Cum să remediați sunetul pe un computer mac

Dacă întâmpinați probleme legate de auzul sunetului sau selectarea unui dispozitiv de redare pe Mac, există destul de puține remedii rapide pe care le puteți încerca înainte de a merge la bara de geniu. Pur și simplu conectați-vă și apoi scoaterea unei perechi de căști este de obicei suficientă pentru a obține din nou lucrurile. De asemenea, puteți reseta PRAM, care poate remedia o varietate de probleme legate de sunet. Actualizarea la cea mai recentă versiune de OS X poate remedia problemele de sunet cauzate de bug-urile de sistem.

Pași

Partea 1 din 4:
Remedierile de bază
  1. Imagine intitulată Fixați sunetul pe un computer Mac Pasul 1
1. Reporniți computerul. Uneori, o repornire simplă va rezolva problemele audio pe care le experimentați. Acest lucru ar trebui să fie întotdeauna primul lucru pe care îl încercați când ceva nu merge bine.
  • Imagine intitulată Fixați sunetul pe un computer Mac Pasul 2
    2. Conectați căștile în și apoi îndepărtați-le. Dacă controalele dvs. de volum sunt goale sau vedeți o lumină roșie de la mufa dvs. pentru căști, introduceți și eliminați un dop de cap de mere de câteva ori. Acest lucru a fost cunoscut pentru a repara problema și a restabili sunetul.
  • Notă: Acesta este un semn de hardware care nu reușește și probabil că va trebui să faceți acest lucru din ce în ce mai des, până când nu reușește complet. Va trebui să aveți Mac serviced pentru a obține această problemă fixă ​​pentru totdeauna.
  • Unii utilizatori au raportat un succes mai bun prin utilizarea căștilor de marcă Apple sau cu căștile pentru această procedură.
  • Imagine intitulată Fixați sunetul pe un computer Mac Pasul 3
    3. Descărcați actualizările disponibile. Este posibil să existe un sistem sau o actualizare hardware disponibilă care să remedieze problemele pe care le aveți. Faceți clic pe meniul Apple și selectați "Actualizare de software" Pentru a începe căutarea și instalarea unor actualizări disponibile.
  • Imagine intitulată Fixați sunetul pe un computer Mac Pasul 4
    4. Deschideți monitorul de activitate și opriți "coreaudiod" proces. Aceasta va reporni controlerul de sunet pentru Mac:
  • Deschideți monitorul de activitate din dosarul Utilitare.
  • Găsi "coreaudiod" Procesul din listă. Apasă pe "Numele procesului" antet pentru a sorta lista alfabetic.
  • Faceți clic pe The "Renunță la proces" buton. După confirmarea, CoreAudiod va fi închisă și va reporni automat.
  • Partea 2 din 4:
    Verificarea dispozitivelor
    1. Imagine intitulată Fixați sunetul pe un computer Mac Pasul 5
    1. Asigurați-vă că nu aveți căști conectate. Dacă aveți fișiere conectate, nu veți putea auzi sunet de la difuzoare. Uneori introducerea și eliminarea unui fitneu de cap va primi difuzoarele pentru a relua înapoi.
  • Imagine intitulată Fixați sunetul pe un computer Mac Pasul 6
    2. Faceți clic pe meniul Apple și selectați Preferințe de sistem. Dacă aveți mai multe dispozitive audio conectate la Mac, este posibil să nu comutați corect intrările.
  • Imaginea intitulată Fixați sunetul pe un computer Mac Pasul 7
    3. Apasă pe "Sunete" opțiune și apoi selectați "Ieșire" tablo. Aceasta va afișa o listă de dispozitive care pot ieși audio.
  • Imagine intitulată Fixați sunetul pe un computer Mac Pasul 8
    4. Selectați dispozitivul de ieșire corespunzător. Selectați dispozitivul pe care doriți să îl utilizați pentru a reda sunetul.
  • Dacă doriți să jucați sunet de la difuzoarele Mac, selectați "Difuzoare interne" sau "Digital out."
  • Dacă încercați să jucați sunet de la televizorul dvs. conectat, selectați "HDMI" opțiune.
  • Imagine intitulată Fixați sunetul pe un computer Mac Pasul 9
    5. Verificați nivelul volumului difuzoarelor externe. Multe difuzoare externe vor avea propriile controale ale volumului. Dacă difuzoarele sunt dezactivate sau în jos, nu veți putea auzi sunetul de la ele chiar dacă sunt selectați.
  • Partea 3 din 4:
    Resetarea pramului
    1. Imagine intitulată Fixați sunetul pe un computer Mac Pasul 10
    1. Opriți-vă Mac. Resetarea parametrului RAM (PRAM) poate remedia o varietate de probleme legate de controlul volumului și ieșirea sunetului. Acest lucru va reseta câteva setări, dar nu va șterge niciunul dintre datele dvs.
  • Imagine intitulată Fixați sunetul pe un computer Mac Pasul 11
    2. Putere pe Mac și apăsați imediat ⌘ comandă+⌥ Opțiune+P+R. Continuați să țineți aceste taste până când Mac repornește.
  • Imaginea intitulată Fixați sunetul pe un computer Mac Pasul 12
    3. Eliberați cheile când auziți din nou sunetul de pornire. Computerul dvs. va continua să boow ca normal. Puteți observa că acest boot durează puțin mai mult decât în ​​mod normal.
  • Imagine intitulată Fixați sunetul pe un computer Mac Pasul 13
    4. Verificați sunetul și alte setări. Încercați să vedeți dacă puteți auzi sunetul din nou și dacă puteți ajusta volumul. Ceasul dvs. poate fi resetat în timpul acestui proces, astfel încât este posibil să fie necesar să schimbați acest spate.
  • Partea 4 din 4:
    Actualizați la cele mai recente OS X
    1. Imagine intitulată Fixați sunetul pe un computer Mac Pasul 14
    1. Verificați dacă executați cea mai recentă versiune. OS X Mavericks (10.9) Are o mulțime de probleme cu sunetul, dintre care multe au fost fixate în Yosemite (10.10). El Capitan (10.11) a stabilit și mai multe dintre aceste probleme.
  • Imagine intitulată Fixați sunetul pe un computer Mac Pasul 15
    2. Deschideți magazinul de aplicații Mac. Actualizările Mac sunt gratuite și sunt disponibile de la Mac App Store.
  • Imagine intitulată Fixați sunetul pe un computer Mac Pasul 16
    3. Apasă pe "Actualizări" tablo. Dacă există upgrade-uri disponibile de sistem, acestea vor fi listate aici.
  • Imagine intitulată Fixați sunetul pe un computer Mac Pasul 17
    4. Descărcați cea mai recentă versiune de OS X. Descărcați EL Capitan dacă este listat în secțiunea Actualizări. Descărcarea va dura probabil un timp pentru a finaliza.
  • Imagine intitulată Fixați sunetul pe un computer Mac Pasul 18
    5. Instalați actualizarea sistemului. Urmați instrucțiunile pentru a instala actualizarea sistemului. Este un proces destul de simplu și nu veți pierde niciunul dintre fișierele sau setările dvs.
  • Imagine intitulată Fixați sunetul pe un computer Mac Pasul 19
    6. Testați din nou sunetul. Odată ce actualizarea sa terminat și vă întoarceți la desktop, testați-vă din nou sunetul pentru a vedea dacă funcționează.
  • sfaturi

    Hardware-ul sunetului nu este o problemă foarte comună pentru multe modele MacBook diferite. Singura fixare fiabilă este de a obține MacBook de la Apple. Acest lucru se datorează, de obicei, unui bord logic defect.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar