Cum să editați un diapozitiv de masterat powerpoint

VIDEO

Thiste parere cum să editați maeștri de diapozitive în PowerPoint.Masters Glish sunt folosite pentru a aplica aceleași aspecte, fonturi, stiluri, imagini și substituente la mai multe diapozitive într-o prezentare PowerPoint.Un maestru de diapozitive poate avea multiple layouts.

Pași

Partea 1 din 5:
Accesarea vizualizării master
  1. Imagine intitulată Editați un PowerPoint Master Slide Pasul 1
1. Deschideți PowerPoint.Punctul de putere are o pictogramă circulară roșie cu A "P" La stânga.Faceți clic pe pictograma din meniul Windows Start sau în dosarul Aplicații din Finder pe Mac.
  • Imagine intitulată Editați un Slide Master PowerPoint Pasul 2
    2. Deschideți sau creați o nouă prezentare PowerPoint.Pentru a deschide o nouă prezentare PowerPoint, faceți clic pe Nou în panoul din stânga și apoi "Prezentare goală" ţiglă. Pentru a deschide un fișier de prezentare PowerPoint existent, faceți clic pe Deschis în bara laterală spre stânga, apoi faceți clic pe o prezentare recentă PowerPoint sau faceți clic pe Naviga Pentru a naviga și a naviga la o prezentare PowerPoint pe computerul dvs. și faceți clic pe Deschis.
  • Dacă aveți prezentări PowerPoint salvate pe Oneedrive, faceți clic pe Onedrive și apoi faceți clic pe o prezentare PowerPoint pe care doriți să o deschideți.
  • Imagine intitulată Editați un Slide Master PowerPoint Pasul 3
    3. Clic Vedere.Este în bara de meniu din partea de sus a paginii.Aceasta afișează "Vedere" Panou în partea de sus a PowerPoint.
  • Imagine intitulată Editați un PowerPoint Master Slide Pasul 4
    4. Clic Slide Master.Este in "Vizualizați maestrul" Secțiunea din panoul de vizualizare din partea de sus a PowerPoint.Are o pictogramă care seamănă cu un diapozitiv cu două secțiuni în ea. Acest lucru trece la modul de vizualizare Master unde puteți edita maeștrii de diapozitive și layout-urile.Maeștrii de diapozitive și layout-urile sunt listate în partea stângă a vederii de diapozitive din centru.
  • Imagine intitulată Editați un PowerPoint Master Slide Pasul 5
    5. Faceți clic pe un master sau layout de diapozitive.Mașinile și masterele de diapozitive sunt afișate în partea stângă a vederii principale din centru.Dacă faceți clic pe un master sau layout, îl selectează și afișează conținutul masterului de diapozitive sau al layout-ului în ecranul principal de vizualizare din centru.De acolo puteți edita master sau aspectul diapozitivului.
  • Imagine intitulată Editați un Slide Master PowerPoint Pasul 6
    6. Clic Close Master View.Este butonul de pe partea dreaptă a panoului din partea de sus a PowerPoint în "Închide" secțiune.Este sub o pictogramă cu un roșu "X".Când ați terminat editarea maeștrilor și a layout-urilor, faceți clic pe această pictogramă pentru a reveni la modul de editare a diapozitivelor normale.
  • Partea 2 din 5:
    Adăugarea și ștergerea maeștrilor de diapozitive și layout-uri
    1. Imagine intitulată Editați un Slide Master PowerPoint Pasul 7
    1. Deschideți modul de vizualizare al diapozitivului.Pentru a accesa modul de vizualizare al diapozitivului, faceți clic pe Vedere și apoi Slide Master pictograma.
  • Imagine intitulată Editați un Slide Master PowerPoint Pasul 8
    2. Clic Introduceți maestrul de diapozitive.Este in "Editați maestrul" secțiunea din panoul din colțul din stânga sus.Aceasta adaugă un nou maestru de diapozitive la aspectul PowerPoint.
  • Imagine intitulată Editați un Slide Master PowerPoint Pasul 9
    3. Selectați un master diapozitiv și faceți clic pe Introduceți aspectul.Maeștrii de diapozitive și layout-urile sunt listate în partea stângă a ecranului de vizualizare din centru.Faceți clic pe un masterat de diapozitive pentru ao selecta.Apoi apasa Introduceți aspectul În panoul din partea de sus din colțul din stânga sus.Este la dreapta "Introduceți maestrul de diapozitive" pictograma.Acest lucru inseră un nou aspect alunecare sub maestrul de diapozitive.
  • Imagine intitulată Editați un Slide Master PowerPoint Pasul 10
    4. Faceți clic dreapta pe un master sau un aspect de diapozitive.Dând clic dreapta pe un master sau layout din lista din partea stângă Afișează un meniu în partea dreaptă a master sau aspectului diapozitivului.
  • Imagine intitulată Editați un Slide Master PowerPoint Pasul 11
    5. Clic Ștergeți maestrul de diapozitive sau ștergeți aspectul.Acest lucru șterge maestrul de diapozitive sau layout-ul.Când adăugați un nou master Slide, are un număr de aspecte implicite.Puteți șterge toate cele pe care nu le planificați.
  • Trebuie să existe cel puțin un maestru de diapozitive din lista din stânga.
  • De asemenea, puteți utiliza meniul cu clic dreapta pentru a redenumi sau duplica maeștrii de diapozitive și layout-uri.
  • Partea 3 din 5:
    Editarea mediilor și a temelor
    1. Imagine intitulată Editați un Slide Master PowerPoint Pasul 12
    1. Deschideți modul de vizualizare al diapozitivului.Pentru a accesa modul de vizualizare al diapozitivului, faceți clic pe Vedere și apoi Slide Master pictograma.
  • Imagine intitulată Editați un Slide Master PowerPoint Pasul 13
    2. Clic Teme.Este in "Editați teme" cutie în partea de sus.Este sub o pictogramă care seamănă cu un diapozitiv cu "Aa" În mijloc.Aceasta afișează un meniu cu diapozitive.
  • Imagine intitulată Editați un Slide Master PowerPoint Pasul 14
    3. Faceți clic pe o temă.Căutați o temă care are o culoare și să arate că vă place și faceți clic pe Itthis Creează un nou maestru de diapozitive și layout-uri bazate pe această temă.
  • Imagine intitulată Editați un Slide Master PowerPoint Pasul 15
    4. Clic Culori.Este in "fundal" Panou în partea de sus a paginii.Acesta afișează un meniu derulant cu diferite scheme de culori.
  • Imagine intitulată Editați un Slide Master PowerPoint Pasul 16
    5. Faceți clic pe o schemă de culori.Aceasta aplică schema de culori la masterul de diapozitive și toate layout-urile de sub Slide Master.
  • Dacă doriți să creați layout-uri cu diferite teme, scheme de culori sau fonturi, trebuie să creați un nou master de diapozitive.
  • Imagine intitulată Editați un Slide Master PowerPoint Pasul 17
    6. Clic Stiluri de fundal.Este in "fundal" Panou în partea de sus a paginii. Aceasta afișează o listă de diferite culori de fundal care se potrivesc cu schema dvs. de culori.
  • Imagine intitulată Editați un Slide Master PowerPoint Pasul 18
    7. Faceți clic pe o culoare de fundal.Acest lucru aplică stratul de fundal la master sau layout-ul de diapozitive.
  • Aplicarea unui stil de fundal la un masterat de diapozitive afectează toate layout-urile de sub Slide Master.Aplicarea unui stil de fundal la un aspect afectează doar acel aspect.
  • Imagine intitulată Editați un PowerPoint Master Slide Pasul 19
    8. Clic Format fundal (opțional).Este in "Stiluri de fundal" meniul.Aceasta afișează un meniu bara laterală în partea dreaptă care vă oferă mai multe opțiuni pentru a edita fundalul.
  • Imagine intitulată Editați un PowerPoint Master Slide Pasul 20
    9. Faceți clic pe un tip de fundal.Tipurile de fundal sunt enumerate mai jos "Completati" în "Format fundal" Meniul din dreapta.Tipurile de fundal sunt după cum urmează.
  • Umplere solidă:Aceasta aplică o singură culoare la fundal.Folosește "Culoare" Meniul derulant pentru a selecta o culoare.
  • Gradient:. Aceasta aplică o estompare cu două sau mai multe culori ca fundal.Pentru a schimba culorile gradientului, faceți clic pe o oprire de mai jos "Culoare se oprește" și apoi utilizați "Culoare" Meniul derulant pentru a selecta o culoare.Selectați tipul de gradient utilizând "Tip" meniu drop-down.
  • Imagine sau completarea textului:Această opțiune vă permite să utilizați o imagine ca fundal.Clic Fişier Pentru a selecta un fișier imagine de pe computer sau pentru a utiliza "Textură" Meniul derulant pentru a selecta una dintre imaginile texturii.
  • Umplerea modelului:Această opțiune vă permite să utilizați un model ca fundal.Selectați un model din meniul de mai jos "Model" și apoi utilizați "Prim plan" și "fundal" Meniuri drop-down pentru a selecta culorile pentru model.
  • Imagine intitulată Editați un Slide Master PowerPoint Pasul 21
    10. Clic Aplica la toate (opțional).Este în partea de jos a "Format fundal" Meniul din dreapta.Aceasta aplică setările de fundal pentru a aluneca master și toate diapozitivele de aspect.
  • Dacă nu faceți clic pe Aplica la toate, Acesta va aplica numai setările de fundal într-un singur aspect.
  • Imagine intitulată Editați un Slide Master PowerPoint Pasul 22
    11. Clic Font.Este in "fundal" Panou în partea de sus a paginii. Aceasta afișează o listă de fonturi.
  • Imagine intitulată Editați un pas de master PowerPoint Pasul 23
    12. Selectați un font.Faceți clic pe un font din listă pentru ao selecta.Fiecare font are o previzualizare a ceea ce arată fontul.Selectarea unui font aplică fontul la masterul de diapozitive și toate layout-urile de sub Slide Master.
  • Partea 4 din 5:
    Editarea de substituenți
    1. Imagine intitulată Editați un Slide Master PowerPoint Pasul 24
    1. Deschideți modul de vizualizare al diapozitivului.Pentru a accesa modul de vizualizare al diapozitivului, faceți clic pe Vedere și apoi Slide Master pictograma.
  • Imagine intitulată Editați un Slide Master PowerPoint Pasul 25
    2. Faceți clic pe un master sau un aspect pe care doriți să îl editați.Mașinile și lamelele de diapozitive sunt enumerate în partea stângă a ecranului principal de vizualizare din mijloc.Faceți clic pe un aspect sau un master de diapozitiv Afișează diapozitivul în ecranul de vizualizare principală.
  • Imagine intitulată Editați un Slide Master PowerPoint Pasul 26
    3. Clic Introduceți substituentul.Este in "Master Layout" secțiunea din panoul din partea de sus.Este sub o pictogramă care seamănă cu un diapozitiv cu o imagine în ea.Acesta afișează un meniu derulant cu tipuri de plasare.Putile de plasare sunt cutii temporare care indică în cazul în care conținutul va fi plasat în cele din urmă într-un diapozitiv.
  • Imagine intitulată Editați un Slide Master PowerPoint Pasul 27
    4. Selectați un tip de substituent.Există 8 tipuri diferite de locuri pe care le puteți alege.Tipurile de substituente sunt după cum urmează:
  • Conţinut:Suprapunerii de conținut pot fi umpluți cu orice tip de conținut, cum ar fi textul, imaginile, tabelele, diagramele, videoclipurile.
  • Text:Supraveghetorii de text sunt utilizați pentru a indica unde va fi textul.Puteți utiliza un substituent text pentru a forma textul dvs. înainte de a ști chiar și ce va spune textul.
  • Imagine:Platenii de imagine vor fi completați în cele din urmă cu un fișier imagine, cum ar fi un JPEG.
  • Diagramă:Planificarea diagramelor sunt folosite pentru a indica unde vor fi plasate o diagramă sau grafic.
  • Masa: Tabelul de substituenți sunt utilizați pentru a indica unde vor fi plasate un tabel, cum ar fi cele create în Excel.
  • Artă inteligentă:Smartart este grafica editabilă a Microsoft.Un substituent SmartART indică locul în care SmartT va fi în cele din urmă plasat.
  • Mass-media:Substituțiile media indică în cazul în care media, cum ar fi un fișier video va fi în cele din urmă plasat.
  • Imagine online: Un substituent de imagine online indică locul unde puteți alege o imagine de la online
  • Imagine intitulată Editați un Passpoint Master Slide Pasul 28
    5. Faceți clic și trageți în interiorul diapozitivului.Acest lucru plasează substituentul în cadrul Slide Master sau layout.
  • La Editați poziția a unui substituent, faceți clic și mențineți apăsat un loc gol în interiorul casetei de legare a substituentului.Apoi trageți substituentul la locul în care doriți să mergeți.
  • La roti Un substituent, faceți clic pe pictograma săgeată circulară deasupra casetei de legare a substituției și trageți spre stânga sau spre dreapta pentru a roti caseta de margine.
  • La Reglați dimensiunea a substituentului, faceți clic și trageți cercurile mici din colțurile și părțile laterale ale cutiei de legare a substituentului.
  • La Șterge un substituent, faceți clic pe suportul de locație și apăsați Șterge.
  • Imagine intitulată Editați un Slide Master PowerPoint Pasul 29
    6. Faceți clic dreapta pe textul de plasare.Când faceți clic dreapta pe text în interiorul unui substituent, apare un meniu care vă permite să formați textul de substituent.
  • Imagine intitulată Editați un PowerPoint Master Slide Pasul 30
    7. Formatați textul de substituent.Utilizați caseta din partea de sus a meniului care apare când faceți clic dreapta pe text pentru a formata textul.Puteți utiliza această casetă pentru a selecta un font, dimensiune font, adăugați caractere aldine, italic sau subliniați textul, aliniați textul sau modificați textul sau evidențiați culoarea.Textul actual din cadrul unui substituent nu se va aplica restului de diapozitive într-o prezentare PowerPoint.Numai stilul de text din substituent se va aplica diapozitivelor într-o prezentare PowerPoint.
  • De asemenea, puteți utiliza opțiunile din meniu pentru a adăuga alte efecte text, cum ar fi gloanțe sau o listă numerotată sau efecte de text, cum ar fi umbra, strălucirea sau 3D.
  • Partea 5 din 5:
    Aplicând un master de diapozitive sau layout la PowerPoint Slides
    1. Imagine intitulată Editați un Slide Master PowerPoint Pasul 31
    1. Ieșiți modul de vizualizare master.Dacă nu ați făcut deja acest lucru, faceți clic pe Close Master ViewÎn panoul din partea de sus pentru a lăsa modul de vizualizare master și a reveni la modul Normal View.
  • Imagine intitulată Editați un PowerPoint Master Slide Pasul 32
    2. Faceți clic dreapta pe un diapozitiv.Diapozitivele sunt enumerate în stânga în PowerPoint.Faceți clic dreapta pe un diapozitiv pentru a afișa un meniu în partea dreaptă a diapozitivului.
  • De asemenea, puteți introduce un nou diapozitiv cu clic Introduce În bara de meniu din partea de sus și făcând clic pe Noua diapozitiv
  • Imagine intitulată Editați un Slide Master PowerPoint Pasul 33
    3. Pune deasupra Layout.Aceasta afișează un meniu cu master și layout-uri de diapozitive în partea dreaptă.
  • Imagine intitulată Editați un Slide Master PowerPoint Pasul 34
    4. Faceți clic pe un aspect de diapozitive.Acest lucru aplică aspectul la diapozitiv.
  • Imagine intitulată Editați un pas de master PowerPoint Pasul 35
    5. Faceți clic pe pictograma din interiorul unui substituent.În funcție de tipul de substituent, o fereastră va fi pop-up care vă permite să adăugați conținut către substituent.Utilizați următorii pași pentru a adăuga conținut către substituent.
  • Text:Faceți clic pe textul de substituent pentru ao edita.Evidențiați textul și apăsați Șterge Pentru a elimina textul de substituent.Apoi tastați propriul text.
  • Imagine:Faceți clic pe pictograma Imagine pentru a deschide un browser de fișiere.Selectați o imagine pe computer și faceți clic pe Deschis.
  • Diagramă:Faceți clic pe pictograma diagramă din substituent.Apoi selectați un tip de diagramă din meniul din stânga ferestrei și faceți clic pe un stil de diagramă din partea de sus și faceți clic pe O.K.Utilizați tabelul pentru a edita etichetele și numerele pentru diagramă.
  • Masa:Faceți clic pe pictograma tabelului din substituent și apoi tastați numărul de coloane și rânduri pentru masă și faceți clic pe O.K.Apoi faceți clic pe fiecare celulă și adăugați propriul text în celulă.
  • Artă inteligentă:Faceți clic pe pictograma smartART în mijlocul acaistului.Apoi selectați tipul sau arta din meniul din stânga.Apoi selectați un stil în centru și faceți clic pe O.K.Utilizați fereastra pop-up pentru a adăuga text în grafică sau faceți clic pe casetele de text din grafic și introduceți propriul text.
  • Mass-media:Faceți clic pe pictograma Media din centrul deținătorului și apoi utilizați browserul de fișiere pentru a naviga într-un fișier audio sau video de pe computer.Faceți clic pe fișierul audio sau video și faceți clic pe Introduce.
  • Imagine online:Faceți clic pe pictograma Imagine online din centrul de substituent.Apoi utilizați bara de căutare pentru a căuta o imagine.Faceți clic pe o imagine dorită să o selectați.
  • Video: Cum să editați un diapozitiv de masterat PowerPoint

    Ceas
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar