Cum de circuit îndoit

Thisewill vă învață cum să începeți îndoirea circuitului. Circuitul de îndoire este atât o formă de artă, cât și o știință. Este nevoie de jucăriile de consum (tastaturi, vorbire și vrăji etc.) și le transformă în instrumente noi care sună complet diferite și mai răcoroase decât au fost concepute vreodată! Dacă nu sunteți sigur de unde să începeți, nu vă faceți griji. Odată ce ai luat o jucărie cu care te-am acoperit. Pașii de mai jos vă vor duce prin elementele de bază.

Pași

  1. Imagine cu titlu Circuit Circuit Pasul 1
1. Pe lângă sunetele mari produse, îndoirea circuitului are un alt avantaj: Nu trebuie să știți nimic despre teoria electronicii (ați putea ști că o înțelegeți mai bine). Creșterea circuitului duce adesea în electronice mai sofisticate, deoarece proiectele dvs. devin mai ambițioase.
  • Imagine cu titlu de circuit Circuit Pasul 2
    2. Deschideți cazul jucăriei. Utilizați șurubelnița de dimensiune potrivită și fiți răbdători și blând cu un șurub plicticos (în special șuruburi și biți de securitate sau șuruburi Torx). Multe jucării sunt făcute astfel încât șuruburile de metal moale să fie ușor, făcându-vă că nu vă puteți deschide jucăria.
  • Imagine intitulată Circuit Circuit Pasul 3
    3. Căutați partea dreaptă. Dacă partea PCB cu toate urmele mici, care rulează între IC de lipit de argint este locul în care îl puteți vedea cu ușurință (fără să-l deșele, nu aveți niciun fel de hassle în această privință. Dacă nu, deșurubați bordul și nu-l răsturnați.
  • Imagine intitulată Circuit Circuit Pasul 4
    4. Introduceți bateriile proaspete și porniți jucăria.
  • Imagine cu titlu de circuit Circuit Pasul 5
    5. Faceți-o să redea o ton de demonstrație sau o bandă în jos un buton sau o cheie.
  • Imagine cu titlu Circuit Circuit Pasul 6
    6. Luați clipurile de aligator și începeți să o rulați peste urmele de pe partea verde a plăcii de circuite. Mai devreme sau mai târziu (sperăm mai devreme), veți găsi un loc în care clipurile dvs. fac o conexiune care modifică sunetul. (Acest lucru este adevărat dacă jucăria dvs. nu are PCB răsturnată și vedeți partea maro, unde sunt rezistențele și lucrurile, puteți încerca să scurtcircuitați anumite conexiuni care merg înapoi și înapoi de la CPU la cipul de sunet și viceversa pentru a prăbuși programul CPU și / sau distruge ROM-ul.) Din nou, acest lucru va fi diferit, în funcție de modul în care a fost făcută jucăria
  • Imagine intitulată Circuit Bend Pasul 7
    7. Optimizați-vă.Așa că ați găsit o zonă pe circuit care modifică sunetul. Acum este timpul să vă deplasați mai departe.
  • sfaturi

    Dacă întâmpinați un șurub blocat, luați un set bun de clești și șurubelnița dvs. Cu o mână, împingeți ușor pe partea superioară a șurubelniței. Apucați arborele șoferului cu cleștele și începeți să transformați încet șoferul. Acest lucru ar trebui să ajute cu șuruburi dificile, dar își pot desprinde capul dacă mergi prea repede. Atenție.
  • Uneori, tensiunea de ieșire a căștilor poate fi foarte mare. Deci, niciodată nu încercați să conectați căștile / căștile direct în difuzor. Acesta poate deteriora urechile și poate deteriora portul difuzorului și căștilor.
  • Nu vă faceți griji că ați fost șocat. Tensiunea și curentul (nu vă faceți griji dacă nu știți ce înseamnă asta, uitați-vă la o carte electronică de bază pentru a afla) nu sunt suficiente pentru a obține chiar și un șoc mic atâta timp cât ați urmat avertismentul de mai sus și se îndoaie o jucărie alimentată cu baterii. Fiți atenți la condensatoarele electrolitice mari găsite cel mai adesea unde ați conectat un convertor AC la DC (acele cutii negre mari atașate la conectorul de lucruri precum încărcătorul telefonului mobil). Aceste condensatori mari vă pot șoca, dar sunt cu adevărat rare pentru a găsi într-un circuit care funcționează pe mai puțin de 9 volți.
  • Circuitul de îndoire ca artă este una dintre cele mai puțin costisitoare. Faceți-o chiar mai puțin costisitoare și a pieselor de curățare a magazinului. Dacă sunteți adult, întrebați-vă prietenilor care au copii mai mari pentru jucăriile vechi. Dacă sunteți copil, verificați subsolul sau în partea din spate a dulapului dvs. Ești obligat să găsești niște materiale cu adevărat productive și mari.
  • Avertizări

    Nu lăsați fierul de fier de lipit prea mult timp. Poate să vă ardă casa în jos sau să dezactiveze alarma de fum sau să provoace un foc foarte rău
  • Nu încercați niciodată să îndoiți nimic care se conectează direct în perete. Tensiunea prezentă în aceste circuite AC sau DC este extrem de ridicată. Practic, este ca și cum ai lipi un clip de hârtie (sau degetul) în priza de perete. Nici măcar nu te gândești la asta dacă nu știi cu adevărat ce faci
  • Nu atingeți niciodată lichidul din baterii (acid sulfuric). Este otrăvitoare și vă poate topi pielea. De asemenea, va părăsi rugina pe circuitul dvs., suportul bateriei, hainele, mâinile sau chiar camera dvs. Dacă vedeți acidul sulfuric, ștergeți-l imediat.
  • Nu respirați nici acidul. Aceasta Mai te ucide

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    O jucărie
    Un fier de lipit
    Rosin miezul de lipit
    Înfășurator de sârmă
    Clip de clipuri de aligator
    Un potențiometru
    O șurubelniță magnetică

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar