Cum se schimbă fundalul pe diapozitivele powerpoint

VIDEO

Prin personalizarea diapozitivelor în prezentarea dvs. PowerPoint, puteți adăuga un aspect unic care reflectă stilul dvs. personal. Microsoft PowerPoint conține instrumente încorporate care vă permit să personalizați fundalul diapozitivelor cu culori vibrante, modele, fotografii și gradienți. Sau, dacă sunteți în mișcare (sau nu aveți acces la PowerPoint), puteți încărca prezentarea la Google Slides și puteți selecta o nouă culoare de fundal sau o fotografie cu ușurință.

Pași

Metoda 1 din 2:
Folosind PowerPoint
  1. Imagine intitulată Schimbați fundalul pe diapozitivul PowerPoint Pasul 1
1. Afișați diapozitivul pe care doriți să îl personalizați. Selectați un diapozitiv pentru a modifica făcând clic pe miniatura din partea stângă a ecranului. Dacă doriți să schimbați fundalul pentru toate diapozitivele din prezentare, veți putea face acest lucru în curând.
  • Imagine intitulată Schimbați fundalul pe diapozitive PowerPoint Pasul 2
    2. Vizualizați opțiunile de completare a fundalului. Faceți clic dreapta pe fundalul actual al diapozitivului (Ctrl+Faceți clic pe un Mac) și selectați "Format Fundal."Selectați" Completați "din panoul din stânga pentru a vizualiza opțiunile.
  • Imagine intitulată Schimbați fundalul pe diapozitivele PowerPoint Pasul 3
    3. Creați un fundal solid. Pentru a face fundalul o singură culoare, alegeți Umplutură solidă. Faceți clic pe butonul "Color" pentru a selecta o culoare din paletă.
  • Imagine intitulată Schimbați fundalul pe glisiere PowerPoint Pasul 4
    4. Umpleți fundalul cu un gradient colorat. Selectați Gradient umple pentru a face eficient una (sau mai multe) culori să se estompeze în altul. Selectați unul dintre gradientele presetate din meniu sau proiectați-vă propriul dvs. Utilizați meniul Direcție pentru a vizualiza diferite opțiuni de model de gradient, iar "Gradient oprește" pentru a regla locul în care începe și se termină fiecare culoare.
  • Imagine intitulată Schimbați fundalul pe diapozitivele PowerPoint Pasul 5
    5. Faceți fundalul o imagine sau o textură. Selectați Imagine sau completarea texturii Pentru a utiliza orice fotografie personală ca fundal de diapozitive.
  • Faceți clic pe "Fișier" pentru a selecta locația imaginii personalizate. Sau, dacă preferați, alegeți una dintre textele presetate din listă.
  • Puteți muta glisorul de transparență pentru a regla modul în care vor apărea opac imaginea sau textura. Dacă alegeți o imagine sau un model "ocupat", este posibil să doriți să ridicați transparența, astfel încât textul de pe diapozitivul dvs. rămâne ușor de citit.
  • Imagine intitulată Schimbați fundalul pe diapozitivele PowerPoint Pasul 6
    6. Umpleți fundalul cu un model prestabilit. Dacă aveți PowerPoint 2013 sau mai târziu, puteți selecta Model de umplere Opțiunea de a alege dintr-o listă de modele presetate simple. Modificați culorile în aceste modele cu meniurile "prim-plan" și "fundal" sub paleta de model.
  • Imagine intitulată Schimbați fundalul în diapozitive PowerPoint Pasul 7
    7. Aplicați modificările. Dacă decideți că nu vă place niciuna dintre opțiunile de fundal, faceți clic pe butonul "Resetare fundal" pentru a reveni la fundalul anterior. In caz contrar:
  • Dacă doriți doar ca noul fundal să apară pe diapozitivul curent, faceți clic pe "Închidere" pentru a salva modificările.
  • Dacă doriți ca fiecare diapozitiv în prezentarea dvs. să aveți noul fundal, faceți clic pe "Aplicați la toate."
  • Metoda 2 din 2:
    Utilizarea Google Slides
    1. Imagine intitulată Schimbați fundalul în diapozitive PowerPoint Pasul 8
    1. Deschideți Google Drive. Veți avea nevoie de Aveți un cont Gmail / Google Pentru a utiliza această opțiune. Indicați browserul dvs. web pentru a conduce.Google.com și faceți clic pe "Accesați Google Drive."Introduceți numele de utilizator și parola Gmail când vi se solicită. Odată ce contul dvs. a fost autentificat, va apărea contul dvs. Google Drive.
  • Imagine intitulată Schimbați fundalul pe diapozitivele PowerPoint Pasul 9
    2. Încărcați prezentarea PowerPoint. Faceți clic pe butonul "Nou" din colțul din stânga sus al ecranului, apoi selectați "Încărcarea fișierelor."Navigați la prezentarea dvs. PowerPoint și faceți clic pe" Open."
  • Odată ce încărcarea se completează, o confirmare va apărea în partea de jos a ecranului. Faceți dublu clic pe numele fișierului dvs. PowerPoint din acea cutie pentru ao lansa în vizualizator.
  • Când apare previzualizarea prezentării dvs., faceți clic pe "Deschideți cu" și selectați "Google Slides."Poate dura câteva momente pentru ca toate datele de diapozitive să apară.
  • Imagine intitulată Schimbați fundalul în diapozitive PowerPoint Pasul 10
    3. Selectați un diapozitiv pentru a modifica. Faceți clic pe un diapozitiv din partea stângă a ecranului pentru a vă schimba fundalul. Dacă doriți să schimbați fundalul pentru toate diapozitivele, veți putea să aflați în câteva momente.
  • Imagine intitulată Schimbați fundalul pe diapozitive PowerPoint Pasul 11
    4. Vizualizați opțiunile de fundal de diapozitive. Deschideți meniul "Slide" din partea de sus a ecranului și selectați "Schimbați fundalul."Veți vedea o previzualizare a selecțiilor dvs. în timp ce navigați prin opțiuni.
  • Imagine intitulată Schimbați fundalul în diapozitive PowerPoint Pasul 12
    5. Alegeți o singură culoare ca fundal. Dacă doriți ca fundalul diapozitivului să fie o singură culoare solidă, faceți clic pe caseta de lângă "Color" și selectați unul din paletă. Dacă doriți ca fundalul să fie transparent, faceți clic pe "Transparent" deasupra paletei de culori.
  • Imagine intitulată Schimbați fundalul în diapozitive PowerPoint Pasul 13
    6. Utilizați o imagine ca fundal. Pentru a face fundalul dvs. o imagine, faceți clic pe "Imagine."
  • Dacă imaginea de fundal dorită este pe computer, faceți clic pe "Încărcați", apoi faceți clic pe "Alegeți o imagine pentru a încărca."Navigați la locația imaginii și faceți clic pe" Deschideți ", apoi" Selectați."
  • Pentru a utiliza o imagine din contul dvs. Google, faceți clic pe "Google Drive" și navigați la locația imaginii de fundal dorite. Puteți căuta numele imaginii în caseta de căutare dacă nu sunteți sigur unde se află. Odată ce o găsiți, faceți dublu clic pe el pentru a salva selecția.
  • Imagine intitulată Schimbați fundalul în diapozitive PowerPoint Pasul 14
    7. Faceți clic pe "Reset Teme" pentru a anula modificările dvs. Dacă vă decideți că nu vă place selecția dvs. de fundal, faceți clic pe "Resetați tema."
  • Imagine intitulată Schimbați fundalul pe diapozitivul PowerPoint Pasul 15
    8. Salvați fundalul dvs.. Pentru a aplica noua dvs. alegere de fundal la diapozitivul pe care l-ați selectat, faceți clic pe "."Dacă doriți să aplicați acest fundal la fiecare diapozitiv din prezentarea dvs., faceți mai întâi clic pe" Adăugați la temă ", apoi"."
  • WikiHow Video: Cum să schimbați fundalul pe diapozitivele PowerPoint

    Ceas

    sfaturi

    Editarea unui document Microsoft PowerPoint în Google Slides poate schimba ușor alte detalii de formatare în prezentarea dvs. Asigurați-vă că răsfoiți toate diapozitivele pentru a vă asigura că arată așa cum doriți să le faceți.
  • Dacă toate diapozitivele sunt similare în format în afară de fundal (e.G., anteturi, subsoluri, filigrane), ia în considerare Crearea unui șablon sau "Master Slide". Cu un maestru de diapozitive, modificările pe care le faceți la diapozitivul principal vor propaga restul diapozitivelor, eliminând necesitatea de a edita aceste detalii în fiecare diapozitiv manual.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar