Cum de a ajusta punctul negru al unei fotografii utilizând aplicația fotografii iphone

Thiste parere cum să modificați setarea punctului negru într-o imagine pentru a crea un aspect de înaltă contrast sau spălat într-o fotografie, folosind fotografiile iPhone-ului.

  1. Imagine intitulată Reglați punctul negru al unei fotografii utilizând fotografiile iPhone App Pasul 1
1. Deschideți aplicația fotografiilor iPhone-ului. Aplicația Fotografii arată ca o pictogramă colorată cu pin-uri într-o cutie albă de pe ecranul de pornire al iPhone-ului.
  • Dacă fotografiile se deschid până la o singură fotografie pe ecran complet, atingeți butonul din spate din colțul din stânga sus pentru a răsfoi toate fotografiile.
  • Imagine intitulată Reglați punctul negru al unei fotografii utilizând fotografiile iPhone App Pasul 2
    2. Atingeți o fotografie. Acest lucru va deschide imaginea în ecran complet. Puteți deschide și edita orice fotografie din momentele dvs., imagini Icloud, amintiri, rulou de cameră sau orice alt album.
  • Imagine intitulată Reglați punctul negru al unei fotografii utilizând fotografiile iPhone App Pasul 3
    3. Atingeți butonul de editare. Acest buton arată ca trei glisante orizontale de lângă pictograma coșului de gunoi din colțul din dreapta jos al ecranului. Acesta vă va deschide fotografia în modul de editare.
  • Imagine intitulată Ajustați punctul negru al unei fotografii utilizând fotografiile iPhone App Pasul 4
    4. Atingeți butonul buton de apel. Se află lângă galben Terminat Butonul din colțul din dreapta jos al ecranului de editare. Acesta va extinde un meniu de editare cu trei opțiuni: Ușoară, Culoare, B & W.
  • Dacă ați editat anterior această imagine, veți vedea un roșu Reveni în loc de a face. Puteți apăsa acest buton pentru a anula toate editările anterioare și pentru a reveni imaginea la original.
  • Imagine intitulată Reglați punctul negru al unei fotografii utilizând fotografiile iPhone App Pasul 5
    5. Atingeți săgeata îndreptată în jos de lângă Ușoară. Acesta va extinde un submeniu al opțiunilor de editare.
  • Imagine intitulată Reglați punctul negru al unei fotografii utilizând fotografiile iPhone App Pasul 6
    6. Atingeți Punct negru. Este în partea de jos a submeniului sub Ușoară. Sliderul de editare pentru Punctul Negru va apărea în partea de jos a ecranului.
  • Imagine intitulată Reglați punctul negru al unei fotografii utilizând fotografiile iPhone App Pasul 7
    7. Glisați spre stânga pentru a crește punctul negru. Puteți glis oriunde pe ecran. Un punct negru mai mare va satura negrii în fotografia dvs. și va crea un aspect de contrast ridicat.
  • Imagine intitulată Ajustați punctul negru al unei fotografii utilizând fotografiile iPhone App Pasul 8
    8. Glisați la stânga pentru a scădea punctul negru. Puteți glis oriunde pe ecran. Un punct negru inferior va adăuga un efect de estompare a negrilor din fotografia dvs. și va crea un aspect de contrast scăzut, spălat-out.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar