Cum se adaugă imagini la o prezentare powerpoint

Chiar dacă nu ați folosit niciodată PowerPoint înainte, adăugarea de imagini la PowerPoint este destul de simplă cu o mică explicație. Indiferent dacă aveți imaginea dvs. salvată pe computerul dvs. sau trebuie să căutați Internetul pentru imaginea perfectă pentru o prezentare, nu aveți teamă. În curând, veți fi un maestru când vine vorba de adăugarea de imagini în diapozitivele dvs. PowerPoint.

Pași

Metoda 1 din 3:
Introducerea imaginilor salvate
  1. Imaginea intitulată Adăugați imagini la o prezentare PowerPoint Pasul 1
1. Deschideți PowerPoint. Acest lucru va deschide fie un diapozitiv martor, fie inițiați o solicitare care vă cere să alegeți un aspect de diapozitive. Un diapozitiv gol va funcționa bine pentru imagini adăugate, dar diapozitivele proiectate pentru imagini ar putea face procesul mai ușor.
  • Imaginea intitulată Adăugați imagini la o prezentare PowerPoint Pasul 2
    2. Trageți o imagine de pe desktop la documentul PowerPoint. Dacă ați salvat imaginea pe desktop, puteți ține clic pe și trageți pictograma în diapozitiv. Eliberarea clicului cu cursorul dvs. peste fereastra PowerPoint trebuie să introduceți imaginea.
  • De multe ori, din cauza unor probleme de formatare, această metodă poate fi nesigură. Nu renunțați - există alte opțiuni disponibile.
  • Imaginea intitulată Adăugați imagini la o prezentare PowerPoint Pasul 3
    3. Faceți clic pe "Introduce" rubrica. Veți găsi acest lucru spre partea stângă a panglicului de meniu din partea de sus a ecranului. Apasă pe "Introduce" îndreptându-se pentru a accesa opțiunile de imagine.
  • Imaginea intitulată Adăugați imagini la o prezentare PowerPoint Pasul 4
    4. Apasă pe "Poze" opțiune. Această pictogramă ar trebui să fie, de asemenea, spre partea stângă a panglicii dvs. de sarcină. Dacă faceți clic pe aceasta, va deschide o casetă de dialog care conține dosarele și documentele salvate.
  • Imaginea intitulată Adăugați imagini la o prezentare PowerPoint Pasul 5
    5. Alegeți dosarul care conține imaginea salvată în caseta de dialog. Luați notă de locația fișierului pe care ați salvat imaginea. Folosind "Introduceți imaginea" caseta de dialog, evidențiați-vă imaginea făcând clic pe "Introduce" din colțul din dreapta jos.
  • De asemenea, puteți să faceți dublu clic pe imaginea dvs. de la "Introduceți imaginea" Director pentru ao introduce.
  • Imaginea intitulată Adăugați imagini la o prezentare PowerPoint Pasul 6
    6. Poziționați imaginea pe diapozitiv. Dacă faceți clic pe imaginea dvs., ar trebui să aducă îndrumări și cutii mici, pe care le puteți ține clic pentru a manipula dimensiunile imaginii dvs.
  • Metoda 2 din 3:
    Introducerea imaginilor copiate
    1. Imaginea intitulată Adăugați imagini la o prezentare PowerPoint Pasul 7
    1. Deschideți PowerPoint. Acest lucru va deschide fie un diapozitiv martor, fie inițiați o solicitare care vă cere să alegeți un aspect de diapozitive. Un diapozitiv gol va funcționa bine pentru imagini adăugate, dar diapozitivele proiectate pentru imagini ar putea face procesul mai ușor.
  • Imaginea intitulată Adăugați imagini la o prezentare PowerPoint Pasul 8
    2. Căutați imaginea online. Vă puteți îmbunătăți hiturile de imagine, asigurându-vă că ați selectat "Imagini" Pentru motorul dvs. de căutare online. Când găsiți imaginea dvs., faceți clic pe link-ul pentru a deschide imaginea completă la locația sa. Acest lucru vă va asigura că nu numai că copiați o imagine miniatură.
  • Imaginea intitulată Adăugați imagini la o prezentare PowerPoint Pasul 9
    3. Copiați imaginea în clipboard. Faceți clic dreapta și selectați "Copie" Din meniul derulant. Aceasta va salva imaginea în clipboard-ul dvs. mai târziu.
  • Utilizatorii Mac pot efectua aceeași funcție prin menținerea comenzii ⌘ în timp ce faceți clic pe.
  • Conținutul pe care l-ați selectat cu cursorul dvs. poate fi de obicei copiat de obicei prin apăsarea Ctrl+C sau, pentru utilizatorii Apple, comanda ⌘+C.
  • Imaginea intitulată Adăugați imagini la o prezentare PowerPoint Pasul 10
    4. Lipiți imaginea în prezentarea dvs. Reveniți la diapozitivul PowerPoint la care doriți să adăugați imaginea. Faceți clic dreapta pe o porțiune goală a diapozitivului dvs. sau "Introduceți imaginea" caseta înconjurată de o linie punctată și selectați "Pastă" Din meniul derulant. Acum puteți poziționa și ajusta imaginea la satisfacția dvs.
  • De asemenea, puteți lipi elementele din clipboard apăsând Ctrl+V
  • Imagine intitulată Adăugați imagini la o prezentare PowerPoint Pasul 11
    5. Ajustați imaginea pentru a se potrivi cu diapozitivul. Dacă faceți clic pe imaginea, liniile directoare și cutiile mici, pe care le puteți utiliza pentru a manipula și a regla imaginile, vor apărea. Utilizați acestea pentru a vă echilibra imaginea cu alte conținuturi de diapozitive.
  • Metoda 3 din 3:
    Introducerea clipului Art
    1. Imaginea intitulată Adăugați imagini la o prezentare PowerPoint Pasul 12
    1. Deschideți PowerPoint. Puteți face acest lucru în același mod descris pentru deschiderea PowerPoint pentru a introduce o imagine salvată.
  • Imaginea intitulată Adăugați imagini la o prezentare PowerPoint Pasul 13
    2. Găsi "Clip art" rubrică sau "Imagini online" sub "Introduce" rubrica. Alegerea acestei opțiuni, trebuie să deschideți o bară de căutare sau o casetă de dialog care să citească "Introduceți imagini."
  • Imaginea intitulată Adăugați imagini la o prezentare PowerPoint Pasul 14
    3. Selectați "Bing" sau altă unitate de căutare a imaginilor dvs. PowerPoint va căuta clip art online pe care le puteți utiliza în prezentarea dvs. Derulați prin imagini până când găsiți unul potrivit pentru scopurile dvs.
  • Imaginea intitulată Adăugați imagini la o prezentare PowerPoint Pasul 15
    4. Alegeți clipul dvs. din opțiunile disponibile. Evidențiați-l cu cursorul dvs. și selectați "Introduce" Din partea dreaptă jos sau pur și simplu faceți dublu clic pentru a adăuga imaginea la prezentarea dvs.
  • Imagine intitulată Adăugați imagini la o prezentare PowerPoint Pasul 16
    5. Dimensiune imaginea ta. Făcând clic pe imaginea dvs., puteți face instrucțiuni și apar casete mici de manipulator pătrat. Utilizați aceste linii directoare pentru a modifica dimensiunile imaginii dvs. introduse.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar