Cum să blestem pantaloni scurți

Denim Bleaching este o modalitate excelentă de a vă personaliza stilul, economisind în același timp bani pe cele mai noi moduri. Cu doar câteva materiale de uz casnic, puteți crea o privire Ombre, albită sau un denim ușor pentru pantaloni scurți sau pantaloni. Citiți acest articol pentru a afla cum să înălbiți pantaloni scurți la domiciliu.

Pași

Metoda 1 din 5:
Făcând pantaloni scurți de bază
  1. Imagine intitulată Shorts Bleach Pasul 1
1. Strângeți consumabilele. Pentru acest proiect, veți avea nevoie de: o pereche de pantaloni scurți, mănuși de cauciuc, puțină apă, înălbitor și un pic de săpun. Veți avea nevoie, de asemenea, de o găleată de plastic sau o cadă suficient de mare pentru a vă potrivi confortabil pantaloni scurți. Dacă nu aveți pantaloni scurți, vă puteți face propria dvs. prin tăierea picioarelor de pe o pereche veche de blugi.
  • Imagine intitulată Shorts Bleach Pasul 2
    2. Deplasați cada într-o zonă bine ventilată. Bleachul dă un miros puternic și te-ar putea face să te simți ușor. Cel mai bun loc de lucru ar fi în afara, dar dacă acest lucru nu este posibil, asigurați-vă că aveți cel puțin o fereastră deschisă. Păstrarea unui fan pe cameră vă va oferi mai multă ventilație.
  • Imagine intitulată Shorts Bleach Pasul 3
    3. Puneți mănușile de cauciuc. Deși veți lucra cu bleach diluat, veți dori totuși să vă protejați pielea. Bleach este caustic și poate irita sau arde pielea.
  • Imagine intitulată Shorts Bleach Pasul 4
    4. Umpleți cada cu înălbitor și apă. Veți avea nevoie de o înălbitoare de lichid și trei până la patru părți apă. Cât de mult înălbitor și apă pe care îl utilizați depind de dimensiunea cada și de pantaloni scurți. Doriți ca soluția de înălbitor de apă să fie suficient de adâncă, astfel încât pantalonii să se termine complet scufundat după ce le-ați pus în cadă.
  • Imagine intitulată Shorts Bleach Pasul 5
    5. Puneți pantalonii în soluția de înălbire. Asigurați-vă că sunt complet scufundați. Dacă ei continuă să plutească în partea de sus, le puteți fixa cu un obiect greu, cum ar fi o vază de sticlă sau o pereche de roci.
  • Imagine intitulată Shorts Sherman Pasul 6
    6. Lăsați scurtarea subțire. Puteți face acest lucru prin scoaterea pantalonilor din soluția de înălbire și lăsându-le la soare pe o suprafață rezistentă la înălbitor sau puteți să le lăsați pur și simplu în soluție timp de câteva ore. Cât timp lăsați pantalonii în soare sau soluția de înălbire depinde de cât de întunecată a fost culoarea originală și cât de ușoară doriți să devină. Acest lucru poate dura oriunde între câteva ore până la peste 24 de ore.
  • Luați în considerare verificarea pe pantaloni scurți la fiecare câteva ore. Bleach este caustic și poate mânca departe la țesătura pantaloni scurți. Pentru a preveni supraîncărcarea sau distrugerea pantalonilor, planificați verificarea la acestea la fiecare patru ore, dacă este posibil. Cu cât vă lăsați mai mult pe pantaloni scurți în soluția de înălbire, iar fibrele slabe vor deveni.
  • Imagine intitulată Shorts Bleach Pasul 7
    7. Trageți pantalonii din soluția de înălbire. Odată ce pantalonii au atins luminozitatea dorită, scoateți-le din soluție de înălbire și le strângeți pentru a scăpa de umiditatea suplimentară. Dacă le-ați lăsat la soare, pur și simplu scoateți-le din soare.
  • Imagine intitulată Shorts Bleach Pasul 8
    8. Spălați pantalonii cu apă de săpun și apă rece. Lucrați ușor cu niște săpun în pantaloni scurți și clătiți-le cu apă rece până când nu mai puteți mirosi înălbitorul. Săpunul va ajuta la prevenirea înălbitorului de la îngălbenirea țesăturii.
  • Imagine intitulată Shorts Bleach Pasul 9
    9. Uscați pantalonii. Puteți face acest lucru, fixându-le la soare sau aruncându-le în uscător pentru câteva minute.
  • Metoda 2 din 5:
    Făcând pantaloni scurgeri și pantaloni scurți
    1. Imagine intitulată Shorts Bleach Pasul 10
    1. Strângeți consumabilele. Pentru acest proiect, veți avea nevoie de o pereche de pantaloni scurți, mănuși de cauciuc, puțină apă, înălbitor și un pic de săpun. Veți avea nevoie, de asemenea, de o găleată de plastic sau o cadă suficient de mare pentru a se potrivi confortabil pe pantaloni scurți. Dacă nu aveți pantaloni scurți, vă puteți face propria dvs. prin tăierea picioarelor de pe o pereche de pantaloni.
    • Pentru un efect agresiv mai dramatic, luați în considerare utilizarea denimului mai întunecat.
    • Un pantalonist nu este necesar, dar ar putea ajuta la cântărirea pantalonilor în timp ce îi scufundați în înălbitor.
  • Imagine intitulată Shorts Bleach Pasul 11
    2. Decideți cât de mare doriți să mergeți Ombre. Faceți o marcă pe țesătură utilizând un stilou de marcare a țesăturilor lavabile.
  • Imagine intitulată Shorts Bleach Pasul 12
    3. Plasați cada într-o zonă bine ventilată. Cel mai bun loc de lucru ar fi în afara, dar dacă acest lucru nu este posibil, puteți lucra în interior cu o fereastră deschisă. Având un ventilator în cameră ar ajuta, de asemenea, ventilația.
  • Imagine intitulată Shorts Bleach Pasul 13
    4. Puneți mănușile de cauciuc. Deși veți lucra cu bleach diluat, totuși doriți să vă protejați mâinile. Bleach este caustic și vă poate arde pielea dacă nu sunteți atent.
  • Imagine intitulată Shorts Bleach Pasul 14
    5. Umpleți cada cu înălbitor și apă. Veți avea nevoie de o înălțare lichidă și o apă de apă. Cât de mult înălbitor și apă pe care îl utilizați depind de dimensiunea cada și de pantaloni scurți.
  • Imagine intitulată Shorts Bleach Pasul 15
    6. Puneți pantalonii în soluția de înălbire. Îndepărtați pantalonii de 2 inci (5.08 centimetri) sub marca pe care ați făcut-o. Bleachul va înfășura în cele din urmă pantaloni scurți de restul drumului și va ajunge la marcă.
  • Luați în considerare îndoirea pantalonilor în jumătate și le-ați tăiat pe un cuier de pantaloni. Acest lucru vă va permite să le scoateți mai ușor din soluția de înălbire. Greutatea cuierului va împiedica, de asemenea, că pantalonii să cadă în soluția de înălbire.
  • Imagine intitulată Shorts Bleach Pasul 16
    7. Lăsați pantalonii în soluție timp de zece minute. Ar trebui să începeți să vedeți unele decolorare în acest timp. Dacă lucrați cu o pereche de scurți de culoare închisă, atunci le puteți lăsa în soluția de înălbire pentru încă câteva minute.
  • Imagine intitulată Shorts Bleach Pasul 17
    8. Luați pantalonii din soluția de înălbire și clătiți-le. După aproximativ zece minute, scoateți pantalonii din apă și clătiți-le folosind apă proaspătă și rece. Acest lucru va face ca decolorarea să fie mai fină.
  • Dacă doriți să faceți pantaloni scurți în vopsea, nu scoateți-le din soluția de înălbire. Pur și simplu lăsați-le în soluția de înălbire până când ați obținut luminozitatea dorită. Pantaloni scurți în vopsea au o linie mai definită decât pantaloni scurți de Ombre.
  • Imagine intitulată Shorts Bleach Pasul 18
    9. Returnați pantalonii până la soluția de înălbire. Pentru un efect agresiv mai dramatic, puneți pantalonii înapoi în soluția de înălbire, dar numai parțial. Nu-i dați-le cât de profund pe cât ați făcut prima dată. În acest fel, ușurați partea inferioară a pantalonilor, creând astfel efectul OMBRE.
  • Imagine intitulată Shorts Bleach Pasul 19
    10. Trageți pantalonii din soluția de înălbire și clătiți-le. Strângeți pantaloni scurți pentru a obține umiditatea suplimentară afară și clătiți-le folosind săpun și apă rece până când nu mai puteți mirosi înălbitorul. Săpunul va ajuta la prevenirea înălbitorului să facă pete galbene.
  • Imagine intitulată Shorts Bleach Pasul 20
    11. Uscați pantalonii. Puteți face acest lucru lăsându-le la soare sau prin aruncarea lor în uscător.
  • Metoda 3 din 5:
    Efectuarea pantalonilor cu vopsea inversă
    1. Imagine intitulată Shorts Bleach Pasul 21
    1. Strângeți consumabilele. Pentru acest proiect, veți avea nevoie de o pereche de pantaloni scurți, mănuși de cauciuc, apă, înălbitor, unele săpun și benzi de cauciuc. Veți avea nevoie, de asemenea, de o găleată de plastic sau o cadă suficient de mare pentru a se potrivi confortabil pe pantaloni scurți.
    • Dacă nu dețineți o pereche de pantaloni scurți denim, puteți face propria dvs. prin tăierea picioarelor de pe o pereche de blugi.
  • Imagine intitulată Shorts Bleach Pasul 22
    2. Deplasați cada de plastic într-o zonă bine ventilată. În afara este cea mai bună locație deoarece există o mulțime de aer proaspăt și este mai puțin probabil să se simtă capetă de lumină. Dacă nu este posibil să lucrați în afara, asigurați-vă că aveți o fereastră deschisă - transformarea unui ventilator în spațiul dvs. de lucru vă va oferi o ventilație suplimentară.
  • Imagine intitulată Shorts Bleach Pasul 23
    3. Puneți mănușile de cauciuc. Deși veți lucra cu înălbitorul diluat, totuși doriți să vă protejați pielea. Bleach poate irita sau arde pielea.
  • Imagine intitulată Shorts Bleach Pasul 24
    4. Umpleți cada cu înălbitor și apă. Veți avea nevoie de o înălbitoare de lichid și o parte rece rece. Cât de mult înălbitor și apă pe care îl utilizați depind de dimensiunea cada și de pantaloni scurți. Doriți ca soluția de înălbitor de apă să fie suficient de adâncă, astfel încât pantalonii să se termine complet submersați.
  • Imagine intitulată Shorts Bleach Pasul 25
    5. Legați benzile de cauciuc în jurul pantalonilor dvs. Luați câteva benzi de cauciuc și începeți să legați piesele mici ale pantalonilor dvs. Puteți lega benzile la întâmplare în jurul pantalonilor dvs. în niburi mici pentru un efect Starburst. Puteți, de asemenea, să sculpă pantalonii într-o frânghie și să înveți benzi de cauciuc în jurul "frânghie" în 3 până la 4 inch (7.62 la 10.16 centimetri) Intervale.
  • Imagine intitulată Shorts Bleach Pasul 26
    6. Puneți pantalonii în cadă. Apăsați pe ele, astfel încât acestea să fie complet scufundate în soluția de înălbire și apă. Dacă ei continuă să plutească în partea de sus, le puteți cântări în jos prin punerea unui obiect greu, cum ar fi o vază de sticlă sau câteva roci, deasupra lor.
  • Imagine intitulată Shorts Bleach Pasul 27
    7. Lăsați pantalonii în cadă până când au obținut lumina dorită. Cu cât le lăsați mai mult în soluția de înălbire și apă, mai ușoară va deveni. În general, veți începe să vedeți câteva rezultate după aproximativ 20 de minute. Nu lăsați pantalonii în soluția de înălbire prea lungă, cu toate acestea, sau veți risca deteriorarea țesăturii.
  • Imagine intitulată Shorts Bleach Pasul 28
    8. Scoateți pantalonii din cadă. Odată ce pantalonii au ajuns la nivelul luminii dorite, scoateți-le din cadă. Strângeți-i pentru a obține excesul de umiditate.
  • Imagine intitulată Shorts Bleach Pasul 29
    9. Tăiați benzile de cauciuc. Folosind o pereche de foarfece, snip în benzile de cauciuc. Aveți grijă să nu tăiați țesătura pantalonilor.
  • Imagine intitulată Shorts Bleach Pasul 30
    10. Clătiți pantaloni scurți folosind săpun și apă rece. Lucrați ușor să sapun în pantaloni scurți și clătiți-le folosind apă rece până când nu mai puteți mirosi înălbitorul. Săpunul va ajuta la prevenirea înălbitorului să coloreze materialul galben.
  • Imagine intitulată Shorts Bleach Pasul 31
    11. Uscați pantalonii. Puteți să le atârnați să se usuce la soare, fie că le puteți arunca în uscător timp de câteva minute.
  • Metoda 4 din 5:
    Vopsirea pantaloniilor albite
    1. Imagine intitulată Shorts Bleach Pasul 32
    1. Începeți cu o pereche de pantaloni scurți. Puteți utiliza pantaloni scurți complet albit, pantaloni scurți de Ombre sau chiar pantaloni scurți. Dacă doriți să învățați cum să vă înălțați pantaloni scurți, consultați una dintre secțiunile din acest articol cu ​​privire la înălbitorul dvs., Ombre Bleaching Shorts, sau TIE REVERSE MIING Pantaloni scurți.
  • Imagine intitulată Shorts Bleach Pasul 33
    2. Umpleți o găleată mare, cu apă fierbinte. Veți vopsi pe pantaloni scurți în acest lucru, asigurându-vă că nu vă deranjează dacă se păcălește. Aveți nevoie de 3 galoane (11.35 litri) de apă foarte caldă.
  • Imagine intitulată Pantaloni scurți Pasul 34
    3. Adăugați colorantul de țesături. Puteți utiliza coloranți de țesături lichide sau vopsea de țesături cu pulbere. Dacă utilizați vopsea lichidă, agitați sticla și se toarnă ½ din colorantul lichid în apa fierbinte. Dacă utilizați coloranți de țesături sub formă de pulbere, goliți pachetul în 2 cești (473.18 mililitri) de apă foarte caldă, apoi adăugați apa la găleată. Se amestecă colorantul cu un baston lung sau o lingură (pe care nu o veți folosi din nou pentru scopuri de gătit) pentru a amesteca totul.
  • Imagine intitulată Shorts Bleach Pasul 35
    4. Adăugați o sare. Măsurați 1 ceașcă (280 de grame) de sare și adăugați-o la 2 cani (473.18 mililitri) de apă foarte caldă. Se amestecă cu o lingură până când totul este combinat și apoi turnați apa sărată în baia de vopsire. Se amestecă din nou până când totul este amestecat împreună. Sarea va ajuta colorantul să rămână mai bine la țesătura Jean.
  • Imagine intitulată SHORTS Bleach Pasul 36
    5. Testați culoarea colorantului. Puteți face acest lucru prin scufundarea unei bucăți de țesături albe, de bumbac în baia de vopsea și apoi scoateți-o. Dacă culoarea este prea întunecată, adăugați apă mai caldă. Dacă culoarea este prea ușoară, adăugați mai mult vopsea. Odată ce ați obținut culoarea dorită, sunteți gata să vă vopsiți pantaloni scurți.
  • Rețineți că elementul vopsit va fi puțin mai întunecat atunci când este umed decât atunci când este uscat.
  • Colorarea de țesături este translucidă, astfel încât culoarea originală a pantalonilor să afecteze noua culoare. De exemplu, dacă alegeți să vopiți o pereche de pantaloni scurți de Ombre roz, partea albă va ajunge la roz, dar partea albastră denim va ajunge la purpuriu.
  • Imagine intitulată Shorts Bleach Pasul 37
    6. Luați în considerare vopsirea complet a pantalonilor. Dați pantalonii în apă caldă, apoi le strângeți pentru a obține umiditatea suplimentară. Înmuiați-le în baia de colorant timp de 10 până la 30 de minute până când veți obține umbra pe care o doriți. Asigurați-vă că amestecați pantalonii în timpul vopselelor din când în când sau puteți obține spargeri.
  • Imagine intitulată Pantaloni scurți Pasul 38
    7. Ia în considerare cravată vopsite pantaloni scurți. Legați benzile de cauciuc în jurul pantalonilor. Puteți lega benzile de cauciuc în mici NIBS aleatoriu pentru un efect Starburst. Puteți, de asemenea, să sculpă pantalonii într-o frânghie și să legați benzi de cauciuc în jurul "frânghie" la 3 până la 4 inch (7.62 la 10.16 centimetri) Intervale. Odată ce ați terminat legarea pantalonilor, înmuiați-le în apă caldă, apoi strângeți-le pentru a obține umiditatea suplimentară. Lipiți-le în baia de colorant timp de 10 până la 30 de minute, sau până când ați obținut culoarea dorită.
  • Imagine intitulată Shorts Sherman 39
    8. Luați în considerare Ombre Moare pe pantaloni scurți. Îndepărtați partea inferioară a pantalonii tăi în baia de vopsire și le odihniți pe peretele găleții, astfel încât să nu se alunece în apă. Lăsați-le în vopsea timp de 10 minute. După aproximativ 10 minute, dați pantaloni scurți în baia de vopsire și lăsați-le pe partea laterală a găleții. Lăsați pantalonii în vopsea timp de 5 minute. Împărați pantaloni scurți pentru a obține o acoperire uniformă a colorantului, apoi îi scufundați restul drumului în baia de coloranți (sau, în măsura în care doriți ca efectul OMBRE să meargă). Trageți rapid pantalonii.
  • Imagine intitulată Shorts Sherman Pasul 40
    9. Trageți pantalonii din baia de vopsire. Odată ce ați terminat vopsirea pantalonilor dvs. folosind metoda aleasă, trageți-le din baia de vopsire și le strângeți ușor pentru a obține umiditatea suplimentară. Dacă ați ales să vă legați coloranții, ștergeți benzile de cauciuc folosind o pereche de foarfece. Aveți grijă ca să nu tăiați țesătura reală a pantalonilor.
  • Imagine intitulată Shorts Sherman Pasul 41
    10. Clătiți pantalonii cu apă caldă. Păstrați clătirea pantaloni scurți până când apa rulează clar. Dacă ați ales să vă vopsiți panza, țineți-le de cea mai ușoară parte și clătiți-le folosind mai întâi apa rece - stoarceți umezeala suplimentară afară și apoi clătiți-le cu apă caldă până când apa rulează clar.
  • Imagine intitulată Shorts Bleach Pasul 42
    11. Uscați pantalonii tăi. Puteți face acest lucru lăsându-le la soare sau prin aruncarea lor în uscător timp de câteva minute.
  • Metoda 5 din 5:
    Înfrumusețând pantaloni scurți
    1. Imagine intitulată Shorts Bleach Pasul 43
    1. Luați în considerare înfrumusețarea pe scurt. Le puteți lăsa așa cum sunt, sau puteți folosi vopsea, pixuri de albire sau știfturi pentru a adăuga o atingere personală.
  • Imagine intitulată Shorts Bleach Pasul 44
    2. Adăugați unele desene sau modele de vopsea sau marcatori de țesături. După uscarea pantalonilor dvs., puteți adăuga unele modele folosind vopsea și șabloane de țesătură sau marcatori de țesături. Așezați o foaie de carton în interiorul pantalonilor, astfel încât vopseaua sau marcajul nu sângerează. După aceasta, puteți plasa niște șabloane de material adeziv pe pantaloni scurți și puteți umple spațiile în utilizarea unei vopsele de pensus. De asemenea, puteți desena design-uri cu ajutorul markerilor de țesături. Așteptați până când vopseaua sa uscat înainte de a lua cardul de carton.
  • Imagine intitulată Shorts Bleach Pasul 45
    3. Desenați modelele folosind Bleach. Puteți face acest lucru cu un stilou de înălbire sau prin scufundarea unei pensule într-o albire nediluată. Pur și simplu plasați o bucată de carton în interiorul pantalonilor dvs. și desenează niște modele interesante pe pantaloni scurți. Așteptați până când modelele devin la fel de ușoare cum doriți să fie, apoi luați cardul de carton. Clătiți pantalonii folosind săpun și apă rece și să-i atârnați până la uscat.
  • De asemenea, puteți utiliza această tehnică pentru a desena design-uri pe pantaloni scurți nealbiți.
  • Imagine intitulată Shorts Bleach Pasul 46
    4. Adăugați câteva știfturi. Cele mai bune locuri pentru a adăuga știfturi sunt în jurul valorii de talie și de-a lungul marginilor exterioare ale buzunarelor. Îi poți lovi direct în țesătură, apoi aplatizează vârfurile folosind un cuțit de unt, sau poți lipi pe pantaloni scurți folosind clei de țesătură.
  • Imagine denumită pantaloni scurți Pasul 47
    5. Fray fundul pantalonilor. Puteți face acest lucru prin simpla tăiere a tivului de jos. Puteți lăsa pantalonii așa cum sunt sau puteți folosi a mașină de cusut și coaseți de-a lungul tivului de jos, astfel încât să nu se frazee prea mult. Dacă alegeți să coaseți, coaseți ½ inch (1.27 centimetri) până la fundul tivului tăiat.
  • Imagine intitulată Standuri de înălbire Pasul 48
    6. Primește pantaloni scurți. Puteți crea un aspect unic prin distrugerea pantalonilor dvs. Puteți face acest lucru prin crearea câtorva felii în partea paltei folosind un cuțit de artizanat și apoi trageți firele scurte cu o pereche de pensete. De asemenea, puteți să vă bucurați de zona tapului folosind o bucată de șmirghel granulat sau un polizor de brânză.
  • sfaturi

    Luați în considerare utilizarea unei perechi de pantaloni scurți vechi. În acest fel, dacă vă încurcați, nu ați fi pierdut o pereche de pantaloni scurți.
  • Luați în considerare combinarea tehnicilor, cum ar fi înălbirea unei perechi de pantaloni scurți, și apoi o să le vopsi cu vopsea de țesături. De asemenea, puteți inversa vopseaua de legare la o pereche de pantaloni scurți, apoi să le vopsiți cu niște coloranți de țesături. Posibilitățile sunt aproape fără sfârșit.
  • Avertizări

    Nu luați înălbitorul pe piele. Dacă primiți pe piele, clătiți-o imediat folosind apă rece.
  • Dacă în orice moment începeți să vă simțiți grea sau ușor, opriți-vă imediat lucrarea și mutați-vă într-o zonă cu aer proaspăt.
  • Aveți grijă să nu folosiți prea mult înălbitor și să nu vă lăsați pantalonii în înălbitor prea mult timp. Bleach este caustic și poate mânca la fibrele pantalonilor tale.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Pantaloni scurți de denim
    • Albire
    • Manusi de cauciuc
    • Zona de lucru bine ventilată
    • Cada de plastic
    • Apă
    • Săpun
    • Pantaloni Hanger (opțional)
    • Benzi de cauciuc (dacă vopsirea legăturii)
    • Fabric vopsea (opțional)
    • Vopsea, marcatori și știfturi pentru a înfrumuseța (opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar