Cum se creează un cont ganz estore

Ganz Estore este un centru comercial online pentru a cumpăra Webkinz Plush și Animale virtuale. Pentru a comanda cele mai recente animale de companie webkinz, trebuie să creați un cont. Crearea unui cont pentru estore este un proces rapid, simplu.

Pași

  1. Imagine intitulată Creați un cont Ganz Estore Pasul 1.jpg
1. Du-te la site-ul Ganz Estore la https: // Ganzestore.com / estore /. Trebuie să fiți dus la o pagină cu articole listate pentru anunțuri virtuale și anunțuri Webkinz în centru.
  • Imagine intitulată Creați un cont Ganz Estore Pasul 2.jpg
    2. Clic Inscrie-te. Sunt două Inscrie-te butoane. Unul este situat în colțul din dreapta sus în font alb, în ​​timp ce celălalt se află într-o cutie de text verde cu o săgeată albă, situată în apropierea mijlocului părții drepte a paginii.
  • De asemenea, puteți să faceți clic pe Autentificare pentru a fi direcționat către aceeași pagină. Veți fi dus la o pagină cu două opțiuni: puteți să vă conectați sau să vă înregistrați ca un nou client.
  • Imagine intitulată Creați un cont Ganz Estore Pasul 3.jpg
    3. Introduceți ziua de naștere. Acest lucru este necesar, astfel încât să puteți obține cadouri gratuite în ziua de naștere.
  • În primul rând, tastați în luna în care v-ați născut (un număr de două cifre - dacă luna dvs. de naștere este ianuarie-septembrie, utilizați 0 ca prima cifră).
  • Tip în ziua nașterii. Acesta este, de asemenea, un număr de două cifre.
  • Apoi, tastați în anul de patru cifre în care v-ați născut.
  • Imagine intitulată Creați un cont Ganz Estore Pasul 4.jpg
    4. Completați numele dvs. Numele dvs. nu va fi partajat, dar aveți nevoie de ele pentru scopurile de recuperare a contului. Introduceți numele dvs. în caseta a doua și faceți clic pe Tablo Pe tastatură sau utilizați mouse-ul pentru a face clic pe caseta dedesubt pentru a introduce numele dvs. de familie.
  • Imagine intitulată Creați un cont Ganz Estore Pasul 5. PNG
    5. Introduceți adresa dvs. de e-mail. Dacă aveți mai multe, alegeți adresa de e-mail care este cea mai ușoară pentru a accesa. Asigurați-vă că adresa de e-mail pe care introduceți este validă. După aceea, mergeți la următoarea casetă pentru a vă confirma adresa de e-mail.
  • Imagine intitulată Creați un cont Ganz Estore Pasul 6.jpg
    6
    Creați o parolă care este de 6-32 cifre lungi. Faceți o parolă pe care o veți aminti cel mai probabil, dar o scrieți pe o bucată de hârtie în cazul uitării. Estore recomandă să aveți cel puțin un număr inclus în parola dvs. Odată ce ați venit cu o parolă sigură, faceți clic pe următoarea casetă pentru ao confirma.
  • Imagine intitulată Creați un cont Ganz Estore Pasul 7.jpg
    7. Faceți un număr PIN de patru cifre. Numărul dvs. PIN trebuie păstrat un secret și va fi folosit pentru a menține securitatea contului.
  • Dacă nu sunteți sigur de ceea ce este un PIN sau despre ce este folosit, puteți vizualiza o descriere făcând clic pe albastru Ce-i asta? în partea dreaptă a casetei de text.
  • Imagine intitulată Creați un cont Ganz Estore Pasul 8.jpg
    8. Citiți politica acordului de utilizare utilizând linkul furnizat. Veți fi întrebat dacă acceptați sau nu acordul de utilizator pentru a vă face contul. Clic Acordul Utilizatorului și o nouă filă se va deschide cu politica pe care sunteți îndreptată să o urmați. Dacă sunteți de acord cu politica, verificați caseta furnizată astfel încât să vă puteți crea contul.
  • Imagine intitulată Creați un cont Ganz Estore Pasul 9.jpg
    9. Luați în considerare dacă doriți să primiți e-mailuri promoționale. Dacă bifați ultima casetă, veți primi actualizări de e-mail de la estore pentru a vă oferi sugestii de cadouri, oferte pe articole și informații referitoare la produse. Această casetă de selectare este nu obligatorie, Dar dacă doriți să fiți informați despre actualizări și articole noi, nu ezitați să verificați-l.
  • Imagine intitulată Creați un cont Ganz Estore Pasul 10.jpg
    10. Citiți prin informațiile pe care le-ați introdus. Pentru a verifica dacă ați introdus corect informațiile dvs. personale, recitiți fiecare casetă și răspunsul pe care l-ați furnizat. Odată ce ați asigurat că informațiile dvs. sunt corecte, vă puteți finaliza contul.
  • Imagine intitulată Creați un cont Ganz Estore Pasul 11.jpg
    11. Faceți clic pe verde Creează cont buton. Acest lucru vă va aduce înapoi la pagina de pornire, iar contul dvs. va fi accesibil acum.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar