Cum să verificați și să instalați actualizări pe un computer mac

Actualizări de software Păstrați computerul și programele securizate, fixați erorile și furnizați noi caracteristici. Multe aplicații pe care le instalați vor primi actualizări regulate care pot îmbunătăți funcționalitatea. Apple lansează, de asemenea, actualizări de sistem care păstrează Mac Secure și Stabil. Când o nouă versiune majoră de OS X este lansată, puteți descărca upgrade-ul gratuit de la App Store. Dacă utilizați o versiune mai veche a OS X, actualizările sunt tratate prin intermediul utilitarului de actualizare a software-ului.

Pași

Metoda 1 din 5:
Actualizarea aplicațiilor App Store și software-ul sistemului
  1. Imagine intitulată Verificați și instalați actualizări pe un computer Mac Pasul 1
1. Faceți clic pe meniul Apple și selectați "Magazin de aplicații." Meniul Apple se află în colțul din stânga sus al ecranului. Acum puteți utiliza App Store pentru a verifica cele mai recente versiuni ale aplicațiilor App Store, precum și instalarea actualizărilor de securitate și stabilitate pentru OS X. Aceste modificări au fost făcute în OS X Yosemite, deci dacă executați o versiune mai veche a sistemului OS X, consultați actualizările de instalare în secțiunea Versiunile Legacy OS X de mai jos.
  • Imagine intitulată Verificați și instalați actualizări pe un computer Mac Pasul 2
    2. Apasă pe "Actualizări" tablo. Veți găsi acest lucru în partea de sus a ferestrei App Store. Butonul afișează un număr care arată numărul de actualizări disponibile.
  • Imagine intitulată Verificați și instalați actualizări pe un computer Mac Pasul 3
    3. Clic "Actualizați" lângă orice actualizare disponibilă pentru ao instala. Actualizarea va începe să descărcați imediat și va instala de îndată ce termină descărcarea.
  • Veți vedea atât actualizări de aplicații, cât și actualizări de sistem din lista actualizărilor disponibile (dacă sunt disponibile).
  • Imagine intitulată Verificați și instalați actualizări pe un computer Mac Pasul 4
    4. Clic "Actualizați all" Pentru a descărca și a instala fiecare actualizare disponibilă. Dacă aveți o mulțime de actualizări disponibile, faceți clic pe "Actualizați all" Pentru a descărca și a le instala pe toate acestea.
  • Imagine intitulată Verificați și instalați actualizări pe un computer Mac Pasul 5
    5. Verificați actualizările după instalarea actualizărilor pe care le-ați disponibili. Unele actualizări vor apărea numai după instalarea unei actualizări mai vechi. Deschideți fila Actualizări din nou după ce ați instalat toate actualizările disponibile pentru a vedea dacă sunt disponibile mai multe.
  • Metoda 2 din 5:
    Activarea actualizărilor automate
    1. Imagine intitulată Verificați și instalați actualizări pe un computer Mac Pasul 6
    1. Deschideți meniul Apple și selectați "Preferințe de sistem." Puteți activa actualizări automate pentru aplicații și actualizări de sistem, astfel încât să nu trebuie să le verificați niciodată. Acest lucru vă va ajuta să vă mențineți software-ul actualizat și sigur.
    • Veți găsi meniul Apple din colțul din stânga sus al ecranului.
  • Imagine intitulată Verificați și instalați actualizări pe un computer Mac Pasul 7
    2. Apasă pe "Magazin de aplicații" opțiune. Acest lucru va deschide setările magazinului de aplicații.
  • Imagine intitulată Verificați și instalați actualizări pe un computer Mac Pasul 8
    3. Verifică "Verificați automat actualizările" cutie. Acest lucru va permite diferitelor opțiuni de actualizare automată.
  • Imagine intitulată Verificați și instalați actualizări pe un computer Mac Pasul 9
    4. Verificați toate cele patru casete dedesubt "Verificați automat actualizările." Acest lucru va verifica automat, descărcați și instalați actualizări de aplicații, actualizări de sistem și actualizări de securitate o dată pe zi.
  • Imagine intitulată Verificați și instalați actualizări pe un computer Mac Pasul 10
    5. Clic "Verifica acum" Pentru a vedea dacă sunt disponibile noi actualizări. Dacă există actualizări disponibile, acestea vor începe să descărcă și să instaleze imediat
  • Metoda 3 din 5:
    Actualizarea aplicațiilor instalate fără App Store
    1. Imagine intitulată Verificați și instalați actualizări pe un computer Mac Pasul 11
    1. Verificați pentru actualizări din cadrul aplicației (dacă este disponibil). Multe aplicații pe care le descărcați de pe site-uri web sau instalate de pe disc au fost încorporate Checkers Update. Căutați unul în meniurile de ajutor sau de fișier. Urmați instrucțiunile pentru a verifica și a instala orice actualizări disponibile. Acest lucru poate dezinstala programul și a instala cea mai recentă versiune.
    • Nu toate programele vor avea această caracteristică.
  • Imagine intitulată Verificați și instalați actualizări pe un computer Mac Pasul 12
    2. Vizitați site-ul dezvoltatorului. Unii dezvoltatori vor posta patch-uri pentru programele lor pe site-urile lor. Vizitați pagina de pornire pentru program și verificați "Știri" sau "Descărcări" secțiunea pentru a vedea dacă este disponibilă o versiune mai nouă.
  • Puteți găsi adesea un link către site-ul programului din secțiunea Despre secțiunea din meniul Ajutor.
  • Imagine intitulată Verificați și instalați actualizări pe un computer Mac Pas 13
    3. Descărcați și instalați cea mai nouă versiune. Unele aplicații pe care le instalați din surse online nu au opțiuni de actualizare și vor trebui să fie instalate proaspăt cu cea mai recentă versiune.
  • Descărcați programul de instalare pentru cea mai recentă versiune a programului de pe site.
  • Glisați programul dvs. existent din dosarul Aplicații la gunoi. Acest lucru va șterge programul dvs., dar, în general, vă va păstra setările personale pentru aplicație.
  • Rulați instalatorul pe care l-ați descărcat și trageți aplicația în dosarul Aplicații. Aceasta va instala cea mai recentă versiune.
  • Metoda 4 din 5:
    Actualizarea la o versiune mai nouă OS X
    1. Imagine intitulată Verificați și instalați actualizări pe un computer Mac Pasul 14
    1. Deschideți App Store. Upgrade-urile la cea mai recentă versiune a OS X sunt gratuite și sunt, în general, recomandate pentru accesul la noi caracteristici și securitate superioară. Puteți descărca aceste upgrade-uri de la App Store de pe Mac.
  • Imagine intitulată Verificați și instalați actualizări pe un computer Mac Pasul 15
    2. Găsiți pagina din App Store pentru cea mai recentă versiune de OS X. Acest lucru va apărea de obicei la vârful "Recomandate" fila dacă nu rulați în prezent această versiune. Dacă nu este, o veți găsi în partea de sus a "Link-uri rapide" secțiunea din partea dreaptă a paginii recomandate. De asemenea, puteți căuta numele de eliberare.
  • Ultima versiune la momentul acestei scrieri este "Catalina."
  • Imagine intitulată Verificați și instalați actualizări pe un computer Mac Pasul 16
    3. Apasă pe "Descarca" Pentru a începe descărcarea actualizării. Noi versiuni de OS X sunt destul de mari, iar descărcarea poate dura câteva ore pentru a finaliza.
  • Dacă nu aveți o conexiune la internet de mare viteză sau nu doriți să depășiți capacul lățimii de bandă, puteți să vă luați Mac la orice magazin Apple și să îl actualizați gratuit în magazin.
  • Imagine intitulată Verificați și instalați actualizări pe un computer Mac Pasul 17
    4. Rulați "Instalați sistemul OS X Nume" Program în directorul de aplicații. Dacă instalarea nu a început automat după descărcare, puteți rula acest program care va apărea în directorul de aplicații. Acest lucru va începe procesul de upgrade.
  • Imagine intitulată Verificați și instalați actualizări pe un computer Mac Pasul 18
    5. Urmați instrucțiunile pentru a instala upgrade-ul. Veți fi luați prin câteva ecrane înainte de începerea instalării, cum ar fi termenii și condițiile. Majoritatea utilizatorilor pot proceda pur și simplu prin aceste ecrane fără a schimba orice informație.
  • Actualizarea nu va afecta niciunul dintre fișierele sau programele dvs. personale.
  • Imagine intitulată Verificați și instalați actualizări pe un computer Mac Pasul 19
    6. Așteptați ca instalația să termine. Procesul de upgrade va dura de obicei 20-30 de minute pentru a termina, iar Mac dvs. va reporni odată ce este complet. Ar trebui să găsiți totuși toate fișierele și programele în locațiile lor originale după instalarea actualizării.
  • Metoda 5 din 5:
    Instalarea actualizărilor în versiunile de OS X Legacy
    1. Imagine intitulată Verificați și instalați actualizări pe un computer Mac Pasul 20
    1. Deschideți meniul Apple și selectați "Actualizare de software." Aceasta va deschide o fereastră nouă care va verifica orice actualizare a sistemului disponibil.
  • Imagine intitulată Verificați și instalați actualizări pe un computer Mac Pasul 21
    2. Gestionați preferințele actualizării software-ului. Puteți alege un program pentru frecvența la care doriți să apară actualizări de software sau puteți alege să aveți actualizări verificate și instalate automat atunci când devin disponibile.
  • Selectați "Verifică pentru actualizări," Apoi selectați cât de des doriți să le verificați. Puteți verifica o bază zilnică, săptămânală sau lunar.
  • Selectați "Descărcați actualizările automate" Dacă doriți ca computerul să verifice automat și să instaleze actualizări atunci când devin disponibile. Este posibil să vi se solicite să reporniți computerul când actualizările sunt finalizate.
  • Imagine intitulată Verificați și instalați actualizări pe un computer Mac Pasul 22
    3. Apasă pe "Verifica acum" buton. Aceasta va verifica orice actualizări disponibile pentru software-ul de sistem și programele Apple.
  • Imagine intitulată Verificați și instalați actualizări pe un computer Mac Pasul 23
    4. Bifați caseta pentru fiecare actualizare pe care doriți să o instalați. După verificarea actualizărilor, veți fi prezentat cu o listă de actualizări pe care le puteți instala. Fiecare va avea o casetă de selectare lângă ea. Bifați caseta pentru fiecare actualizare pe care doriți să o descărcați și instalați.
  • Imagine intitulată Verificați și instalați actualizări pe un computer Mac Pasul 24
    5. Apasă pe "Instalare # Articole" buton. Vi se va solicita parola de administrator. Odată ce introduceți parola, actualizările vor începe descărcarea și instalarea.
  • Imagine intitulată Verificați și instalați actualizări pe un computer Mac Pasul 25
    6. Deschideți App Store pentru a verifica actualizările aplicațiilor. Fereastra de actualizare a software-ului nu va verifica pentru actualizări la aplicația App Store. Va trebui să verificați pentru acestea în App Store.
  • Deschideți magazinul de aplicații de la docul dvs.
  • Apasă pe "Actualizări" tablo.
  • Apasă pe "Actualizați" butonul de lângă aplicațiile cu actualizări disponibile, sau "Actualizați all" Pentru a le descărca deodată.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar