Cum de a converti cuvântul la powerpoint

Dacă intenționați să prezentați o prezentare a PowerPoint Heavy Text, este mai ușor să introduceți conținutul dvs. în Microsoft Word. Dar cum vă puteți transforma documentul cuvântului în diapozitive PowerPoint fără copierea și lipirea?Cu câteva schimbări de formatare, puteți să vă salvați de fapt hassle-ul de a retui totul și de a-ți converti documentele cuvântului la PowerPoint.

Pași

Metoda 1 din 2:
Formatarea documentului cuvântului
  1. Imagine intitulată Conversia cuvântului la PowerPoint Pasul 1
1. Deschideți documentul dvs. utilizând Microsoft Word.Faceți dublu clic pe documentul dvs. Word pentru ao deschide pentru editare. Înainte de a încerca să convertiți un document Word la o prezentare PowerPoint, va trebui să ajustați formatarea astfel încât să poată traduce diapozitivele PowerPoint.
  • Imagine intitulată Conversia cuvântului la PowerPoint Pasul 2
    2. Separați documentul cuvântului în secțiuni cu titluri. Pentru PowerPoint pentru a importa corect documentul cuvântului, va trebui să întrerupeți documentul în secțiuni separate care vor deveni diapozitive individuale. Fiecare secțiune are nevoie de un titlu în partea de sus, iar titlul ar trebui să fie pe propria linie. Titlul va deveni apoi titlul de diapozitiv al acelei secțiuni.
  • De exemplu, să spunem că prima pagină a documentului dvs. Word conține informații despre vânzări pe care doriți să le apariți pe un diapozitiv PowerPoint numit "Lucrari citate." În partea de sus a acelei secțiuni, ați introduce "Cuvinte citate" ca titlu, din moment ce vrei ca asta să fie numele diapozitivului tău. Mai jos ar fi conținutul diapozitivului.
  • presa introduce sau Întoarcere După fiecare secțiune, astfel că există cel puțin o linie goală între capătul unei secțiuni și latleul următorului diapozitiv.
  • Imagine intitulată Conversia cuvântului la PowerPoint Pasul 3
    3. Navigați la "Stiluri" meniul. Apasă pe Acasă dacă nu sunteți deja acolo - veți vedea apoi a "Stiluri" Panou din bara de instrumente din partea de sus a cuvântului. În aceste exemple de formatare sunt etichetate "Normal," "Fără spațiere," "Rubrica 1," etc.
  • Imagine intitulată Conversia cuvântului la PowerPoint Pasul 4
    4. Evidențiați titlul primului dvs. diapozitiv / secțiune. Doar faceți clic pe și glisați mouse-ul pe întregul titlu pentru ao selecta.
  • Imagine intitulată Conversia cuvântului la PowerPoint Pasul 5
    5. Apasă pe Rubrica 1 stil. Textul va deveni mare, îndrăzneț și albastru colorat. PowerPoint va ști să folosească totul cu "Antet 1" stil ca un diapozitiv nou.
  • Va trebui să faceți acest lucru pentru toate diapozitivele din documentul dvs.
  • Imagine intitulată Conversia cuvântului la PowerPoint Pasul 6
    6. Evidențiați conținutul rămas al primului dvs. diapozitiv. Acum va trebui să selectați restul textului pe care doriți să-l adăugați la primul diapozitiv - nu includeți titlul din zona evidențiată - doar conținutul diapozitivului.
  • Asigurați-vă că aveți cel puțin o linie goală între titlu și restul conținutului diapozitivului.
  • Imagine intitulată Conversia cuvântului la PowerPoint Pasul 7
    7. Clic Rubrica 2 Pe panoul stilurilor. Totul în formatul 2 va apărea pe același diapozitiv ca și titlul.
  • În zona de conținut, apăsați pe introduce sau Întoarcere pentru a adăuga spațiu între fiecare bloc de text pe care îl doriți separat pe diapozitiv. Fiecare linie individuală sau paragraf va fi un glonț diferit cu diapozitivul final.
  • Imagine intitulată Conversia cuvântului la PowerPoint Pasul 8
    8. Adăugați sub-gloanțe folosind Rubrica 3 (opțional). Dacă atribuiți ceva "Rubrica 3," Acesta va apărea indentat la dreapta și pe o linie separată. Slide-ul PowerPoint ar apărea ca următoarele:
  • Text formatat cu "Rubrica 2"
  • Text formatat cu "Rubrica 3"
  • Imagine intitulată Conversia cuvântului la PowerPoint Pasul 9
    9. Separați fiecare diapozitiv cu un spațiu. presa introduce sau Întoarcere Înainte de fiecare titlu nou. Acest lucru creează conturul pentru PowerPoint. Fiecare linie mare, îndrăzneață indică un titlu și textul mai mic de dedesubt este conținutul acelui diapozitiv. Dacă există un spațiu, atunci un alt titlu, PowerPoint va separa acest lucru într-un nou diapozitiv.
  • Imagine intitulată Conversia cuvântului la PowerPoint Pasul 10
    10. Personalizați-vă textul dacă doriți. Odată ce ați configurat conturul, puteți schimba dimensiunea, culoarea și fontul textului dvs., care se va converti la PowerPoint. Textul nu mai trebuie să fie albastru sau îndrăzneț - a fost deja codificat pentru conversie la PowerPoint
  • Dacă ștergeți spațiile între linii sau încercați să adăugați un text nou, este posibil să nu fie formatată corect, deci faceți întotdeauna acest pas.
  • Imagine intitulată Conversia cuvântului la PowerPoint Pasul 11
    11. Salvați documentul. Odată ce ați terminat formatarea întregului document, faceți clic pe Fişier Meniu, selectați Salvează ca, clic Naviga, și alegeți un dosar pentru a salva fișierul la. Dați fișierului un nume ca "Contur" sau ceva similar, apoi faceți clic pe Salvați.
  • Închideți cuvântul când ați terminat, astfel încât nu există conflicte cu PowerPoint în pașii rămași.
  • Metoda 2 din 2:
    Conversia la PowerPoint
    1. Imagine intitulată Conversia cuvântului la PowerPoint Pasul 12
    1. Deschideți PowerPoint. Va fi în meniul dvs. de pornire Windows pe Windows sau în folderul Aplicații de pe MacOS.
  • Imagine intitulată Conversia cuvântului la PowerPoint Pasul 13
    2. Apasă pe Deschis opțiune. Dacă nu o vedeți, faceți clic pe Fişier Meniu și apoi selectați Deschis.
  • Imagine intitulată Conversia cuvântului la PowerPoint Pasul 14
    3. Clic Naviga. Acesta deschide browserul de fișiere.
  • Imagine intitulată Conversia cuvântului la PowerPoint Pasul 15
    4. Navigați la dosarul în care ați salvat conturul cuvântului dvs. Nu vă panicați dacă nu vedeți conturul!
  • Imagine intitulată Conversia cuvântului la PowerPoint Pasul 16
    5. Selectați Toate contururile Din meniul derulant. Acesta este meniul care spune "Toate prezentările PowerPoint" în mod implicit. Ar trebui să vedeți acum documentul Word pe care l-ați salvat mai devreme.
  • Imagine intitulată Conversia cuvântului la PowerPoint Pasul 17
    6. Selectați documentul cuvântului și faceți clic pe Deschis. PowerPoint va crea acum o prezentare constând din diapozitivele pe care le-ați creat în documentul dvs. Word. Fiecare titlu pe care l-ați setat la "Antet 1" apare pe propriul său diapozitiv, împreună cu conținutul său corespunzător, pe care l-ați setat "Header 2." Acuma poți Proiectați diapozitivele Cu toate acestea, doriți să utilizați toate instrumentele dvs. preferate PowerPoint.
  • Cuvântul nu va converti automat imaginile pentru dvs. - va trebui să fie manual Adăugați imaginile în prezentarea dvs.
  • Imagine intitulată Conversia cuvântului la PowerPoint Pasul 18
    7. Salvați fișierul ca o prezentare PowerPoint. Pentru a salva prezentarea, faceți clic pe Fişier, Selectați Salvează ca, Alegeți o locație de salvare, apoi salvați fișierul cu .PPTX extensie.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar