Cum se adaugă netflix pe roku

Dacă căutați o modalitate de a adăuga Netflix Channel pe Roku, atunci asta pentru tine! Folosind acești pași simpli, puteți configura aplicația Netflix Channel pe dispozitivul de streaming Roku fără a obține obstacole enervante sau fără a investi prea mult timp. Este important să știți că Netflix este un canal plătit și necesită un abonament valabil al canalului pentru conținutul Netflix. După obținerea calității de membru netflix valid, puteți trece la pașii de mai jos pentru a adăuga Netflix pe dispozitivul ROKU.

Pași

  1. Imagine intitulată Adăugați Netflix pe Roku Pasul 1
1. Lansați televizorul conectat cu ROKU Player. Folosind o telecomandă ROKU, apăsați pe butonul Acasă pentru a naviga prin ecranul de pornire ROKU. De la tabloul de bord Roku, alegeți opțiunea "Streaming canale" utilizând tastele săgeților de la distanță.
  • Imagine intitulată Adăugați Netflix pe Roku Pasul 2
    2. Căutați și localizați canalul Netflix prin derularea prin grila de canal ROKU. Amintiți-vă că Netflix vine preinstalat pe dispozitivul dvs. ROKU. Cu toate acestea, dacă nu apare pe plăcile canalului ROKU, puteți instala Netflix pe canalul ROKU.
  • Imagine intitulată Adăugați Netflix pe Roku Pasul 3
    3. Alegeți opțiunea "Canal de căutare" în aceeași fereastră. Introduceți "Netflix" de la tastatura de pe ecran și selectați Netflix. Va apărea ecranul de informații netflix. De acolo, evidențiați butonul "Adăugați canalul" de pe ecran și faceți clic pe butonul Enter de pe telecomanda ROKU, dacă ați creat un cod PIN în timpul activării, introduceți-l acum.
  • Imagine intitulată Adăugați Netflix pe Roku Pasul 4
    4. Validați autentificarea Netflix pentru a activa Netflix pe dispozitivul dvs. ROKU. Furnizați detaliile contului Netflix pentru a conecta ROKU-ul dvs. cu contul dvs. Netflix și aici puteți să transmiteți conținut nelimitat Netflix utilizând dispozitivul ROKU.
  • Utilizatorii sunt limitați la partajarea ecranelor Netflix conform planului de abonament Netflix. De exemplu, dacă sunteți membru de bază, puteți viziona Netflix pe un singur dispozitiv ROKU. Astfel, dacă sunteți interesat să vizionați Netflix pe mai mult de un dispozitiv, mai întâi trebuie să convertiți abonamentul Netflix la unul care acceptă mai multe facilități de streaming, cum ar fi un abonament standard sau premium.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar