Cum de a anula un abonament la app store

Thetete speciale pe care le anulați un abonament în App Store pe iPhone și iPad.Majoritatea abonamentelor anulează la sfârșitul perioadei actuale de facturare.Vă puteți bucura de avantajele unui abonament până la terminarea perioadei de facturare.

Pași

  1. Imagine intitulată Anulați un abonament la app Store Pasul 1
1. Deschideți App Store
Imagine intitulată iphoneAppstoreicon.jpg
.App Store are o pictogramă albastră cu o capitală albă "A".Atingeți pictograma App Store de pe ecranul dvs. de start pentru a deschide App Store.
  • Imagine intitulată Anulează un abonament la App Store Pasul 2
    2. Atingeți imaginea profilului dvs.Este în colțul din dreapta sus al magazinului de aplicații.Are o imagine circulară a imaginii pe care o alegeți pentru ID-ul dvs. Apple.Acesta afișează un meniu pop-up pentru contul dvs.
  • Nu veți vedea imaginea de profil pe pagina de căutare.
  • Imagine intitulată Anulați un abonament la App Store Pasul 3
    3. Atingeți ID-ul Apple și introduceți parola dacă vi se solicită.Este prima opțiune din fereastra pop-up Cont.Este lângă imaginea profilului dvs. din partea de sus a meniului.Aceasta afișează meniul Setări cont.
  • Imagine intitulată Anulează un abonament la App Store Pasul 4
    4. Derulați în jos și apăsați Abonamente.Este al doilea antet pentru ultimul antet spre partea de jos a meniului Setări cont.Aceasta afișează o listă a abonamentelor dvs.
  • Imagine intitulată Anulați un abonament la App Store Pasul 5
    5. Atingeți abonamentul pe care doriți să îl anulați.Aceasta afișează detaliile abonamentului în "Editați abonamentul" meniul.
  • Imagine intitulată Anulează un abonament la App Store Pasul 6
    6. Derulați în jos și apăsați Anuleaza abonarea.Este textul roșu din partea de jos a "Editați abonamentul" Meniu sub lista planurilor de abonament.Aceasta afișează o pop-up de confirmare.
  • Dacă utilizați un proces gratuit, textul poate citi "Anulați procesul gratuit".
  • Imagine intitulată Anulați un abonament la App Store Pasul 7
    7. Atingeți A confirma.Este a doua opțiune din pop-up-ul de confirmare.Acest lucru anulează abonamentul la sfârșitul perioadei actuale de facturare.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar