Cum să duplicați diapozitivele în powerpoint

VIDEO

Thiste parere Cum să creați copii ale diapozitivelor în PowerPoint pentru Windows și MacOS. Duplicarea unei diapozitive este la fel de ușoară ca făcând clic dreapta și selectarea Duplicat. Odată ce duplicați un diapozitiv, puteți muta diapozitivul oriunde în prezentare trăgând-o în sus sau în jos în panoul din stânga.

Pași

  1. Imagine intitulată Duplicat diapozitive în Pasul PowerPoint 1
1. Deschideți prezentarea PowerPoint dacă nu este deja deschisă. Pentru a face acest lucru, fie faceți dublu clic pe .PPTX, .Pptm, sau .Fișier ppt sau deschideți PowerPoint și mergeți la Fişier > Deschis Pentru a selecta fișierul.
  • Imagine intitulată Duplicat diapozitive în PowerPoint Pasul 2
    2. Selectați diapozitivul (diapozitivul) pe care doriți să-l duplicați. Lista de diapozitive apare în panoul din stânga. Dacă doriți să duplicați mai multe diapozitive simultan, țineți apăsată Control Cheie pe măsură ce faceți clic pe fiecare diapozitiv pe un PC sau pe Comanda Tastă pe măsură ce faceți clic pe un Mac.
  • Imagine intitulată Duplicate diapozitive în PowerPoint Pasul 3
    3. Faceți clic dreapta pe diapozitivul (ele) selectat. Un meniu se va extinde.
  • Dacă utilizați un Mac și nu aveți un buton din dreapta al mouse-ului, țineți apăsat Control Cheie pe măsură ce faceți clic pe diapozitivul (diapozitivul) selectat în loc.
  • Imagine intitulată Duplicate diapozitive în PowerPoint Pasul 4
    4. Clic Duplicați diapozitivul în meniu. Diapozitivul (diapozitivul) duplicat va apărea imediat după diapozitivul (e) original.
  • Puteți să-l trageți în sus sau în jos în coloana de diapozitive pentru a schimba comanda în prezentare.
  • WikiHow Video: Cum să duplicați diapozitivele în PowerPoint

    Ceas

    sfaturi

    De asemenea, puteți selecta un diapozitiv în bara laterală și apoi apăsați ⌘ comanda+D (Mac) sau Ctrl+D (PC) pentru ao duplica.
  • Dacă copiați cantități mari de text sau imagini, PowerPoint vă poate întreba dacă doriți să faceți aceste informații disponibile după închiderea PowerPoint. Clic da Dacă închideți prezentarea curentă și deschideți altul pentru a le lipi.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar