Cum se adaugă aplicații la ipad

Există mai multe aplicații pe piață astăzi. Există aplicații pentru a face viața de zi cu zi mai ușoară, aplicații pentru a vă ajuta în afaceri sau școală, aplicații pentru a face dispozitivul mai distractiv de utilizat și aplicații pentru a distra. Puteți descărca aplicații din App Store de pe iPad sau puteți sincroniza aplicațiile utilizând iTunes pe computer.

Pași

Metoda 1 din 2:
Utilizarea magazinului de aplicații
  1. Imagine intitulată Adăugați aplicații la iPad Pasul 1
1. Asigurați-vă că sunteți conectat la o rețea. Pentru a descărca aplicații din App Store, va trebui fie să fie conectat la o rețea fără fir, fie la planul dvs. de date celulare. Vedea Acest ghid Pentru detalii despre conectarea iPad într-o rețea.
  • Imagine intitulată Adăugați aplicații la iPad Pasul 2
    2. Verificați dacă sunteți conectat cu ID-ul dvs. Apple. Va trebui să aveți un ID Apple conectat cu iPad-ul dvs. pentru a descărca aplicații din App Store. Puteți verifica prin deschiderea aplicației Setări și selectarea "Magazinul iTunes & App Store". Ar trebui să vedeți ID-ul Apple în partea de sus a meniului. Dacă nu, conectați-vă sau Creați un nou ID Apple.
  • Imagine intitulată Adăugați aplicații la iPad Pasul 3
    3. Deschideți App Store. Localizați pictograma App Store din ecranul de pornire iPad și apăsați pe acesta pentru a lansa App Store. Veți fi dus la pagina principală App Store.
  • Imagine intitulată Adăugați aplicații la iPad Pasul 4
    4. Răsfoiți aplicațiile pe care doriți să le aveți. Utilizați bara de căutare dacă doriți să găsiți o anumită aplicație sau să navigați în aplicațiile de top dacă aveți nevoie de sugestii. Odată ce ați găsit o aplicație care vă place, apăsați pe acesta pentru a deschide pagina de descărcare.
  • Imagine intitulată Adăugați aplicații la iPad Pasul 5
    5. Citiți despre aplicație. Când ați selectat o aplicație, veți fi afișat o descriere și câteva capturi de ecran. De asemenea, puteți citi recenzii de la alți utilizatori. Utilizați aceste informații pentru a determina dacă aplicația este ceea ce aveți nevoie.
  • Imagine intitulată Adăugați aplicații la iPad Pasul 6
    6. Apăsați pe "Gratuit" sau "Preț" buton. Dacă aplicația costă bani, va fi un buton care indică prețul. Dacă aplicația este gratuită, butonul va spune "Gratuit". Atingeți prețul pentru a confirma achiziția cu cardul de credit asociat cu ID-ul dvs. Apple (sau orice sold de card cadou pe care l-ați răscumpărat). Odată ce ați achiziționat aplicația sau ați atins "Gratuit" butonul, butonul se va schimba la un "Instalare" buton.
  • Imagine intitulată Adăugați aplicații la iPad Pasul 7
    7. Instalați aplicația. Apasă pe "Instalare" buton. Aplicația va începe să descărcă pe iPad-ul dvs. Puteți monitoriza progresul, privindu-se la cercul de încărcare. Unele aplicații sunt foarte mari și pot lua o cantitate semnificativă de timp pentru a descărca și instala.
  • Imagine intitulată Adăugați aplicații la iPad Pasul 8
    8. Deschideți noua dvs. aplicație. Dacă sunteți încă pe pagina aplicației App Store, puteți atinge "Deschis" butonul care apare după ce aplicația a terminat instalarea. În caz contrar, aplicația va apărea pe ecranul dvs. de pornire după ce a terminat instalarea și poate fi deschisă de acolo.
  • Metoda 2 din 2:
    Folosind iTunes
    1. Imagine intitulată Adăugați aplicații la iPad Pasul 9
    1. Actualizați iTuness. Pentru cea mai bună și mai ușoară conectivitate, asigurați-vă că iTunes a fost actualizat la cea mai recentă versiune. Vedea Acest ghid Pentru detalii privind actualizarea iTunes.
  • Imagine intitulată Adăugați aplicații la iPad Pasul 10
    2. Conectați-vă cu ID-ul Apple. Va trebui să fiți conectat cu ID-ul Apple pentru a face achiziții sau descărcați aplicații gratuite de la magazinul iTunes App Store. Acest lucru va trebui să fie același ID Apple care este atribuit iPad-ului dvs.
  • Pentru a vă conecta cu ID-ul Apple, faceți clic pe MagazinConectare...
  • Imagine intitulată Adăugați aplicații la iPad Pasul 11
    3. Conectați-vă iPad la computer. IPad-ul dvs. vine cu un cablu USB - utilizați-l pentru a conecta dispozitivul la computer. iTunes ar trebui să se deschidă automat când conectați iPad-ul la computer - dacă nu, executați programul iTunes de pe PC sau Mac.
  • Imagine intitulată Adăugați aplicații la iPad Pasul 12
    4. Obțineți aplicații din magazinul iTunes App Store. Apasă pe "magazinul iTunes" butonul din colțul din dreapta sus sau selectați MagazinAcasă. Faceți clic pe fila Aplicații din partea de sus a magazinului pentru a deschide App Store.
  • Puteți căuta magazinul pentru aplicații specifice sau puteți răsfoi categoriile de aplicații de top.
  • Pentru a obține o aplicație, faceți clic pe "Gratuit" sau "Preț" butonul de pe pagina detaliilor aplicației. Dacă aplicația costă bani, va trebui să îl achiziționați cu cardul de credit asociat cu ID-ul dvs. Apple sau cu soldul cardului dvs. cadou. Cardurile cadou nu sunt disponibile în toate țările.
  • Odată ce ați achiziționat aplicația sau ați făcut clic pe "Gratuit" Buton, puteți descărca aplicația pe computer. Aplicația dvs. nouă va fi setată automat la sincronizare cu iPad-ul dvs.
  • Imagine intitulată Adăugați aplicații la iPad Pasul 13
    5. Selectați iPad din meniul Dispozitive. Puteți gestiona ce aplicații vor fi sincronizate cu iPad-ul dvs. IPad-ul dvs. va fi listat în "Dispozitive" secțiunea din bara laterală. Selectați-l pentru a deschide setările iPad. Dacă nu puteți vedea bara laterală, faceți clic pe VedereAscundeți bara laterală.
  • Imagine intitulată Adăugați aplicații la iPad Pasul 14
    6. Apasă pe "Aplicații" tablo. Acest lucru va deschide managerul de aplicații pentru iPad dvs. Asigurați-vă că "Sync Apps" caseta din partea de sus a ecranului este verificată.
  • Imagine intitulată Adăugați aplicații la iPad Pasul 15
    7. Alegeți ce aplicații pe care doriți să le sincronizați. Verificați fiecare aplicație pe care doriți să o sincronizați cu iPad-ul dvs. Debifați aplicațiile pe care doriți să le eliminați din iPad. De asemenea, puteți să trageți și să dați aplicații pe ecranul iPad simulat și să rearanjați aplicațiile care sunt pe ea.
  • Imagine intitulată Adăugați aplicații la iPad Pasul 16
    8. Sincronizați-vă aplicațiile. Odată ce sunteți mulțumit de selecția aplicației, faceți clic pe Aplicați în partea de jos a ferestrei. Aplicațiile vor începe sincronizarea cu iPad-ul dvs. Puteți monitoriza procesul de sincronizare de pe afișaj din partea de sus a ecranului.
  • Imagine intitulată Adăugați aplicații la iPad Pasul 17
    9. Scoateți iPad-ul dvs. Odată ce procesul de sincronizare este complet, faceți clic dreapta pe iPad-ul dvs. în "Dispozitive" secțiunea din bara laterală. Selectați Eject. Acest lucru vă va permite să vă deconectați în siguranță iPad-ul de pe computer.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar