Cum de a construi o capcană raton

În timp ce ratonii pot arăta drăguți, pot face o mizerie în curtea ta când sunt hrăniți pentru mâncare pe timp de noapte și pot purta boli infecțioase, cum ar fi rabia. Dacă observați că ratonii sunt în zona dvs, Setarea capcanelor este cel mai simplu mod de a prinde și de a le reloca într-o locație diferită. Construirea unei capcane live este relativ simplă cu câteva instrumente și poate fi utilizată în mod repetat dacă problema dvs. Raccoon persistă.

Pași

Metoda 1 din 3:
Construirea unei capcane cu cutie de lemn
  1. Imagine intitulată Construiți o capcană Raccoon Pasul 1
1. Tăiați placajul la dimensiunile casetei dvs. Căutați /2 în 1.3 cm) Placaj tratat pentru utilizare în aer liber, astfel încât să nu dezvolte mucegai sau putregai. Utilizați o amenajare sau Fierăstrău circular Pentru a tăia placajul la dimensiunea casetei dvs. Tăiați 1 bucată care este de 12 în × 22 în (30 cm × 56 cm), 1 bucată care este 12 în × 12 în (30 cm x 30 cm) și 3 bucăți care sunt 12 în × 24 în (30 cm × 61 cm).
  • Cele 3 bucăți care sunt 12 în × 24 în (30 cm × 61 cm) vor fi partea de jos și pereții capcanei dvs.
  • Piesa de 12 din × 22 în (30 cm × 56 cm) va fi partea de sus a capcanei dvs. cu cameră, astfel încât ușa capcanei.
  • Cele 12 din × 12 în (30 cm × 30 cm) vor fi piesa din spate.
  • Imagine intitulată Construiți o capcană Raccoon Pasul 2
    2. Asigurați 2 bucăți de lemn în piesa de jos a casetei pentru a le lega. Așezați unul dintre plăcile dvs. de 12 în × 24 în (30 cm × 61 cm) pe o suprafață plană și măsurați în /2 în 1.3 cm) din laturile lungi. Marcați distanța cu un creion și puneți piesele 2wood care sunt /4 × /4 × 22 în (1.9 × 1.9 × 55.9 cm) pe interiorul liniilor dvs. Utilizați 3 șuruburi în fiecare piesă de lemn și o șurubelniță electrică pentru a le atașa în partea de jos.
  • Piesele de lemn vor acționa ca bretele pentru a vă face captația dvs. mai puternică.
  • Asigurați-vă că un capăt al brațelor din lemn este în același timp cu una dintre laturile scurte ale fundului. În acest fel, ușa dvs. de capcană va avea loc închis.
  • Imagine intitulată Construiți o capcană Raccoon Pasul 3
    3. Tăiați panourile metalice la dimensiune cu un polizor cu unghi. Utilizați o lamă de tăiere metalică pe șlefuitorul unghiului pentru a tăia cu ușurință panoul metalic. Tăiați 1 panou care este de 10 în × 11 în (25 cm × 28 cm) pentru a fi utilizat pentru ușa capcanei și un alt panou care este 9 în × 3 în (22.9 cm × 7.6 cm) pentru un declanșator care va izbucni capcana.
  • Purtați întotdeauna ochelari de protecție atunci când tăiați metalul, astfel încât să nu primiți niciun fel de ras în ochii tăi.
  • Dacă metalul are margini ascuțite, utilizați un pic de șlefuire pe șlefuitorul de unghi pentru ao lăsa afară, astfel încât să nu răniți ratonul în timp ce este în capcană.
  • Imagine intitulată Construiți o capcană Raccoon Pasul 4
    4. Găuri de găurit /4 inch (0.64 cm) dintr-un colț prin fiecare placă de metal. Utilizați A /8- /4 în (0.32-0.64 cm) Bitul de foraj destinat trecerii prin metal. Utilizați o viteză lentă cu o presiune fermă pe măsură ce împingeți burghiul prin oțelul. Faceți o gaură într-una din colțurile de pe ambele plăci metalice, astfel încât să puteți hrăni un fir prin ele pentru a face un declanșator pentru capcana dvs.
  • Imagine intitulată Construiți o capcană Raccoon Pasul 5
    5. Atașați 9 în × 3 în (22.9 cm × 7.6 cm) placă de metal la partea inferioară cu balamale. Șurub 1-2 seturi de balamale pe partea inferioară a panoului metalic mai mic. Asigurați-vă că orificiul pe care l-ați forat este în colțul din stânga sus sau din dreapta al panoului. Atașați balamalele în partea de jos a capcanei cutiei, deci este de aproximativ 5 în (13 cm) de pe peretele din spate.
  • Panoul metalic acționează ca un declanșator pentru a seta și a activa capcana odată ce un raccoon este pașii pe ea.
  • Imagine intitulată Construiți o capcană Raccoon Pasul 6
    6. Înșurubați piesele laterale și de sus pe capcana cutiei. Utilizați brațele de jos ca puncte de ancorare pentru șuruburile dvs. Puneți în 3-4 șuruburi pe o parte cu o șurubelniță electrică pentru a atașa pereții pentru capcana dvs. Odată ce pereții sunt sigure, puneți panoul superior de lemn pe capcana cutiei, astfel încât este spălat cu peretele din spate.

    Bacsis: Dacă doriți să vedeți în capcana dvs. pentru a verifica dacă ați prins un raton, tăiați o fereastră 4 în × 6 în (10 cm × 15 cm) într-una din bucățile de perete și acoperiți-o cu sârmă de pui. Asigurați firul de pui în poziție cu capse la fiecare 1 din (2.5 cm).

  • Imagine intitulată Construiți o capcană Raccoon Pasul 7
    7. Tăiați o țeavă din PVC de 20 în (51 cm) în jumătate de-a lungul lungimii sale. Utilizați un șlefuitor de unghi sau o ferăstrău circular pentru a vă face tăieturile. Fixați conducta, astfel încât să nu se miște în jur cum ați văzut-o. Începeți la un capăt al țevii și tăiați-l în jumătate. Când ați terminat, ar trebui să aveți două jumătăți lungi de 20 în (51 cm).
  • Țeava PVC face mai ușoară ca ușa să scadă fără a fi blocată.
  • Imagine intitulată Construiți o capcană Raccoon Pasul 8
    8. Înșurubați jumătățile de țeavă la pereți și puneți ușa metalică între ele. Așezați jumătățile de țeavă în fața capcanei, astfel încât marginile rotunjite să atingă pereții. Utilizați 2-3 șuruburi per țeavă pentru al atașa la piesele de perete. Glisați panoul metalic de 10 în × 11 în (25 cm × 28 cm) între țevile din PVC pentru a face o ușă. Asigurați-vă că colțul în care ați forat gaura este pe fundul ușii.
  • Testați-vă ușa în jos în țevi pentru a vedea dacă captează pe oricare dintre șuruburi. Dacă se întâmplă, încercați să le faceți mai stricți și mai spălați cu interiorul țevii.
  • Imagine intitulată Construiți o capcană Raccoon Pasul 9
    9. Conectați un fir de 8-10-calibru între cele 2 plăci metalice. Buclă firul prin gaura din 9 în × 3 în (22.9 cm × 7.6 cm) panoul și înfășurați-l în jurul ei înșiși, astfel încât acesta deține ferm. Rulați firul prin gaura din partea inferioară a ușii, astfel încât acesta se extinde de /2 în 1.3 cm).
  • Sârmă poate fi achiziționată de la orice magazin de hardware.
  • Metoda 2 din 3:
    Făcând un gunoi poate prinde
    1. Imagine intitulată Construiți o capcană Raccoon Pasul 10
    1. Setați un gunoi pe lângă o masă de picnic. Puteți folosi fie un gunoi metalic sau plastic, atâta timp cât este neted în interior. Așezați gunoiul drept lângă o masă de picnic de o înălțime similară. Asigurați-vă că marginea gunoiului dvs. poate atinge marginea mesei.
    • Dacă nu aveți o masă de picnic pe care o puteți folosi, apoi utilizați o altă structură robustă care este aceeași înălțime ca și gunoiul dvs. și că ratonii pot urca cu ușurință.
  • Imagine intitulată Construiți o capcană Raccoon Pasul 11
    2. Umpleți gunoiul cu 6 în (15 cm) de apă. Utilizați furtunul pentru a pune apa în gunoi. Păstrați-l umplut cu 6 în (15 cm) pentru a menține gunoiul poate cădea de la și astfel încât ratonul nu poate sări odată ce l-ați capturat.
  • Această cantitate de apă este suficientă pentru a menține că gunoiul poate să se rătăcească, dar nu este suficient pentru a răni sau a îneca ratonul.
  • Apa se va înscrie în blana ratonului, făcându-i dificilă să sară sau să bată peste.
  • Imagine intitulată Construiți o capcană Raccoon Pasul 12
    3. Așezați o placă, astfel încât să se extindă la jumătatea distanței de gunoi. Setați un 2 în × 4 în (5.1 cm × 10.2 cm) de la 18 cm (46 cm) lungime pe masa ta de picnic. Glisați placa, astfel încât acesta se extinde la jumătatea drumului de deschidere a gunoiului. Când racoata treptează pe tablă peste gunoi, greutatea se va schimba și va determina cadavrul să cadă.
  • Metoda 3 din 3:
    Batitarea si capturarea ratonilor
    1. Imagine intitulată Construiți o capcană Raccoon Pasul 13
    1. Momeală capcana ta. Alegeți alimente albe cum ar fi marshmallows sau ouă, deoarece sunt mai ușor pentru animalele nocturne să vadă. Alte momeli care pot lucra pentru a prinde ratonii includ mere, pește și mâncăruri de pisică uscată. Dacă utilizați o capcană cutia, plasați momeala în interiorul peretelui din spate, astfel încât ratonul trebuie să meargă complet înăuntru. Dacă utilizați un gunoi, puteți prinde, plasați momeala la capătul plăcii peste gunoi.
    • De asemenea, puteți cumpăra momeală comercială de raccoon din magazinele de îngrijire în aer liber sau online.
    • Puneți momeala chiar înainte de a deveni întuneric, astfel încât păsările nu le mănâncă mai întâi.
  • Imagine intitulată Construiți o capcană Raccoon Pasul 14
    2. Verificați capcanele de două ori în fiecare zi. Căutați ratonii în capcana dvs. dimineața și în seara devreme. Deoarece ratonii sunt nocturni, de cele mai multe ori vor intra în capcana dvs. în mijlocul nopții. Când vedeți că capcana este setată, scoateți-o din curte, astfel încât să puteți elibera ratonul în altă parte.
  • Schimbați momeala la fiecare 2 zile dacă este neliniștită.
  • Dacă ați captura accidental un animal pe lângă un raton, puteți alege să o eliberați înapoi în curte sau să o transportați în altă parte.
  • Imagine intitulată Construiți o capcană Raccoon Pasul 15
    3. Eliberați ratonul într-o zonă 3 mi (4.8 km) departe. Odată ce ați capturat un raton, transportați animalul într-o zonă nepopulată de cel puțin 3 mi (4.8 km) departe de locul în care l-ați capturat. Când lăsați ratonul să meargă, îndreptați capcana departe de tine și ridicați ușa, ca să se poată ieși fără să vină lângă tine.
  • Dacă utilizați un gunoi, puteți prinde, puneți un capac pe gunoi poate fi mai întâi înainte de ao transporta.
  • Purtați mănuși dacă sunteți îngrijorat de a fi mușcat.
  • Avertizare: Ratonii pot transporta boli, cum ar fi rabie, salmonella și e. Coli. Fiți atenți în timp ce transportați sau manipulați un raton care a fost prins.

    Avertizări

    Evitați utilizarea capcanelor de mână din PVC, deoarece acestea sunt inumane la ratonii.
  • Asigurați-vă că capturarea este legală în zona dvs. înainte de a vă pune capcanele proprii.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    Construirea unei capcane cu cutie de lemn

    • 1 bucată de 12 × 24 × /2 în (30.5 × 61.0 × 1.3 cm) Placaj
    • 1 bucată de 12 × 22 × /2 în (30.5 × 55.9 × 1.3 cm) Placaj
    • 1 bucată de 12 × 12 × /2 în (30.5 × 30.5 × 1.3 cm) Placaj
    • 2 bucăți de 11 × 24 × /2 în (27.9 × 61.0 × 1.3 cm) Placaj
    • 2 bucăți de /4 × /4 × 22 în (1.9 × 1.9 × 55.9 cm) lemn
    • Handsy sau ferăstrău circular
    • Șurubelniță electrică
    • Șuruburi
    • Polizor unghiular
    • 9 în × 3 în (22.9 cm × 7.6 cm) placă metalică
    • 2 balamale
    • Sârmă de 8 până la 10 etaje
    • 10 în placa metalică (25 cm × 28 cm)
    • 20 în conducta PVC (51 cm)

    Făcând un gunoi poate prinde

    • Coș de gunoi
    • Masă de picnic
    • Furtun
    • 2 × 4 × 18 în (5.1 × 10.2 × 45.7 cm)

    Batitarea si capturarea ratonilor

    • Marshmallows, hrană pentru pisici de pește sau mere
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar