
    • Placi de mozaic
    • Plăci de tigla cu roți
    • Lipici de lemn
    • Spatula
    • Nisip de nisip
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar