Cum se adaugă grafică de fundal la powerpoint

Utilitarul de fundal format în PowerPoint vă permite să selectați o imagine de pe computer sau online pentru a utiliza ca fundal pentru diapozitivul dvs. Puteți seta acest fundal la mai multe diapozitive simultan sau aplicați-l la întreaga prezentare. De asemenea, puteți adăuga efecte la imaginea de fundal pentru a le oferi un pic de fler. Dacă nu puteți schimba elementele de fundal, este posibil să fie necesar să editați maestrul de diapozitive.

Pași

Partea 1 din 3:
Adăugând o imagine
  1. Imagine intitulată Adăugați grafică de fundal în PowerPoint Pasul 1
1. Deschideți prezentarea PowerPoint. Puteți adăuga grafică în fundalul oricărui diapozitiv în prezentarea PowerPoint. Deschideți prezentarea pe care doriți să o editați în PowerPoint.
  • Imagine intitulată Adăugați grafică de fundal în PowerPoint Pasul 2
    2. Faceți clic pe fila Design din partea de sus a ferestrei. Aceasta va afișa instrumentele de design.
  • Imagine intitulată Adăugați grafică de fundal în PowerPoint Pasul 3
    3. Apasă pe "Format fundal" buton. Veți găsi acest lucru în partea dreaptă a panglicii de design. Bara laterală de fundal Format va apărea în partea dreaptă a ecranului.
  • Imagine intitulată Adăugați grafică de fundal în PowerPoint Pasul 4
    4. Selectați diapozitivele pe care doriți să le aplicați fundalul. Implicit, modificările de fundal se vor aplica numai la diapozitivul activ. Puteți ține Ctrl / ⌘ Comandă și faceți clic pe fiecare diapozitiv din lista de diapozitive din stânga pe care doriți să o selectați.
  • Dacă doriți să aplicați fundalul fiecărui diapozitiv din prezentarea dvs., puteți face acest lucru la sfârșitul acestei secțiuni.
  • Imagine intitulată Adăugați grafica de fundal în PowerPoint Pasul 5
    5. Selectați "Imagine sau completarea texturii." Acest lucru vă va permite să selectați o imagine pe care să o utilizați ca fundal.
  • Există și alte opțiuni de umplere pe care le puteți alege, cum ar fi culorile solide, gradientele și modelele. Selectarea se va afișa opțiuni suplimentare pentru acest tip de umplere. Acest ghid se concentrează pe adăugarea de imagini și grafică în fundal.
  • Imagine intitulată Adăugați grafica de fundal în PowerPoint Pasul 6
    6. Alegeți imaginea pe care doriți să o introduceți ca fundal. Pentru a adăuga o imagine care nu va fi întinsă sau ascunsă, ar trebui să fie de 1280 x 720 pixeli în dimensiune.
  • Apasă pe "Fişier"Pentru a selecta o imagine de pe computer. Un browser de fișiere se va deschide și puteți naviga la imaginea pe care doriți să o utilizați.
  • Apasă pe "Pe net" Buton pentru a găsi imagini din surse online. Puteți efectua o căutare web Bing, alegeți imagini stocate în imaginile dvs. Oneedrive sau prindeți-vă din contul dvs. Facebook sau Flickr.
  • Apasă pe "Textură" Meniu pentru a selecta dintr-un fundal textură premade. Există o varietate de texturi premade pe care le puteți alege dacă preferați să nu introduceți propria imagine.
  • Imagine intitulată Adăugați grafica de fundal în PowerPoint Pasul 7
    7. Clic "Aplica la toate" Pentru a seta imaginea pentru toate diapozitivele. Imaginea este în mod normal adăugată ca fundal pentru diapozitivele pe care le-ați selectat. Dacă doriți să o aplicați la fiecare diapozitiv, faceți clic pe "Aplica la toate." Acest lucru va seta fundalul fiecărui diapozitiv la noua imagine, inclusiv diapozitivele pe care le creați mai târziu.
  • Partea 2 din 3:
    Aplicarea efectelor
    1. Imagine intitulată Adăugați grafică de fundal în PowerPoint Pasul 8
    1. Verifică "Pictogramă de țiglă ca textură" Pentru a transforma imaginea într-o textură cu gresie. Acest lucru funcționează cel mai bine pentru imagini mici și pot curge fără probleme între ele.
  • Imagine intitulată Adăugați grafica de fundal în PowerPoint Pasul 9
    2. Reglați efectul de tigla cu comenzile de mai jos. Puteți utiliza aceste comenzi pentru a regla distanța dintre imaginile cu gresie, indiferent dacă sunt sau nu oglindite și alinierea.
  • Imagine intitulată Adăugați grafică de fundal în PowerPoint Pasul 10
    3. Utilizați cursorul de transparență pentru a regla transparența imaginii. Acest lucru este util în special dacă doriți să adăugați filigrane la diapozitive. Setarea unei imagini de fundal cu o transparență ridicată vă va permite să utilizați o imagine ca un filigran fără a vă ascunde sau distrage atenția de la informațiile de pe diapozitive.
  • Imagine intitulată Adăugați graficele de fundal în PowerPoint Pasul 11
    4. Apasă pe "Efecte" Butonul din partea de sus a "Format fundal" meniu pentru a aplica efecte. Acest meniu vă permite să selectați dintr-o varietate de efecte diferite pe care le puteți aplica imaginii de fundal. Veți vedea o previzualizare a fiecărui în meniu, precum și numele dacă țineți cursorul peste el.
  • Apasă pe "Efecte artistice" Meniu și selectați efectul pe care doriți să îl utilizați.
  • Când selectați un efect, pot apărea opțiuni suplimentare sub ea. Opțiunile variază în funcție de efectul pe care l-ați ales.
  • Imagine intitulată Adăugați grafică de fundal în PowerPoint Pasul 12
    5. Clic "Aplica la toate" Pentru a aplica efectele tuturor diapozitivelor. Aceasta va schimba toate diapozitivele din prezentarea dvs. pentru a utiliza imaginea de fundal și a efectelor pe care le-ați selectat.
  • Partea 3 din 3:
    Folosind vizualizarea master-ului
    1. Imagine intitulată Adăugați grafica de fundal în PowerPoint Pasul 13
    1. Faceți clic pe fila Vizualizare din PowerPoint. Aceasta va afișa diferite opțiuni de vizualizare.
  • Imagine intitulată Adăugați grafica de fundal în PowerPoint Pasul 14
    2. Apasă pe "Slide Master" buton. O listă a tuturor diapozitivelor dvs. master va apărea în cadrul din stânga. Acestea sunt diapozitivele tematice pentru diferitele tipuri de conținut în prezentarea dvs. Opțiunile tematice și grafice de pe diapozitivele dvs. de masterat sunt supuse setărilor regulate de fundal.
  • Imagine intitulată Adăugați grafica de fundal în PowerPoint Pasul 15
    3. Selectați diapozitivul principal pe care doriți să îl editați. Acest lucru va deschide diapozitivul în vizualizarea principală. Este posibil să aveți nevoie să derulați în sus pe listă pentru a vizualiza diapozitivul principal principal.
  • Diferite diapozitive din lista de masterat sunt pentru diferite niveluri de diapozitive. Modificările aduse acestui maestru se vor aplica tuturor diapozitivelor cu același aspect. Slide-ul din partea de sus a listei de masterat se va aplica toate diapozitivele din prezentare.
  • Imagine intitulată Adăugați grafică de fundal la PowerPoint Pasul 16
    4. Apasă pe "Stiluri de fundal" butonul și selectați "Format fundal." Acest lucru va deschide bara laterală a formatului.
  • Imagine intitulată Adăugați grafica de fundal în PowerPoint Pasul 17
    5. Reglați fundalul după pașii din metodele anterioare. Odată ce bara laterală de fundal format este deschisă, puteți regla graficele de fundal utilizând pașii descriși mai sus. Folosește "Imagine sau completarea texturii" Opțiunea de a seta o imagine nouă ca fundal principal. Acest fundal se va aplica fiecărui diapozitiv în prezentarea dvs.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar