Cum se fixează un fișier pptx corupt powerpoint pptx

Un fișier corupt poate aduce o prezentare bine pregătită la o oprire scârțâitoare. Există mai multe moduri în care puteți încerca să obțineți un fișier corupt, inclusiv să îl deplasați într-o locație nouă, extragând diapozitivele din interiorul acesteia și încărcarea PowerPoint în modul sigur. Dacă sunteți în măsură să recuperați unele sau toate prezentările corupte, puteți utiliza diapozitivele recuperate pentru a le face din nou. Îți mulțumesc câteva tehnici utile pentru a obține o prezentare PowerPoint înapoi și de a alerga.

Pași

Metoda 1 din 5:
Utilizarea Deschiderii și Reparațiilor (Windows)
1. Deschideți PowerPoint pe computerul dvs. Deschideți-o făcând clic pe acesta în meniul Windows Start sau în folderul Aplicații Mac. Nu faceți dublu clic pe fișierul PowerPoint pentru ao deschide.
  • 2. Faceți clic pe meniul Fișier și selectați Deschis. Dacă nu vedeți un meniu de fișier, faceți clic pe butonul Deschis Pictograma din ecranul de întâmpinare.
  • 3. Clic Naviga. Aceasta deschide browserul de fișiere al computerului.
  • 4. Răsfoiți fișierul PowerPoint și faceți clic o dată pentru ao selecta. Nu faceți clic pe Deschidere - doar selectați fișierul pentru moment.
  • 5. Faceți clic pe săgeata în jos de lângă "Deschis" buton. Este în partea de jos a ferestrei. Opțiuni suplimentare pentru deschiderea PowerPoint vor apărea.
  • 6. Clic Deschis și reparații. Acest lucru va redeschide PowerPoint în vedere protejată și va încerca să afișeze prezentarea.
  • Dacă prezentarea se deschide, dar nu a făcut-o, ar trebui să puteți face clic pe pictograma de prezentare din partea de sus pentru a începe prezentarea de diapozitive.
  • Dacă aveți nevoie să modificați prezentarea, faceți clic pe Activați editarea în partea de sus pentru a face acest lucru.
  • Metoda 2 din 5:
    Introducerea diapozitivelor într-o nouă prezentare (Windows și MacOS)
    1. Imagine intitulată Fix un fișier PPTX corupt PowerPoint PPTX Pasul 7
    1. Deschideți PowerPoint. Una dintre cele mai rapide căi de a rezolva o prezentare coruptă este să încercați să le importați într-o prezentare goală. Este posibil să puteți salva unele sau toate diapozitivele. Începeți prin deschiderea PowerPoint din folderul Start Menu sau aplicații (în loc să faceți dublu clic pe un fișier).
  • 2. Clic Prezentare goală. Acum ar trebui să aveți o nouă prezentare gata pentru editare.
  • Imagine intitulată Fix un fișier PRITX POWERPOINT corupt Pasul 8
    1. Imagine intitulată Fix Un fișier PPTX corupt PowerPoint PP 3
      1. Apasă pe "Nou diapozitiv ▼" butonul din fila Acasă. Veți găsi acest lucru spre capătul din stânga al filei Home. Asigurați-vă că faceți clic pe cuvintele "Noua diapozitiv" sau săgeata în jos, mai degrabă decât pictograma de deasupra lui - veți avea nevoie de meniul pentru a vă extinde.
    2. Imagine intitulată Fix Un fișier PPTX corupt Powerpoint PP 3
      2. Clic Reutilizați diapozitivele în meniu. Aceasta deschide bara laterală de reutilizare din partea dreaptă a ecranului.
    3. 3. Apasă pe Naviga buton. Aceasta deschide browserul de fișiere al computerului.
    4. Imagine intitulată Fix un fișier PPTX corupt PowerPoint Pass 12
      4. Selectați prezentarea PowerPoint corupt și faceți clic pe Deschis. Dacă PowerPoint este capabil să extragă diapozitivele din fișierul corupt, veți vedea că apar într-o fereastră de previzualizare.
    5. Imagine intitulată Fix un fișier PPTX corupt Powerpoint PPTX Pasul 13
      5. Faceți clic dreapta pe unul dintre diapozitivele din previzualizare și selectați Introduceți toate diapozitivele. Aceasta importă toate diapozitivele din fișierul corupt în prezentarea dvs. goală.
    6. Imagine intitulată Fix un fișier PPTX corupt PowerPoint Pass 14
      6. Verificați diapozitivele importate. Dacă diapozitivele au putut importa corect, veți putea să rulați prezentarea și să vedeți toate diapozitivele. Este posibil ca PowerPoint să nu fi putut recupera toate diapozitivele din fișierul corupt.
    7. Imagine intitulată Fix Un fișier PPTX corupt PowerPoint PP 3
      7. Importați master Slide dacă diapozitivele importate nu arată bine. Dacă diapozitivele nu arată cum ar trebui, după ce le-ați adăugat la prezentarea voastră goală, puteți să o remediați prin încărcarea prezentării corupte ca șablon tematic:
    8. Apasă pe Fişier și selectați Salvează ca, și apoi salvați fișierul cu un nume diferit ca backup.
    9. Apasă pe Proiecta Tab, selectați Mai mult (sau săgeata în jos cu o linie orizontală deasupra lui) pe panoul Tematică și apoi faceți clic pe Căutați teme.
    10. Selectați fișierul de prezentare deteriorat și faceți clic pe O.K. Acest lucru va încărca masterul de diapozitive din prezentarea dvs. deteriorată, care va restabili tema.
    11. Comutați înapoi la copia de rezervă a prezentării recuperate dacă se oprește
    12. Imagine intitulată Fix un fișier PPTX corupt Powerpoint PPTX Pasul 16
      8. Salvați prezentarea recuperată. După confirmarea faptului că diapozitivele au importat corect, puteți salva noul fișier de prezentare. Ar trebui să puteți încărca noul fără probleme de corupție.
    13. Pentru a fi suplimentar, salvați-l într-o altă locație decât fișierul original corupt a fost stocat.
    Metoda 3 din 5:
    Adăugarea unei noi locații de încredere (Windows)
    1. presa ⊞ câștiga+E. Aceasta deschide exploratorul fișierului. Dacă primești o eroare care spune "PowerPoint a găsit o problemă cu conținutul în (numele fișierului)," Este posibil să puteți remedia problema făcând unele modificări ale setărilor Centrului de încredere. Această metodă vă va ajuta să faceți acest lucru.
  • 2. Deschideți dosarul care conține fișierul PowerPoint Broken PowerPoint. Răsfoiți la dosar și apoi faceți dublu clic pe acesta pentru ao deschide.
  • 3. Creați un nou folder în interiorul dosarului curent. Pentru a face acest lucru, faceți clic dreapta pe o zonă goală a dosarului curent, selectați Nou, și apoi faceți clic pe Pliant. Apelați noul dosar "Test."
  • 4. Copiați fișierul PowerPoint în noul dosar. Pentru a face acest lucru, reveniți la dosarul care conține fișierul, faceți clic dreapta pe fișier, apoi selectați Copie. Acum, reveniți la Test dosar, faceți clic dreapta pe o zonă goală, apoi selectați Pastă.
  • Acum puteți închide fereastra Explorer File.
  • 5. Deschideți o prezentare Blank PowerPoint. Începeți prin deschiderea PowerPoint din meniul Start, apoi faceți clic pe Prezentare goală Pe ecranul de întâmpinare.
  • 6. Faceți clic pe meniul Fișier și selectați Opțiuni. Opțiunile se află în partea de jos a meniului Fișier.
  • 7. Clic Centrul de încredere. Este în partea de jos a panoului din stânga.
  • 8. Clic Setările Centrului de încredere. Este pe panoul din dreapta.
  • 9. Apasă pe Locații de încredere tablo. Este în panoul din stânga. O listă de căi de foldere va apărea în partea dreaptă.
  • 10. Clic Adăugați o locație nouă. Acest buton se află în partea dreaptă jos a ferestrei.
  • 11. Selectați dosarul de testare pe care l-ați creat. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe Naviga Buton, navigați la Test Dosarul pe care l-ați creat (este în interiorul dosarului care conține inițial fișierul dvs. PowerPoint), faceți clic pe O.K, și apoi faceți clic pe O.K din nou pentru a salva.
  • Păstrați clic pe "O.K până când te-ai întors la prezentarea goală.
  • 12. Deschideți prezentarea la noua locație. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe Fişier Meniu, selectați Deschis, Răsfoiți fișierul din interiorul Test dosar, selectați-l, apoi faceți clic pe Deschis. Sperăm că acest lucru vă va deschide prezentarea PowerPoint fără probleme.
  • Dacă se întâmplă, continuați să lucrați cu această versiune a fișierului.
  • Metoda 4 din 5:
    Mutarea prezentării la o altă unitate (Windows și MacOS)
    1. Imagine intitulată Fix un fișier PRIPTX corupt Power Pass 1
    1. Deschideți folderul care conține fișierul de prezentare corupt. Utilizați File Explorer pe Windows sau Finder pentru Mac pentru a deschide folderul care conține fișierul PowerPoint.
    • Pentru a deschide fișierul Explorer pe Windows, faceți clic dreapta pe Windows Porniți butting și selectați Explorator de fișiere.
    • Pentru a deschide Finder pe MacOS, faceți clic pe pictograma feței zâmbitoare cu două tonuri de pe doc.
  • Imagine intitulată Fixați un fișier PPTX corupt PowerPoint PP 3
    2. Conectați o unitate USB sau un hard disk extern. Ideea de bază din spatele acestui lucru este de a deplasa fișierul PowerPoint dintr-o unitate eventual coruptă pe una de lucru. Dacă prezentarea este deja pe o unitate USB, o puteți copia pe hard disk-ul computerului. Dacă fișierul de prezentare se află pe hard disk-ul computerului, îl veți copia într-o unitate USB.
  • Imagine intitulată Fix un fișier PRIPTX corupt PowerPoint PP 3
    3. Deschideți un dosar pe a doua unitate. Aceasta poate fi o locație de pe unitatea hard disk sau un hard disk extern, deoarece trebuie doar să o mutați de la o unitate la alta.
  • Imagine intitulată Fix un fișier PPTX corupt PowerPoint PPTX Pasul 4
    4. Faceți clic și trageți fișierul din locația inițială la a doua unitate. Acest lucru copiază fișierul de la o unitate la altul.
  • Dacă fișierul nu vă permite să îl copiați, fișierul sau unitatea în sine poate fi coruptă.
  • Imagine intitulată Fix un fișier PPTX corupt PowerPoint Pass 5
    5. Faceți dublu clic pe fișierul PowerPoint la noua locație. Dacă locația inițială a fost coruptă, este posibil să îl puteți deschide corect acum.
  • Imagine intitulată Fix Un fișier PPTX corupt PowpPoint Pass 6
    6. Verificați locația inițială pentru erori. Dacă fișierul se deschide bine din noua locație, veți dori să încercați să remediați erorile de disc în locația inițială.
  • Windows - Deschideți computerul / această fereastră PC, faceți clic dreapta pe discul care vă oferă probleme și selectați Proprietăți. Pe Instrumente Tab, selectați Verifica acum în "Verificarea erorilor" secțiune. Verificați ambele casete și faceți clic pe start.
  • Mac - Deschideți Utilitatea discului program în Utilități pliant. Selectați discul problematic din meniul din stânga, apoi faceți clic pe Primul ajutor. Clic Alerga sau Reparați discul.
  • Metoda 5 din 5:
    Deschiderea PowerPoint în modul sigur (Windows)
    1. presa ⊞ câștiga+S Pentru a deschide bara de căutare Windows. Va apărea în colțul din stânga jos al ecranului. Puteți încerca încărcarea PowerPoint în modul Safe, care dezactivează câteva caracteristici, dar poate obține o prezentare de lucru.
  • Imagine intitulată Fix un fișier PPTX corupt PowpPoint PPTX Pasul 23
    2. Tip Powerpnt / Sigure și apăsați pe ↵ Introduceți. Acest lucru va deschide PowerPoint în modul sigur. Veți ști că sunteți în modul sigur pentru că veți vedea "(Modul sigur)" În partea de sus a ecranului.
  • Imagine intitulată Fix un fișier PPTX corupt PowerPoint PP 3
    3. Încercați să deschideți fișierul dvs. corupt. Apasă pe Deschis Pe panoul din stânga, navigați la fișierul PowerPoint și apoi faceți dublu clic pe acesta pentru ao deschide.
  • Dacă prezentarea se deschide în modul sigur, dar nu în mod normal, este posibil să fie nevoie Reinstalați PowerPoint.
  • sfaturi

    Dacă toate fișierele de prezentare sunt corupte, este probabil ceva în neregulă cu dispozitivul de stocare. Încercați metodele de verificare a discurilor descrise în prima secțiune și evitați salvarea fișierelor noi în viitor.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar