Cum se adaugă un videoclip la powerpoint pe un mac

Videoclipurile salvate pe un hard disk sau de pe Internet pot fi ușor importate într-o prezentare Microsoft PowerPoint Slideshow pe un Mac, utilizând diferitele opțiuni de încorporare video disponibile pentru utilizatorii OSX. ThiteShows Cum să utilizați versiunea Mac a PowerPoint pentru a adăuga videoclipuri la prezentările dvs.

Pași

Metoda 1 din 4:
Importarea unui videoclip dintr-un fișier în PowerPoint
  1. Imagine intitulată Adăugați un videoclip la PowerPoint pe un MAC Pasul 1
1. Deschideți PowerPoint. De obicei, puteți accesa de la Finder de fișiere sau de pe ecranul desktop, unde apare cu o pictogramă portocalie și a "P" în ea.
  • Imagine intitulată Adăugați un videoclip la PowerPoint pe un MAC Pasul 2
    2. Selectați diapozitivul în care doriți ca videoclipul să apară. Odată ce ați pregătit pregătirea dvs., selectați locația pentru videoclipul dvs.
  • Imagine intitulată Adăugați un videoclip la PowerPoint pe un MAC Pasul 3
    3. Clic Introduce. Acest lucru va deschide un meniu cu mai multe opțiuni.
  • Imagine intitulată Adăugați un videoclip la PowerPoint pe un MAC Pasul 4
    4. Click pe Film În meniu. Acest lucru vă va permite să selectați un videoclip pentru a încorpora în diapozitivul dvs. PowerPoint.
  • Imagine intitulată Adăugați un videoclip la PowerPoint pe un MAC Pasul 5
    5. Selectați Film din fișier. O fereastră nouă va apărea unde puteți naviga la dosar cu fișierul dvs. video și îl introduceți în PowerPoint.
  • Imagine intitulată Adăugați un videoclip la PowerPoint pe un MAC Pasul 6
    6. Localizați videoclipul de pe hard disk și faceți clic pe Introduce. Acest lucru va completa procesul de încorporare a videoclipului în diapozitivul desemnat.
  • Metoda 2 din 4:
    Importarea unui videoclip din folderul de filme, IMOVIE sau ITUNES
    1. Imagine intitulată Adăugați un videoclip la PowerPoint pe un MAC Pasul 7
    1. Deschideți PowerPoint. De obicei, puteți accesa de la Finder de fișiere sau de pe ecranul desktop, unde apare cu o pictogramă portocalie și a "P" în ea.
  • Imaginea intitulată Adăugați un videoclip la PowerPoint pe un MAC Pasul 8
    2. Selectați diapozitivul în care doriți ca videoclipul să apară. Odată ce ați pregătit pregătirea dvs., selectați locația pentru videoclipul dvs.
  • Imagine intitulată Adăugați un videoclip la PowerPoint pe un MAC Pasul 9
    3. Clic Introduce. Aceasta apare în panglica de meniu din partea de sus a ecranului din PowerPoint și deschide un nou meniu pentru a selecta un element pentru a introduce în diapozitivul dvs.
  • Imagine intitulată Adăugați un videoclip la PowerPoint pe un MAC Pasul 10
    4. Selectați Film În meniul Insert. Acest lucru este listat lângă partea de jos și are o săgeată de lângă ea, care va afișa mai multe opțiuni atunci când vă deplasați cursorul peste această setare.
  • Imagine intitulată Adăugați un videoclip la PowerPoint pe un MAC Pasul 11
    5. Selectează Film Browser opțiune. Acest lucru va trage o nouă fereastră care listă diferite servicii video pe Mac pentru furnizarea fișierelor.
  • Imagine intitulată Adăugați un videoclip la PowerPoint pe un MAC Pasul 12
    6. Selectați serviciul video pe care doriți să îl căutați. În fereastra care apare, puteți selecta folderul de filme, imovie sau iTunes ca locație pentru videoclipul dvs.
  • Imagine intitulată Adăugați un videoclip la PowerPoint pe un MAC Pasul 13
    7. Localizați videoclipul din locația specificată. Veți vedea că este listat cu o pictogramă de previzualizare în dosarul unde este salvat.
  • Imagine intitulată Adăugați un videoclip la PowerPoint pe un MAC Pasul 14
    8. Clic Introduce. Acest lucru va încorpora videoclipul din locația sa în programul dvs. video de alegere la PowerPoint pe care l-ați selectat.
  • Metoda 3 din 4:
    Încorporarea unui hyperlink la un flux video de pe web
    1. Imagine intitulată Adăugați un videoclip la PowerPoint pe un MAC Pasul 15
    1. Copiați adresa URL a videoclipului pe care doriți să îl introduceți. Deoarece versiunea Mac a PowerPoint nu vă permite să încorporați codul pentru orice videoclip din diapozitive, va trebui să copiați adresa URL și să intrați în opțiunile video ale PowerPoint pentru a configura adresa URL.
  • Imaginea intitulată Adăugați un videoclip la PowerPoint pe un MAC Pasul 16
    2. Deschideți PowerPoint. Dacă nu ați fost deja deschisă, deschideți-o acum pentru a configura diapozitivul dvs. video.
  • Imagine intitulată Adăugați un videoclip la PowerPoint pe un MAC Pasul 17
    3. Alegeți diapozitivul pentru videoclipul dvs. Odată ce ați copiat adresa URL video, intrați în prezentarea dvs. de diapozitive și selectați diapozitivul în care doriți să introduceți videoclipul.
  • Imaginea intitulată Adăugați un videoclip la PowerPoint pe un MAC Pasul 18
    4. Clic Introduce. Aceasta va trage opțiunile pentru adăugarea de elemente suplimentare la diapozitivul dvs.
  • Imagine intitulată Adăugați un videoclip la PowerPoint pe un MAC Pasul 19
    5. Click pe Hyperlink. Acest lucru apare în partea de jos a Introduce Meniu Când faceți clic pe acesta și deschideți o fereastră de dialog în care vă puteți forma hyperlinkul.
  • Imagine intitulată Adăugați un videoclip la PowerPoint pe un MAC Pasul 20
    6. Lipiți adresa URL în caseta de sus. Odată ce ați făcut acest lucru, introduceți textul pe care doriți să îl afișați pentru hyperlink în Afişacaseta din partea de jos a meniului Hyperlink.
  • Imagine intitulată Adăugați un videoclip la PowerPoint pe un MAC Pasul 21
    7. Clic O.K. Acest lucru va încorpora hyperlinkul la videoclipul pe care doriți să îl includeți în prezentarea dvs. în formatul pe care l-ați setat și va apărea în diapozitivul pe care l-ați selectat după ce ați terminat.
  • Metoda 4 din 4:
    Editarea setărilor de redare ale unui fișier video în Mac
    1. Imagine intitulată Adăugați un videoclip la PowerPoint pe un MAC Pasul 22
    1. Porniți automat fișierul video. Confirmați că pictograma video din diapozitiv este selectată și faceți clic pe fila Format Movie din bara de meniu. Meniul de pop-up START va apărea. Faceți clic pe opțiunea automată din partea din opțiunile de film din meniul Start. Videoclipul va reda automat la începutul diapozitivului.
  • Imagine intitulată Adăugați un videoclip la PowerPoint pe un MAC Pasul 23
    2. Porniți fișierul video când ați făcut clic pe. Cu pictograma video din diapozitivul selectat, faceți clic pe fila Format Movie din bara de meniu. Meniul de pop-up START va apărea. Faceți clic pe opțiunea Pornet din partea din opțiunile de film din meniul Start. Videoclipul va reda când se face clic pe pictograma video de pe diapozitiv.
  • Imagine intitulată Adăugați un videoclip la PowerPoint pe un MAC Pasul 24
    3. Redați videoclipul pe ecran complet. Cu pictograma video din diapozitivul selectat, faceți clic pe fila Format Movie din bara de meniu. Meniul de pop-up START va apărea. Faceți clic pe Opțiuni de redare din meniul pop-up START și selectați Redați ecranul complet din meniul derulant. Videoclipul va reda în modul ecran complet.
  • Imagine intitulată Adăugați un videoclip la PowerPoint pe un MAC Pasul 25
    4. Bucle fișierul video astfel încât să se repete pe tot parcursul prezentării. Cu pictograma video din diapozitivul selectat, faceți clic pe fila Format Movie din bara de meniu pentru a afișa meniul pop-up START. Faceți clic pe Opțiuni de redare și selectați Loop până când ați oprit din meniul derulant. Videoclipul va continua să redea în timpul prezentării până când se oprește manual făcând clic pe comanda rapidă sau apăsând butonul Pauză în timpul redării. Videoclipul a fost buclat.
  • Imagine intitulată Adăugați un videoclip la PowerPoint pe un MAC Pasul 26
    5. Ascundeți videoclipul în timp ce nu jucați. Confirmați că pictograma video din diapozitiv este selectată și faceți clic pe fila Format Movie din bara de meniu pentru a afișa meniul Start.Faceți clic pe Opțiuni de redare și selectați Ascundere în timp ce nu redați opțiunea din meniul derulant. Videoclipul nu va fi vizibil în timpul prezentării până când redarea a început.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    MS PowerPoint va accepta numai fișiere video cu .mov, .AVI sau .Extensii WMV. Alte formate video vor trebui să fie convertite la 1 din aceste formate pentru a fi încorporate într-un dialectaj PowerPoint.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar