Cum se adaugă un nou diapozitiv în powerpoint

Thisewill vă învață cum să adăugați un nou diapozitiv la prezentarea dvs. PowerPoint. Adăugarea unui nou diapozitiv în PowerPoint este super simplu, dar procesul exact depinde de faptul că utilizați un Mac sau PC. Oricum, te-am acoperit! Pașii de mai jos vă vor duce exact prin ceea ce trebuie să faceți.

Pași

Metoda 1 din 2:
Pe Mac
  1. Imaginea intitulată Adăugați un nou diapozitiv în PowerPoint Pasul 1
1. Faceți dublu clic pe prezentarea PowerPoint dacă nu este deschisă. Acest lucru va deschide prezentarea în programul PowerPoint al Mac.
  • Imagine intitulată Adăugați un nou diapozitiv în PowerPoint Pasul 2
    2. Faceți clic pe spațiul dintre două diapozitive din bara laterală. Bara laterală din partea stângă a ferestrei PowerPoint prezintă un rezumat al fiecărui diapozitiv în prezentare - făcând clic pe spațiul dintre două diapozitive, va marca acel spațiu ca punct la care adăugați noul diapozitiv.
  • Imaginea intitulată Adăugați un nou diapozitiv în PowerPoint Pasul 3
    3. Clic Introduce. Această filă se află în partea de sus a ecranului Mac.
  • Imaginea intitulată Adăugați un nou diapozitiv în PowerPoint Pasul 4
    4. Clic Noua diapozitiv. Este în meniul derulant sub Introduce tablo. Acest lucru va introduce un nou diapozitiv în prezentarea PowerPoint.
  • Dacă decideți să vă repoziționați diapozitivul, puteți să faceți clic și să-l trageți în sus sau în jos în bara laterală pentru a face acest lucru.
  • Metoda 2 din 2:
    Pe PC
    1. Imaginea intitulată Adăugați un nou diapozitiv în PowerPoint Pasul 5
    1. Deschideți prezentarea PowerPoint dacă nu este deschisă. Pentru a face acest lucru, puteți să faceți dublu clic pe fișierul în sine sau puteți deschide programul PowerPoint și apoi puteți selecta numele fișierului din lista documentelor recente.
  • Imaginea intitulată Adăugați un nou diapozitiv în PowerPoint Pasul 6
    2. Faceți clic dreapta pe un spațiu între două diapozitive din bara laterală. Acestea ar trebui să fie două diapozitive între care doriți să adăugați diapozitivul dvs. Dând clic dreapta aici va invoca un meniu derulant.
  • Imagine intitulată Adăugați un nou diapozitiv în PowerPoint Pasul 7
    3. Clic Noua diapozitiv. Este spre partea de jos a meniului derulant. O pictogramă nouă de diapozitive va apărea în zona pe care ați selectat-o ​​între cele două diapozitive.
  • Puteți face clic și trageți glisorul în bara laterală pentru ao repoziționa în ordinea prezentării.
  • sfaturi

    Dacă doriți să copiați un diapozitiv dintr-o prezentare existentă în prezentarea dvs. curentă, faceți clic dreapta cu clic dreapta (sau faceți clic cu două degete) pictograma diapozitiv din bara laterală și faceți clic pe Copie. Puteți apoi să faceți clic pe un spațiu în bara laterală a prezentării actuale și faceți clic pe Pastă.
  • De asemenea, puteți introduce un nou diapozitiv în orice moment făcând clic pe bara laterală și apoi apăsați pe comanda ⌘+M (Mac) sau Ctrl+M (Windows).
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar