Cum să aplicați machiajul în ochii rotunzi

Ochii rotunzi prezintă o provocare unică la aplicarea machiajului. Dacă aveți ochi rotunzi, ei pot avea tendința de a arăta mici, droopie sau scufundate atunci când aplicați machiaj. Folosind nuanțe luminoase în colțul ochilor și crearea unei aripi răsturnate cu ochiul poate face ca ochii tăi rotunzi.

Pași

Partea 1 din 3:
De stabilire a fundației de bază
  1. Imagine intitulată Aplicați machiajul în ochii rotunzi Pasul 1
1. Faceți sprâncenele. Pornirea OFF, trebuie să aplicați machiajul la sprâncenele voastre. Când aveți ochi rotunzi, adăugarea unui arc ușor la sprâncenele vă poate ajuta să vă aduceți ochii mai mari și mai definiți.
  • Dacă este necesar, scoateți ușor sprâncenele într-o formă arcuită. Să vă îndreptați să vă îndreptați sprâncenele atunci când le scoateți și unghiului capetele fiecărei frunte pentru a forma o formă ascuțită.
  • Aplicați machiajul de frunte în șuruburi lente și constante pe vârful fiecărei frunte. Trageți sfaturile astfel încât să formeze un punct. Apoi, luați o frunză de plumper și perie de frunze. Vopsea plumperul peste lungimea sprâncenei. Acest lucru vă va face ca sprâncenele să pară mai naturale, deoarece veți folosi plumperul pentru a vă amesteca fruntea principală cu sfaturile desenate.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul în ochii rotunzi Pasul 2
    2. Adăugați grundul pleoapelor. Un strat de grund de pleoape poate ajuta cu adevărat culoarea să iasă în evidență. DAB O perie de machiaj în primerul ales. Apoi, aplicați la capacele dvs. în mișcări circulare. Faceți cercuri mici cu peria pe măsură ce glisați-o peste pleoapă. Se aplică în întregime pleoapei, precum și la zona dintre pleoapă și sprânceană.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul în ochii rotunzi Pasul 3
    3. Adăugați concealer în jurul ochilor. Cel mai bine este să vă opriți la aplicarea fundației în fața dvs. până când ați terminat cu machiajul ochilor. Biții de rimel sau de ochi se pot răspândi pe fața dvs., contaminarea fundației. Cu toate acestea, un strat de concealer aplicat în jurul ochilor este important. Acest lucru va acoperi orice zone umbrite și decolorare.
  • Dab un pic de acoperire în jurul ochiului tău. Apoi, spălați-vă mâinile și amestecați capacul în piele folosind degetele.
  • Dacă preferați să nu folosiți degetele, puteți utiliza, de asemenea, o perie de machiaj mic pentru a amesteca capacul în piele.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul în ochii rotunzi Pasul 4
    4. Puneți o nuanță neutră de ochi pe capacul dvs. și Brow Bone. Ochii rotunzi au tendința de a arăta oarecum răpit. Adăugarea unei baze de ochi neutre la ochiul dvs. poate ajuta la corectarea acestei probleme prin a face ca ochii să arate mai strălucitor și mai definiți.
  • Luați o perie de machiaj mai mare, fluturește și dați-o într-o nuanță neutră de ochi. Alegeți o umbră care se potrivește cu tonul dvs. natural al pielii.
  • Periați pleoapele cu umbra folosind ușor, mișcări laterale. Continuați de la pleoapă pe osul maro. Aplicați umbra până la sprâncene.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul în ochii rotunzi Pasul 5
    5. Utilizați o umbră evidențială pe conductele de lacrimă și sub sprâncenele voastre. Veți dori o umbră oarecum strălucitoare, acum. Alegeți ceva aproape de tonul tău natural de piele, dar ușor mai strălucitor. Veți folosi o perie de ochi de colț pentru a evidenția conductele dvs. de lacrimă, precum și sub sprâncenele voastre. Acest lucru poate ajuta cu adevărat la prevenirea aspectului scufundat.
  • Conductele tale de lacrimă se găsesc pe colțurile interioare ale ochilor tăi. Fașiți pensulele cu ochii în colț în unele dintre filele alese alese.
  • Porniți pensule de ochi lateral. Desenați încet o linie a ochilor care conturează conductele dvs. de lacrimă. Desenați o linie pe capacul superior și o linie pe capacul inferior. Vrei o formă mică, ceva ca un lateral "V", Coborârea conductelor de lacrimă.
  • De asemenea, trebuie să aplicați o linie subțire de umbra de strălucire sub sprâncenele voastre. Pur și simplu trageți pe o linie sau pe filetul ales chiar sub fiecare sprânceană.
  • Partea 2 din 3:
    Adăugând restul machiajului
    1. Imagine intitulată Aplicați machiajul în ochii rotunzi Pasul 6
    1. Aplicați creionul sau eyeliner lichid. Tipul de plecare pe care îl alegeți depinde de preferința dvs. Unii oameni preferă să lucreze cu lichide, în timp ce alții preferă creioane. Cu ochii rotunzi, doriți să aplicați Liner în colțurile exterioare ale fiecărui ochi. Acest lucru vă poate face ochii pop și le alungi ușor.
    • Începeți cu pleoapa superioară. Veți aplica linia de-a lungul liniei dvs. de bordură. Aceasta se referă la porțiunea ochiului dvs. chiar deasupra genelor de ochi. Nu veți acoperi întreaga linie de Lash. Veți începe aproximativ o jumătate de centimetru departe de colțul exterior al ochiului.
    • Mișcați încet peria sau creionul de-a lungul liniei de lasare, care lucrează spre colțul exterior al ochiului. Se străduiește pentru o linie subțire, curată. Când ajungeți la capătul liniei dvs., adăugați o aripă mică pe piele chiar în afara colțului ochiului. Aripa ar trebui să fie foarte mică, mai puțin de un sfert de centimetru. Pentru a face această aripă, utilizați Eyeliner pentru a adăuga o mică linie răsturnată care indică spre capătul sprâncenei.
    • Pe capacul inferior, trageți o altă linie chiar sub genele de fund de jos. Ca și în prima linie, trageți o linie dreaptă și subțire, începând cu o jumătate de centimetru distanță de colțul exterior al ochiului. Păstrați desenul până când a doua linie se îmbină cu prima linie.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul în ochii rotunzi Pasul 7
    2. Adăugați niște fard de ochi în colțurile exterioare ale ochilor. Pentru a vă lumina ochii, doriți să adăugați niște fard de ochi în colțurile exterioare. Încă o dată, veți lucra cu peria de colț. Aici veți dori să alegeți o umbră ușor mai întunecată. Un maro sau un gri ar funcționa bine. Acest lucru va echilibra fardurile mai ușoare care acoperă colțurile interioare ale ochiului.
  • Aplicați filehadow la peria de colț. Apoi, amestecați ușor fardul în căptușelul de ochi pe colțul exterior al ochiului. De aici, mișcați-vă ușor peria în sus. Creați o formă curbată care evidențiază colțul exterior al pleoapelor.
  • Concentrați-vă în principal pe marginile exterioare ale pleoapelor dvs. aici. Asigurați-vă că intrați în înălțimea în care pleoapa se întâlnește cu curba osului de frunte.
  • Apoi, adăugați o linie mică, subțire a ochilor sub ochi sub linia de fund de jos. Acest lucru va crea un lateral "V" forma care conține colțul exterior al pleoapelor.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul în ochii rotunzi Pasul 8
    3. Luați în considerare adăugarea unei umbre măgulitoare asupra capacului rămas. Dacă căutați un cauzal, vă uitați în fiecare zi, ar trebui să aplicați doar fard de ochi în colțurile ochilor. Cu toate acestea, pentru o noapte din oraș, luați în considerare adăugarea unei distracții, filete de flacără la restul pleoapelor voastre. Alegeți o nuanță de ochi și utilizați o perie de ochi mai mare pentru a aplica acest lucru la restul pleoapelor, umplând în spațiul dintre colțurile ochilor tăi. Umbra depinde de tine. Poate doriți să alegeți ceva care merge bine cu culoarea ochilor. Ochii maro pot arăta grozav cu o umbră maro sau gri, de exemplu.
  • Dacă doriți ceva distractiv, luați în considerare fardurile strălucitoare. Acest lucru ar putea fi minunat dacă mergeți la club.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul în ochii rotunzi Pasul 9
    4. Amestecați cu o perie de puf. Luați o perie mare de puf. Veți folosi acest lucru pentru a amesteca fardul pe capacele exterioare în restul ochiului. Folosind mișcările laterale, glisați peria de spălare înainte și înapoi din colțul pleoapei în centrul pleoapei. Continuați până când ochiul este dispersat mai uniform pe parcursul pleoapelor. Ar trebui să arate ușor mai ușor și mai răspândit când ați terminat.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul în ochii rotunzi Pasul 10
    5. Vă strângeți genele și aplicați Mascara. Luați o clipă de genărit și fixați-o pe genele voastre. Țineți câteva secunde pentru a da unghiilor un pic de curl. Cu ochii rotunzi, genele curly vă pot face ochii pop și arată mai mare. Apoi, luați marca aleasă de rimel. Pornind de la baza genelor și pieptenei în sus în mișcări lente și constante. Împingeți ușor peria când mergeți, deoarece acest lucru vă ajută să vă separați genele.
  • Partea 3 din 3:
    Evitând capcanele
    1. Imagine intitulată Aplicați machiajul în ochii rotunzi Pasul 11
    1. Evitați aspectul drăguț cu umbra mai întunecată. Mulți oameni asociază ochii rotunzi cu un aspect drăguț. Dacă vrei să mergi la sexy sau sofisticat peste drăguț, du-te pentru o fard de ochi întunecați. O umbră ca gri sau negru, poate ajuta cu adevărat să-i învețe pe aspectul drăguț. Aplicați umbra la ambele colțuri ale ochiului.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul în ochii rotunzi Pasul 12
    2. Utilizați rimelul mai întunecat pe genele de jos dacă alegeți să le colorați. Ochii rotunzi arata adesea scufundat. O modalitate bună de a evita acest lucru este de a utiliza diferite tipuri de rimeluri pe genele superioare și inferioare. Utilizați o nuanță mai deschisă de rimel pe capacele superioare și o umbră mai închisă pe capacele inferioare. Acest lucru vă va face ca ochii să pop în sus, făcându-i să pară mai strălucitoare și mai mari.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul în ochii rotunzi Pasul 13
    3. Asigurați-vă că eyeliner se mișcă în sus. Ochii rotunzi pot arăta oarecum droopie. O modalitate bună de a contracara acest lucru este să vă asigurați că vă mișcați în sus cu Eyeliner. Dacă creați o aripă, întotdeauna aveți vârful indicat. O aripă descendentă poate face ca ochii rotunzi să arate Droopier și Duller.
  • sfaturi

    Fiți creativi și utilizați multe culori în funcție de culoarea dvs. de iris, de asemenea.
  • Utilizați grundul de ochi pentru a face culorile mai vibrante. Ochele nu vor creste și vor rămâne mai mult.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar