Cum se adaugă numere de diapozitive în powerpoint

VIDEO

Thiste parere cum să numiți diapozitivele în prezentarea dvs. PowerPoint pe un PC sau Mac. Puteți activa numerotarea diapozitivelor în fila Inserare împreună cu celelalte setări ale antetului și subsolului.

Pași

  1. Imagine intitulată Adăugați numerele de diapozitive în PowerPoint Pasul 1
1. Deschideți prezentarea PowerPoint. Puteți face acest lucru făcând dublu clic pe fișierul dvs. de prezentare, care ar trebui să se încheie cu .PPTX, .Ppt, sau .Extensia fișierului pptm. De asemenea, puteți deschide PowerPoint, faceți clic pe Fişier, atunci Deschis, Selectați fișierul, apoi faceți clic pe Deschis.
  • Imaginea intitulată Adăugați numere de diapozitive în PowerPoint Pasul 2
    2. Apasă pe Introduce tablo. Este în partea de sus a PowerPoint.
  • Imagine intitulată Adăugați numere de diapozitive în PowerPoint Pasul 3
    3. Clic Antet și subsol. Este pe bara de instrumente din partea de sus a PowerPoint. Aceasta deschide fereastra antetului și subsolului în fila Slide.
  • Imagine intitulată Adăugați numere de diapozitive în PowerPoint Pasul 4
    4. Verificați caseta de lângă "Numărul de diapozitive." Este spre partea de jos a ferestrei din partea stângă. Atâta timp cât această opțiune este selectată, numărul de diapozitive va apărea pe fiecare diapozitiv în prezentare.
  • Dacă nu doriți ca un număr de diapozitive să apară pe primul diapozitiv (titlu), verificați caseta de lângă "Nu afișați pe diapozitivul de titlu" La stânga jos.
  • Imagine intitulată Adăugați numerele de diapozitive în PowerPoint Pasul 5
    5. Apasă pe Aplica la toate buton. Este în colțul din dreapta jos al ferestrei. Numerele de diapozitive sunt acum activate.
  • Dacă numerele dvs. de diapozitive se afișează acum pe prezentare, este probabil pentru că substituentul numărului de diapozitive a fost eliminat din maestrul dvs. de diapozitive. Poti Vizualizați și editați maeștrii de diapozitive făcând clic pe Vedere Tab și selectând Slide Master.
  • WikiHow Video: Cum se adaugă numere de diapozitive în PowerPoint

    Ceas
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar